"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ “ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ”, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ;

Το παρακάτω άρθρο, ορυμαγδός ασυναρτησίας και μπουρδολογίας ανακατεμένος με αρλουμποφράγκικες αηδίες, το έγραψε κάποιος συντάκτης (της πλάκας), ονόματι “Μπουκάλας”. Ο οποίος πιθανόν, να μας “βγήκε” και από καμιά... μπουκάλα. Όπως το τζίνι. Και δημοσιεύθηκε στην πάλαι ποτέ έγκριτη και έγκυρη εφημερίδα “Καθημερινή”. Μια εφημερίδα που μόνον τον οίκτο μας πλέον, μπορεί να διεγείρει! 
Το βάζουμε ολόκληρο, χωρίς καμιά περικοπή ή αλλοίωση, για να συναισθανθείτε κι εσείς το μέτρο της μπουρδολογίας του “αρθρογράφου” που συναισθανθήκαμε κι εμείς. Αν κάντε εμετό, δεν σας το διασφαλίζουμε, γι αυτό καλό κακού, πάρτε και μία ντραμαμίνη πριν αρχίσετε το ανάγνωσμα. Του κώλου το ανάγνωσμα, λοιπόν... Πάμε:

Παντελής Μπουκάλας
“Φιλόξενα τελεσίγραφα”

Οτι διαθέτουμε δικό μας επίτροπο, Ελληνα, στην Ε.Ε. για τη μετανάστευση είναι γνωστό. Θα μου είχε διαφύγει ωστόσο το χαρμόσυνο νέο ότι «Συγκροτημένη στρατηγική για τη μετανάστευση παρουσίασε ο Αβραμόπουλος», αν δεν έβλεπα (στο Ιντερνετ) τον πρωτοσέλιδο γιγαντότιτλο μιας από τις εφημερίδες που φτάνουν-δεν φτάνουν στα περίπτερα· τεράστια και η φωτογραφία του επιτρόπου, που το χαμόγελό του πλάτυνε ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που άκουσε το όνομά του να παίζει για την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Θα μου είχε διαφύγει επίσης ότι το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και (αυτό προπάντων) Κοινωνικής Συνοχής, αν δεν έβλεπα τον τίτλο της, δίκην υπογραφής, σε φυλλάδιο που μοιράστηκε την Τετάρτη στους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται επί δεκαήμερο στο Σύνταγμα. Αλλοι ως απεργοί πείνας (που όταν λιποθυμούν, τους τρέχουν με το ασθενοφόρο στα εφημερεύοντα κι εκεί τους υποχρεώνουν να δώσουν ένα εκατόευρο, από αυτά που τους περισσεύουν), κι άλλοι με μονωτική ταινία στο στόμα. Και που μιλάνε, στην έρημο μιλάνε. Στην έρημο της Ευρώπης.
Το φυλλάδιο είναι γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά. Στα αραβικά δεν τυπώθηκε για τεχνικούς λόγους (είναι της μόδας τούτες τις μέρες οι τεχνικοί λόγοι, ρωτήστε και τον «αντ’ αυτού» κ. Βενιζέλο, που εξήγησε μ’ αυτή την ωραία φόρμουλα τη «μικρή παράταση του προγράμματος»). Μέτρησα πάνω από έξι λάθη στις λιγοστές λέξεις της ελληνικής εκδοχής του φυλλαδίου, ανεπίτρεπτα πολλά για επίσημο έγγραφο. Αλλά βέβαια το τελευταίο που ενδιαφέρει εδώ είναι η ορθογραφία και τα σφάλματά της. Το μέγιστο λάθος, αυτό ενδιαφέρει: ο ανοίκειος τελεσιγραφικός τόνος του φυλλαδίου· το εκβιαστικό πνεύμα του· η απειλητική προπέτειά του. Και το χονδροειδές ψεύδος του: στην πρώτη παράγραφο το δέλεαρ, η υπόσχεση-δέσμευση ότι «το άσυλο διασφαλίζει δυνατότητα νόμιμης εργασίας». Και στην τέταρτη η αναίρεση: «Στην Ελλάδα, υπάρχουν 1.240.000 άνεργοι». Που σημαίνει, γυρίστε σπίτι σας, να σας αλέσει ο Ασαντ, οι αντικαθεστωτικοί, οι τζιχαντιστές, όποιος προλάβει...
Ενας από τους Σύρους της πλατείας κρατάει μία πινακιδούλα: «Do you see? Do you feel? ». Το υπουργείο μας απάντησε ήδη. Υποθέτω και ο επίτροπός μας.
Έντυπη έκδοση της “Κ”

Ο συντάκτης απ' ότι φαίνεται, πρέπει να είναι ένας εμπαθής τύπος και κομπλεξικός με οτιδήποτε το ελληνικό, από πράγματα έως πρόσωπα. Γράφει στην κυριολεξία της λέξεως ότι του καπνίσει, νεφελώδη θέματα ή ιδέες εδώ κι εκεί, θέλοντας να κάνει τον αρεστό και στα “ξαδέρφια” του τους λαθρο-παράτυπους! Γιατί αν δεν το ξέρετε, τώρα τελευταία από κάτι τέτοιες μπουκάλες της δημοσιογραφίας, εφευρέθηκε και η λέξη για τους λαθραίους, “παράτυπος”. Παράτυποι μετανάστες, παράτυπες είσοδοι, παράτυπα χαρτιά (τα πλαστογραφημένα), παράτυπα τσιγάρα παράτυπη ηρωίνη, και ότι άλλο σιχαμερό και βρωμερό βάλει ο νους σας, παράτυπο. 
Επίσης, αυτό που διακρίνει ο αναγνώστης στο κείμενο, είναι το μίσος και η εμπάθεια που τρέφει ο κύριος αυτός για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Λοιδορεί και διακωμωδεί, μια θέση ζηλευτή που κατέκτησε μετά από χρόνια κάποιος Έλληνας στην “ΕΕ”, με όλα της τα κουσούρια και με όλα της τα ελαττώματα. 
Βεβαίως, το ξαναγράφουμε και πάλι, δεν μας εκπλήσσει που αυτό το κείμενο βρίσκεται στις λαχανοσελίδες της “Καθημερινής”, η οποία τείνει να ξεπεράσει στον αυριανισμό ακόμα και την παλιά Αυριανή. 
Για να δούμε, τι θα δούμε ακόμα από αυτήν την εφημερίδα, την οποία κάποτε, ήταν η μόνη που αγοράζαμε και διαβάζαμε.