"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΆΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΈΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ” ΈΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΆΚΗΣ...

ΦΩΤΟΣΙΝΕΜΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΙΙ  
 ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΕΡΙΝΟΥ
Ήταν αυτοί που θα έσχιζαν τα μνημόνια, θα βαρούσαν τα νταούλια, και θα χόρευαν οι αναστενάρηδες Ευρωπαίοι, στο ρυθμό του Τσίπουρα!..
Ήταν αυτοί που θα διασφάλιζαν την δημόσια περιουσία ως κόρη οφθαλμού, και τον ιδρώτα τόσων και τόσων ελληνικών γενεών!..
Ήταν τα κουμμούνια, που που μας παραμύθιαζαν τόσα χρόνια το ¨”Κράτος”, και το “Κράτος”, και το “Κράτος”!..

Η επόμενη Κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι θα καταργήσει αυτή την επαίσχυντη και άκρως προδοτική συμφωνία, θα σύρει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία τον καθένα που πήρε μέρος σ’ αυτή την μιαρέστατη πράξη, χωρίς καμιά, απολύτως, υποχρέωση να πληρώσει το κάθε τι.
Δεν είναι η πώληση αυτή καθ’ εαυτή προδοσία, όσο το τίμημα των 45 εκατομ. Ευρώ.
45 εκατομ. Ευρώ, κοστίζει μόνον ο Σταθμός του Βόλου, ο οποίος είναι πολιτιστική κληρονομιά και ιστορική αναφορά με καλλιτεχνικές παραμέτρους, ή μια μεγάλη οκκοδομή γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους που λέμε.
“Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση πώλησης του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην “Φερρόβιε Ντελλο Στατο Ιταλιάνε”, έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Αντώνη Λεούση και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της “Φερρόβιε Ντελλο Στατο Ιταλιάνε”, κ. Ρενάτο Ματσοντσινι”.  Είναι η είδηση.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΚΟΒΕΡΝΟ!

"Ο ΟΣΕ λοιπόν είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του προμελετημένου, προσχεδιασμένου εγκλήματος εκποίησης δημόσιας περιουσίας” σημείωνε τον Απρίλιο του 2013 ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντησή του με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρόμων Ελλάδας.
"Η διατήρηση των μετοχών της στην κυριότητα του δημοσίου θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικά οφέλη για τα δημόσια ταμεία. [...] Η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση προωθείται σε προκλητικά χαμηλή τιμή (300 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα να έχει αμελητέα ωφέλεια ως προς την εξυπηρέτηση του διακηρυγμένου στόχου της κυβέρνησης, την αποπληρωμή τμήματος του δημοσίου χρέους μέσω των ιδιωτικοποιήσεων” ανέφερε τον Ιούλιο του 2013, ο τότε υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.


Σ.Σ.: παραλείπουμε σκόπιμα τις ανακοινώσεις των Συντεχνιών του ΟΣΕ, γιατί τις θεωρούμε εξ’ ίσου κι αυτές προδοτικές και καταστροφικές, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που εξέλεξαν από απεργία σε απεργία, και από βανδαλισμό σε βανδαλισμό!