ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!..

Όχι πέστε μας, αν έχετε δει πιο καταχθόνια 
και αποκρουστική φάτσα από του κυρίου. 
Αυτόν που μας προόριζαν και για Πρόεδρο 
Δημοκρατίας. Ευτυχώς, ήταν τόσο γελοίος, 
που σε μια κίνηση αυτοκαταστροφής,
αυτοκαταταργήθηκε ο ίδιος. Θεός σχωρέ-
στον! Πω,πω,πω θεέ μου! Όσο τον βλέπω, 
τόσο περισσότερο ανατριχιάζω!..


Και μετά απορούμε, χάνοι και αρπαγμένοι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, γιατί χρεοκοπήσαμε; Η χρεοκοπία των Ελλήνων έγινε στα μυαλά. Αυτό πλέον, είναι γνωστό τοις πάσει.
Πριν από λίγες μέρες ο εθνοπροδότης Σαματάς -και σκληρός δεξιός της "Πώλα" κάποτε- πρότινε για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον ανεγκέφαλο καραγκιόζη που βλέπετε στη φωτογραφία.
Τον εν λόγω κύριο η "Μαρίκα" Μητσοτάκαινα όσο ζούσε, του έδωσε μια κλωτσιά στα πισινά κάπου στη Ρωσία και τον απέπεμψε ως άχρηστο και ανίκανο για το κάθε τι. Το αναγνώρησε πλήρως ο ίδιος με την... παραίτησή του. Χρόνια άεργος και αργόσχολος, αργόμισθος από τότε, τον ανακάλυψαν στη ναφθαλίνη και τον έχρισαν για Πρόεδρο δημοκρατίας ως λύση -τρομάρα τους- στο πολιτικό αδιέξοδο και το διχασμό που κολυμπάει η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια!Οι εθνοπροδότες της δεξιάς ΝΔ! Οδεύει στην τρίτη ψηφοφορία. Στις δύο πρώτες, πήρε το τρίτο το μακρύτερο. Όπως ακριβώς, του άξιζε.

Αυτό το φρούτο λοιπόν, ο δεξιός υποψήφιος πρόεδρος της δεξιάς ΝΔ του οποίου η εκλογή οδεύει στην τρίτη ψηφοφορία, έκανε την ακόλουθη βαρύγδουπη, ψυχανώμαλη χριστουγεννιάτικα δήλωση, και μας κόλησε όλους... στο γάμα. Άκρως  διχαστική, και άκρως επικίνδυνη για όλο το πανελλήνιο, χωρίς ίχνος ερυθριάσεως και τσίπας, λίγες μόνον μέρες πριν από την εκλογή του, δυστυχώς! Γιατί, ευτυχώς, ο σκερβελές αυτός που έλεγε και ένας καθηγητής μου στο γυμνάσιο, δεν θα βγει. Θα τσακιστεί στο πυρ το εξώτερον και τοις κολαζομένοις αυτού:
«Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς (Αλήθεια, ποιους δημοκρατικούς, και ποιους θεσμούς, ρε καραγκιοζοπαίχτη;), δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής».
Αυτά είπε η γλοιώδης αυτή πολιτική τυρόπιτα, η πιο ψυχανώμαλη η πιο ανισόρροπη, αλλά και η πιο επικίνδυνη πολιτική δήλωση που έχει λεχθεί ποτέ από πολιτικό υπάνθρωπο στην Ελλάδα, από κτήσεως... της Δημοκρατίας! Δεν θα τολμούσε να την κάνει κατά τη γνώμη μας, ούτε ο Τσίπρας!
Η Δημοκρατία ως γνωστόν στην Ελλάδα ασκείται από 300 βουλευτές σε ένα κοινοβούλιο. Τελευταία και πολύ συχνά, αγανακτισμένοι πάμπολλοι των Ελλήνων, το κοινοβούλιο αυτό το αποκαλούν και "Κτηνοβούλιο".  Με την δήλωσή του αυτή ο ανατριχιαστικός Δήμας, το  σφράγισε ως τέτοιο. Κτηνοβούλιο. Και το υποβάθμισε σε... 290 βουλευτές!
Το να λες ότι δεν θέλεις τις ψήφους ενός κόμματος της Ελληνικής Βουλής, υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας όντας, σημαίνει ότι φτιάχνεις μια βουλή φασιστική δική σου, στα μέτρα σου, όπως σου αρέσει και όπως επιθυμείς. Εσάς σας θέλω, εσάς δεν σας θέλω. Εσείς να μείνετε, εσείς να φύγετε!
Δεν ξέρουμε μια τέτοια δήλωση όπως αυτή, από ένα τέτοιο πρόσωπο σαν αυτόν, αν εμπίπτει και στην δικαιοδοσία του Εισαγγελέα, να τον μπαγλαρώσει και να τον στείλει από κει που ήρθε! Μάλλον, ναι. Η μη αναγνώρηση των δημοκρατικών και πολιτικών θεσμών ενός πολιτεύματος από έναν πολιτικό, είναι αδίκημα το λιγότερο, ή κακούργημα.  Κάποια κατηγορία θα υπάρχει εναντίον του, αφού ο ανώτατος αυτός άρχων που θα εκλεγεί, δηλώνει επισήμως εκ των προτέρων, πως αν εκλεγεί, δεν θα αναγνωρίζει και δεν θα συμπαθεί, μισό εκατομ. Ελλήνων ψηφοφόρων οι οποίοι την επόμενη εκλογή  μπορεί να γίνουν 1,0! Ο Πρόεδρος "ΟΛΩΝ" των Ελλήνων. Τόχετε ξανακούσει αυτό βεβαίως (ΟΛΩΝ), πολλές φορές, γράψτε το εκεί που δεν πιάνει μελάνη!
Στη συνέχεια της δηλώσεως το μορμολύκειο Δήμας και υποψήφιος πρόεδρος, αφού "δεν πρόκειται να δεχθεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής", παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς, αν εκλεγεί, θα παραιτηθεί πάραυτα και δια ροπάλου! Εκτός και αν αρχίσει την γνωστή πορνογραφία-πορνολογία περί "θεσμών" "αξιών" και άλλων ανοησιών, δηλαδή τσέπης, καλοπέρασης, μάσας-χάψας, ξάπλας.
Ολοι οι Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας εξ' άλλου μετά τον Τσάτσο, τέτοιοι ήταν και έτσι λειτουργούσαν. Άρα, οδεύουμε σε εκλογές.
Μα... Τότε, προς τι όλο αυτό το άθλιο θέατρο και η παράσταση, ρε σκουλήκια; Η Ελλάδα χάνεται... Η Ελλάδα σβύνει...  Αν δεν βγάλουμε πρόεδρο δημοκρατίας, πάμε κατά διαόλου!
Προκαλούμε και παρακαλούμε κάποιον νομικό ή συνταγματολόγο -εκτός του γνωστού Τούρκογλου που είναι και... καθηγητής. Να μας πει το απλό, απλούστατο, πως είναι δυνατόν να υπάρχει η σημερινή Ελληνική Βουλή και να λειτουργεί με δέκα βουλευτές λιγότερους, στο "φρέσκο" -τους οποίους διέγραψε και ο υποψήφιος Πρόεδρος αφού δεν θέλει την ψήφο τους- οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά και περίεργα επί πλέον, δεν έχουν απωλέσει την βουλευτική τους ιδιότητα, συνεχίζουν να είναι βουλευτές; Τους οποίους  μάλιστα, πηγαινοφέρνουν αποδιοπομπαίους τράγους με χειροπέδες μέσα-έξω, δημιουργούν αλγεινά συναισθήματα στον λαό όλων των αποχρώσεων και όλων των αντηλήψεων, κακό προηγούμενο για ευέλπιδες νέους στο πολιτικό πεδίο, στίβο, καταστροφή στο φρόνημα της χώρας, δηλαδή, ισοπέδωση και κατακρεούργηση των πάντων.
Προσωπικά αν ήμασταν εμείς ο Μιχαλολιάκος, θα βάζαμε ολους τους βουλευτές της ΧΑ να ψηφίσουν αυτό το ανατριχιαστικό τέρας για Πρόεδρο. Μόνο και μόνο από πίκα. Να δούμε αν θα κρατήσει τον βρωμό-λογό του, την βρωμο-δήλωσή του. Και δεν θα ορκιστεί, ή θα ορκιστεί και θα καθήσει στα αυγά του, θα φάει τα σκατά (αυτά που τάισε ο Βενιζέλος τον Τσίπρα πριν λίγες μέρες), θα θρονιαστεί στο Μέγαρο, και θα απολαμβάνει τα καλούδια που του επιφύλαξε η θεά τύχη προνομιούχο, περιμένοντας και  τους "μαφιόζους" τσαντηρμάδες, άλλους πολιτικούς όλων των αποχρώσεων κάθε τρεις και μία, να πηγαίνουν να του φιλούν το χέρι! Αλήθεια; Ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, αν θελήσει να τον δει εθιμοτυπικά ένας βουλευτής της ΧΑ, δεν θα τον ΔΕΧΤΕΙ; Τι θα του πει; Εσύ φύγε, δεν σε θέλω;
Ρε, Σαμαρά... Ειλικρινά, συγκοινωνείς με το περιβάλλον; Πρότινες αυτόν τον σαλτιμπάνγκο-παλιάτσο, για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας; Τόση φαιά ουσία κουβαλάς, στο ξεροκαύκαλό σου;
Μέχρις αυτή τη δήλωση, εμείς είμασταν  υπέρ της εκλογής αυτού του χλεμπονιάρη ανθρωποφάγου υπανθρώπου! Που τρώει τους μισούς βουλευτές της ΧΑ για ορεκτικό, και τους άλλους μισούς για επιδόρπιο! Τώρα λέμε ευθαρσώς, προς πάσα κατεύθυνση, ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ "ΝΔ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ-ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ο άνθρωπος είναι τενεκές ξεγάνωτος, όλα τα άλλα σ' αυτόν τον τόπο... Γαία πυρί μειχθήτω!
Μπας και ξεπροβάλλει κανένα παλληκάρι με ήθος, συνείδηση εθνική, φιλότιμο, να ξεβρωμίσει αυτόν τον τόπο, από όλα αυτά τα ξενόφερτα και ελληνόφωνα αποβράσματα, αγρίμια καθημερινώς που τον καταξεσκίζουν!
Γέμισε η Ελλάς καθήκια. Το σύστημα είναι κυριολεκτικά γυμνό, απολύτως χρεοκοπημένο. Τα λεφτά γίνονται. Αυτή η χρεοκοπία που μας προέκυψε, η χρεοκοπία μυαλών και ιδεών, δεν επανορθώνεται με τίποτα! 'Η τουλάχιστον, όχι τόσο εύκολα όσο πιθανώς, νομίζουμε. Θέλει άλλες μεθόδους, άλλες πρακτικές...
Τη χώρα σώζει μόνον μία θεϊκή δύναμη ή ένας Πόλεμος.
Πατήρ πάντων ο Πόλεμος... Άλλους μεν ανέδειξε, άλλους δε κατέδειξε!

Μιχαλολιάκος: Δεν ψηφίζουμε Δήμα... 

Μπράβο μεγάλε άντρα! 'Εχεις τσακωμένο τον ταύρο απ' τα κέρατα, μα συ του χαϊδεύεις τα παπάρια!.. Μεγάλος ηγέτης, τρομάρα σου! Γιαλαντζί μάγκας και αλάνης. Μια απ' τα ίδια κι εσύ, όπως όλοι οι άλλοι!.. Ρε, ουουούστ... Ρε, ουουούστ!...