ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΧΘΕΣ, Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΉ ΕΊΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ! “ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΠΕΡΙΠΟΛΟΎΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΆ ΜΑΣ”!

Μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι”! 

Αυτοί, που οι βρωμο-συριζαίοι κατσαπλιάδες και εθνομειοδότες-νεοδωσίλογοι του Πίτουρα και των γενιτσάρων παλικαριών του, εκείνος ο αχρείος Πιστόρλας με την πιο άσχημη φάτσα που μπορεί να έχει “Έλληνας” ελληνόφωνος,  ξεπούλησαν έναντι πινακίου φακής 14 νευραλγικά αεροδρόμια Ελληνικά σε εταιρεία φάντασμα γερμανικών συμφερόντων, μαζί και το δεύτερο αεροδρόμιο της χώρας, της Θεσσαλονίκης!

  • (Σ.σ.: το οποίο χρησιμοποιεί και η 113 Π.Μ. της Π.Α. μας, όπερ σημαίνει, ο διοικητής αυτής “αναφέρεται” κανονικά και στέκεται “κλαρίνο” στον νεοναζί Γερμανό του “Μακεδονία”),

Δημιουργήματα όλα, από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, στους νεοναζίδες βρωμο-γερμανούς οι οποίοι ακόμα μας επιστρέφουν το “κατοχικό δάνειο” που έκλεψαν από την χώρα μας, ακόμα μας δίνουν τις “πολεμικές αποζημιώσεις”, ακόμα δεν εκτελέστηκε η εντολή των Ιταλικών δικαστηρίων για “κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων” της Γερμανίας εν Ελλάδι, στους πραγματικούς εθνομάρτυρες της “Σφαγής του Διστόμου”, και γιατί κανείς γελοίος και καραγκιόζης, επίσης “ελληνόφωνος” δικαστικός σ’ αυτήν πολύπαθη χώρα, δεν διατάζει την “εκτέλεση αυτής της αποφάσεως”

Αυτοί, λοιπόν, οι νεοναζί της Γερμανίας, χθες και σήμερα θριαμβολογούν μέσω της “Ντόϊτσε Βέλε” (στο χωριό μας κάποιος την έλεγε “κατσιβέλα” και δεν είχε άδικο) ότι “(βρωμο)γερμανοί αστυνομικοί περιπολούν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” όπως κάποτε η “Γκεστάπο”, και αποφασίζουν για το ποιος ταξιδιώτης θα φύγει ή θα μείνει, με τα αεροσκάφη των εταιρειών που εκτελούν τα δρομολόγια από και προς Γερμανία. Την παναθλία αυτή χώρα, με το πάρα πολύ μεγάλο βεβαρημένο παρελθόν! Δύο πολέμους και εκατόμβες εκατομμυρίων νεκρών!
Η Ελλάς βρίσκεται σε κανονική κατοχή ξανά! Από ένα ήδη “κατοχικό κράτος” και ανύπαρκτο, όπως είναι αυτό της “μεγάλης”, που θέλουν κάποιοι να την λεν, Γερμανία! Ένα κράτος που στην ουσία δεν είναι καν κράτος, αλλά “ομόσπονδο” ρετάλι-απομεινάρι του Β΄ΠΠ το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των κρατών του κόσμου, και που την ασφάλειά του, την έχουν ακόμα οι εγγυήτριες δυνάμεις και το ΝΑΤΟ, με τις οποίες υπέγραψε το ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, απεχθές συμβόλαιο ηττηθείσα, της υποταγής, στη λήξη του Β’ ΠΠ!
Το ερώτημα που τίθεται ευθέως, είναι, με ποιο δικαίωμα αυτοί οι ναζο-Γερμανοί αστυνομικοί εκτελούν αστυνόμευση σε ελληνικό έδαφος και για ποιον; Και, αν ο γελοίος και ανοήτως κομπορρήμων  Χρυσοχοΐδης...

  • (σ.σ. ζει κατά λάθος, άλλος σκοτώθηκε γι’ αυτόν, στην Ιαπωνία αν ήταν θα είχε κάνει χαρακίρι υποχρεωτικά, στην Ελλάδα χωρίς τσίπα και ντροπή, έγινε  ξανά υπουργός, και μάλιστα με κυβέρνηση αντίθετη του κόμματός του, “εξώγαμος” δηλαδή)

Ο οποίος ήταν επιλογή και του ίδιου του Τάκα-τάκα, ως “εξπέρ και ειδήμων στα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως”, γνωρίζει το παραμικρό!
Αν γνωρίζει και συμφωνεί, πρόκειται και εδώ για εσχάτη προδοσία, πρέπει πάραυτα να συλληφθεί, να καθαιρεθεί του αξιώματός του, και να παίρνει, αν όχι να βρίσκεται, στον δρόμο προς την φυλακή. Στα χνάρια που χάραξε ο ο φίλος και όμοσταυλός του κακουργηματικό Πασόκ Τσοχατζόπουλος με την “αντουανέτα”  του, τον Χριστοφοράκο που ζει σε κατ’ οίκον περιορισμό, που αλλού; φυσικά στη Γερμανία, και που αν ξεμυτίσει τπυ σπιτιού του, θα τον φαν λάχανο αυτοί που τον περιμένουν!).
Παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρο το δημοσίευμα της “Ντόϋτσε Βέλλε”, και, αγαπητοί συνέλληνες πατριώτες (κάποια ελεεινά υποκείμενα σας κόλλησαν και την ρετσινιά του “φασίστα”), μήπως ήρθε η ώρα, μετά από τα πολιτικά και προδοτικά φρόκαλα που μας διπλοκάθησαν στο σβέρκο και εξυφαίνουν καθημερινώς, την νέα δικτατορία της Ελλάδος, την χειρότερη (στην οποία η “Δικτατορία της 7ετίας” θα φαντάζει όαση δημοκρατίας), να μιλήσει πλέον ο λαός, όχι με λόγια και αρλούμπες, του κώλου τα εννιάημερα, αλλά όπως ΑΥΤΌΣ ξέρει;

  • (Σ.Σ. Το άκρον άωτον της αδιαφορίας και της σιχασιάς της Ελληνικής Πολιτείας προς τον Έλληνα Πολίτη, φαίνεται κι αυτό χθες, σε δημοσίευμα που θέλει “χωριό του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, δημιούργησε δυνάμεις περιφρουρήσεως και περιπολίας από τους πολίτες του χωριού σε 24ωρη βάση, αφού οι κακοποιοί και οι γκάγκστερ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαποί και λαθροαρουραίοι οι οποίοι βρήκαν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και κάνουν ότι θέλουν, προβαίνουν σε βιαιοπραγίες και ληστείες νοικοκυριών μέρα μεσημέρι, με την Ελληνική Αστυνομία να τους κρατάει τσίλιες, και να λιάζεται ξαπλωμένη στα περιπολικά της, ανοιχτά τα αμπέχονα, τώρα στο καλοκαιράκι του χειμώνα, τις Αλκυονίδες μέρες, που είναι η ελληνική ύπαιθρος χαρά θεού!).


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (και χαίρεται):

Γερμανοί αστυνομικοί στα ελληνικά αεροδρόμια: Κατέγραψαν 5.800 παράνομες απόπειρες αναχώρησης το 2019

Η παρουσία Γερμανών αστυνομικών στις πύλες εξόδου από την Ελλάδα θεωρείται επιτυχημένη και θα επεκταθεί, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Βέστντόϋτσε Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ” (ΒΑΤ).

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της ΒΑΤ, «τον προηγούμενο χρόνο η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, σε συνεργασία με Έλληνες αστυνομικούς, σταμάτησε στα ελληνικά αεροδρόμια περισσότερα από 5.200 άτομα πριν αναχωρήσουν παρανόμως για τη Γερμανία. Σε αυτά περιλαμβάνονται παράτυποι μετανάστες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη βοήθεια δικτύων διακινητών. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν πλαστές ταυτότητες ή άτομα που επιχειρούσαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία χρησιμοποιώντας ξένα ταξιδιωτικά έγγραφα».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «το 2019 οι Γερμανοί και οι Έλληνες αστυνομικοί κατέγραψαν 5.800 παράνομες απόπειρες αναχώρησης από την Ελλάδα προς τη Γερμανία. Η μικρή μείωση για το 2020 αποδίδεται από την ομοσπονδιακή αστυνομία στους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στις πτήσεις λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, το 2021 η ομοσπονδιακή αστυνομία θέλει να επεκτείνει τη δράση της στα ελληνικά αεροδρόμια. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται οκτώ αστυνομικοί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν στη διάρκεια της χρονιάς και άλλοι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κρήτης. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία, η εγκληματική δράση των διακινητών από την Ελλάδα προς τη Γερμανία με παράνομα έγγραφα παραμένει ''ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας''».


Πηγή: Deutsche Welle
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/germanoi-astynomikoi-sta-ellinika-aerodromia-paranomes-apopeires-anahorisis

Και κάποια σχόλια, κάτω από την ελληνική δημοσίευση του άρθρου:

ΕΝΑΣ
Και ποιος ελέγχει τους Γερμανούς;

ΑΛΛΟΣ
Ρε το γίδι, τι πήγα και ψήφισα!..

ΤΡΙΤΟΣ
Για γέλια ή για κλάματα; Έκαναν καλή δουλειά οι Γερμαναράδες!.. Γιατί δεν πήγαιναν όμως στην φίλη χώρα γι’ αυτούς Τουρκία, να τους σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα; Μα φυσικά, διότι οι δικοί μας πολιτικοί έχουν πέσει στα τέσσερα, με τα οπίσθιά τους ανυψωμένα!..

ΤΕΤΑΡΤΟΣ
Από την στιγμή που υπάρχουν γίδια, σιxάματα, βαλεvτίvες που ψηφίζουν και στηρίζουν αυτόν τον πρωθυπουργό, μην απορείτε που καταντήσαμε ένα χρεοκοπημένο προτεκτοράτο και σκουπιδότοπος της Ευρώπης!

ΠΕΜΠΤΟΣ
Οι εκάστοτε κυβερνώντες το δύσμοιρο τούτο έθνος, αποδεικνύεται πως είναι οι δοτοί αχυράνθρωποι πού επαίρονται για τα επιτεύγματά τους… ριφθέντα κόκαλα από τα αφεντικά τους!

ΕΚΤΟΣ
Εσύ τώρα κατάλαβες ότι είναι αχυράνθρωποι οι Τσιπρoκούληδες;

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ
Συγχαρητήρια στov Koύλη πρωθυπoυργό μας, που έφερε Γερμανούς αστυνομικούς, και ιδίως που κρατάει τις υποσχέσεις του! Οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν! H Ελλάδα, και ιδίως η Aθήvα, θα γίνει πολυπoλιτισμική, θέλετε δεν θέλετε! Γιατί o Koύλης και θέλει, και μπορεί!

Μπάμπης Μπαμπίδης
Η Ελληνική Πολιτική Διαχρονική Αλητεία, συνεχίζει να αφήνει τα σύνορα αφύλαχτα. Από τον Έβρο συνεχίζουν να μπαίνουν χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ο Κούλης Ττσιπροτάκις, κάνει τα στραβά μάτια. Καλά κάνουν οι Γερμανοί και στέλνουν Γερμανούς αστυνομικούς στα Ελληνικά αεροδρόμια για να εμποδίσουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να πάνε στην Γερμανία.

Καρπαζο-εισπράκτωρ
Διπλή η φάπα στην Ελλάδα. Όχι μόνο αλώνιζαν οι Γερμανοί αστυνομικοί εδώ, αλλά μας άφησαν αμανάτι τους λάθρο και τους κορονοϊασμένους. Φφφφφαπ! Να βάλετε μυαλό κορόιδα, μπας και μάθετε επιτέλους να ψηφίζετε.

ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκλογές είχαμε το καλοκαίρι του 2019... Τώρα τουμπέκα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΕΎΓΕ
Και κάπως έτσι, θα μας μετατρέψουν σε απόπατο της Ευρώπης. Όλα τα κατακάθια θα μένουν εδώ, νόμιμα και παράνομα. Θα δίνουν ψίχουλα, τάχα μου για τη διαβίωση των εν λόγω κατακαθιών, για να μοιράζονται τα λαμόγια και για να το βουλώνουν κιόλας. Καλά είπε ο Ερντογάν, θέλετε να σας πληρώσω εγώ 100 εκατομμύρια και να τους πάρετε εσείς στην Ευρώπη; (βλέπε Ελλάδα προφανώς). Κυρά Μέρκελ, να δείτε τη γλύκα; Αυτοί οι γερμανο-αληταράδες και λοιποί ναζιστο-απόγονοι κεντρο-ευρωπαίοι, έπρεπε να φυλούν τα σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης όλης, και όχι τα σύνορα από Ελλάδα.

[]