ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΨΙΛΌ ΓΑΖΊ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΝ ΗΓΕΤΏΝ”...

Στα πολιτικά ελληνικά φρόκαλα, τα προδοτικά, όλων των κομμάτων της "Ελληνικής Βολής"

Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Πρώτος και καλύτερος, Γενς Στόλτενμπεργκ. Διακαής πόθος των Αμερικανών δεκαετιών, αν και ο ίδιος κατάγεται από ένα ανυπολόγιστο κράτος: «Χαιρετίζω την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, κάτι το οποίο συμβάλει σημαντικά στη σταθερότητα και την ευημερία ολόκληρης της περιοχής».


(Σ.Σ.: Ναι. Σύμφωνα με τις “ελληνικές” εφημερίδες, συγκαταλέγεται κι αυτός στους “ηγέτες” του κόσμου. Και θυμίζω ότι στην κρίση του Κοσσυφοπεδίου, όταν τα Ελληνικά αεροπλάνα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της διεθνούς ειρηνευτικής δυνάμεως πέταξαν από τη Θεσσαλονίκη προς τη βάση μας στο Ορόσεβατς, την 133η Ταξιαρχία, οι γύφτοι των Σκοπίων αρνήθηκαν να περάσουν μέσα από τον εναέριό τους χώρο, κι αυτά αμολώντας... κλανιές και πορδές, πήγαν μέσω Βουλγαρίας! Τότε στο ελληνικό γκοβέρνο, ήταν άλλοι προδότες! Πιο δυνατοί, πιο κραταιοί!.. )

Τουσκ και Μοσκοβισί: Πολύ μεγάλοι ηγέτες! Προς την ανύπαρκτη Ελλάδα. Στα αγγλικά, μια και επίσημα στην ανύπαρκτη και μηδενική πατρίδα μας, ομιλείται μόνον η αγγλική. Δελτία τύπου, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, μιλούν μόνον στα αγγλικά, στους αμόρφωτους και άγλωσσους αγρίους Έλληνες, μπας και μορφωθούν, γίνουν κι αυτοί Ευρωπέοι, όπως όλοι οι προηγμένοι λαοί της Ηπείρου μας:
"Congratulations my friend @tsipras_eu, together with our peoples we reached a historical victory. Long live the Prespa Agreement! For eternal peace and progress of the Balkans and in Europe!..”.
Μάθιου Νίμιτς. Γνωστός και ως άεργος ή πινέζα. Τεράστιος ηγέτης κι αυτός στον πλανήτη μας: «Θα ήθελα να συγχαρώ το Κοινοβούλιο και την κυβέρνηση της Ελλάδας για αυτό το οραματιστικό βήμα. Αυτή η ιστορική συμφωνία μεταξύ δύο γειτόνων ανοίγει την πόρτα σε μια νέα σχέση μεταξύ τους και αναγγέλλει μια νέα εποχή για την εδραίωση της ειρήνης και της ασφάλειας στα Βαλκάνια. Προσβλέπω στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, όπως περιγράφεται στη συμφωνία και επαναβεβαιώνω τη συνεχιζόμενη δέσμευση των Ηνωμένων Εθνών να συνεργαστούν με τα δύο μέρη».
(Σ.Σ.: Το επόμενο βήμα θα είναι, οι Έλληνες προδότες να στήσουν άγαλμα σ’ αυτό το υποκείμενο, γιατί μόνος, χωρίς τη βοήθεια κανενός, ξευτέλισε την ιστορικότερη χώρα του κόσμου!..)
Η γνωστή αρμεγάλ της ναζιστικής Γερμανίας: «Πιστεύω ότι είναι ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό μήνυμα που σχετίζεται πολύ με τον πόλεμο και την ειρήνη και τη σταθερότητα».
(Σ.Σ.: Το πόση σταθερότητα και ειρήνη θα επικρατήσει στην περιοχή, θα το δείτε σε λίγο καιρό).
Οι... εγγλέζικες πουτανίτσες εξήραν “την ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή”, ενώ ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών Μάικ Πομπέο (το καμάρι της ομοιογένειάς μας εκεί), τώρα που τα Σκόπια έγιναν άλλο ένα αστεράκι στην αμερικανική σημαία, δεν έχει ανάγκη την Ελλάδα, μπορεί να αποχωρήσει και από το ΝΑΤΟ αν θέλει, ως άχρηστη επιζήμια -αυτό σημαίνει η αναγνώριση με το Ελληνικό όνομα “Μακεδονία”, η Ελλάδα είναι άχρηστη και ανίκανη, επιζήμια μέσα στους κόλπους του ΝΑΤΟ, σε σχέση με τις σιδερόφρακτες μεραρχίες των... γύφτων: «Όραμα, θάρρος και επιμονή».
Ενώ συγχαρητήριο μήνυμα για τις Πρέσπες (καλά που έγινε αυτή η προδοσία, έμαθε ο κόσμος κατά που πέφτουν αυτές οι Πρέσπες, γιατί στην Ελλάδα τις ήξεραν πολύ λίγοι), έστειλε και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον: «Συγχαρητήρια στους ηγέτες της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και της Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα που θα προάγει τη σταθερότητα και την ευημερία στα Βαλκάνια».

 
Ύστερα από τα συγχαρητήρια όλων αυτών, των τεραστίων ηγετών του κόσμου, παγκοσμίου εμβέλειας, θα δείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα, τι “ειρήνη” και τι “ευημερία”; θα επικρατήσει στην πολύπαθη περιοχή των Βαλκανίων.
Γνωρίζοντας και τα τεράστια ειρηνευτικά αποτελέσματα του στρατού των ΗΠΑ, όπου πήγε την τελευταία 50ετία. Τι άφησε πίσω του (Βιετνάμ, Αφγανιστάν, Σερβία, Ιράκ, Λιβύη, Μέση Ανατολή).