ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΑΦΟΎ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΑΝ ΕΠΊ ΣΚΟΠΟΎ, ΜΑΣ ΛΉΣΤΕΨΑΝ ΙΔΙΟΤΕΛΏΣ...

Η μισθοδοσία των εργατών στην ΕΕ κατά 
αρκουδιάρη Μαρξ. Ιδρυτού του κομμουνισ-
μού! Πάει γάντι με την πολιτική των δικών 
μας αθλιοκουμμουνιστών, το τύπωσαν στη
γενετειρά του Τρίερ στη Γερμανία, και το
πωλούν προς... τρία ευρώ. Πως λέμε τα
 τρία μας; Να έτσι...
Και αφού μας ισοπέδωσαν στη φτώχεια και τη μιζέρια, όλους, μας πήραν τα σπίτια μας και τα υπάρχοντά μας, οι μεσσίες του κουμμουνισμού με τα φαρδιά μανίκια, τώρα μας παίρνουν και τα χρήματα, τα τελευταία που έχουμε στο πορτοφόλι μας
Ουδείς μπορούσε να φανταστεί πριν λίγα χρόνια, μόλις πεντέξι, πως μια δράκα θρασίμια κουκουεδάκια που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, γεννήματα και θρέμματα μιας αχαλίνωτης πλουτοκρατίας,  θα έφερναν στην Ελλάδα τη σκλαβιά, την πλήρη υποταγή, και την εξάρτηση από τα ξένα οικονομικά συμφέροντα. Κέντρα. Αυτά, για τα οποία στο παρελθόν “κατανάλωσαν” τόση απεργία, τόση αποχή, τόσο βανδαλισμό και τόση καταστροφή, που δεν θα μπορούσε να αναλογιστεί, ούτε ο μεγαλύτερος καπιταλίστας της γης! Ο μεγαλύτερος σατανικός συλλέκτης του χρήματος. Η Αμερική.
Χρήματα, ΤΕΛΟΣ!
Υπέγραψαν τόση Αμερική και τόση σκλαβιά στο κεφάλι μας, που δεν πρόκειται οι επόμενες γενεές, μέχρι της 14ης, να δει θεού πρόσωπο και μέρα άσπρη!
Σατανικά, μεθοδικά, ολοκληρωτικά και φασιστερά, τα πιόνια του πίτουρα μας σαλαγούν και μας κατεβάζουν όλο και πιο βαθειά στην τρύπα της φτώχειας και της δυστυχίας, που πιθανώς να μην υπάρχει και καμία ελπίδα επιστροφής στο μέλλον!
Αφού είδαν -λέει- πόσο “ευεργετικά” επηρέασε το σύστημα των πλαστικών καρτών τις αγορές και τις συναλλαγές μας (διάβαζε, συναλλαγές τους), του ανύπαρκτου χρήματος δηλαδή -κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει αν θα βλέπουμε χρήματα στον λογαριασμό μας τα επόμενα χρόνια ή... γκοτζαμάνηδες. Ή ακόμα-ακόμα, αν θα πρέπει να αμειβόμαστε με είδος, θα δίνουμε δηλαδή τους μισθούς μας να τους κάνουν ότι θέλουν, γιατί όχι και να τους βάλουν στην τσέπη τους, κι εμείς θα απολαμβάνουμε άλλο ένα συσσίτιο στα τόσα που θα δημιουργηθούν, ή ακόμα ένα άλλο κοινωνικό μέρισμα, κοινωνική βοήθεια, από τις τόσες που θα δημιουργήσουν

Και όλα αυτά, για το καλό μας και την ευμάρειά μας. Την ευτυχία μας, τον πλούτο μας, πάντοτε προς τα κάτω! Προς το λιγότερο και το μιζερότερο! 
Εξ' άλλου το σίχαμα της εξουσίας, μας το είπε ξεκάθαρα. Τι να τα κάνουμε τα λεφτά; Θα τα χαλάσουμε θα τα σπαταλήσουμε! Ενώ αυτοί, θα μας τα σώσουν, θα μας τα κρατήσουν!.. Θα τα χρειαστούμε πιθανώς, όταν θ' ανέβουμε στον Άγιο Πέτρο! 
Σε μια σχιζοφρενική και πλήρως αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική, και απάνθρωπη πολιτική πράξη, διαβάζουμε σήμερα, θα μας υποχρεώσουν να έχουμε στο πορτοφόλι μας καμιά διακόσια ευρώ, τα οποία και αυτά σύντομα θα τα καταργήσουν!
Θα μας αφήσουν αυτό που λέμε λαϊκιστή, τ’ αρχίδια μας τα δυο, μέχρι να μας τα πάρουν και αυτά, και σαν τελείως ευνουχισμένα, ανάρχιδα ζώα χόμο ερέχθους, θα καταντήσουμε να δουλεύουμε, να τρώμε το συσσίτιό μας, που με περισσή φροντίδα θα ετοιμάζουν οι δυνάστες μας, θα χέζουμε, θα κατουρούμε και θα κοιμόμαστε! Ποιος ξέρει, μπορεί να μας τα κόψουν και αυτά!
Αφού ευνουχισμένοι όντας, δεν θα μπορούμε, ούτε και να γαμήσουμε!