ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ” ΤΗΣ “Χ.Α.”!..

  • Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης
  • Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας
  • Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή 
Όλα τα φοβερά και τρομερά που είπαν αυτοί οι δύο (και μία) στυλοβάτες της ελληνικής Βο(υ)λής, τα είπαν στις “Εφέτες-Ειδικές Ανακρίτριες” στις οποίες έχει ανατεθεί η δικαστική έρευνα για την “Εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής”. 
Πριν από λίγα χρόνια, στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος τότε των Ελλήνων δικαστών, σε ένα λόγο του από το βήμα μιας δικαστικής Ημερίδος, είχε πει: “Όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη υπερβεί το ποσοστό του 50% των γυναικών στις τάξεις της, στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει Δικαιοσύνη...”. Το ποσοστό αυτό σήμερα, πιθανώς να έχει ξεπεράσει και το 75%! Στην περίπτωση της “Ανακρίσεως της Χ.Α.”, είναι 100%! Επί συνόλου δύο ανακριτών, και οι δύο είναι γυναίκες! Το νομοσχέδιο που έβαλε τις γυναίκες στο δικαστικό σώμα, προέβλεπε είσοδο 30% στο σύνολο των δικαστών. Με την πάροδο του χρόνου, όλες οι άνεργες δικηγορίνες από τις καφετερίες, έγιναν δικαστικές υπάλληλοι. Μια παροιμία που κυκλοφορεί στους δικαστικούς κύκλους επίσης, λέει, πως οι χειρότεροι των δικηγόρων γίνονται δικαστικοί “λειτουργοί”. Και οι χειρότεροι των χειρότερων, συμβολαιογράφοι!.. 
Σύμφωνα με τα “ΝΕΑ”, την αγαπημένη εφημερίδα της Τρόϊκας και του Τσιπρο-Πασόκ, είπαν οι παραπάνω αναφερόμενοι βο(υ)λευτές: 
Γιάννης Δραγασάκης (αυτός που με τον Τσίπρα, έκαψε την Αθήνα στα “Δεκεμβριανά το 2008” σε μια πρόβα τζενεράλε για “ρεσάλτο στην εξουσία”. Πραξικόπημα, δηλαδή): “Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου συμπεριφέρονταν όχι απλώς ομαδικά, αλλά ως λόχος”.
Το εγκληματικό γι' αυτόν τον καραγκιόζη “βολευτή”, είναι ότι η “Χ.Α.” “συμπεριφέται ως λόχος”! Είπε ακόμα: “Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εισέρχοντο στη Βουλή όλοι μαζί σαν να ήταν μια διμοιρία. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα ήταν πειθαρχημένη στον αρχηγό της. Ακόμα και όταν έλειπε, φαινόταν η σύζυγός του να έχει έναν αρχηγικό ρόλο που να τον υποκαθιστά”. Υπογραμμίζουμε τις εγκληματικές δράσεις και πράξεις στο κείμενο, για τις οποίες οι βουλευτές της “Χ.Α.” είναι προφυλακιστέοι.
Ο ίδιος (ψευδο)μάρτυρας, καταθέτει παρακάτω: «Μία ομιλία του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ευθέως υποστηρίζει ότι η συμμετοχή τους στο Κοινοβούλιο δεν γίνεται επειδή πιστεύουν στον κοινοβουλευτισμό, αλλά επειδή με τον τρόπο αυτό μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα, όπως οι ατέλειες και η ασυλία τους ως βουλευτές, για να κάνουν πιο αποτελεσματικό τον αγώνα τους».
Κι αυτό το κείμενο ολόκληρο, καταδεικνύει διαυγέστατα την “φοβερή εγκληματική δράση της Χ.Α.”, κι εμείς απορούμε ειλικρινά, αν αυτός ο αγράμματος, ο αστοιχείωτος πραγματικά καραγκιόζης που το ελληνικό κοινό τον έστειλε να το εκπροσωπήσει στο Κοινοβούλιο, γνωρίζει όντως, ελληνική... γλώσσα και γραφή, ξέρει ή κατανοεί, τις έννοιες των λέξεων που προφέρει!
Η Φωτεινή Πιπιλή: «Εγώ υπήρξα το πρώτο θύμα χυδαίας επίθεσης μέσα στην Ολομέλεια, που έχει καταγραφεί από το κανάλι της Βουλής, όταν ο κ. Κασιδιάρης, και μάλιστα αναίτια, άρχισε να ουρλιάζει σε εμένα "κάτσε κάτω μωρή, πάλι πιωμένη είσαι;". Εγώ δεν αντέδρασα, γιατί καταλαβαίνετε τι θα γινόταν και σεβόμενη τον ναό της Δημοκρατίας, σιώπησα…».
Και σ' αυτής της μπιρμπίλως την κατάθεση, το εγκληματικό της “Χ.Α.” είναι ότι ο Κασιδιάρης την είπε "κάτσε κάτω μωρή, πάλι πιωμένη είσαι;"!
Δηλαδή, αν πεις σε κάποιον “κάτσε κάτω ρε, μεθυσμένος είσαι...”, είσαι εγκληματίας πρώτου μεγέθους, και πρέπει να... εκτελεστείς με απαγχονισμό στη δημόσια θέα, ή το λιγότερο, στον θάλαμο αερίων ή την ηλεκτρική καρέκλα!
Είπε ακόμα η Πιπίλω: «...όπως είχα γυρίσει προς την πλευρά τους και απλώς κοίταγα, ένας από αυτούς μου έκανε μία κίνηση που, ειλικρινά, ανατρίχιασα. Έφερε το δεξί του χέρι, ενώ με κοιτούσε βαθιά στα μάτια προς το λαιμό του, πώς σφάζεις αρνί; Δείχνοντας με, κάνοντας την κίνηση που υπονοούσε ευθέως ότι "εσένα θα σε σφάξω"...».
Δηλαδή, όποιος κοιτάζει κάποιον στα μάτια έντονα, και μάλιστα γυναίκα, με το δεξί του χέρι -όχι το αριστερό- στο λαιμό (Βαθύ Λαρύγγι), εννοεί “θα σε σφάξω”, και αυτός, πρέπει να καεί στην πυρά, όπως έκαιγε τις μάγισες η (Μ)Ιερά Εξέταση τον Μεσαίωνα στην Ισπανία! Και, άντε ο Δραγασάκης, είναι ένα αμόρφωτο και κολλυβογράμματο κουμμούνι. Όπως ΟΛΟΙ. Η Φωτείλω όμως, η οποία ως δημοσιογράφος γνωρίζει ελληνική γλώσσα και γραφή (τρομάρα της), πιστεύει στ' αλήθεια ότι οι παραπάνω καταθέσεις της στοιχειοθετούν “εγκληματικό” κατηγορητήριο για τους προφυλακισμένους, ή και για τους βουλευτές του κόμματος που δεν είναι προφυλακισμένοι; 
Ο βο(υ)λευτής του (κακουργηματικού) ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας (σ.σ.: το Πασόκ αποτελεί αισχρό δεδομένο, στα χρόνια της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας από νεοσυστάσεως του Ελληνικού Κράτους, είναι το μοναδικό κόμμα που έχει έναν πρώην υπερ-υπουργό του και “βαρώνο” στην ιεραρχία του, βαρυποινίτη στις ελληνικές φυλακές με την κατηγορία του “Αρχισυμμορίτη”, “Αρχηγού Σπείρας Συμμορίας”!):
«Εικόνα σύγκρουσης και έντασης δημιουργεί η Χρυσή Αυγή εντός Βουλής, η οποία, μεταφέρεται και προς τα έξω. Με τις εμπρηστικές τοποθετήσεις των βουλευτών της, η Χρυσή Αυγή διεγείρει το φυλετικό μίσος και τα πολιτικά πάθη... Καταφέρεται με προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο κατά των πολιτικών της αντιπάλων, κατά των δημοκρατικών θεσμών, κατά των αλλοεθνών. Δημιουργεί μέσα στη Βουλή μία ατμόσφαιρα σύγκρουσης και έντασης και αυτό το κλίμα μεταφέρεται και προς τα έξω και κατά την άποψή μας λειτουργεί ως "σύνθημα" προς τα στελέχη της για να αναπτύσσουν δράσεις, με στόχο πάντα αυτούς που οι βουλευτές της μέσα στη Βουλή καταγγέλλουν».
Μ' αυτό το κείμενο, παραλήρημα ασυναρτησίας και μπαρούφας, αυτός ο κατακράτος βλαξ, θέλει να “ενοχοποιήσει” φυσικά πρόσωπα για συγκεκριμένες “εγκληματικές πράξεις, δράσεις”, που, αν καταθέσει τα ίδια και στο δικαστήριο, ο πιο γελοίος και ο πιο αγράμματος δικαστής, θα έχει να γελάει για μέρες! Προσέξτε όμως, τι κατέθεσε ακόμα, αυτός ο στυλοβάτης της Ελληνικής Δημοκρατίας: 
«Με τα παραστρατιωτικά χαρακτηριστικά τα οποία λειτουργεί η οργάνωση (“Χ.Α.”), οι βουλευτές της αξιοποιώντας την ασυλία που έχουν, προεξάρχουν σε προπηλακισμούς και ύβρεις εναντίον δημοσίων οργάνων αλλά και απλών πολιτών. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα σεβασμό στη Δημοκρατία και τελικά είναι μία παραστρατιωτική οργάνωση με εγκληματική δράση, η οποία σχηματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι υποδύεται το κόμμα».
Άλλο ένα αρλουμποειδές κείμενο-παραλήρημα, που μιλάει για “βουλευτική ασυλία” και άλλα κουραφέξαλα, όταν οι μισοί βουλευτές της “Χ.Α.” είναι προφυλακιστέοι, αποκαλεί χυδαία και προδικαστέα ένα κόμμα που απαριθμεί 0,5 εκατομ. Έλληνες πολίτες ψηφοφόρους -οι τελευταίες δημοσκοπήσεις το φέρνουν συνεχώς 3ο κόμμα, χωρίς να αναφέρουν το ποσοστό του- ΟΛΟΙ αυτοί που το ψήφισαν δηλαδή, “υποδύονται” τους ψηφοφόρους, δεν είναι! Αφού στην ουσία γι αυτόν είναι “εγκληματίες, κακούργοι”, όπως ο Τσοχατζόπουλος, εν ολίγοις, αυτός ο γελοιότερος των γελοίων του Πασόκ, με όλες αυτές τις, άνευ προηγουμένων, ανοησίες που εκστομίζει, θέλει οι ανεπηρέαστοι Έλληνες στον δρόμο που θα τον συναντήσουν, να μην τον... φτύσουν κατάμουτρα, ή το λιγότερο, να μην τον “προπηλακίσουν”, γιατί όχι, και να τον γιαουρτώσουν! 
Όπως ο Σκανδαλίδης παράδειγμα, ο οποίος αφού εγκατέστησε την Τρόικα στην Ελλάδα -την οποία έδεσε και χειροπόδαρα στο ΔΝΤ- αίφνις ανακάλυψε προχθές και εξεμάνη, ότι ο Τόμσεν δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα ευρωπαϊκό καθήκι και τσογλάνι!  
Ρε, για τσιμπήστε μας... Μήπως και δεν είναι τρέλα αυτό που ζούμε, αλλά στ' αλήθεια πραγματικότης; 
[Σ.Σ.: Η στήλη και ο γράφων, ΠΟΤΕ δεν ήταν ή είναι "Χ.Α.". Έχει να πατήσει το πόδι του σε ελληνική κάλπη, από το 1989 (τελευταία φορά). Και δεν είναι σίγουρα, με τις παραπάνω μπαρούφες, και το σημερινό ελληνικό κτηνοβούλιο που έχει μετετραπεί ο "Ναός της Δημοκρατίας" της Φωτείλως, φιλοξενώντας την σάρα την μάρα, και το κακό συναπάντημα! Όπως έλεγε ένας αείμνηστος καθηγητής μας στο Γυμνάσιο!..].