"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΧΛΟΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΣΤΗΝ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ";

Στα σέα μας, τα μέα μας, κι οχτώ αυγά τουρκίας!.. Τι έγραψαν οι ελληνικές σαχλοεφημερίδες, την άλλη μέρα του θανάτου του γι' αυτόν. 
Ήταν μια εποχή που η Ελλάς, ήταν πραγματικός σύμμαχος, δυνατός των Αμερικανών. Καλά έκαναν και έγραψαν ότι έγραψαν, οι ελληνικές εφημερίδες! 
Σήμερα, για την Ελλάδα ο χειρότερος εχθρός μετά την τουρκιά, είναι η Αμερική (ΗΠΑ). Στην πολιτική αυτής ωφείλουμε την χρεοκοπία μας, όλα τα δεινά και κακά που μας βρήκαν μετά την μεταπολίτευση του 1974. Αλλά και πριν. Την τουρκική κατοχή του "Ατίλλα", στην μαρτυρική μας μεγαλόνησσο.  Τα παιδιά μας που χάθηκαν στον "Τύμβο της Μακεδονίτισσας".
Την γυναίκα του την παντρεύτηκε ο Ωνάσης, και όταν την βαρέθηκε, τις έδωσε μια κλωτσιά στα πισινά στημένη λεμονόκουπα, και την ξαπόστειλε "που κει σιακεί" με τ' όνομά του, αλλά και μ' έναν τρουβά λεφτά, την ψωμολιμασμένη! Πέθανε ως "Ωνάση", και όχι ως "Κέννεντι". Που ψευδεπίγραφα γράφει επιτύμβιο ο τάφος της... 
Φτάνει πια, με τις αμερικανικές "ιστορικές" αηδίες. Αυτούς μετά από λίγα χρόνια, δεν θα τους ξέρουν ούτε τα δισέγγονά τους!..
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:  Μέρκελ: Είμαστε μία μεγάλη συμμαχία που θα εργαστεί για τη χώρα  Τα πανηγύρια της μεγαλύτερης Ναζιστικής χώρας στον κόσμο, της Χώρας που γέννησε τον ναζισμό, της βρωμο-Γερμανίας, για την επίτευξη Κυβερνήσεως μετά από τρεις μήνες (αν συνέβαινε αυτό στην Ελλάδα, θα μας είχαν κάνει εισβολή), των Χριστιανοκοινωνιστών (αυτό είναι το καμουφλαρισμένο τους όνομα μαζί με το "Χριστιανοδημοκρατών" που τους πρόσθεσαν οι γελοίες και ανόητες ελληνικές εφημερίδες, το πραγματικό όνομα αυτής της "εγκληματικής οργανώσεως" είναι "CSU", δηλαδή χιτλερικοί φασίστες, Ναζί, πολύ χειρότεροι από την "ναζιστική" Χ.Α.), η οποία θα εργαστεί για την πρόοδο την ανάπτυξη και την ευημερία της Γερμανίας. Αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα και τα ελληνικά βρωμο-κόμματα, είναι ψιλά γράμματα και είδος εν ανεπαρκεία. Η τσεπούλα μας να ευημερεί, και η Ελλάδα, γαία πυρί μειχθητω!..
ΕΔΩ: Παραιτήθηκε ο Λετονός πρωθυπουργός μετά την κατάρρευση του... Τέτοιο χαϊβάνι, καλά να πάθει! Στην Ελλάδα κατέρρευσε ολόκληρη... η Ελλάδα, αλλά ΟΛΟΙ οι προδότες και βρωμιάρηδες, είναι ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΕΔΩ:  Ακαδημαϊκός ο Μ. Θεοδωράκης  Αν ζούσε ο Ζαμπέτας θα αναφωνούσε, "Αααάλα... Το απολίθωμα!.." .