ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Χάος αριθμός 319 - ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΖΑ...


Ορντινάτσα Πρωθυπουργός!.. Σε λίγο το αχτύπητο Κρητικο - Μακεδονικό δίδυμο "Θοδώρα - Αντώνης"


ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΖΑ!


Αξιότιμοι και αγαπητοί Έλληνες. Αδέρφια. Από την περιβόητη διάσκεψη της Κέρκυρας και μετά, σταματήστε να ασχολείστε με φούμαρα «Μασεντόνια ις Γκρηκ». η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σας το λέμε ευθαρσώς και εντίμως, με όλο το θάρρος που διαθέτουμε, η... κυρία αυτή, πέθανε!..

Την δολοφόνησαν αυτοί που ψηφίσατε, για να προασπίσουν τα Ελληνικά ιδεώδη και συμφέροντα, τα συμφέροντά σας, τα πιστεύω σας, όσοι έχετε και όσα σας απόμειναν, αυτοί στους οποίους εσείς, οι 47,4% των Ελλήνων, στις πρόσφατες εκλογές, γυρίσατε περιφρονητικά την πλάτη.

Και ενώ βγήκαν μυξιάρηδες, να τους τρέχουν οι μύξες, τα σάλια και τα δάκρυα, ότι τάχα πήραν το μήνυμα, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, χοντρόπετσοι και χωρίς ίχνος τσίπας, απέδειξαν ότι δεν κατάλαβαν, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, τίποτα!


Στη Κέρκυρα, ο σκιώδης Πρωθυπουργός, καταγέλαστος στις καρδιές όλων των Ελλήνων, προσπαθούσε να συνάψει συμμαχίες, γλείφοντας το χεράκι του Μπερλουσκόνι, ενός τσαρλατάνου πρωθυπουργού που, επίσης, στη γείτονα χώρα οι σώφρονες και σοβαροί Ιταλοί, δεν θέλουν, ούτε ν’ ακούσουν τ’ όνομά του!

Γιατί κάθε φορά που η Ελληνική εξωτερική πολιτική, κάνει μια γκάφα εσχάτης προδοσίας, η προσοχή του λαού πρέπει να στραφεί κάπου, αλλού, σε μία σαπουνόφουσκα επιτυχία, η περήφανη διπλωματική, μόνον για ηλιθίους, νίκη!


Στην Κέρκυρα, και σε πάτριο έδαφος, η Ελλάδα διπλωματικά ξευτελίστηκε διεθνώς!

Όλες οι άλλες θριαμβολογίες περί κύρους, αξιοπρεπείας, σοβαρότητος κ.λ.π., είναι αέρας κοπανιστός, λόγια της δεκάρας…

Αν δεν έχεις αξιοπρέπεια σεβασμό και σοβαρότητα απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους, δεν έχεις σε κανέναν!

Και οι δικοί τους άνθρωποι, ΟΛΟΙ οι Έλληνες, περίμεναν, έστω και εκ των υστέρων, μία κίνηση που θα δικαίωνε την επιθυμία τους! Αυτό το κωλοαεροπλάνο, να μην περνούσε ΠΟΤΕ, τον Ελληνικό εναέριο χώρο!


Η ιστορική και ένδοξη Πολεμική Αεροπορία μας, θα έπρεπε να το αναχαιτίσει χωρίς την άδεια, ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ο “ΑΓΕΑ”, προκειμένου περί εθνικών συμφερόντων, έδωσε όρκο στο

Σύνταγμα, αλλά και στον στρατιωτικό κώδικα, να υπερασπίζεται τη χώρα με το αίμα του, τη ζωή του. Έπρεπε να το αναχαιτίσει, να το προσγειώσει εχθρικό, σε στρατιωτικό αεροδρόμιο. Και ΟΛΟΙ οι χαρτογιακάδες Έλληνες πολιτικοί, τα δουλάκια και οι πράκτορες των... Συμμάχων μας...


[Σ.Σ.<Χ>: Η Ελλάς δεν έχει πλέον ανάγκη από εχθρούς, έχει ευγενείς συμμάχους που με ιδιαίτερη φροντίδα, επιμέλεια, επιβουλεύονται τον αφανισμό της! Αυτό, ανάθεμά με, αν το κατάλαβε κανένας!..]


Να παραλάβουν αυτήν την «Ορχιδέα», από εκεί. Κι ας περνούσε Αεροδικείο. Έτσι κι αλλιώς, τώρα πάλι πρέπει να περάσει, με την κατηγορία της «Εσχάτης Προδοσίας». Και το ξαναγράψαμε: Οι Έλληνες πολιτικοί δικάζονται στα πολιτικά δικαστήρια, και... απαλλάσσονται. Οι στρατιωτικοί περνούν στρατοδικείο, και στήνονται στα έξι μέτρα. η απαγχονίζονται!.. Στους κλασικούς χρόνους, φιλεύσπλαχνα, προκειμένου να μην τους εκτελέσουν, τους εξόριζαν, τους έδιωχναν εσαεί από τη χώρα, ως προδότες και ανεπιθύμητους


Το αεροπλάνο «κατ’ εξαίρεση» ήταν εχθρικό, δεν ήταν «φίλιο». Είχε εχθρικά, προς στην Ελλάδα εθνόσημα, και, αν οι Έλληνες που διαφεντεύουν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, η κομπάζουν ότι τον φυλάγουν, δεν γνωρίζουν ότι, αν μία χώρα, επιβουλεύεται η διακηρύττει -όπως αυτοί οι γύφτοι- μικρό η μεγαλύτερο μέρος μιας άλλης για δικό της, αυτή η χώρα αυτομάτως, χαρακτηρίζεται εχθρός της άλλης, εχθρός μας δηλαδή, και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, στρατιωτικούς νόμους, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται!


Θα κλείσουμε εδώ, αυτό το σύντομο άρθρο περί της μεγάλης Ελληνικής επιτυχίας στη διάσκεψη της Κερκύρας, υπενθυμίζοντάς σας και τη μεγάλη ξευτίλα που υπέστη η Αεροπορία μας από αυτά τα θρασίμια, πριν δυό χρόνια περίπου, όταν «Σε-130» της, αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία, γιατί δεν του αναγνωρίστηκαν τα εθνόσημα στην είσοδό του, στο εναέριο χώρο των «ζητιάνων»! Πήγε μέσω Βουλγαρίας στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά και φάλαγγα από στρατιωτικά οχήματα, οδηγούμενη επίσης, προς τη βάση μας στο Κοσσυφοπέδιο, καθηλώθηκε στους Ευζώνους, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω -του στρατού ξηράς αυτή η ξευτίλα- ο Φαλαγγάρχης διοικητής, άρνηση διαταγής, έπρεπε επίσης, να περάσει στρατοδικείο, και να καθαιρεθεί σε στρατιώτη, το λιγότερο.

[Στη φωτογραφία, δυο σαλτιμπάγκοι στο ίδιο τραπεζι...]


Η Χαλκιδική να εκδιώξει με τις κλωτσιές, και πάραυτα των ξενοδοχείων και των αυλών της αυτά τα υποκείμενα, τους Γύφτους των Βαλκανίων -οι Βούλγαροι έτσι τους φτύνουν, γιατί τους έκλεψαν τη γλώσσα- αν δεν θέλει να δει σύντομα κακό εφιάλτη, οι ξενοδόχοι να μην είναι τόσο άπληστοι -η απληστία, όπως και άλλα θανάσιμα αμαρτήματα, θάνατον γεννά- να πληρώσει τους Έλληνες εργάτες, που τάχα, παραπονείται ότι δεν βρίσκει, να σκεφτεί και να πράξει, Ε-λλη-νι-κα! Πριν είναι πολύ αργά!

Ο λαός της Χαλκιδικής, και εφόσον τα ξενοδοχεία και οι εργοδότες δεν συμμορφώνονται, να πάρει δυναμικά μέτρα, και να μποϋκοτάρει κάθε τι προς τα ξενοδοχεία αυτά, στα οποία ξεκαλοκαιριάζουν άπλυτοι και

ρακένδυτοι, ολινκλούσιβ, Σκοπιανοί!..

Μετά το επεισόδιο με το αεροπλάνο, και το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας από την κυβέρνηση Καραμανλή και τα παλικάρια της, τους προδότες, ο κίνδυνος αρχίζει να γίνεται ορατός, με αυτό το νανοκρατίδιο που πρόσχημά του κάποιοι, πάτρωνές του, θα βρουν τρόπο να εισβάλλουν, ευκαιρίας δοθείσης, στην Ελλάδα!

Η Ελλάδα τρεις εχθρούς εν έργω έχει σήμερα. Τους αμερικανούς, τους Τούρκους, και τους Σκοπιανούς. Θα προστεθούν σύντομα και άλλοι, με τα σκύβαλα των πολιτικών που έχουμε μπλέξει!


Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα, ότι η βάση μας «Ρήγας Φεραίος» στο Κοσσυφοπέδιο, δεν προασπίζεται δικά μας, Ελληνικά συμφέροντα, ύστερα από όλα αυτά τα επεισόδια, αλλά είναι «αυτοκόλλητο» των ιερών, πλην μιαρών, συμμάχων μας! Για τους οποίους εμείς εδώ στην Ελλάδα και η «Θείτσα», είμαστε τόσο υπερήφανοι!

Να σας θυμίσουμε ακόμα, και το ύπουλο πρόσφατα, χτύπημα του υπουργού Εθνικής Αμύνης, ο οποίος εξήγγειλε τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, δηλαδή, την αρχή της διαλύσεως του Ελληνικού στρατού.

Μια χώρα διαλύεται, η είναι ανύπαρκτη, όταν δεν διαθέτει Ένοπλες Δυνάμεις.

Βασικές αρχές της υπάρξεως του κόσμου, από τότε που γεννήθηκε, καταστρατηγούνται βάρβαρα, εγκληματικά, από χαζοχαρούμενους και πουτανίτσες, αδερφάρες καλλιτέχνες πολιτικούς, των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα!


<Χ>


Στο μεταξύ, δείτε κι αυτό που μας έστειλε η «ΔΑ»:


Η Ολομέλεια της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (Δ.Ε.Μ.Α.) αποφάσισε χθες να εντάξει τα Σκόπια στα μέλη της.

Η ενέργεια είναι πραξικοπηματική για δύο λόγους:

α) Τα Σκόπια δεν βρέχονται από την Μεσόγειο επομένως δεν είναι Μεσογειακή χώρα και με αυτήν την αιτιολογία είχε προ καιρού απορριφθεί η ένταξη της Βουλγαρίας.

β) Η Δ.Ε.Μ.Α. προκαλεί τις Ελληνικές ευαισθησίες παραβιάζοντας την απόφαση του Ο.Η.Ε. που ορίζει ότι διεθνής ονομασία των Σκοπίων ειναι το “Φύρομ” και αυτή τα ενέταξε ως «Μακεδονία».

Προφανώς οι κύριοι της Διεθνούς Επιτροπής έπιασαν στον ύπνο την Ελληνική αντιπροσωπεία της οποίας ηγείται ο σύζυγος της κυρίας υπουργού μας των Εξωτερικών Ισίδωρος Κούβελος. Εκτός και αν συνέβη και κάτι χειρότερο: Συνειδητά ο κ. Κούβελος επέτρεψε να περάσει η ονομασία «κατ’ εξαίρεση» όπως η σύζυγος του αεροπλάνο του Μιλόσοσκυ στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, με ονομασία «Μακεδονία».

Υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση να αντιδράσει ;

“Δημοκ/κη Αναγ/ση”


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ», Η ΓΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, κ. ΠΟΤΑΜΙΑΝΕ;


(Δείτε παρακάτω)…