ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΟΔΌΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ!.. ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να... γιορτάσουμε το τέλος μας, παρέα με τον Ελληνικό στρατό, τις Ένοπλες (πλην ανύπαρκτες) Δυνάμεις μας, που γιόρτασαν κι αυτές τις προάλλες, "τίμησαν"... τον εαυτό τους, “Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει”
Γιατί δεν νομίζουμε, με τα τελευταία ραγδαία τεκταινόμενα στη χώρα μας, ότι συμμετείχε κάποιος γνήσιος Έλληνας σ’ αυτόν τον γιορτασμό, όπως δεν θα γιορτάσουμε τίποτα και στο μέλλον, γιατί απλά, δεν θα υπάρχουμε!
Το πολιτικό σίχαμα που αναθρέψαμε και στείλαμε να μας κουμαντάρει τα τελευταία 40 χρόνια, το ανθελληνικό, αντεθνικό και ισοπεδωτικό εξάμβλωμα, μας εξαφάνισε εντελώς!


Στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια -και κυρίως τα τελευταία 5- ψηφίστηκαν τέτοιοι αντιδημοκρατικοί, φασιστικοί, δικτατορικοί, και απάνθρωπα ανήθικοι νόμοι για τον Έλληνα πολίτη, ιθαγενή αυτού του τόπου, που κανείς των νομοθετών και των ανθρώπων της δικαιοσύνης του παρελθόντος, μπορούσε να διανοηθεί ή να φανταστεί! Έστω και στο τόσο δα! Όλοι, στο όνομα μιας ανύπαρκτης δημοκρατίας, μιας χρεοκοπημένης δημοκρατίας, μιας ξευτιλισμένης δημοκρατίας, η οποία καθημερινώς διολισθαίνει στον απολυταρχισμό, φασισμό, “ολιγαρχία των βουλευτών” (τριάκοντα τύραννοι που έγιναν 300), την πραγματική τυραννία, την ανηθικότητα και το ψέμα!
Δεν ξάφνιασε κανέναν μας η ενέργεια της Αστυνομίας (ποτέ Ελληνικής), αυτής που ξεσκατώνει καθημερινά όλη την χολεριασμένη σαβούρα της ανατολής, η οποία εισβάλλει απρόσκλητη στα σπίτια μας χολέρα και πανούκλα, στους χώρους μας, στα μέσα μαζικής μεταφοράς μας και διώχνει σκαντζόχοιρος όλους εμάς, να γράψει τα Σκόπια “Μακεδονία” και την Κύπρο “τουρκική”, σε ένα ημερολόγιο-ατζέντα που μοίρασε εσωτερικά του Σώματος (τροφή για καθυστερημένους και βλάκες), απολίθωμα και κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, τόσο άχρηστο και τόσο χαζό, στην σημερινή ψηφιακή που ζούμε.
Κάποιοι έφαγαν λεφτά για να τυπώσουν αυτό το αηδιαστικό έντυπο, πρώτον, και δεύτερον, εκ των υστέρων, η ενέργεια που διετάχθη, η δήθεν “ΕΔΕ” στάχτη στα μάτια για το κακό που έγινε...δεν πείθει κανέναν μας!  

Αλήθεια; Σε ποιον; Εναντίον ποίου; Θα γίνει αυτή η ΕΔΕ στην Αστυνομία; Του αρχηγού; Του αστυνομικού διευθυντού Αττικής; Των αστυνομικών διευθυντών των διευθύνσεων, όλους, της Ελλάδος;  Των προέδρων των αστυνομικών συνδικάτων; Ή αυτού του αξιωματικού, του καραπούσταρου, που φιλούσε στο στόμα τον γαμιά και νταβατζή του πριν από λίγες μέρες, κάτω απ’ την Ελληνική σημαία; 
Τόση περιφρόνηση και απέχθεια ένοιωθε αυτό το σίχαμα, αυτός ο “άντρακλας” της αστυνομίας για το Εθνικό μας σύμβολο!

Δεν υπάρχει μέρα να μην διαβάσουμε για κάποιον αστυνομικό εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, μπλεγμένο σε κακουργηματικές, εγκληματικές πράξεις! 
Κάποιους μάλιστα, από αυτούς, όταν βγαίνουν στη σύνταξη, όντας τόσο βρώμικοι και τόσο διεφθαρμένοι, τους “καθαρίζει” κανονικά το οργανωμένο έγκλημα! 
  • Αυτοί, λοιπόν, που δεν έπιασαν ποτέ κανένα κλεφτρόνι της γειτονιάς, παρά μόνον όταν τους πέφτει τυφλοκούταβο στα πόδια τους. 
  • Αυτοί που δεν στάθηκαν ποτέ στο πλευρό κανενός Έλληνα πολίτου, όταν αυτός τους είχε ανάγκη.
  • Αυτοί που έρχονται όταν τους καλούμε, ώρες μετά το συμβάν και αφού γίνει το κακό. Υπάρχει μάλιστα και η εξής δικαιολογία από τους ίδιους: “Γιατί να ’ρθούμε; Να κινδυνεύσουμε κιόλας; Σκοτωθείτε εσείς, κι εμείς θα έρθουμε να μαζέψουμε τα πτώματα”.
  • Αυτοί που παριστάνουν την εξουσία στα τσογλάνια. Αλλά αν τους τρίξει κανένας τα δόντια, ή ακόμα περισσότερο αν τους βγει κανένας αρχιδάτος “νονός” μπροστά τους, γίνονται λαγοί και μην τους ξανά είδατε.
  • Αυτοί που καταχωνιασμένοι στα γραφεία τους το γλεντούν με τις καρέκλες κολλημένες στους πισινούς τους.
  • Αυτοί που έστειλαν μεγαλόσχημο αστυνομικό να συμμετάσχει στην εξιχνίαση της άγριας, ανθρωποφάγας δολοφονίας του Κ. Κατσίφα από τους ακόμα πιο ανθρωποφάγους “αστυνομικούς”, μπράβους της αλβανίας, και είπε "ναι" σε όλα! Γύρισε ικανοποιημένος με την συνείδησή του ήσυχη, καλά έκαναν οι αλβανοί “συνάδελφοι” και “έφαγαν” τον “εγκληματία” Έλληνα “τρομοκράτη”.
  • Αυτοί που εκλιπαρούν τους Έλληνες επιχειρηματίες να τους αγοράσουν κανένα όχημα της προκοπής, σ’ αντιστάθμισμα των... γκαζοζέν που έχει ο στόλος τους -τ’ αφεντικά τους οι... αγέρωχοι “τριακόσιοι” δεν δίνουν φράγκο για πάρτι τους.
  • Αυτοί που κάθε τρεις και μία βγάζουν στα εμετικά και ψευδεπίγραφα ελληνικά  τουρκοκάναλα, εκείνον τον χαριτόβρυτο όσο και γελοίο συνδικαλιστή τους, να μας πει πως φταίνε οι πολιτικοί που δεν δίνουν εντολές (προσέξτε, εντολές όχι διαταγές), να “λυθούν” τα χέρια τους -λέει- και να κάνουν την “δουλειά” τους. Μια δουλειά που δεν ξέρουν, τελείως ανεκπαίδευτοι και ανίκανοι να κάνουν, αυτοσχεδιάζουν πάντα, πέραν του ότι, όταν έπαιρναν τα καπέλα τους ή τα σιρίτια τους και ορκίζονταν πανηγυρικά στην αποφοίτησή τους από την οποιαδήποτε σχολή, ορκίζονταν και ορκίστηκαν στο Ελληνικό σύνταγμα και τους Ελληνικούς νόμους! Κι όχι στις κατουρημένες ποδιές του οποιουδήποτε πολιτικού αποβράσματος, το οποίο ονομάζουν χάριν ευκολίας, ιδιοτέλειας, και “προϊστάμενό” τους.
[Τό ’χαμε πει πριν από χρόνια. Τότε που έγινε. Η διάλυση της Ελληνικής αστυνομίας ήταν θέμα χρόνου, από την στιγμή που αυτή άρχισε να συνδικαλίζεται! Δεν μας ξαφνιάζει, κανέναν! Ίσως, μόνον κάτι γελοίους κονδυλοφόρους, πουλημένους και ολότελα ξευτιλισμένους της χαβούζας της Αττικής].
 

Είναι αυτοί που μας έδωσαν και την τελευταία κατραπακιά, μπουνιά στο πρόσωπο, μ’ αυτό το τιποτένιο κατάπτυστο και άκρως προδοτικό, αηδιαστικό κωλόχαρτο που κυκλοφόρησαν, έχασαν κάθε σεβασμό και εκτίμησή μας, τους πληρώνουμε εμείς από το αίμα μας! Το υστέρημά μας! Για να μας προσβάλλουν, να μας λοιδορούν και να μας φτύνουν! Να γκρεμοτσακιστούν να παραιτηθούν, να φύγουν άπαντες από το σώμα οι μικροί, αφού οι μεγάλοι, οι ψευτογαλονάδες του γλυκού νερού της μύξας και της χλέμπας, προσκύνησαν και λυνοδένουν τα κορδόνια του “σφύριζα” και των τσιπροκαμένων!.. Αίσχος!.. Αίσχος και ντροπή!.. Ντροπή και αίσχος!
Κανένας οίκτος γι’ αυτούς από μας από τούδε και στο εξής, ότι και να τους συμβεί, ότι και να τους τύχει! Εν ώρα... εργασίας ή εκτός! Και, μακάρι, να τους συμβούν τα πιο φοβερά και τρομερά πράγματα, που μπορούν να συμβούν στη ζωή ενός ανικάνου και αναξίου ανθρώπου. Αξίου της τύχης του!
Στη δεκαετία του 1950, η Αστυνομία στην Ελλάδα απαριθμούσε 2.500 άνδρες. Όχι γυναίκες. Και με πληθυσμό λίγο μικρότερο του σημερινού, δεν “κουνιόταν” γάτα, φύλλο στο δρόμο εκεί έξω.
Σήμερα, διαθέτει ορδές, μιλιούνια γυναικοπαίδων φλούφληδων, για να κρατούν τσίλιες οι μισοί από αυτούς στις πόρτες κερχελέδων πολιτικών “φιλιππινέζες”, και οι άλλοι μισοί να φυλάγουν τα ξένα προξενεία και πρεσβείες, υπηρεσίες δικαστήρια, και ότι άλλο σαχλό και βρώμικο, διαθέτει αυτός ο δύσμοιρος τόπος!
Και ο λαός; Ο Ελληνικός λαός; Στα κάγκελα και τις ορέξεις του πρώτου τυχόντα αλήτη μικροκακοποιού! Πρόβατο επί σφαγής. Αυτή είναι η σημερινή δημοκρατία, η “Δημοκρατία των Κακούργων”! Εντός και εκτός Βουλής.

Αυτή είναι και η Ελληνική αστυνομία, πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.  ΌΛΟΙ! Μην περιμένουμε, απολύτως, ΤΊΠΟΤΑ, από αυτήν! Πέραν του προδοτικού και αντεθνικού χαρακτήρα, που μπορεί δικαίως να την προσδώσει κάποιος! Η οποία μας συμβουλεύει επιπλέον, "άμα μπουν κακοποιοί τη νύχτα στο σπίτι μας να μας ληστέψουν ή να μας σκοτώσουν, να κάνουμε ότι κοιμόμαστε"!

Η Αστυνομία που έσωσε την Ελλάδα στα “Δεκεμβριανά του ’44”, σήμερα την παρέδωσε χλεύη και ξέφραγο αμπέλι, στις ορέξεις του τελευταίου εισβολέα κακοποιού και λαθρομετανάστη! Χωρίς ίχνος ελληνικής συνειδήσεως!.. Εθνικής.