ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΊΤΕ Σ’ ΑΥΤA TA ΒΊΝΤΕΟ ΑΠ’ ΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ...



Ποιοι κατσαπλιάδες* (και όχι κομάντος που ανακάλυψαν τα παπαγαλάκια τα τουρκικά, όλων των ΜΜΕ που εδρεύουν στην Ελλάδα), σκότωσαν το παλικάρι μας στην αρβανιτιά, και πάρτε μία γεύση από την αντίδραση των ψευδεπίγραφα “Ελληνικών" προδοτικών "Αρχών”, που στέλνουν και συλλυπητήριες επιστολές στις μάνες των περιθωριακών πρεζάκηδων, αναρχοκουμμουνιστών και ληστών, αναρχοκουμμούνια οι ίδιες!
Ακόμα στην Ελλάδα, μετά από τρεις-τέσσερις μέρες του συμβάντος, δεν το έμαθαν ή δεν το ανακάλυψαν, δεν έχουμε καμία, απολύτως, δήλωση χεσμένου ψευτοπολιτικού γι’ αυτήν την χαροκαμένη μάνα Ελληνίδα, όλοι ξύνουν τ’ αχαμνά τους, ίσως και για να αντιληφθούν, αν αυτά είναι ακόμα εκεί που ξέρουν! Στη θέση τους, δεν τους τάφαγε... η γάτα!
Είναι όλοι χεσμένοι κατουρημένοι και κρυμμένοι, κλανιάρηδες κάτω απ’ τα γραφεία τους όπως στα “Δεκεμβριανά 2008”, ο Πάκης μ’ εκείνον τον άντρακλα της Πολεμικής Αεροπορίας μας, τον Φώτη της Χήνας, που έβλεπαν την Αθήνα να την καίει ο νεο-Νέρων, που κατέληξε πρωθυπουργός! Και όμως, οι Έλληνες το ξέχασαν αυτό!
Εάν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση, επίσημη, να τσούξει, από αυτόν συρφετό των υπουργών και των υπουργείων, τους σαχλοστρατηγούς των σωμάτων ασφαλείας, τους γλυκούληδες και τους μπούληδες “πενιουαράτους”...

(σ.σ.: πενιουαράτος = αυτός που στο σπίτι του... αριστοκράτης της πλάκας, κυκλοφορεί με πενιουάρ. Στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, το πενιουάρ σε γυναίκες και άνδρες ήταν πολύ διαδεδομένο)
... Αυτό θα πει πως η Ελλάς κατελύθη εκ των έσω, δεν έμεινε τίποτα όρθιο, τιμή εγωισμός υπερηφάνεια, ανδρεία, έχουμε να κάνουμε με πραγματικά ανδρείκελα και μούμιες βρωμερές κρατικές όλων των ειδών, κάποιοι φυσικά θα την πληρώσουν άγρια, αυτό είναι σίγουρο, όπως και στην ιστορική “Δίκη των Έξι”, ο Ελληνικός στρατός ο οποίος άφησε “μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δίν’τε”, ακάλυπτα τα βόρεια σύνορά μας τα τελευταία χρόνια, προδόθηκε και στους δύο πολέμους από τους αχρήστους, τους ανικάνους, τους ξευτιλισμένους στρατηγούς του, κυρίως στον Μεγάλο Πόλεμο, και όχι από τους άνδρες του.
Όταν μπορούν να μας γράφουν αυτοί οι γειτόνοι μας, τους οποίους με πακτωλούς χρημάτων κάναμε νοικοκύρηδες από πειναλέοι λετσιάρηδες που ήταν, γύφτοι, τους είχε ο Χότζας χρόνια ολόκληρα και τους πηδούσε έναν-έναν στη σειρά, τότε προς τι όλοι αυτοί οι εξοπλισμοί στη χώρα μας, και για ποιον; Για να μας έχουν οι Αμερικανοί-Γιάνκιδες γραμμένους στη δύναμή τους εναντίον των Ρώσων;
Το σύμφωνο της Βαρσοβίας διαλύθηκε -για το οποίο είχε δημιουργηθεί το ΝΑΤΟ- αλλά το τελευταίο υφίσταται, και μάλιστα κατοχικά σε όλες τις χώρες! 

Το πιο γελοίο, όμως, αυτών των γελοίων γιάνκηδων, μέγκλα το κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια, είναι ότι νομίζουν το ΝΑΤΟ, υφίσταται για να υποστηρίζει... ειρηνικούς σκοπούς!
Κάποιος με παντελόνια και όχι φουστάνια, να μας λύσει αυτόν τον γρίφο; 


[σ.σ.: Γιατί λέμε παντελόνια όμως, αφού τα φουστάνια, μας έχουν καταπνίξει!..].


* Η λέξη "κατσαπλιάς" είναι αρβανίτικη, και θα πει ακριβώς το ίδιο. Αυτό που εννοούμε κι εμείς. Τον βρώμικο, τον άπλυτο, τον ζητιάνο, τον μικροκακοποιό-κατσικοκλέφτη. Τον κουμμουνιστή του Ανταρτοπολέμου.. Μην ξεχνούμε εξ' άλλου, πως οι Έλληνες κουμμουνιστές όταν έχασαν και τ' αυγά και τα πασχάλια, διέφυγαν όλοι στην Αλβανία -πάτριο έδαφος γι αυτούς- και από εκεί στην Τασκένδη. Στη Ρωσία πήγαν πολύ αργότερα, και με ειδικές άδειες, ειδικά φύλλα πορείας...]

Ακολουθεί ο συσχετισμός δυνάμεων με την "Μακεδονία" (ναι, γελάστε, γιατί πολύ σύντομα θα κλαίτε), αυτήν που πούλησαν οι Έλληνες μειοδοτικοί εθνοπροδότες και εθνοδιαλυτές ελαφρά τη καρδία, πριν από δυο-τρεις μήνες στα Σκόπια. 
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να πάρετε μία γεύση της τεραστίας αυτής προδοσίας που συνετελέσθη, αλλά και με τι σκατά κι απόσκατα έχουμε να κάνουμε, εντός και εκτός Ελλάδος! 

 
Δείτε κι εδώ τον συσχετισμό της χώρας μας, και με τη Βουλγαρία, για να ολοκληρωθεί το παζλ των ασπόνδων γειτόνων μας, έναντι των ορέξεων και των βλέψεων φυσικά, των  Μογγόλων βαρβάρων και ανθρωποφάγων της τουρκιάς.