ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΗΣ ΘΟΥΔΩΡΑΣ ΤΟ 2006… ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ», ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ…

---

Η ΟΠΟΙΑ (ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ), ΠΟΛΕΜΗΣΕ… ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ «ΟΗΕ».


Μου ήρθε από πολλές πηγές -και από την Αμερική- δείτε παρακάτω ποιοι αυλοκόλακες παρακεντέδες και πεπλοκρατούντες, συνόδεψαν τη Θουδώρα…

(ΥΠΕΞ τότε, το 2006, της οποίας το τσογλανοβλαστάρι ξιφουλκεί σήμερα να σώσει το Καρπενήσι από την αφάνεια και την ασημαντότητα στο χάρτη, με μοναδικό και τεράστιο προσόν, γιατί σκοτώθηκε ο πατέρας του, μένει στους Καρπενησιώτες, να του τραβήξουν δυο κλωτσιές στον κώλο, και να το στείλουν από κει που ήρθε)…

Έφαγαν, ήπιαν, εις υγείαν όλων ημών των αποβλακωμένων και αποχαυνωμένων ιθαγενών -η χρεοκοπία μας άρχισε να μεθοδεύετε εδώ και χρόνια, δεν είναι αποτέλεσμα στιγμής… Πήδηξαν; Πηδήχτηκαν κιόλας; Σ’ όλα τα μενού των αποστολών αυτών, του Εξωτερικού, περιλαμβάνεται επίσημα το εν λόγω έδεσμα… Ρωτήστε και τη «Σαλώμη», που δεν άφησε παλούκι για παλούκι ακάρφωτο στον πισινό της!.. Αλλά, ποιος θα μπορούσε, άραγε, να μας το πει εδώ, και να μας το καταθέσει, με σιγουριά;

Πάντως, όποιος το ξέρει, ας μας στείλει το παραμικρό, εδώ στο «Χ.Δ.»… Αλήθειες όμως, και όχι φαντασίες πιπεράτες, υποθέσεις, εικασίες!.. Εδώ τα λέμε ΟΛΑ, τα γράφουμε ΟΛΑ, αλλά ποτέ, ψέματα και αναλήθειες!..

Δώστε προσοχή τώρα στα ονοματάκια αυτών, όπως τα κυκλοφόρησε το έγγραφο του ΟΗΕ αυτές τις μέρες, ποιοι «βαφτίστηκαν» σύμβουλοι στην αγαπημένη «Κολυμπήθρα του Σηλωάμ», όπου και ο σημερινός μας Τζέφρυ ο Ανελλήνιστος, βούτηξε στα βαθιά, συνόδεψαν ελληνική γκλαμουργιά και χλέμπα την «Θουδώρα του Βυζαντίου», απολαμβάνοντας και τη χλιδάτη ζωή μιας ολόκληρης εβδομάδος στη Νέα Υόρκη, δέκα να σου ανοίγουν τις πόρτες, και άλλοι δέκα, να σε τραπεζώνουν!


Να σε μπουκώνουν τον αγλέουρα καταβόθρα, η κοιλιά να τουμπανιάζει το σκασμό, να γίνεται λίγδα και σκατό βουνό, σαν του ξυγκάτου, και υδροκέφαλου Πάγκαλου!

  • ΚΩΝ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Της γνωστής… γαλαζοαίματης οικογενείας των Δωσιλόγων της Κατοχής)
  • ΓΕΩΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (Της γνωστής… γαλαζοαίματης οικογενείας των Δωσιλόγων της Κατοχής)
  • ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (Διδάσκει παραδοσιακούς χορούς(!), «πηδηχτούς», στην Ακαδημία Αθηνών! Και για μια εβδομάδα, παρέδωσε δωρεάν μαθήματα «Τσιφτετελιού» σε ρυθμό «Μαντουμπάλας» (αργό), σε ρυθμό «Ζιγκουάλας» (πηδηχτό), και, «Σαν βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί, αργά σαν σουρουπώνει» (νταλκαδιάρικο-παθιάρικο). Στα ραμολιμέντα του ΟΗΕ, αντίστοιχα της Ακαδημίας Αθηνών)
  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (Ακόμα μία της γνωστής οικογενείας των Δωσιλόγων. Τύφλα νάχουν οι Κορλεόνε!..)
  • ΕΡΙΚΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΗ (Η Γερμανίδα; καθηγήτρια και πανάσχετη, δεν κωλούσε πουθενά στην κουστωδία!.. Ίσως να ξέμεινε φίλη της Θουδώρας, από την εποχή… της Ντόυτσε Βέλε)
  • ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ (Ένας τραλαλάς της παλιάς «Νουδού του Φούφουτου», στο χέρι του οποίου καταστράφηκε και η ελληνική Γεωργία)
  • ΠΑΝ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Ο Παναγιώτης, άλλες φορές τα πάει καλά, και άλλες φορές τα πάει… σκατά!..)
  • ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ (Του γνωστού τζακιού, για να μη νομίζει η «ΝΔ», ο Αντώνης Σαμαράς, και ο Ελληνικός λαός, ότι θα απαλλαχτεί εύκολα από τα τζάκια, παλιά και νέα!..)
  • ΚΩΝ. ΚΙΛΤΙΔΗΣ (Το μαύρο πρόβατο στους πολιτικούς, για όλο τον κιλκισιώτικο Τύπο)
  • ΑΝΔΡ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ (Στο Πασόκ, τον έχουν παράδειγμα για να… γελούν)
  • ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (Ο «διανοούμενος» του Κινήματος -πάλαι ποτέ- που όταν μιλάει κανείς δεν τον καταλαβαίνει, και κανείς δεν τον παρακολουθεί. Δεν τον ακούει!.. Ο χίπις-μαλλιάς του Πασόκ, οι καθηγητές του στο Πανεπιστήμιο, τότε, είδαν κι έπαθαν, να του δώσουν πτυχίο!..)
  • ΑΙΚΑΡ. ΚΑΜΙΛΑΚΗ, (Δ/ντρια Ελληνικού Κέντρου Ερευνών… Και κάποιος να μας πει, τι εξερεύνησε στο Νιου Γιορκ, αυτή η κυρία;)
  • ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ-ΕΙΡΗΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΚΑΜΠΑΝΑ (Ούτε λατινοαμερικάνα να ήταν η μανδάμ με τόσα ονόματα, Ακόλουθος της Πρεσβείας μας του Καΐρου!.. Δεν μπορούσε, να είναι της… Αλεξάνδρειας;)

Και τέλος, στη φωτογραφία βλέπετε, το αποτέλεσμα από το πρόσφατο ταξίδι του «Προέδρου της Σοσιαληστρικής Διεθνούς» στον ΟΗΕ, για λογαριασμό του Ελλαδιστάν, και όπως αυτό αποτυπώνεται, στις προθήκες του υπέροχου μουσείου του Δίου!..

Το αγγείο εκτίθεται στο βάθρο του, με την καταπληκτική επιγραφή κάτω, «Γκαντ Μπλας Αμέρικα».

Όσο για το «σεξ» του Χουσεΐν Ομπάμα στο απόκομμα της εφημερίδος, κι αυτό μου το έστειλαν, εγώ δεν γνωρίζω αγγλικά, όσοι ξέρετε, κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση, και διαβάστε το…

<Χ.Δ.>