ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ...

---

Προσωπικά τον Τζίμη τον Πανούση, τον είχα για άνθρωπο της Τέχνης, καλλιτέχνη, γάμα διαλογής, για να μην πω δέλτα. Και ποτέ δεν άκουσα, ούτε τα τραγούδια του, ούτε γέλασα με τις σαχλαμάρες του. Γέλιο μετά γαργαλισμάτων!...

Όμως! Διαβάστε τα παρακάτω, και αναθεωρείστε τις απόψεις σας γι’ αυτόν, όπως το έκανα χωρίς φόβο και πάθος, κι εγώ. Αν έκοβε κι εκείνη την κοτσίδα του, που τον κάνει… κότσο, ψαλίδιζε κι εκείνο το αντιπαθέστατο ποντικομούσι του, που τον αναδεικνύει σε τελείως φελλό, τότε θα μ’ έκανε οπαδό του, πλήρως!

Είπε λοιπόν, ο Πανούσης:

«Ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω. Δηλώνω αντιρρησίας βράβευσης, γιατί δε μπορώ να δεχτώ τη διάκριση «άντρας της χρονιάς».

Να μην πάθουμε τα ρεζιλίκια του Χονυτόδουλου του Μακαριστού, που του δώσανε τα βραβείο του άνδρα της χρονιάς, και γέλασε ο κάθε πικραμένος (και το παρδαλό κατσίκι θέλεις να πεις, Τζίμυ).

Δεν είναι καιρός να παίρνουμε βραβεία. Είναι καιρός να παίρνουμε τα βουνά!

Σύντροφοι τηλεθεατές, δεν έχουμε δημοκρατία, δυστυχώς! Η δημοκρατία προϋποθέτει ισονομία, μεταξύ πολιτικών και πολιτών. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Κομματική χούντα έχουμε! Είδατε εσείς καμιά ισονομία; Δεν υπάρχει!

O Γιωργάκης δεν κάνει! Μην τρελαθούμε... Έχει μαζέψει τους φίλους του και παίζει την κυβέρνηση! Τους μπιρμπιλογερουλάνους! Ο Γιωργάκης πιστεύει ότι είναι πρόεδρος «Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης».

Δεν ξέρει απ' αυτή τη δουλειά. Θα μας καταστρέψει παιδιά! Είναι ο Γιωργάκης ο Παπατέρας!.. Ο ΘΑθατζής ο γνωστός... Ο Λαπτοπάκιας με το μουστάκι… Ο Μαμάκιας… Δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Ο πατέρας του τον έβαζε υπουργό τόσα χρόνια! Ήτανε και στο Υπουργείο Παιδείας, ήτανε και στο Υπουργείο Εξωτερικώ,ν και θα μείνει στην ιστορία ως αυτός που έβαλε την υπογραφή του, για να γίνουν οι βομβαρδισμοί και οι σκοτωμοί στη Σερβία, από τους "συμμάχους".

Δε μας τρομάζουν τα νέα μέτρα, δε μας τρομάζει ο σοσιαλισμός. Θα τον στείλουμε και το Γιωργάκη στα αποδυτήρια, εκεί που στείλαμε και τον Κώστα το χοντρό…»

Μπράβο Τζίμη, και σ’ είχα για μυαλό χαλβά!.. Μπράβο παλικάρι μου, ν’ αγιάσει το στόμα σου!..

<Χ.Δ.>


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ!

Η ΠΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!


Ποιος να το περίμενε στ’ αλήθεια ΠΟΤΕ, το Πασόκ, που ξεκίνησε επαναστατικά, κινηματικά, να απαλλάξει τη χώρα από την δικτατορία, θα εγκαθίδρυε μια τέτοια, την πιο σκληρή και την πιο παμφάγα, ανθρωποφάγα, μετά από 30 χρόνια! Και ότι οι «Σκύλοι» του, δεν θα τολμούν να ξεμυτίσουν, έξω από την πόρτα τους! Θα τους περιμένουν ή αυγά με γιαούρτια, στην πιο ήπια μορφή, ή καμιά κάνη πιστολιού, στη χειρότερη, να τους σημαδεύει!

Το νέο νομοσχέδιο, σύμφωνα και με τις επιταγές της Τρόϊκας, του «Σκύλου του ΔΝΤ», συγκυβερνούντος του «Προέδρου της Σοσιαληστρικής Διεθνούς» προβλέπει:

1. Εφόσον το προς απόδοση ποσό του κύριου φόρου, τέλους ή εισφοράς ή το ποσό του ΦΠΑ που συμψηφίσθηκε ή δεν αποδόθηκε ή αποδόθηκε ανακριβώς, ανέρχεται σε ετήσια βάση έως το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ,

2. Τουλάχιστον ενός χρόνου εφόσον το προς απόδοση ποσό του κύριου φόρου, τέλους ή εισφοράς ή το ποσό του ΦΠΑ που συμψηφίσθηκε ή δεν αποδόθηκε ή αποδόθηκε ανακριβώς, ανέρχεται σε ετήσια βάση από το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ μέχρι το ποσό των εβδομήντα πέντε χιλιάδων (75.000) ευρώ και

3. Κάθειρξη(!!!), μέχρι δέκα χρόνια, εφόσον το ως άνω ποσό υπερβαίνει σε ετήσια βάση τα εβδομήντα πέντε χιλιάδες (75.000) ευρώ.

4. Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τεσσάρων μηνών για όσους δεν εκδίδουν ή εκδίδουν ανακριβώς τα προβλεπόμενα στοιχεία κατά την πώληση ή διακίνηση αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών ή δεν καταχωρούν στα πρόσθετα βιβλία , τις συναλλαγές για τις οποίες δεν έχουν εκδοθεί τα οικεία στοιχεία εσόδων.

Στο νομοσχέδιο προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι αν από το έλεγχο εντοπίζεται μια επιχείρηση (σ.σ. «χ.δ.»: Αλήθεια; Έμεινε καμία επιχείρηση στην Ελλάδα, που να εκδίδει νόμιμα δελτία διακινήσεως προϊόντων, ή παροχής υπηρεσιών; όχι παράνομα) να μην έχει εκδώσει περισσότερα από 10 παραστατικά η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 500 ευρώ, τότε η μηνυτήρια αναφορά υποβάλλεται αμέσως με την ολοκλήρωση του ελέγχου και ζητείται από τον αρμόδιο εισαγγελέα, η κατά προτεραιότητα εκδίκαση της υπόθεσης με βάση τα πορίσματα του φορολογικού ελέγχου.

Σε τέτοια περίπτωση, η λειτουργία του καταστήματος, γραφείου, εργοστασίου, εργαστηρίου, αποθήκης, και γενικά κάθε επαγγελματικής εγκατάστασης, του υπόχρεου επαγγελματία, αναστέλλεται άμεσα για 48 ώρες, με πράξη των οργάνων που διενεργούν τον έλεγχο, και η επαγγελματική εγκατάσταση σφραγίζεται με τη συνδρομή της αστυνομικής αρχής, εφόσον ζητηθεί από τα ελεγκτικά όργανα.

Κι όλα αυτά, γιατί δεν θα πειθαρχείτε στις απαιτήσεις της "Τρόικας", μιας "ΑΕ" διεθνών αλητών και τρομοκρατών, οι οποίοι όπου να ’ναι, θα σας ζητήσουν και κώλο! Να τον τουρλώστε, όπως τον τούρλωσαν ΟΛΟΙ! Οι εθνικά υπερήφανοι το μέτωπο να λάμπει που ξεριζώνουν την Ελλάδα, μασωνάκηδες, και μπιλντερμπεργκάρες εβραίοι του Πασόκ!

Ε ρε, και να τους έβλεπαν από κάπου, εκείνοι οι κινηματίες της δεκαετίας του '70 και του '80! Να δείτε το γέλιο που θα γίνονταν!

Ετοιμαστείτε λοιπόν, Πανέλληνες, να κοιμηθείτε/κοιμηθούμε, ΟΛΟΙ στο «φρέσκο» για το υπόλοιπο της ζωής μας, παίρνοντας και τη ρεβάνς, σ’ αυτούς που αποφάσισαν για μας πριν από μας, να λάβουν "ουκ", παρά του μη έχοντος! Τέτοια οικονομικά μυαλά και τέτοια κεφάλια, κολλυβογράμματους πρώτης τάξεως, πραγματικά, πρώτη φορά έβγαλε, αυτός ο τόπος!

<Χ.Δ.>