ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Που δείχνει πασιφανέστατα, την κατάντια, τον εξευτελισμό, και τον εκφυλισμό της ΕΕ!
Η οποία ξεκίνησε ως Εμπορική Αγορά κάποτε, εύρωστη στην αρχή και με όραμα, αλλά κάποιοι εκεί μέσα που έπαιξαν τις “πιτσικουλιές” όλα αυτά τα χρόνια, κατά πως έλεγε και ο αείμνηστος Βασίλης Τριανταφυλλίδης, την έκαναν πτωχοκομείο  αισχίστης κατηγορίας και με όραμα, ΜΗΔΕΝ!
Τα μισά από αυτά τα κράτη που βλέπεται στον πίνακα, θλιβερά ρετάλια και αποκόμματα, ανύπαρκτες εθνικές οντότητες, έχουν λόγο, παίρνουν αποφάσεις,  “Προεδρίες”, η ύπαρξη ή η διάλυση της χώρας μας, εξαρτάται από αυτά. Τα ρετάλια-κράτη! Τα οποία μπορούν να προβάλλουν σε όλες τις αποφάσεις βέτο!
Φανταστείτε τώρα το χωριό-Λουξεμβούργο των 160.000 κατοίκων (κάτι τι μεγαλύτερο από την Λάρισα, 145.000), να προβάλει βέτο σε μια απόφαση αμυντικής συμφωνίας, που δεν ξέρει τι χρώμα έχουν αυτές; Ή, η Μάλτα, κατά το κοινώς “Μαλτέζοι λεμβούχοι – η Μάλτα έβγαζε μόνον βαρκάρηδες λεμβούχους ικανούς παλιά, τίποτα άλλο), να προβάλει κι αυτή βέτο, σε κάποιο θέμα της Εμπορικής μας ναυτιλίας!  

Και, όπως λένε, διατυμπανίζουν σ' ανατολή και δύση οι δικοί μας αχυράνθρωποι, το δικό μας κηφηναριώ, τους οποίους θρονιάζει εκεί, στο “Ευρωβολευτήριο” των Βρυξελλών η “ελληνική ψήφος”, (Αλήθεια; Ποιες είναι αυτές οι Βρυξέλλες; Πόλη μόλις 1,2 εκατ. με όλα τα περίχωρα, όσο η Θεσσαλονική δηλαδή), και τι ρόλο παίζουν, πραγματικά;), δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν δεν προσκυνήσουμε τις ποδιές αυτών των αφεντάδων μας, γνήσιοι νεο-ραγιάδες Έλληνες σκλάβοι! Απ' την Σκύλα στη Χάρυβδη! Απ' την Οθωμανική τρομοκρατία, στην Ευρωπαϊκή εκμηδένιση!
Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος, με λίγο μυαλό, όχι πολύ... Τι σκατά παράγει το “Λουξό Αμβούργο”; που το έλεγε κάποιος αγαθός συμπατριώτης μας, μικρότερο σε έκταση της Χαλκιδικής (Λουξεμβούργο 2,59 χιλ. τετρ. χιλιομ., Χαλκιδική 2,88), ποιος το ονόμασε κράτος, για να έχει τον υψηλότερο κατώτερο μισθό, και πως τον πέτυχε;
Έψαξα στην Βίκιπαιδεια, την εγκυκλοπαίδεια των λαθων, να βρω κάτι σοβαρό γι' αυτό, και αηδίασε η ψυχή μου από τίτλους ευγενείας, βαρόνους πριγκίπισσες και δούκες. Μια τέτοια μυξιάρα δράκα, μας διοικεί και μας διαφεντεύει! Ακόμα στην ΕΕ, λόγω έχουν αυτοί. Δούκες και Δουχέσσες!
Γιατί η ΕΕ μάζεψε όλα αυτά τα ρετάλια (να μην πω και ρεμάλια), από την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως, ποιοι οι ετήσιοι προϋπολογισμοί τους; Πόσες οι αμυντικές δαπάνες βγάζουν; Και τι πακτωλούς χρημάτων εισπράττουν από την πλάτη μας, την πλάτη των μεγαλυτέρων κρατών, για να περνούν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα;
Με ποιους κακούς γείτονες γειτνιάζει το Βέλγιο, και από ποια εξωτερική απειλή απειλείται;
Ποια δύναμη είναι η Εσθονία με το 1,3 εκατομ. κατοίκους, σε μόλις 45,0 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση, και γιατί η Ευρώπη πρέπει να διασφαλίσει τα σύνορά της, από ποια απειλή; Την Ρωσική; Μα εκεί ήταν! Σλαύοι μεταξύ Σλαύων!
Η Λετονία είναι ένας βαλτότοπος του 1,5 εκατομ. πλυθισμού σε έκταση 64,5 χιλιάδων τετραγ. χιλιομ., στην οποία μόνον βατράχια γυρίνους και νερόφιδα μπορεί κάποιος να συλλέξει! Ούτε καν ψάρια!
Ακόμα και η Βουλγαρία, η οποία κάποτε με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ήταν η αιχμή του δόρατος στα βόρεια σύνορά μας της Ρωσίας, σήμερα και αυτή, είναι τόσο αδύναμη και ξεδοντιασμένη, με ανύπαρκτο στρατό, και τόσο άδεια σε πληθυσμό, που τρομάζει! Ευελπιστεί στο μέλλον (όνειρα θερινής νυκτός), να προσεταιριστεί τους Σκοπιανούς γύφτους, για να ανεβάσει κάπως τα πληθυσμιακά της νούμερα! Στην επομένη δεκαετία ή δεκαπενταετία, οι δημοσκοπήσεις την θέλουν να έχει πληθυσμό 2,5 εκατομ. Γιατί κι αυτός που δείχνει σήμερα, 6,9 εκατομ. είναι πλαστός! Οι ίδιοι οι Βούλγαροι, μέσα στην Βουλγαρία, υπολογίζουν τους εαυτούς τους σε 5,5 εκατομ. Κατοίκους! Εκ των οποίων οι άνω του 1,0 εκατομ., είναι Αγριάνες Θράκες. Πομάκοι μουσουλμάνοι! Και είναι οι μόνοι, οι οποίοι δεν μετακινούνται. Δεν μεταναστεύουν εύκολα!
Όλα αυτά τα κράτη του πίνακα σε έκταση, είναι λίγο παραπάνω από την έκταση του Τέξας (695,66 χιλ.τετρ.χιλιόμ. έναντι 864,82), και πληθυσμό μικρότερο της Γερμανίας (83,23 εκατομ. έναντι 81,54)
Μην αυταπατάστε, αγαπητοί συνέλληνες, και μην γίνεστε θύματα της πιο ξεδιάντροπης προπαγάνδας από ανατολάς, η Ελλάς είναι μια μεγάλη χώρα, και σε έκταση και σε πληθυσμό, που τα γιουσουφάκια της των ΜΜΕ όμως, την θέλουν μίζερη, φτωχή και παραπεταμένη! Σύμφωνα και με την ύποπτη έως προδοτική, υποβολιμαία υποβαθμισμένη ηττοπαθώς, από το σιχαμερό και σφηκοφωλιά προδοτικών παρασίτων του ΕΛΙΑΜΕΠ! Εμείς το πληρώνουμε αυτό το εξάμβλωμα, από τους φόρους μας τον ιδρώτα μας, για να προσπαθεί να μας πείσει, ότι πρέπει να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους τούρκους, γαι να... βρούμε ειρήνη και ηρεμία!
Όπως είπε και ο Ζαν-Λυκ Γκοντάρ την εποχή της χαλκευμένης κρίσεως στους επικριτές μας -η οποία ευτυχώς, δεν πέρασε:
“Για ποια Ελλάδα μιλάτε και δεν ντρέπεστε; Στην Ελλάδα όλες οι χώρες του κόσμου, όλα τα Εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλες οι Τέχνες και τα Γράμματα, πρέπει να πληρώνουν φόρου υποτελείς εσαεί, “Πνευματικά Δικαιώματα Παιδείας”, γιατί τα επιτεύγματα και την διανόηση αυτών (των Ελλήνων), παπαγαλίζουμε όλοι οι άλλοι εμείς σήμερα, δήθεν Ευρωπαίοι!”.
Δείτε τώρα και τον πίνακα, και αναλογιστείτε σοβαρά, όχι χάχα-μπούχα, πως; και γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στην 11η θέση από το τέλος, του βασικού μισθού του πληθυσμού της, και το “Λουξό Αμβούργο” στην 1η!
Πάρτε και τα εκλογικά σας μπακαλοτεύτερα, και πηγαίνετε να ψηφίσετε... δημοκρατία, στις επόμενες Ευρωεκλογές. Αλλά και Εθνικές!

[Σ.Σ.: Στην δημοκρατία της αρχαίας Ελλάδος, σ' αυτόν που ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά, καταγράφονταν ακόμα και τα σανδάλια των ποδιών που φορούσε. Ούτως ώστε, αν ζημίωνε το Κράτος κατά τη διάρκεια της θητείας του, έστω και την τιμή των σανδαλίων του, να του κατασχεθούν και αυτά!
Ο Τσοχατζόπουλος κατάκλεψε την Ελλάδα πακτωλό εκατομμυρίων, και πήγε κάνα-δυο μήνες φυλακή! Παρά λίγο να τον θάψουμε και με τιμές! 

Ο πρόεδρος του “Δεκαπενταμελούς της Τρίτης Γυμνασίου”, πρόδωσε εν ψυχρώ τη Μακεδονία μας στους Σλαύους γύφτους Σκοπιανούς, και είναι ενεργό μέλος του “Ελληνικού Βολευτηρίου”. Προχθές μάλιστα, χωρίς ίχνος τσίπας και ντροπής, κατέθεσε στην, έτσι κι αλλιώς ανυπόληπτη κυβέρνηση της ΝΔ μομφή,  μπας και κερδίσει κανέναν ψήφο τελευταία στιγμή από τους κομμουνιστές, “κουμμούνι” πολιτογραφημένος ο ίδιος.
Κάποια έγγραφα των Σοβιέτ όμως, την εποχή του ξενοκίνητου “Συμμοριτοπολέμου-Ανταρτοπολέμου 47-49”, αποδεσμεύτηκαν!.. Θα αποδεσμευτούν κι άλλα!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΩΡΩΝ ΕΕ
Α/Α    ΧΩΡΑ                  ΕΚΤΑΣΗ σε χ.τ.χ       ΚΑΤΟΙΚΟΙ  σε εκατομ.       
                   
1    Λουξεμβούργο                 2,59                             0,016,    70% Αλλοδαποί      
2    Mάλτα                              0,31                              0,52       
3    Ουγγαρία                        93,00                       9,730,77       
4    Δανία                              43,09                       5,519,25       
5    Λετονία                           64,59                       1,882,00       
6    Κροατία                           56,54                       4,036,35       
7    Σλοβακία                         49,03                       5,459,00       
8    Τσεχία                              78,87                     10,702,94       
9    Εσθονία                            45,34                       1,328,43       
10  Λιθουανία                       65,30                        2,795,00       
11  Βουλγαρία                    110,99                         6,927,00       
12  Βέλγιο                            30,69                        11,575,52
13  Πορτογαλία                    92,21                       10,310,00

14    ΕΛΛΑΣ             131,95 (εκτός θαλασσών)      10,720,00       
       Κύπρος                  9,25                                        1,20      
        Χαλκιδική            2,88 χωρίς τους κόλπους.           
        Σιθωνία                0,51           
        Τέξας                 695,66