ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΉΤΑΝΕ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ

"Την Προδοσίαν πολλοί Ηγάπησαν. Τον Προδότη, Ουδείς".
*/*
Παυλόπουλος, Τσίπρας, Καμένος, Κοτζιάς, Μητσοτάκης, Μιχαλολιάκος, Γεννηματά, Κουτσούμπας.
Αλλά και, Αποστολάκης, οι τρεις μεγαλόσχημοι Αρχηγοί των Σωμάτων του Ελληνικού στρατού, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής. 300 ακόμα βολεμένα, καλοβολεμένα αχυρανθρωπάκια της Ελληνικής Βο(υ)λής!

ΌΛΟΥΣ αυτούς, αν γίνει μία στραβή -που θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια, πλέον- τους περιμένει “Γουδί και Έξι μέτρα”!
Είναι εξωφρενικό! Πως εν μιά νυκτί αυτό το πολιτικό σκουπιδαριό, με το εξ’ ίσου απαξιωτικό στρατιωτικό, ευνούχισε, αφαίρεσε και ξευτέλισε την Ελληνική, εθνική, υπαρξιακή, ντι-εν-εϊκή οντότητα ενός λαού, του οποίου άλλος στον κόσμο δεν υπάρχει! Και δεν την αφαίρεσε απλώς, το κατά ευχαριστήθηκε, το... πανηγυρίζει κιόλας!

Από σήμερα, οι Έλληνες με αυτό το "μεγάλο βήμα" των “εθνοπατέρων” τους για... πρόοδο ανάπτυξη ευημερία και ευτυχία σ’ αυτόν τον τόπο, παύουν να λέγονται Έλληνες, γιατί το αμέσως επόμενο στάδιο θα είναι: οι Σκοπιανοί βάρβαροι και γύφτοι των Βαλκανίων, να διεκδικήσουν την Ελληνική ταυτότητα στα διεθνή σατανικά, πλην “συμμαχικά” φόρα, αφού οι λέξεις Μακεδόνας / Μακεδονία, είναι ταυτόσημες και με τις λέξεις Ελλην / Ελλάς.

ΟΥΔΕΊΣ, το περίμενε ότι οι “Επαναστάτες του Ίλιντεν” Ντέλτσεφ, Κοπρίβλιεφ, Χατζηντίμοφ, με τους Έλληνες προδότες-συνεργάτες τους της εποχής εκείνης, μετά από 120 χρόνια θα κατέληγε σε τέτοιο αίσιο τέλος ο “αγώνας” τους!
Και ο “Μακεδονικός” του Παύλου Μελά, του Τέλου Άγρα και των άλλων ελληνικών παλικαριών, σκουπίδια και χωματερή, από κάποιους σατανικά και ψευδεπίγραφα πολιτογραφημένους “έλληνες”, ελληνοφώνους της πολιτικής χαβούζας της Αττικής!
Ούτε καν, ο ξενοκίνητος “Κομμουνιστο-συμμοριτο-πόλεμος του 47-49”, στην πιο τολμηρή φαντασία του, δεν θα μπορούσε να συλλάβει κάτι τέτοιο!.. Να, όμως, που έγινε!

Η Ελλάς -αυτή που έμεινε- της ανυπαρξίας της χρεοκοπίας της τουρκικής προκλητικότητος, του κλώτσου και του μπάτσου των “ευρωπέων”, του Δου-νου-τού και της αρσενικοθήλυκης τσάτσας, των ληστοσυμμοριών και ανταρτών πόλεων του αρχικαπετάνιου-κατσαπλιά Τόσκα, στυλ “Δεκαεφτά Νοέμβρη” και νεοτέρων παραφυάδων του, της ασιατικής μαυριδερής ισλαμικής χλέμπας που εισέβαλε με την ανοχή και προδοσία του Ελληνικού στρατού (προδότη Αποστολάκη, το Γουδί σε περιμένει πρώτον εσένα), από τα αφύλαχτα και “ανοιχτά” σύνορά μας, του Μπουτάν ή Μπουτάρ...
(σ.σ.: Αν δείτε αυτό το μορμολύκειο σίχαμα από το Κρούσοβο, την καρδιά της "επαναστάσεως" του "Ίλιντεν", σε λίγο καιρό και πρωθυπουργό των Σκοπίων να μην εκπλαγείτε, έτσι είναι το πρόγραμμα).
Αλλά και όλων όσων εξύφαναν με αριστοτεχνική μαεστρία τον αφανισμό μας τα τελευταία 40 χρόνια, κατέθεσε τα όπλα αμαχητί, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό της, και είναι έτοιμη να κλωτσήσει το σκαμνί!
Αλλιώς δεν εξηγείται πως; αναγνώρισε με σχιζοφρενική συγκατάβαση-πράξη, την εθνική οντότητα μιας χούφτας “σκουπιδομακεδόνων” Σλάβων στην καταγωγή (οι οποίοι ορέχτηκαν και την ταυτότητα του Μακεδόνα), κάτι που δεν έκανε ποτέ ιστορικά, κανείς Έλληνας ή με Ελληνική συνείδηση αρχηγός, αυτοκράτορας ή βασιλιάς, στα 1.300 χρόνια από την κάθοδο αυτών των αχρείων στην χερσόνησο του Αίμου.
Δεν πρόκειται απλά, περί μιας... αθώας προδοσίας. Ούτε περί μιας καλής χειρονομίας ή καλής θελήσεως στο όνομα μιας ψεύτικης ειρήνης... με την απειλή των όπλων που επικαλούνται άπαντες.
[Η μόνη χώρα που δεν έχει τέτοια μαραφέτια, όπλα, είναι η Ελλάς. Ή αν τα έχει, είναι για να παριστάνουν τους καμπόσους κάποιοι ανύπαρκτοι αεροπόροι μας εγκλωβισμένοι μέσα στις λυκοσυμμαχίες της εποχής, τρακατρούκες για την ανάσταση του Πάσχα, και ο Αποστολάκης να παίζει τον Α/ΓΕΕΘΑ, τον άντρακλα, εθνικά υπερήφανος στα μάτια της γυναίκας του και του γιου του!..].
Πρόκειται περί εθνικής υποταγής-ξευτίλας, με ανεξέλεγκτες πλέον διαστάσεις. Εξελίξεις! Οι οποίες πολύ σύντομα, θα δείξουν, τόσο τα δόντια τους, όσο και τα νύχια τους. Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν όσο ποτέ άλλοτε.
Ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ούτε ο Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά ούτε καν, ο Αντρίκος ο γιος του και "σύζυγος" της σλαβομακεδόνισσας Δημητρούλας, θα μπορούσαν να προβλέψουν μια τέτοια νέα συμφορά στην κεφάλα μας!.. Έπονται μέρες δύσκολες!

Οι ευνουχισμένοι Έλληνες, και η ακρωτηριασμένη, πλην... υπερήφανη Ελλάς. Να ξεκινήσουν από σήμερα και να απαιτήσουν με αγώνα, αγώνες όλων των μέσων, την ένωση με την μητέρα Ελλάδα:
  • Της Βορείου Ηπείρου.
  • Της Ανατολικής Θράκης.
  • Της, έτσι κι αλλιώς, Διχοτομημένης Κύπρου.
  • Της Βορείου Μακεδονίας, αφού, επιτέλους, επίσημα, ομολογήσαμε ότι υπάρχει κι αυτό το σκλαβωμένο κομμάτι της, το αγνοούσαμε... επιμελώς και ανοήτως, τόσα χρόνια.
  • Της Μακεδονίας του Πυρήν.
Ελληνίδες, Έλληνες”... Όπως χλευαστικά και περιπαιχτικά, σας αποκάλεσε ο “Αυτοκράτορας Πίτουρας” στο "διάγγελμά" του, ο νέος σας "εστεμμένος"! Τον οποίο αναδείξατε φούρκα με άγγιστρο στο σβέρκο σας, ελέω, δεν μπορώ να αμφισβητήσω, “δημοκρατικών” εκλογών! Έναν αστοιχείωτο πρόεδρο του "15μελούς της 3ης Γυμνασίου", ο οποίος δεν δούλεψε ούτε μια μέρα στη ζωή του, δεν έχει ιδέα πως βγαίνει το "ψωμί".
Από σήμερα κηρύξτε τον “ανένδοτό” σας με πράξεις. Όχι με συλλαλητήρια αγριοφωνάρες κούφια λόγια, πράγματα που έτσι κι αλλιώς δεν δίνει κανένας σημασία! Δυάρα! 
Διεκδικείστε με νύχια και με δόντια την Εθνική σας ταυτότητα που σας αφαίρεσαν, σας μηδένισαν, σας καταδίκασαν φυτά!
Καθαρίστε τον τόπο σας από την πολιτική βρώμα, την σαπίλα, που εσείς οι ίδιοι εκθρέψατε και γιγαντώσατε με την αδιαφορία σας, την καλοπέρασή σας, τον βάρβαρο νεοπλουτισμό σας.
Δείξτε επιτέλους, μια φορά ότι είστε πραγματικοί Έλληνες, και ότι εδώ είναι Ελλάδα. Σταματήστε να είστε πρόσφυγες στη χώρα σας, να γλύφετε καθημερινώς τις πληγές που με περισσή φροντίδα προσπαθούν να σας ανοίξουν κάθε μέρα οι πολιτικοί σας!..

Ξυπνείστε, ενεργείστε δυναμικά, πάρτε την τύχη σας στα χέρια σας, γιατί με τέτοια σκατά που μπλέξατε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πάψετε, εσείς να λέγεστε Έλληνες, και η Ελλάς να υπάρχει!.. 

Α, και κάτι ακόμα... 
Αλήθεια, πως το λένε αυτό το ελληνόφωνο χοιρίδιο, το οποίο δήλωσε να λύσει και το “αλβανικό” -να δείτε πόσα θα μας προκύψουν ακόμα- πριν πάει να πλύνει την κωλάρα του σε κάποια θάλασσα, όπως έλυσε το “μακεδονικό”;