"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!..

Και ποιος ξέρει ακόμα, τι μας επιφυλάσσει η μοίρα!.. Οι προδότες, και τώρα και πάντοτε κουμμουνιστές, παρέδωσαν τα κλειδιά της Χώρας στους εχθρούς, και πήγαν αυτοϊκανοποιημένοι... στα μπουζούκια να το γλεντήσουν!.. Χωρίς γραβάτες και κουστούμια, με τα μανίκια ανασηκωμένα τσαμπουκαλίδικα!..
Σε σύμβαση παροχής υπηρεσιών (όπου νά ΄ναι, καθιερώνεται και η σύμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Έλληνα πολίτη, αν θα πρέπει να τον φυλάξη αυτή από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, ή θα πρέπει να φυλαχθει ΜΟΝΟΣ του!..) προχώρησαν η Ελληνική Αστυνομία και η Fraport Greece , για 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και συγκεκριμένα για τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και Σκιάθου.
Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας οξάστε τον, για τσουβάλισμα είναι ο άνθρωπος αντί να παραιτηθεί) και από την “Φράπορτ” οι Αλεξάντρ Ζίνελ και Ιαν Μάθεσον, της CEO και COO εταιρείες, αντίστοιχα.
Η στελέχωση των αεροδρομίων από την Ελληνική Αστυνομία θα καλύπτει υπηρεσίες τάξης, ασφάλειας, τροχαίας και διαβατηριακού ελέγχου, όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία και τη σύμβαση.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της σύμβασης θα παραχωρηθούν δωρεάν στην Ελληνική Αστυνομία - σε κάθε αεροδρόμιο - χώροι, υλικοτεχνικός εξοπλισμός και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας,
(αλήθεια, υπάρχει κανείς εκεί στο "Ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας", βολευτής, με σταλιά τσίπα και εθνική συνείδηση;) ενώ προβλέπεται και παροχή μεγαλύτερων χώρων και εγκαταστάσεων, σε περίπτωση μελλοντικής αύξησης της εναέριας κυκλοφορίας.
Σημειώνεται ότι το έργο ασφάλειας αερομεταφορών (έλεγχος ασφαλείας χειραποσκευών, αποσκευών φορτίου - ταχυδρομείου, προμηθειών αερολιμένα κ.λπ.)
(μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δίν'τε) θα ανατεθεί από την Φράπορτ σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, γεγονός που συνεπάγεται εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού και πόρων για την Ελληνική Αστυνομία”.

Μ’ αυτό το λιτό κείμενο η ημερήσια (ακόμα) εφημερίδα αμερικανικών συμφερόντων “Καθημερινή”, μας πληροφορεί πως η ΕΛ.ΑΣ., η πιο ανύπαρκτη Αστυνομία του κόσμου, αυτή που βλέπει με απάθεια καθημερινώς τον Έλληνα πολίτη να σκοτώνεται από κατσαπλιάδες των πόλεων και το βιός του να γίνεται σκόνη, αυτή που καθημερινώς μετράει μόνον εγκλήματα και κακουργηματικές πράξεις, τις περισσότερες φορές κρατώντας και τσίλιες (ποτάμι οι επίορκοι αστυνομικοί τα τελευταία λίγα χρόνια), εκλιπαρεί από τους Ναζο-γερμαναράδες, 5-6 τ.μ. τόπο στα αεροδρόμια τους εντός Ελλάδος, να της επιτρέψει ο “Χερ Χάιλ Ζίνελ”, να κάνει τον Συνταγματικό, κατά τα άλλα (έρμο Ελληνικό σύνταγμα, τι σού ’μελλε να πάθεις), έλεγχο των Ελληνικών συνόρων! Αυτό, ίσως και να μην συνέβη, ούτε στην περίοδο της Κατοχής! Δηλαδή, θα μπορούσε αυτό το κατάλοιπο ξέρασμα του Χίτλερ, να φέρει Αστυνομία για τον έλεγχο ή την φύλαξη των αεροδρομίων “του” (και όχι, “μας”), όχι μόνον από την φασιστο-Ναζο-Γερμανία της Βυ Ζα-Ρους, αλλά και από την... Ζιμππάμπουε που θα είναι και πιο φτηνή.
Επικεφαλής της Αστυνομίας αυτής, θα μπορούσε επίσης να βάλει αρχηγό για καλύτερη ελληνοφάνεια, τον μεγαλύτερο κατάσκοπό της, της σύγχρονης περιόδου που έχει στα χέρια της, τον Χερ Γενεράλ Χριστοφοράκο!

 Φανταστείτε τώρα τον Αρ Χη Γο της ΕΛ.ΑΣ., Αντι Στρα Τη Γο νεο-δοσίλογο, να αναφέρεται κανονικά καθημερινώς στον Χερ Ζίνελ, “Στρα Τη Γος, Ορ Ντι Ναν Τσα της Αυλής σας και νεογραικύλος Μα Λα Κας, Χαιλ Χίτλερ, Διατάξτε!..”. Προτεταμένο το στήθος, κορδωμένος φρουρός, το μέτωπο να λάμπει από (εθνική) σκατο-υπαρηφάνεια!
Μένει και ο Α/ΓΕΕΘΑ τώρα, το παιδοβούβαλο, να μας ενημερώσουν αν και ΑΥΤΟΊ θα πρέπει να ζητήσουν άδεια να πετάξουν τα αεροπλάνα τους από τα αεροδρόμια αυτά, όταν σύντομα οι τούρκοι θα βομβαρδίζουν την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Η απόλυτη κουμμουνιστική προδοσία μετά το 1949, στο αποκορύφωμά της! 


Σ.Σ.Σ.: Στα σκίτσα βλέπετε τα νέα εθνόσημα της Αστυνομίας των "Ελληνικών (Χα, χα, χα) Αεροδρομίων", δυστυχώς, και της Θεσσαλονίκης μαζί. 
Δεν μένει, παρά να δούμε και την Γερμανική σημαία να την ανεβάζουν στον κοντό της στον Λευκό Πύργο, ελληνικά στρατιωτικά αγήματα ντυμένα τη στολή των μεραρχιών του Χίτλερ. 
Πιο ταπεινωτική, πιο δουλική, και πιο ατιμωτική πράξη για την Ελληνική Αστυνομία, ήταν αδύνατο να φανταστεί και ο τελευταίος δεξιός, κεντρώος ή Έλληνας ψηφοφόρος, εκτός των κυβερνητικών κουμμουνιστών-σοσιαληστών!
Οι οποίοι βγάζουν έτσι και κάποια παιδικά αποθημένα τους, των Εξαχρείων!..