"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ 1960, Η ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΣΕ 2.500 ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ...

Σε μια Ελλάδα των 8,5 εκατομ. κατοίκων. ΚΟΙΤΑΞΤ' ΕΔΩ:  Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο... Πόσοι ένστολοι θα απασχοληθούν επίσημα (άλλοι τόσοι ανεπίσημα), για να φυλάξουν ακέραια σε μια ανύπαρκτη γιορτή... την κεφάλα του Σβορώνου
Και μετά, όλα αυτά τα φασιστοειδή κομματοσκουπίδια που μας κάθησαν στο σβέρκο δικτατορικά, ελέω και μιας ανύπαρκτης δημοκρατίας, τα τρωκτικά και τα λυσσασμένα προδοτικά ελληνόφωνα σκυλιά, απορούν(!), γιατί χρεοκοπήσαμε! 

ΕΔΩ: Βρέθηκε ανάδοχος για το τέμενος στον Βοτανικό
Πρώτα γέμισαν την Ελλάδα με ισλαμικά σκουπίδια ποντικο-λαθρο-μετανάστες. Να κραδαίνουν σημαίες πασοκτσίδικες και να λεν ότι ψηφίζουν κάργα αυτό το ελεεινό και προδοτικό ξενόφερτο και ξενοκίνητο κόμμα που λέγεται Πασόκ. Μετά η σοσιαλιστική ΝΔ με "ηγέτη" (ΕΔΩ ΓΕΛΟΥΝ) τον "δεξιό" ψευτο-Σαμαρά, και τον σοσιαλήσταρχο ελληνόφωνο Δένδια δεκανίκι και αριστερό χέρι, άρχισε να τους κοιμίζει σε ξενοδοχεία πολυτελείας 5στερα. Αργότερα, είδαμε ΟΛΟΥΣ αυτούς να αλυσοδέρνονται σε "στάση προσευχής" μαζοχιστικά και ψυχανώμαλα, είτε σε ανοικτές είτε κλειστές συναθροίσεις στην Ελληνική Επικράτεια. Τώρα, πανευτηχείς και περιχαρείς αυτά τα "γιουσουφάκια" του γκρίζου λύκου Ερ-ντογάν(ι) και Ογλού (τσογλάνι) του Νταβίντ, βρήκαν και την... κοινοπραξία που θα τους φτιάξει το τέμενος, να μην αυτοαλυσοδέρνονται ξευτίλα στους δρόμους, αλλά στα... κρυφά τα άφεγγα και τα σκοτεινά! Δεν είναι χάρμα; 
Να δείτε που στο τέλος αυτά τα μιάσματα, θ' απαιτήσουν να ξανακάνουν τον Παρθενώνα τζαμί, και τα "γιουσουφάκια τους εδώ, οι νεογενίτσαροι", ΟΛΟΙ, θα τουρλώσουν κανονικότατα κώλο! 
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΖΑΚΙ... Κατέληξε κλωτσοπατινάδα και άθλιο φερέφωνο του πορνο-Δουνουτού, και των άλλων ευρωπαϊκών λυσσασμένων σκυλιών. Της βρωμο-ΕΕ. Αυτής, που ενώ υποσχέθηκε στους πολίτες της ζωή σε παλάτια και φαγητό με χρυσά κουτάλια, μέσα σε 30 χρόνια (1981), τους κατέληξε πάνητες και ανυπόλξπτους να ψάχνουν φαγητό στους τενεκέδες με τα σκουπίδια! Ήταν πρώτα η Ιρλανδία. Και ακολούθησαν Πορτογαλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Κύπρος.