ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ "ΑΠΕ-ΜΠΕ"

Αλλά πρωτίστως η είδηση της ημέρας: 
Μαθήτρια στην Αμερική μόλις είδε τον Τσίπρα που επισκέφθηκε το σχολείο της, λιποθύμησε από την τρομάρα της!

ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Ένας 84χρονος κάτοικος της Μόριας απείλησε, χθες το βράδυ, με κυνηγετική καραμπίνα, μετανάστες (σ.σ. το σωστό είναι λαθροεισβολείς) που καθόταν σε καντίνα στην είσοδο του (γράφεται μια αρλουμποφράγκικη αηδία), χωρίς όμως να πυροβολήσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 84χρονος, που είναι ιδιοκτήτης παρακείμενου ελαιοκτήματος, επιτέθηκε απρόκλητα στους  μετανάστες και κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αν και νόμιμα κατείχε το όπλο, το οποίο όμως κατασχέθηκε.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος ενημερώθηκε για τη χθεσινή ενέργεια του 84χρονου, έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, παραπέμποντάς τον να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο.
Στο παρελθόν, ο ίδιος ηλικιωμένος είχε επιτεθεί στον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, στη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης του χωριού, πετώντας ένα κεφάλι προβάτου, ισχυριζόμενος ότι το έσφαξαν και το έφαγαν οι μετανάστες, ενώ, μόλις την περασμένη Δευτέρα, εικονίζεται στις φωτογραφίες που δείχνουν τη στιγμή της επίθεσης εναντίον νεαρών γυναικών, στο περιθώριο της επεισοδιακής διαδήλωσης των κατοίκων της Μόριας.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Έτσι, το σάιτ αναφέρει:
"Η είδηση όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, είναι ότι: «χθες (21-09-2016) το απόγευμα, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, σε βάρος ενός άνδρα ( Έλληνας) ηλικίας 84 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, ο 84χρονος, το ίδιο απόγευμα, απείλησε με κυνηγετικό όπλο, αλλοδαπά άτομα, που ήταν συγκεντρωμένα έξω από χώρο φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου
Το όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 84χρονος, κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.»."

ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, 
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ22/09/201618:25
ΕΧΕΙ .............

venceremos παππου.22/09/201615:40
οι παππούδες τα έχουν πάρει. Μετα το κόψιμο της σύνταξης, και την συμμετοχή στα φάρμακα, ενα "τσικ" περιμένουν για να ξεκινήσει το "μπραφ". Θα είναι οι παππούδες με τα φυσεκλίκια σταυρωτά, δίπλα στο σακκίδιο τα φάρμακα για την χοληστερίνη την καρδια και τον προστάτη, παραδίπλα η ουκρανέζα να του κρατάει το "π". Σε τι χώρα ζούμε ρε @#$@στη μου. σε τι χώρα.

ioannis22/09/201615:19
Αυτός ο παππούς να μαστιγωθεί δημόσια μετά να διαπομπευθεί και μετά με συνοπτικές διαδικασίες να εκτελεστεί ώστε άμεσα να ανακουφιστούν οι αλληλέγγυοι και οι συριζαίοι.... ακούς εκεί αντί να τους παραχωρήσει το σπίτι του και την γιαγιά -γιατί όχι?- να τους απειλήσει με καραμπίνα......

BRAVOOO!!!!!!22/09/201615:04
Τελικα μόνο οι 84χρονοι έχουν ... τελικά!!!!

Δεξιος22/09/201614:42
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!! ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!

Sanos22/09/201614:09
Δεν υπάρχει κράτος δικαίου, οι πολίτες εξαναγκάζονται στην αυτοδικία με αποτέλεσμα να βρίσκονται κατηγορούμενοι για ποινικά αδικήματα. Άθλιοι χάνουμε τις περιουσίες μας, χάνουμε την ελευθερία μας, χάνουμε και το δικαίωμα μας στην κοινωνική Ειρήνη και ασφάλεια. Αν μείνουν λίγο ακόμη οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θα χάσουμε και τη χώρα.

Χλόη22/09/201613:59
Τι θέλετε, νέα Αμαλιάδα? Μέχρι πότε το κράτος θα κλείνει τα μάτια στα ρατσιστικά κτήνη? Μα απαγορευτούν και να κατασχεθούν όλα τα "νόμιμα όπλα" ΤΩΡΑ.

@Χλόη22/09/201616:10
Ασε μας ρε χορταράκι μου και πρόσεχε μη σε φάει κανένα γίδι του Σύριζα...

ΝΝ22/09/201615:48
Το μίσος σου και η κακία σου ξεχειλίζουν και μάλιστα για έναν 84χρονο! Χωρίς να ξέρεις δικάζεις, μόνο και μόνο για να ξεράσεις το δηλητήριό σου. Είσαι άλλη μία που στην αγωνία σου να κρύψεις την κακότητά σου, την προβάλλεις στους άλλους. Δες τώρα τα συστημικά κανάλια που μοιράζουν πιστοποιητικά καλοσύνης σε όσους χρήσιμους ηλίθιους εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους...Επαναστάτριά μου εσύ....

!!!22/09/201615:05
ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΛΙΑΔΑ ΕΣΥ '' ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ '' ΧΛΟΗ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΠΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ !!

Όσο και να προσπαθείς22/09/201614:47
το μουσλίμι προτιμά το καλοριφέρ από σένα

@Χλόη22/09/201614:40
Πιστεύεις ότι πήρε το όπλο επειδή είναι "ρατσιστής"? Ξέρεις ποιος είναι ο ορισμός του ρατσισμού/ρατσιστή? Όταν απειλείται η ζωή και η περιουσία σου και αμύνεσαι δεν λέγεσαι ρατσιστής, άντε στην χειρότερη να κατηγορηθείς για υπέρβαση ορίου (αυτο-)άμυνας. Μας έχετε ζαλίσει με το ρατσισμό. Και μιας που είσαι γυναίκα, πες μας και την γνώμη σου για την Σαρία των ταξικών αδερφών που υπερασπίζεσαι. Για να δούμε πόσο μαζόχα είσαι.

Αλληλέγγυος22/09/201613:50
Αγκαλιάζουμε τους πρόσφυγες και απομονώνουμε τους φασίστες

Μωρή τρελή μουρλογρια22/09/201615:00
Τασία μας κατεστρεψες.

αγαπάτε αλλήλους22/09/201614:25
Πρόσεχε μην τους αγκαλιάσεις πολυ σφιχτά και μείνεις έγκυος.

Αντι-Αλλυλέγγυος μπίχλας22/09/201614:25
Αγκαλιάζουμε τους Έλληνες και απομονώνουμε τους εθνοπροδότες αναρχοισλαμοφασίστες ταλιμπάν..

Δεν πέρνουν απο λόγια αυτοί 22/09/201613:49
Η ανοχή τους κάνει περισσότερο αδίστακτους . Αυτή είναι η κουλτούρα τους η βία . Μόνο έτσι καταλαβαίνουν και μόνο έτσι θα ξεκουμπιστούν ή θα σεβαστούν τη χώρα μας . Αλλά δεν ενεργούν μόνοι τους υπάρχουν και οι ΜΚΟ που τα τσεπώνουν για να ωθούν τις καταστάσεις στα άκρα ,ώστε να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους ,τα ... .

....22/09/201613:47
Καλά έκανε,έτσι για να καταλάβουν τα ισλαμικά ανεμομαζώματα,πως οι Έλληνες-και δεν εννοω τους αριστερούς ,γιατί δεν είναι-καλοί -καλοί,αλλά αν αρχίσει και μας τη δίνει,θα τους δείξουμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.Κοπρόσκυλα λάθρο.

Έκανε το μόνο22/09/201613:40
που πιάνει σε ανθρώπους με χρησιμοποιούν βία - άσκησε μεγαλύτερη για να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία του. Που είναι το παράλογο?

Μπετοβλακας22/09/201613:31
Περνάω αρκετες φορες εξω απο το χοτ σποτ της Μορνταρ, συχνά πυκνά οι επενδυτές κλείνουν τον δρομο και παρενοχλούν τα διερχόμενα αυτοκίνητα, αν τυχει να εχεις και την οικογένεια στο αυτοκίνητο όλο το σκηνικό θυμιζει θριλλερ. Βεβαια αυτά δεν θα σας τα πει η δεν θα τα δειξη κανένα κανάλι.....

Panos22/09/201613:22
Τον καταστρέψανε τον ανθρωπάκο ρε! Ξέρετε τι ζημιά του κάνανε στις ελιές με την φωτιά? Σε λίγο θα τον πείτε και φασίστα. ΝΤΡΟΠΗ! Θέλουμε την χώρα μας πίσω

Μυτιληνια γρια του Νομπελ22/09/201613:17
Να ρθουν εδω τα παιδια να τα βυζαξω να ηρεμησουν. Και τα καναλια ολα να ρθουν οπως παλια .... γιατι μας ξεχασαν ????

Χ.Π.22/09/201613:14
Του καταστρέψανε το βιός του και την ζωή του και θέλετε να τους περιμένει με ανθοδέσμες...???

Η μονη μας ελπιδα 22/09/201613:14
ειναι αυτοι που λεμε "κατοχικους".Αυτοι δε παιρνουν χαμπαρι ,δε κολλοσαν σε κατοχη ,Ιταλους, Γερμανους ,πεινα και ληστοσυμμοριτες θα κολλησουν με το ισλαμοορκ,τους αλληλεγγυους και τα politicaly correct?

Ψαγμένος22/09/201613:07
Γιατι δε λέτε οτι του κάψανε τις ελιές; Έτσι πήγε να δει αν είναι καλός ο καιρός;


ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ

Διεθνής Αμνηστία: Σε 18 χρόνια θα φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα

Εύα Παυλάτου 22/09/201613:3064

Η οργάνωση σε έκθεσή της χαρακτηρίζει τη χώρα μας «αποθήκη ψυχών» - Κάνει λόγο για «συλλογική αποτυχία εκ μέρους των Ευρωπαίων ηγετών» -Αύξηση 132% στις αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα

Σχεδόν 60.000 πρόσφυγες εξακολουθούν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία και τονίζει ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε «αποθήκη ψυχών» με τους ανθρώπους αυτούς να ζουν σε άθλιες και ανασφαλείς συνθήκες.
Η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφέρει ότι, παρά τη συμφωνία των ηγετών της ΕΕ το 2015 να φιλοξενήσει η Ευρώπη 120.000 πρόσφυγες, μέχρι σήμερα πολλές χώρες έχουν πάρει λιγότερο από το 5% του αριθμού των προσφύγων που είχαν δεσμευτεί να αναλάβουν ενώ υπάρχουν χώρες που ακόμα δεν έχουν πάρει ούτε έναν άνθρωπο.
Όπως σημειώνεται στην έκθεση της οργάνωσης, που δόθηκε στην δημοσιότητα στον απόηχο της συνόδου κορυφής για την προσφυγική κρίση στην Νέα Υόρκη με την συμμετοχή ηγετών από όλο τον κόσμο, αν συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός για την μετεγκατάσταση των προσφύγων θα χρειαστούν 18 χρόνια για να εκπληρώσουν οι ευρωπαϊκές χώρες τις υποχρεώσεις τους. Έτσι, στην Ελλάδα παραμένουν για όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποκλεισμένοι οι πρόσφυγες και σύμφωνα με τον Steve Symonds, εκπρόσωπο της Διεθνούς Αμνηστίας για το Ηνωμένο Βασίλειο η χώρα έχει μετατραπεί σε «αποθήκη ψυχών».
«Οι άθλιες συνθήκες που αντιμετωπίζουν γυναίκες, άνδρες και παιδιά που είναι παγιδευμένοι εκεί (στην Ελλάδα) είναι αποτέλεσμα της επαίσχυντης συλλογικής αποτυχίας εκ μέρους των Ευρωπαίων ηγετών. Όλοι από κοινού θα πρέπει να ασχοληθούμε με την μετανάστευση των προσφύγων που είναι "ντροπιαστικά" μικρή σε σύγκριση με εκείνη που βιώνουν πολύ φτωχότερες χώρες στην Μέση Ανατολή και στην υποσαχάρια Αφρική - το πρώτο είναι να εφαρμόσουν τις υποσχέσεις τους (οι Ευρωπαίοι ηγέτες) και να μεταφέρουν τους αιτούντες άσυλο από την Ελλάδα», τόνισε ο Symonds.
Σύμφωνα με την έκθεση με τίτλο «Our Hope is Broken», η Αυστρία, η Ουγγαρία και η Πολωνία μέχρι τώρα δεν έχουν λάβει κανέναν πρόσφυγα στα εδάφη τους  ενώ χώρες, όπως είναι το Βέλγιο, η Κροατία, η Σλοβακία, η Βουλγαρία και η Γερμανία φιλοξενούν λιγότερο από το 5% των προσφύγων που είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν.
Η έκθεση αναφέρει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων 1.489 ασυνόδευτα παιδιά ενώ επισημαίνει πως αρκετοί από τους πρόσφυγες στην χώρα μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως οξύ στρες και κατάθλιψη, εξαιτίας του αποχωρισμού από τους αγαπημένους τους.

Αύξηση 132% στις αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα
Αύξηση 132% στις αιτήσεις ασύλου που κατατέθηκαν στην Ελλάδα καταγράφηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2016 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.
Ειδικότερα, μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2016, 12.015 άτομα κατέθεσαν αίτηση ασύλου για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σχέση με 5.190, μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2016. Εξαυτών, οι 8.000 αιτήσεις (ή το 67%) κατατέθηκαν από Σύριους, οι 1.100 (ή το 9%) από Ιρακινούς και οι 620 (ή το 5%) από Πακιστανούς.
Σε επίπεδο ΕΕ, 305.700 άτομα κατέθεσαν αίτηση ασύλου το δεύτερο τρίμηνο του 2016, αυξάνοντας κατά 6% τις αιτήσεις ασύλου για πρώτη φορά σε κάποιο κράτος μέλος της ΕΕ. Οι Σύριοι παρέμειναν η κύρια υπηκοότητα των ατόμων που ζητούν διεθνή προστασία στα κράτη μέλη της ΕΕ (90.500 αιτήσεις), ενώ ακολουθούν οι Αφγανοί (50.300 αιτήσεις) για και οι Ιρακινοί (34.300 αιτήσεις).
Ο μεγαλύτερος αριθμός των αιτούντων άσυλο καταγράφηκε στη Γερμανία, με σχεδόν 187.000 αιτήσεις (ή το 61% του συνόλου των αιτήσεων στα κράτη μέλη της ΕΕ), ενώ ακολουθεί η Ιταλία (27.000 αιτήσεις ή 9%), η Γαλλία (17.800 αιτήσεις ή 6%), η Ουγγαρία (14.900 αιτήσεις ή 5%) και η Ελλάδα (12.000 αιτήσεις ή 4%).
Τη μεγαλύτερη αύξηση στις αιτήσεις ασύλου μετά την Ελλάδα, σημείωσε η Ουγγαρία (+ 118%), η Πολωνία (+ 65%) και η Ισπανία (+ 37%). Αντίθετα, μειώσεις καταγράφηκαν κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, δηλαδή στη Δανία (-59%), τη Φινλανδία (-53%) και τη Σουηδία (-42%), αλλά και στην Ολλανδία (-47%), στο Βέλγιο (-44%) και στην Αυστρία (-22%).
Σε σύγκριση με τον πληθυσμό κάθε κράτους μέλους, το υψηλότερο ποσοστό των εγγεγραμμένων αιτούντων άσυλο για πρώτη φορά κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016 καταγράφηκε στη Γερμανία (2.273 αιτούντες ανά εκατομμύριο κατοίκων), ενώ ακολουθεί η Ουγγαρία (1.517), η Αυστρία (1.241) και η Ελλάδα (1.113). Αντίθετα, τα χαμηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στη Σλοβακία (2 αιτούντες ανά εκατομμύριο κατοίκων), στη Ρουμανία (11), στην Πορτογαλία (15), στη Λιθουανία (24), στην Τσεχική Δημοκρατία και στην Εσθονία (26 και στις δύο). Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016, υπήρχαν συνολικά 599 αιτούντες άσυλο για πρώτη φορά ανά εκατομμύριο κατοίκων στην ΕΕ .

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιαννος22/09/201619:36
Δεν θελουμε ξανα αριστερα στη χωρα Την κατεστρεψαν και μαζι και εμας και τα παιδια μας

ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ....22/09/201619:21
.... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ...... ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ.

εχουμε και λεμε22/09/201618:58
οι αρχαιοι τους υποδεχονταν με βελη και δορατα, οι βυζαντινοι με υγρο πυρ, το 1821 το ιδιο με φωτια και ατσαλι τους γενοκτωνουσαν τους τουρκους του ελλαδικου χωρου. το 2015 τους ανοιξαμε την πορτα και επισημα και τους φροντιζουμε. εγω δεν εχω παει σε ενα ελληνικο κλαμπ με αντροπαρεα και να με εχουν βαλει μεσα. παντα θελουν 50-50 αναλογιες τουλαχιστον. η χωρα μας ουτε στο λεβελ διοικησης ενος μπαρ/κλαμπ δεν εχει φτασει

ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕΣ22/09/201618:43
ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ

Ζήτω ή χούντα22/09/201618:41
Και με εμένα δικτάτορα, όχι θα φύγουν, θα εξαφανιστούν σε 18 λεπτά.

giannis22/09/201617:38
Αν τους αμολύσει... 0 Τούρκος, σε 18 χρόνια δεν θα υπάρχει Έλληνας, θα μας έχουν πετάξει... στη θάλασσα, θα είμαστε μειονότητα, θα μας βάζουν να διαβάζουμε το κοράνι είτε μας αρέσει είτε όχι.

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ22/09/201617:22
Το 2003 όταν υπέγραφε ο Πολωνοεβραίος Γιωργάκης Μινέϊκο -Παπανδρέου επί κυβέρνησης Σημίτη την συμφωνία Δουβλίνο ήξερε πολύ καλά ότι θα ήταν μόνο προς όφελος των Σκανδιναβών και όχι της Ελλάδας. Τώρα κάνει την κότα ο δωσίλογος. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες αυτοί δεν θα φύγουν εύκολα από την Ελλάδα, γιατί θα κάνουν παιδιά και θα μας κάτσουν στην πλάτη όπως οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και λοιποί συμμορίτες. Όταν θα γεννηθεί και δεύτερη γενιά στην χώρα μας άντε να τους ξεφορτωθείς. Ήταν στα σχέδια των Εβραίων να ανακατέψουν τους Έλληνες με τους μουσουλμάνους, όπως είχε πει ο Κίσσιγκερ το 1994, και η περιβόητη δήλωσή του ήταν: Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας

Χρυσαυγίτης22/09/201619:25
Το Δουβλίνο το υπέγραψε ο Γιωργάκης όπως είπες και κάποιοι άλλοι που δεν είναι καν πολιτικοί σήμερα, όχι οι σημερινοί. Γιαυτό στην Ευρώπη κλείσαν τα σύνορα.

Νίκος22/09/201617:03
Οι μετανάστες φυσικά και δεν αλλοιώνουν τον χαρακτήρα κανενός κράτους ή έθνους αντιθέτως βοηθούν στην ανάπτυξη της εκάστοτε κοινωνίας υπό ποικίλα πρίσματα. Το θέμα είναι να φροντίσουμε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να μην καταπατείται κανένα από τα δικαίωμα αυτών των ανθρώπων κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

@Νίκος22/09/201617:44
Αυτά να τα πεις στους Κύπριους και στους Σέρβους το Κοσόβου, που άφησαν οι πρώτοι τους Τούρκους και οι δεύτεροι τους Αλβανούς να έρθουν στην χώρα τους και στο τέλος τους άρπαξαν την γη τους

bros22/09/201617:38
ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ,ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΥΦΕΣ ή ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DNA Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Υ.Γ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ,ΕΙΣΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ.

@Νικοs22/09/201617:37
Μαθητηs του Μαρδα;

Λουλης ο Φασιστουλης22/09/201617:16
Χαζο εισαι?

Ελλάς 22/09/201616:44
Με εμάς κυβέρνηση θα φύγουν σε 18 ώρες

VAGANEMOS 22/09/201616:02
Είναι η μόνη αλήθεια που πράγματι έκανε η Αριστερά, πιστεύουν ότι όλοι ήμαστε ίδιοι, και δεν πολύ πιστεύουν σε θρησκείες, δεν κάνουν κάτι άλλο από το πιστεύω τους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος για αυτά, γιαυτό στης επόμενες εκλογές αν κάποιος σας τάξη 50 ευρώ πριν τον ψηφίσετε δέστε και τη πιστεύει.

Κορυδαλλιώτης22/09/201615:54
18 χρόνια =ποτέ. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρότεινε, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, την ανταλλαγή των πληθυσμών, ώστε η Ελλάδα να "καθαρίσει" από τους μουσουλμάνους. Η ανταλλαγή έγινε με κριτήριο, όχι τη γλώσσα, αλλά το ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ. Ελληνόφωνοι Τούρκοι και τουρκόφωνοι Έλληνες ανταλλάχτηκαν, εκτός φυσικά από τουρκόφωνους Τούρκους και ελληνόφωνους Έλληνες. Και τούτο επειδή πίστευε ότι η παρουσία μουσουλμάνων στην Ελλάδα θα δημιουργούσε πρόβλημα. Διώξαμε Τούρκους και εξισλαμισμένους Ελληνες, με τους οποίους είχαμε στο κάτω κάτω κοινά, για να πάρουμε τώρα Αφγανούς και Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς και Σομαλούς ψευτοπρόσφυγες; Ποιος εξουσιοδότησε τον Σύριζα σε αυτή την ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ της Ελλάδας, την πρώτη μετά την Τουρκοκρατία; Σε ποιον θα λογοδοτήσει ο Τσίπρας, η Τασία, ο Μουζάλας, όλος αυτός ο ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟΣ και ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ για την ιδεοληψία τους περί ανοιχτών συνόρων;

-22/09/201615:35
εγω θελω να δω μετα απο ποσα χρονια θα ξαναβγει αριστερα μετα απο ολα αυτα... ετσι θα καταλαβουμε αν ειχε δικιο και ο δαρβινος...

Για ονομα22/09/201615:30
Σε18 χρόνια τέρμα το μπικίνι μόνο Μπουρκίνι ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίσατε λούστηκε τον και καλά να πάθετε μόνο που την πληρώνουμε και εμείς που δεν τον ψηφίσαμε

Αλληλέγγυος 22/09/201615:25
18 χρόνια; Τέλεια! Θα σαρώσουμε τα νόμπελ !

mark22/09/201615:19
κάτι ξεχνάτε όμως. ότι όσο βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις και τέτοιες αναφορές από διεθνείς οργανισμούς κανείς δεν θα τολμά να έρχεται στο κολαστήριο Ελλάδα. άρα ναι μεν υπάρχουν οι 60 χιλιάδες αλλά δεν θα θέλουν να έρθουν και άλλοι και να καθηλωθούν εδώ. οι αλβανοί που ήρθαν ήταν πολύ περισσότεροι από 60 χιλιάδες και βρήκαν το δρόμο τους. δεν τους θέλω, αλλά δε βλέπω και κάτι αρνητικό σε αυτά τα ρεπορτάζ

Dimox1969 22/09/201617:05
Οι αλβανοί ήρθαν για δουλειά και τη βρήκαν στα χωράφια και στις οικοδομές, τα φράγκα είναι χοντρά για αυτό τους κρατάνε στα χοτ σποτς όταν θα έφταναν ειδομενη μόνοι τους και έβλεπαν ότι δε περνάνε αναγκαστικά θα έψαχναν δουλειές στα χωράφια,προβλημα τέλος. Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω για αντίξοες συνθήκες διότι αν κοστίζουν 15000το χρόνο κάπου τα χρήματα εξαφανίζονται διότι εγώ και οι περισσότεροι του ιδιωτικού τομέα ζούμε με πολύ λιγότερα.

Γιάννης Κ.22/09/201615:57
Οι Αλβανοί είναι άθρησκοι και πολλοί βαπτίστηκαν, ενώ πολλοί άλλοι ήταν Ορθόδοξοι. Είναι λαός συγγενής μας, βαλκάνιοι γείτονες, και εμείς στην Ελλάδα έχουμε πολλούς Έλληνες με αρβανίτικη ρίζα (και εγώ ο ίδιος). Άρα, παρά την κακή τους συμπεριφορά, τελικά "κόλλησαν" με τους Έλληνες, υπήρχε κοινή πολιτισμική βάση. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τους σουννίτες Σύρους, τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς. Αυτοί θα δημιουργήσουν μουσουλμανικές μειονότητες που θα αυξάνονται διαρκώς. Δεν είναι όλες οι μεταναστεύσεις ίδιες...

mark22/09/201616:41
Δεκτή η παρατήρηση σου και εύστοχη. απλά απάντησε μου κάτι. πιστεύεις ότι με τόση ισχυρή εκκλησία, ειδικά στην επαρχία, οι μουσουλμάνοι θα μπορέσουν να νιώσουν ποτέ άνετα ή φιλόξενα ώστε να επεκταθούν και να εδραιωθούν? εδώ δεν είναι αγγλία, ούτε αμερική. το κράτος ακόμα κρατά την κεντρική εξουσία. έστω και αν ανοίξουν τοπικές επιχειρήσεις, λέμε τώρα, ποιός θα τους προτιμήσει? δεν υπάρχουν οι υποδομές, ούτε οι ομοιότητες όπως σωστά είπες ώστε να μείνουν και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. η ελλάδα είναι πολύ συμπαγής. όσοι δε, έχουν παραμείνει πίσω, και σε λίγο θα πεινάσουν, δεν θα αφήσουν ούτε ξένο κουνούπι να τους φάει το ψωμί. δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αθήνα και θεσσαλονίκη που ίσως είναι διαφορετικές οι καταστάσεις, αλλά γενικώς αυτοί δεν έχουν εδώ μέλλον. εκτός αν πέσει χρήμα από το εξωτερικό για κάποιο λόγο. για τους αλβανούς συμφωνώ. εγώ προσωπικα δεν έχω κανένα πρόβλημα και σέβομαι ιδιαιτέρως όσους μόχθησαν και εργάστηκαν σκληρά και πρόκοψαν. μπράβο τους και τέτοιοι άνθρωποι πρέπει παντού να είναι ευπρόσδεκτοι

Κορυδαλλιωτης 22/09/201619:15
Δηλαδή το να εξισλαμιστει η Αθηνα το βρίσκεις λογικό... Πραγματικά με ξεπερνα η αφέλεια σου. Δες τι γίνεται στη δυτική Ευρώπη με τα μουσλιμια....

απαισιόδοξος22/09/201615:12
ούτε σε 118 χρόνια δέν θα φύγουν αυτοί σε 18 θα μας έχουν διώξει...

Στα τσακίδια22/09/201615:19
Στον αγύριστο

Ούστ 22/09/201617:57
Συριζοκατσαπλιά γρήγορα στο κλουβί σου

Γιαννης22/09/201615:08
Ποτε δε θα φυγουν, ολοι εδω θα μεινουν. δε θα ξαναβγει ο συριζα ποτε μ αυτα που εκανε

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ22/09/201615:00
σε 18 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΙΚΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ,ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ -ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-νδουλα ,+ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ.

Πριτς, δικοί μας είναι... Meanwhile 22/09/201614:53
Μάζευε, μάζευε κι ας είν και ρώγες.

εεεεεεε22/09/201614:46
πολλα ειναι ποιος θα τα φαει, καν' τα 17 καλυτερα

ZZ22/09/201614:43
ΕΛΛΗΝΕΣ ξυπνάτε, μην δίνετε σημασία στα λόγια των διάφορων ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ που σας βρίζουνε και σας αποκαλούνε ρατσιστές και φασίστες , οι ρατσιστές και φασίστες βρίσκονται στα κόμματα της αριστεράς , σε αυτούς που κατά περίεργη συγκυρία η απόψεις τους συμπίπτουνε με της απόψεις της καπιταλιστικής Ουάσινγκτον και Βρυξελλών , δεν χρωστάμε σε κανένα τίποτα , δεν επιτεθήκαμε κατά κανενός , δεν καταστρέψαμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τις χώρες τον ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , μη σας κοροϊδεύει κανείς με την τάχα μου μεγάλη καρδιά που είχανε οι αρχαίοι πρόγονοι μας , οι πρόγονοι μας πρώτα τα συμφέροντα της ΕΛΛΑΔΟΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ κοιτούσανε και μετά τους άλλους , διώξτε από την ΕΛΛΑΔΑ τις ΜΚΟ , εργαλεία Αμερικανών και Δυτικοευρωπαίων άθεων , ανθρώπων που ξεχάσανε τι πάει να πει ηθική και θρησκεία , όσοι εισήλθανε στην χώρα μας με το έτσι θέλω είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , να το λέτε παντού και σε όλους , μη τους λυπάστε διότι αύριο στην ΕΛΛΑΔΑ δεν θα μείνει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ για να λυπηθεί εσάς .

SAVAS22/09/201615:11
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ .....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟ!!! Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ....

@αριστερή σανοφάγα αμοιβάδα22/09/201615:59
Τα γλυκά μουσουλμάνάκια, όταν μεγαλώσουν γίνονται φανατικοί μουσουλμάνοι.....

Λογικά22/09/201614:41
η Τασία μέχρι τότε θα έχει βρει γκόμενο(ους) από κει μέσα . Σε 18 χρόνια , όλο και κάποιος θα λυγίσει .

ali22/09/201617:07
οχι εγκω παει με τασια(μπλιαχ) μεδουσα πιο ομορφη απο τασια.

dimitri22/09/201619:26
Θα πας μαζι της - και θα μας χορέψεις και ένα Τσιφτετέλι απο αυτά που χόρευες κάποτε σε μεγάλο μαγαζί της Μ. Ανατολής. Ξέρεις εςυ.

Αγάπη μόνο...22/09/201616:01
Σωστός! Ολοι δικαιούνται 5 λεπτά σεξ σε αυτή τη ζωή...

Σύριζας22/09/201615:02
Είσαι αισχρός και χυδαίος

Τσα22/09/201617:59
Είσαι και στόκος και Συριζοτσολιάς

Ηλιας22/09/201614:24
Αυτοι που τους ψηφισαν ας αναλογιστουν το λαθος τους

Λούλης22/09/201614:55
Εγώ θα τους ξαναψηφίσω και δε πα να χτυπιέσαι εσύ. Επιτέλους μπαίνει μία τάξη στη χώρα. Για να μην υποστήριζεις τον ΣΥΡΙΖΑ, ή φοροφυγάς θα είσαι, ή θα χρωστάς της Μιχαλούς. Εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο, γι αυτό και ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ.

@Λουληs22/09/201615:49
Ποσωs με ενδιαφερει το τι θα κανειs, λεμε.

Petros22/09/201615:34
φωτια κ λαβρα στα δημοσιουπαλληλικα σκουπιδια

george22/09/201615:06
εσύ πάντως είσαι Δ,Υ. εντεταλμένος εδώ μέσα. σειρά το λες αυτό εσύ.? τέτοια σειρά έχεις στο σπίτι σου? αλλά ξέχασα δεν κάνεις παιδιά εσύ..τι σε νοιάζει η οικογενεια./??

μνημόνιο 100 χρόνια22/09/201614:20
ΕΝΦΙΑ 20 χρόνια , λάθρο (15 χιλ. το χρόνο το κεφάλι) 18 χρόνια . Ρε Αλέξη , και ο Παπανδρέου άφησε χρέη αλλά όχι και έτσι αγόρι μου . Κούλαρε με το πρακτοριλίκι .

ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΞΕΡ...22/09/201619:26
Εδώ καίγεται το πελεκούδι κι εσείς ακόμα τρώτε φρίκη με τα χρυσά αυγά που τελευταία ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε?

Ούι σιπτάρι22/09/201615:56
Σιγά ρε "Σκανδιναβέ"! Πως ξέρεις ποιοι είναι οι "πραγματικοί Έλληνες"; Αφού στο χωριό σου μιλάνε Αρβανίτικα...

Ουστ22/09/201616:02
Εγω αεριστικα

ουστ κομμονι22/09/201616:42
απ την απλυσια ειναι!

Δεξιος22/09/201614:56
Ολοι οι αλληλεγγυοι να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ, οπως και οι ΜΚΟ να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! Ολοι αυτοι ειναι πρακτορες ξενων συμφεροντων που προξενουν βλαβη στη χωρα. Για τους περισσοτερους ειναι ευκολο να αποδειχτει αυτο γιατι μιζαρονται απο ξενα συμφεροντα για να πουλανε "ανθρωπισμο" και "αντιρατσισμο".

Ε.Π22/09/201614:15
Αυτοί δεν έβαλαν την Αυστραλή Κέιτ Μπλάνσετ που ζει στην Αυστραλία κ Αμερική να νουθετήσει τους Ευρωπαίους να καλωσορίσουν τους λαθροπρόσφυγες από 40 χώρες; Αυτοί δεν μας έστειλαν και την Τζολί; Η μκο με έδρα την Αγγλία δεν ξέρει γιατί η συμπατριώτες της ψήφισαν έξοδο απ την ΕΕ; Τί υποκριτικές διαπιστώσεις κάνουν τώρα; Οποιος έχει κατάθλιψη λόγω αποχωρισμού να επιστρέψει πάραυτα και να λύσει το θέμα του. Ακου έχουν οξύ πρόβλημα υγείας!!!!

ΒΑΝΑ22/09/201614:11
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ 17 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

alex22/09/201614:04
αυτοι μενουν εδω καλως κατα το διεθνες δικαιο αφου ειναι προσφυγες και θα τους σκοτωσουν πισω στις πατριδες τους.ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΑΓΗΤΟ; και αλλα πολλα....

σταυρος22/09/201614:04
αν εμεναν οι εξηντα χιλιαδες που ειναι τωρα ,το ζητημα δεν θα ηταν τοσο μεγαλο,γιατι και τα παιδια τους θα ακολουθησουν στο μελλον το δρομο των ελληνοπουλων στη μεταναστευση εχοντας ευρωπαικο διαβατηριο πλεον στα χερια τους..το θεμα ειναι οτι απο εδω και μπρος θα πρεπει η εκαστοτοτε ελληνικη ηγεσια να ειναι καλο παιδι απεναντι στον καθε τουρκο σουλτανο.προκειμενου να μην γινουν οι εξηντα ..εξακοσιες χιλιαδες σε ενα χρονο.γιατι πλεον δεν υπαρχει και δεν θα υπαρχει καμμια Μερκελ προθυμη να τους δεχτει και να επιμερισει το προβλημα.

Μόνο με μια Εθνικιστική κυβέρνηση22/09/201614:01
Αλλιώς, ποτέ δεν θα φύγουν! Με ότι συνεπάγεται αυτό...

nionios22/09/201613:57
Στην Ευρώπη δεν τους θέλει κανείς . Ωσπου βρήκαν την Ελλάδα ένα ξεχαρβαλωμένο, διεφθαρμένο, χρεωκοπημένο, αηδιασμένο κρατίδιο με γελοίους πολιτικούς και κατοίκους που βρίζουν οι μισοι τους αλλους μισους και ολοι μαζι τα φορτωνουν "στους άλλους" για να τους "παρκάρουν" για πάντα εδώ.

Τιιιιιιιιιιιιιιιι????????22/09/201613:55
ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ????????? ΧΑΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!

cheaprush22/09/201613:47
Σε 18 χρόνια φίλε θα είμαι... εδώ και 13 χρόνια Έλληνας υπήκοος και τα παιδιά μου Έλληνες ιθαγενείς οπότε χαιρετίσματα.. μήπως να έφευγες εσύ καλύτερα..

χχχχ22/09/201613:42
Όπως καταλαβαίνετε..έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες!

Γιαννης22/09/201613:36
Αν δεν ευθυνεται το συριζα που τους απιφθηνε προσκληση ποιος ειναι ο υπαιτιος για αυτο το μπαχαλο

χαχαχαχαχαχα22/09/201613:51
το ''απιφηθνε'' ρε απιθανε που το βρηκες γραμμενο;