"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΣΚΈΤΟ ΣΊΧΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΆ “ΕΥΡΩΒΥΖΙΆ”...

Η αηδία συνεχίζεται! Η μουσική διασύρεται! Το ευρωπαϊκό τραγούδι πνέει τα λοίσθια! Και οι αρχιπούσταροι ερμαφρόδιτοι -όχι μόνον- ζουν και βασιλεύουν διδάσκοντας στο μέλλον και στα παιδιά μας, ότι η μελλοντική τρύπα στην ερωτική απόλαυση θα είναι ο κώλος, και όχι το γυναικείο αιδοίο -εντάξει μουνί- για τους πουτσαράδες!
Όλα τα έκοψαν και τα έραψαν στα μέτρα τους. Σκέτο σίχαμα και τα φετινά “Ευρωβυζιά” με την Ελλάδα να διασύρεται διεθνώς, ακόμα μια φορά υποτροπιάζουσα στην ξευτίλα, τραγουδώντας στα αλαμπουρνέζικα-αρλουμποφράγκικα ένα τραγούδι που κάποιοι κερχελέδες "κουνιστοί" της ανύπαρκτης ελληνικής τηλεοράσεως, μετονόμασαν και ελληνικό.
Το πρώτο βραβείο κέρδισε ένα παιδικό άκουσμα του νηπιαγωγείου, ευτελεστάτου και χαμηλοτάτου επιπέδου μουσικής, με μια “αρσενική” χαλκομανία να λικνίζεται στην πίστα, λες και του έχωναν απαλά αλλά σταθερά από πίσω, από την "τρύπα" του, τον δονητή του.
Κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτή την αηδία, που μόνο ξερατό πλέον προκαλεί, μ’ αυτά τα υστερικά ανθρωπόμορφα "νιάτα" τα οποία, άλλα τσιρίζουν, άλλα γαυγίζουν, άλλα χοροπηδούν όπως τα καγκουρό και τα πιθήκια, και άλλα ξεβρακώνονται δημοσίως ή μας δείχνουν ξεδιάντροπα τα οπίσθιά τους , όπως ο κύριος στη φωτογραφία...
Στην εκφυλιστική κατηφόρα που έχει πάρει η σημερινή ονομαζόμενη και "κοινωνία των σκυλιών", τα “Σόδομα και τα Γόμορρα” σε λίγο καιρό θα μοιάζουν παρωνυχίδα.
Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία διαλύθηκε, κατέρρευσε, όταν η κοινωνική της ζωή έφτασε στο απόλυτο μηδέν της ξεφτίλας και της ακολασίας.
Σήμερα εμείς, η δική μας κοινωνία, βρίσκετε μόλις ένα βήμα πριν από αυτό το στάδιο...