"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ...

Όσο η προδοσία της Ελλάδος από
ελληνόφωνα σκουπίδια θα οργιάζει,
εμείς θα βάζουμε αυτή τη φωτογραφία
Επειδή η σκόπιμη και προπαγανδιστική παραπληροφόρηση των πουλημένων και προσκυνημένων εφημερίδων στην Ελλάδα, ξεπέρασε κάθε όριο και κάθε φαντασία, κάποιος εισαγγελέας (αν έμεινε κανένας), πρέπει να καλέσει αυτά τα θρασίμια και να τους απαγγείλει κατηγορίες για εσχάτη προδοσία. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα της σε καιρό πολέμου, σημαίνει τυφεκισμό στα έξι μέτρα. Τι περιμένει, λοιπόν, η αδέκαστη (την τύφλα της τη μαύρη), για να δείξει σ' αυτά τα υποκείμενα τα δόντια της, τη στιγμή που τα δείχνει στον τελευταίο κουλουρτζή, ή στην τελευταία... σχολική εφημερίδα που κατούρησε στραβά; Βεβαίως, ο Αθανασίου για το μόνο που νοιάζεται είναι αν θα γαμήσουν οι αλλοδαποί και ημεδαποί φυλακισμένοι
Για τους “Έλληνες” που γαμάνε καθημερινώς την Ελλάδα εντός των συνόρων, ζαμάν φου κι απάνω τούρλα

Παρακάτω θα δείτε τα πρωτοσέλιδα ή τους τίτλους άρθρων εφημερίδων και ιστοσελίδων για την “είδηση” του ελικοπτέρου του Δένδια (σ.σ.: ο Δένδιας είναι το τελευταίο υπολήψιμο και “αγαπητό” πρόσωπο στη στήλη, αν είναι), οι οποίες άπτονται κακουργηματικής πράξεως (επικίνδυνη και σκόπιμη παραπληροφόρηση), εκτός από κάποιων οι οποίες ακουμπούν πολύ προσεκτικά το θέμα, γιατί ξέρουν ότι καίει!
Στο "Βήμα" λοιπόν, υπάρχει κατηγορηματική απάντηση του ΥΠΕΘΑ για την "παρενόχληση",  όπως και στο “Έθνος” (Καμία τουρκική παρενόχληση στο ελικόπτερο του Δένδια), το “Σκάι” (Διαψεύδει το υπουργείο Άμυνας πως παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο), το “News247.gr” (ΥΕΘΑ: Δεν υπήρξε καμία παρενόχληση του ελικοπτέρου...), και στην “Rodiaki.gr” (Διαψεύδει το ΥΠΕΘΑ το επεισόδιο πάνω από το Καστελόριζο).
Δείτε τώρα τους τίτλους βρωμο-εφημερίδων προδοτικών και προσκυνημένων, και θαυμάστε ήθος, εθνική υπερηφάνεια και μεγαλείο φυλής: 
“Τουρκικές προκλήσεις και μονάδες στα σύνορα”, Ριζοσπάστης. Που σημαίνει ότι στον Έβρο σήμερα ο Ελληνικός στρατός πολεμάει!..
“Οι Τούρκοι ζήτησαν από το ελικόπτερο του Δένδια να μην πετά στο...”. NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Που σημαίνει ότι ο Δένδιας... αυτομόλησε στους τούρκους!
"Επεισόδιο πάνω από την Ρω με το Σινούκ του Δένδια: «Πετάτε σε...”, Koolnews.gr Που σημαίνει ενεργοποιήθηκε η Σούδα!
“Τουρκία: Παρενόχλησε ελικόπτερο με Ελλαδίτη Υπουργό”. Ο Φιλελεύθερος. Που σημαίνει ότι ο Φιλελεύθερος έκανε το ρεπορτάζ από άλλη χώρα. Αφού αποκαλεί τον Υπουργό “Ελλαδίτη”. (σ.σ.: Να πούμε ακόμα στην βρωμο-εφημερίδα, ελλαδίτικο, μπορεί να είναι το σιτάρι, το κριθάρι, η ντομάτα. Ένας υπουργός ποτέ δεν είναι Ελλαδίτης, γιατί απλούστατα είναι Έλληνας. Μόνον υποτιμητικά, εξευτελιστικά, και κοροϊδευτικά θα τον γράψει κάποιος συντάκτης "Ελλαδίτη")
“Τουρκική πρόκληση στο ελικόπτερο του Δένδια”, Politis Newspaper. Που σημαίνει, μόλις ο Δένδιας παρενοχλήθηκε, πήρε αμέσως τον “Πολίτη” στο τηλέφωνο και του το είπε!
“Τουρκική πρόκληση σε Δένδια: «Πετάτε σε τουρκικό FIR. Παρακαλώ...”. Ημερησία. Αλήθεια; ξέρει η εφημερίδα ότι στις “παρενοχλήσεις” ή τις παραβιάσεις, δεν χρησιμοποιείται ποτέ το ρήμα “παρακαλώ”; 
“Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Δένδια”. SigmaLive. Που σημαίνει, αφού το λέει αυτή η σκατοσελίδα, δεν επιδέχεται καμιά αμφιβολία, έτσι είναι. 
“Τουρκική πρόκληση για Δένδια στο Καστελόριζο”, MEGA TV. Η γνωστή βρωμο-Τηλεόραση με την αγρίως ανθελληνική προπαγάνδα. 
“Οι Τούρκοι “παρενόχλησαν” το ελικόπτερο του Δένδια”. gazzetta.gr. Που σημαίνει, σκασμός, τώρα μιλούν τα... αθλητικά και η μπάλα! 
“Προκαλεί η Τουρκία:«Παρενόχλησαν» ελικόπτερο με τον Ν. Δένδια”, www.star.gr Άλλο ένα βρωμοκάναλο δωσίλογο στην ανθελληνική προπαγάνδα. 
“Τούρκοι προς ελικόπτερο Δένδια: Πετάτε σε τουρκικό FIR...”. Voria. Αν δεν είχαμε τα Βόρια να μας πληροφορούν, τι θα γινόμασταν.
“Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο Δένδια!”. News.gr. Έτσι, κατηγορηματικά και αμετάκλητα.
“Πρόκληση: Οι Τούρκοι κάλεσαν το Σινούκ του Δένδια να ...”. Pathfinder. Άλλη μια βρωμοϊστοσελίδα αφιερωμένη στην πλέρια ενημέρωση και... συσκότιση! 
“Τουρκική πρόκληση στην πτήση Δένδια για Καστελόριζο”, Euro2day. Ήταν μέσα στο ελικόπτερο  του Δένδια, και μετέδωσαν πρώτοι την είδηση! 
“Οι Τούρκοι έστειλαν... μήνυμα στον Δένδια”, NewsBomb. Αλλ' αυτό εξοστρακίστηκε στον κορμό του Σινούκ, και πήγε στην ιστοσελίδα. Διότι ως γνωστόν όλα τα νέα “μπόμπες”, πηγαίνουν εκεί! 
“Τούρκοι προς Δένδια: Πετάτε σε τουρκικό FIR”, Lifo. Στο χορό και η βρωμοσελίδα που ασχολείται με τα γαμίσια και τις πουτάνες των “αστέρων”. 
«Πετάτε σε τουρκικό FIR», Zougla. Τωωώρα, μάλιστα!.. Χέστηκ' η φοράδα μέσ' τ' αλώνι, κι έκανε μπουρμπουλήθρες! 
“Οι Τούρκοι απαγόρευσαν στον Δένδια να πετά πάνω από το...”, Ant1News. Ο γνωστός παιδόφιλος και παιδεραστής γουρλομάτης, απαγορεύει στον Δένδια να πετάει πάνω από το Καστελόριζο! 
«Εγκλώβισαν το ελικόπτερο του Δένδια οι Τούρκοι”. The TOC. Και τώρα, ποιος θα τον απεγκλωβίσει; Νυν υπέρ πάντων ο αγών. Η Ελλάς βρίσκεται σε πόλεμο! 
“Οι Τούρκοι «παρενόχλησαν» το ελικόπτερο του Δένδια στο ...”, pelop.gr. 
“Σε Καστελόριζο, Στρογγύλη, Ρω και Ρόδο ο Ν. Δένδιας - Με μπαράζ...”. Η Δημοκρατική της Ρόδου. Αλήθεια; Αυτοί με ποιον είναι; Με τους τούρκους ή με τους Έλληνες; Α, μπα ρε... Με τους Ιταλούς είναι!
Βεβαίως, με τέτοια οργιώδη προπαγάνδα υπέρ της η τουρκιά, από ελληνόφωνους νεο-δωσίλογους και προδότες εντός Ελλάδος, σε λίγο θα ζητάει και... τα Γάδειρα στις ακτές του Ατλαντικού!
 Όπως και νάχει το πράγμα, η ψευδής οργανωμένη και σκόπιμα διοχετευμένη παραπληροφόρηση, είναι εγκληματική πράξη. Διαταράσσει την ηρεμία και την ψυχική ειρήνη του λαού, των μαζών, είναι μεμπτή, το λιγότερο, από την Ελληνική δικονομία, και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, ασυζητητί. 
Εμείς λέμε και κατασκοπία, γι' αυτό και πρέπει όλες οι παραπάνω εφημερίδες και ιστοσελίδες, να διωχθούν αμέσως και μ' αυτήν την κατηγορία. Της κατασκοπίας. 
Είναι γνωστό τοις πάσι εξ' άλλου, ότι πρωτοκλασάτη εφημερίδα των Αθηνών, πάλαι ποτέ δεξιά, σήμερα είναι το Νο1 άντρο των Αμερικανών κατασκόπων στη Βαλκανική και τη Μεσόγειο...