ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΡΩΜΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ!..

  • Κυβερνοπόλεμος: Ο ιός WannaCry μόλυνε νοσοκομεία και σχολεία σε 99 χώρες
  • Συνάντηση Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Κίνας : «Στρατηγικός εταίρος μας η Ελλάδα» 
  • Σε θέση μάχης τα κόμματα για τα μέτρα
  • Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν: Επιθυμία για πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος
  • Σύγκλιση απόψεων «μέχρι ενός σημείου» στη συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν
  • Ο Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζεται για την Προεδρία και τις βουλευτικές εκλογές
  • Αυτό είναι το πιστοποιητικό τυφλότητας που προσκόμισε ο πατέρας του βιαστή της Δάφνης 
  • Καιρός – Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Αυτό είναι το φαινόμενο που θα καλύψει όλη τη χώρα
  • Αισιοδοξία Ντομπρόβσκις για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές
  • Κίνα: Συμφωνία συνεργασίας Forthnet και ΖΤΕ ύψους 500εκατ. ευρώ
  • Προς παράταση η συμφωνία για το χρέος
  • Αναβάλλεται το αποψινό live του Star Academy! 
  • Survivor: Έξαλλος ο πατέρας του Βασάλου! Θα κινηθεί νομικά εάν συνεχιστεί…
  • Survivor: «Καυτή» φωτογράφιση για την σέξι Ελισάβετ Δοβλιατίδου! 
  • Απόψε ο μεγάλος τελικός της Eurovision- Πανέτοιμη η Demy για να κλέψει τις εντυπώσεις
  • Πολιτική σύγκρουση για τις χειρονομίες Καμμένου στους φίλους του Ολυμπιακού
  • Δ. Τζανακόπουλος: Στόχος να βγούμε στις αγορές αμέσως μετά τη συμφωνία
  • Ο Φρανσουά Ολάντ βγήκε και επίσημα στη σύνταξη!
  • Θεοχαρόπουλος: Ιδρυτικό συνέδριο νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς μέχρι το τέλος του 2017
Τα σκήπτρα όμως κατέχει ο παρακάτω τίτλος, βάζουμε και ολόκλρο το άρθρο... Δυστυχώς, αυτά τα Ελληνικά θα μαθαίνουν από τούδε και στο εξής τα Ελληνόπουλα, τα οποία ήδη μιλούν με πέντε ελληνικές λέξεις -και αυτές μισές- έχουν πλήρη άγνοια των κανόνων γραμματικής και στίξεως (γραφή), αρέσκονται στο να αμολάν πορδές-αγγλικούρες ή ξενικούρες, για να βγάλουν και καμιά μουναρο-πρεζού χαπακωμένη γκόμενα τουρίστρια, νουμεράδα σε καμιά παραλία μας καλοκαίρι που έρχεται, οι αρσενικοί, οι δικές μας είναι ξινισμένες ντόπιες, και δεν έχουν πέραση, δεν έχουν ύφος!..


Bug μετέτρεψε driver γνωστού κατασκευαστή hardware σε keylogger

Ένα bug σε driver υποσυστημάτων ήχου της Conexant, το οποίο αξιοποιείται σε αρκετούς υπολογιστές της HP, μετέτρεψε πρακτικά το λογισμικό σε keylogger, που μπορεί να καταγράφει τα όσα πληκτρολογεί ο χρήστης σε αρχείο κειμένου. Το πρόβλημα εντοπίζεται συγκεκριμένα στο εκτελέσιμο MicTray64 [έκδοση 1.0.0.46], ενώ η εταιρεία έχει ενημερωθεί σχετικά με την ύπαρξή του και τη φύση του.
Σύμφωνα με αναλυτικό άρθρο της modzero, ο driver είναι προγραμματισμένος να ανιχνεύει το πότε συγκεκριμένα ειδικά πλήκτρα λειτουργιών ενεργοποιούνται ή αφήνονται ελεύθερα. Όμως η κακή υλοποίηση της σχετικής ρουτίνας επιτρέπει πρακτικά την καταγραφή όλων όσων πληκτρολογεί ο χρήστης, συμπεριλαμβανομένων κωδικών πρόσβασης και στοιχείων ηλεκτρονικών πληρωμών, στο αρχείο C:\Users\Public\MicTray.log.
Διαβάστε επίσης: Κρούσματα εξελιγμένου malware για macOS ανησυχούν τους ειδικούς
Ευτυχώς, το αρχείο αυτό διαγράφεται αυτόματα κάθε φορά που ο χρήστης πραγματοποιεί logout ή απενεργοποιεί τον υπολογιστή του, όμως δεν παύει ακόμα κι έτσι να αποτελεί σημαντικό κενό ασφαλείας, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα.
Μέχρι να έχουμε νεότερα από την HP ή την Conexant, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα της modzero, όπου μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τους υπολογιστές που επιβεβαιωμένα επηρεάζονται, καθώς και οδηγίες σχετικά με την προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος.
Λάβετε υπόψιν ότι και συστήματα άλλων κατασκευαστών μπορεί να είναι ευπαθή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική αναφορά.
Update: Από το γραφείο δημοσίων σχέσεων της HP στη χώρα μας, λάβαμε την παρακάτω δήλωση:
HP δεσμεύεται για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών της και είμαστε ενήμεροι για το θέμα του keylogger σε επιλεγμένους υπολογιστές της HP.  

Η HP δεν έχει πρόσβαση σε δεδομένα πελατών ως αποτέλεσμα αυτού του ζητήματος. Ο συνεργαζόμενος προμηθευτής μας ανέπτυξε λογισμικό για τη δοκιμή των λειτουργιών πριν από την παρουσίαση του προϊόντος και δεν θα έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή. Οι διορθώσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες μέσω του HP.com."

Σ.Σ.Σ.: Το κείμενο είναι ανυπόγραφο, ίσως γιατί δεν το αντέχει ούτε... αυτός που το έγραψε. 

Όταν σας λέμε σίχαμα ελληνικά το άρθρο, εσείς βάλτε και κάτι παραπάνω.