ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

HABEMUS PAPAM!.. (ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΠΑ)

Εδώ ο Τραμπ με την κυπριακή 
του ενδυμασία...
Που σημαίνει, στις ΗΠΑ έχουμε Πρόεδρο!
Αλλά οι ελληνικές κωλοφυλλάδες και βρωμο-τηλεοράσεις, η χλέμπα της τουρκικής δημοσιογραφίας εγκατεστημένη εν Ελλάδι, ούτε το πήραν είδηση, ούτε θα το πάρουν ποτέ, τόσο εύκολα!
Γιατί, ενορχηστρωμένες και ενορχηστρωμένοι στο άρμα του “πανίσχυρου φαντάσματος” Σόρου, ο οποίος διατυμπανίζει ότι θα ξηλώσει τον Τραμπ για τους αφελείς και βλάκες, “τους χαχόλους της βάσης”, αναμεταδίδουν συνεχώς τα εμετικά ρεπορτάζ τους και τις βλακείες τους, παρότι που ακόμα και ο... Πίτουρας (συγκρατημένος, η αλήθεια να λέγεται), διατήρησε διακριτικές αποστάσεις και δεν πανηγύρισε (ευτυχώς), ως άλλος Ευρωπέος “ηγέτης” (ναι, καλά διαβάζετε το Ευρωπέος, μην ανησυχείτε), τις “αντιτραμπικές διαδηλώσεις στην Αμερική, οι οποίες ξεπέρασαν τον αμερικανικό λαό -λέει- που παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του”!

Υπηρετήσαμε τη δημοσιογραφία για πάρα πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, από τα μαθητικά μας, όταν συμμετείχαμε σε πάρα πολλές σελίδες αναγνωστών, πολλών περιοδικών και εφημερίδων. Τα τελευταία 20 χρόνια μάλιστα, άκρως επαγγελματικά, και με δικά μας έντυπα. Το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε και εδώ. Αλλά, ειλικρινά, αηδιασμένοι και αγανακτισμένοι, με αυτό που βλέπουμε σήμερα στη δημοσιογραφία της Ελλάδος, μας έκανε να την σιχαθούμε, για τον απλούστατο λόγο: Αυτό πλέον -που βλέπουμε και διαβάζουμε- ΔΕΝ είναι δημοσιογραφία. Δεν έχει καμιά σχέση με δημοσιογραφία, οι δημοσιογράφοι, δεν γράφουν για τα κοινά, δεν δημοσιογραφούν δηλαδή, γράφουν ότι τους καπνίσει και σύμφωνα με τον συρμό, παριστάνουν περισσότερο τους συγγραφείς μυθιστορημάτων ή κινηματογραφικών έργων -ανάλογα και με το ποιος τους πληρώνει- και όχι τους δημοσιογράφους -υπάρχει μεγάλη διαφορά- δεν αποδίδουν την είδηση ως έχει αλλά την κατακερματίζουν ή την κα-τα-σκευά-ζουν, το πιο φρικτό, το φρικτότερο ίσως, είναι ότι τα κείμενά τους είναι άκρως ανθελληνικά, άκρως αντι-πατριωτικά, εμποτισμένα και εμβολιασμένα με το μίασμα που λέγεται “σοσιαληστρική ή κουμμουνιστική ελευθεροτυπία” -ακόμα και σ’ αυτούς που δεν ανήκουν σ’ αυτές τις σαχλοϊδεολογίες- δεν εργάζονται για το καλό της Πατρίδος και του Έθνους, υπηρετούν στην τύφλα τους τη μαύρη, όλους αυτούς οι οποίοι εχθρεύονται ή μάχονται, την διάλυση και την καταστροφή της!
Πρωτίστως η δημοσιογραφία σε ένα κράτος, υπηρετεί τα “συμφέροντα” αυτού και μόνον αυτού! Αλλιώς, σε αντίθετη περίπτωση, καταντάει όργανο της αντιπάλου πλευράς, ή κυβερνητική... σάτιρα, η οποία δεν υπάρχει σε καμιά βιβλιογραφία, και σε κανένα εγχειρίδιό της!
Αυτή λοιπόν, η πουλημένη και μεταλλαγμένη ελληνική ανθελληνική δημοσιογραφία, όταν ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, έθαβε προεκλογικά τον Τραμπ στις χαλκευμένες βρωμοδημοσκοπήσεις -άλλη γάγγραινα της εποχής- και εξήρε τα “προσόντα” της μεγαλύτερης ανθελλήνου πολιτικού στις ΗΠΑ, αυτής που εκφράστηκε με τα πιο αποτρόπαια και αηδιαστικά λόγια στο παρελθόν για την Ελλάδα και την ιστορία της, την γυναίκα ενός τρομπετίστα, ή υμνολογούσε τον αράπη πρόεδρό της, των ΗΠΑ, ο οποίος, παλιά μας τέχνη κόσκινο, μας παραμύθιαζε με την “δημοκρατία”... Και την “δημοκρατία”... Και την “δημοκρατία”... Η οποία γεννήθηκε ή ξεκίνησε από την Ελλάδα!.. Κλπ, κλπ!
(Σ.σ.: η δημοκρατία στην Ελλάδα σε όλη την 5σχιλή ιστορία της, κράτησε όσο μια σημερινή... 4ετία. Σ’ όλες τις άλλες περιόδους, η Ελλάς μεγαλούργησε κάτω από βασιλικά ή αυτοκρατορικά σκήπτρα, ή από μεμονωμένους ηγέτες. Με εξαίρεση την νεώτερη ιστορία της, από το 1830 και μετά, όπου και σ’ αυτήν την περίοδο, τον κύριο λόγο έχει και πάλι η Βασιλεία).
Κάτω από αυτές τις άρρωστες σοσιαληστρικές θέσεις, η Ελληνική (λέγε με, και τουρκική) δημοσιογραφία, συνεχίζει στο ίδιο κρεσέντο να κλάνει τον επίσημα, πλέον, Πρόεδρο των ΗΠΑ, αυτόν που, θέλουν δε θέλουν οι πολιτικοί μας, θα επισκέπτονται τα επόμενα 4 χρόνια, θα συζητούν μαζί του, θα συσκέπτονται για το μέλλον ή την ύπαρξη αυτής της δύσμοιρης χώρας! Της Ελλάδος!
Μας τα πρήξανε και μας τα πρήζουν με τους δημοκρατικούς “καλούς” Προέδρους των ΗΠΑ, Τον Τρομπετίστα και τον Χουσεΐν 16 χρόνια (εμείς ποτέ δεν τον γράψαμε “μπάρακ”), οι οποίοι γέμισαν την υφήλιο πτώματα και σορούς, τους δυο Μπους που ισοπέδωσαν και κατέστρεψαν επί σκοπού μια μεγάλη χώρα όπως το Ιράκ, μόνο και μόνο γιατί ήτανε μεγάλη (προηγήθηκε η αποκαθήλωση του Σάχη της Περσίας πριν, και πάλι από τους Αμερικανούς, οι οποίοι σημειωτέον, Σάχης και Χουσεΐν, ήταν για πολλά χρόνια... άσπονδοι σύμμαχοί τους), στη θητεία του πιο ηλιθίου προέδρου μάλιστα των ΗΠΑ, του Μπους του νεώτερου, οι τελευταίες βίωσαν και τον χειρότερο τρόμο ακριβώς μέσα στην καρδιά τους, αυτόν της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που καμιά χώρα στον κόσμο δεν έχει βιώσει ή δεν έχει δεχθεί! Αυτές οι... άτρωτες ΗΠΑ, θα έχουν αυτό το θλιβερό ιστορικό προνόμιο εσαεί, στο έδαφος τους να έχει συμβεί η μεγαλύτερη τρομοκρατική πράξη που έχει βιώσει έως τώρα, ολόκληρος ο πλανήτης Γη!
Καθημερινά ανακαλύπτουν οι ελληνικές συντεταγμένες στη βλακεία ελληνικές εφημερίδες και νέα μυθεύματα για τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ, τους συνεργάτες του, (μεταξύ αυτών και Έλληνες), τον τερατόμορφο “φασίστα” -να το διευκρινίσουμε κι αυτό, οι “Δημοκρατικοί” στις ΗΠΑ είναι τα “κουμμούνια”, και οι Ρεπουμπλικάνοι οι “φασίστες”. Κι αφού είναι έτσι -και έτσι θα είναι- τα δικά μας κουμμούνια εδώ οι κοντυλοφόροι, θα είναι πάντοτε με τους “κουμμουνιστές (αριστερούς) δημοκρατικούς”, και όχι με τους “φασίστες (δεξιούς) δημοκρατικούς”!.. 
Με την Ελλάδα, ποτέ, ΚΑΝΕΝΑΣ!
Έχουμε να διαβάσουμε πάρα πολλά ακόμα για τον “κακό” Τραμπ που δεν ξέρουμε, αλλά δεσμεύτηκε να καθαρίσει τον κόσμο από την τρομοκρατική Ισλαμική σαπίλα, την χαλκευμένη και κατευθυνόμενη “προσφυγιά”,  λέξη χιλιοπαιγμένη, αλλά που πάει ασορτί και με τα... μάτια μας, τα αυτιά μας, όπως και για τον ανεκτίμητο Χουσεΐν, τον μοναδικό Πρόεδρο τον ΗΠΑ, άλλο προνόμιο κι’ αυτό για τους μωρο-πλανητάρχες, που κατέβηκε από τα δένδρα και πήγε κατ’ ευθείαν στον... λευκό Οίκο, την “κουκλάρα και πανέμορφη” γυναίκα του -τύφλα νά ΄χει η Τσίτα του Ταρζάν- τέτοια πρόσωπα ο κόσμος μας, τι κρίμα, δεν θα τα ξαναβρεί, τα έχασε οριστικά και δια παντός!..
Τέλος, και τους Θεούς Δόξα!..