ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΣΧΕΔΊΟΥ, ΣΕ ΝΕΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ “47-49”.

Στον οποίο νομίζουν (εκδικητικά), ότι θα επικρατήσουν, για να γίνουμε Βόρεια Κορέα το πιο ήπιο, ή Αφγανιστάν-Πακιστάν, με όλους αυτούς τους ισλαμο-λαθρο-εισβολείς που έχουν μαζέψει, και περιμένουν απολαμβάνοντας του πουλιού το γάλα, το "σύνθημα"!  
Ήδη, αυτός μαίνεται στις πόλεις με όλες αυτές τις αριστερές και αναρχικές συμμορίες, μένει να γενικευθεί και στην ύπαιθρο χώρα. Γιατί, το “47-49”, αυτοί που δεινοπάθησαν από τους κομμουνιστές (σφαγές, λεηλασίες, ληστείες, ομηρίες, παιδομάζωμα), ήταν η ύπαιθρος. Οι πόλεις ήταν ασφαλείς.

Μετά τα θρησκευτικά, τον δρόμο παίρνει η ιστορία. Και μετά από αυτήν, τα μαθηματικά! Αλλά και όλα όσα ο Ελληνικός νους εφηύρε και διέδωσε παγκοσμίως. Γιατί, σε κάθε ελληνικό, αυτοί που βρίσκονται στην Ελληνική Βο(υ)λή, ΑΠΑΝΤΕΣ, βγάζουν μπιμπίκια!

Ενώ εμείς οι αποκάτω, ή θα βλέπουμε απαθείς τα τεκταινόμενα στις πανάθλιες τηλεοράσεις, οι οποίες, ήδη, γλωσσικά, κατέστρεψαν την ελληνική γλώσσα, ή θα απολαμβάνουμε στις σειρές του γνωστού “γουρλομάτη” και παιδόφιλου κυπρογάιδαρου, πως ο Σουλεϊμάν ο “μεγαλοπρεπής”, ένας μογγολότουρκος παιδεραστής του κερατά και ψυχανώμαλος ολκής, γαμούσε τις πουτάνες Ελληνίδες, και έσφαζε τους “γκιαούρηδες” απίστους προς τον αλλάχ!

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο λαός θα ξυπνήσει επιτέλους, από τον λήθαργο και την μακαριότητα των “αγορών” που ζει, και θα στείλει στα σκουπίδια αυτήν την πανούκλα, που ο ίδιος έστειλε... δημοκρατικά να τον κυβερνήσει!


Επί τη ευκαιρία, σας δίνουμε ένα μικρό δείγμα από την βρωμερή, αισχρή, σιχαμένη, προσβλητική, πορνογραφική, και ανθελληνική φρασεολογία, το λεξικό, που χρησιμοποιεί ή έχει καθιερώσει σύσσωμος ο πανάθλιος και χολεριασμένος ελληνικός Τύπος, με τους

αστοιχείωτους και κολλυβογράμματους δημοσιογράφους του, τους αρχισυντάκτες, τους διευθυντές συντάξεων:

Pressroom-σίκουελ-Blade Runner-Metallica-Final Four-Dislikes-Meizu smartwatch-Mix-Everjets- MTV Video-Music Awards-Θες/νίκη-«Goodbye Greece!»-TaxisNet-Superfoods-Θρίλερ-deal- σπέκουλα-Basket League-σόϊμπλε-νταϊσελμπλουμ-μέρκελ-γιούνκερ-multimedia-mobile- smartphones-iPhone-Plus-viral-Athens Open Air Film Festival-απόφαση βόμβα-Mega-Star-Ant1-η Αυγή πήρε δάνειο ύψους 1.200.000 ευρώ-Βόμβα μεγατόνων-Mon petit prince-one man show- σιέστα-σεξισμός-οδικός χάρτης-τρολλιά-σοκ-βόμβες-fast track-πρότζεκτ-casual-think tank-η ΝΔ με casting-Real News-Kontra News Κυριακής-Sportday-Goal News-Live Sport-Agrenda-Finance+Markets VOICE-Freddo-Match money-King bet-Μπουκ-TV24-Tivi Σίριαλ-My TV mag-τηλεκοντρόλ-TV ΖΑΠΙΝΓΚ-you weekly magazine-OK-ΕΓΩ WEEKLY-HELLO-DOWN TOWN-YES star magazine-TV show-Yeah (όπως, Ιιιιιιάχχχ!)-Ciao Magazine-XAI-Auto Bild-Auto Τρίτη-Τεστ-Espresso-Star (Εφημερίδα)-Εμφύλιος-Πλαστικό χρήμα (δηλαδή, τίποτα)-DHL Express sto DAA...

Πολύ σύντομα, θα ψάχνουμε να βρούμε ελληνική λέξη και γραφή στις εφημερίδες και την τηλεόραση με το μακαρόνι!..


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, "Π.Θ." ΚΑΙ "ΒΗΜΑ", ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: "ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ", ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Ως ποτε θα μας ειναι ενοχληση στα αυτια αυτο το παχυδερμο αποφοιτος λυκειου αγραμματο κουτορνηθι ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΥΜΠΛΓΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΟ...''ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ'' ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ; Τιποτα απο αυτα δεν θα γινει. ουτε τα λαθροπιθηκακια στα σχολεια ουτε αλλαγες σε θρησκευτικα ιστορια.Ακου ΜΠΟΥΛΗ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΕ.



Nikolaos05/10/201614:21

θα πρέπει να κοιτάξετε να διορθώσετε τα αδιόρθωτα αυτού του κράτους το μόνο που σας νοιάζει είναι να διαγράψετε την ιστορία την πνευματική και θρησκευτικες μας αξιες με νόμους μπορείτε να τα διαγράψετε όλα αλλά από τις καρδιές μας και από τις ψυχές μας και από το μυαλό μας δεν μπορείτε να βγάλετε με τίποτα είσαστε κυβερνώντες σε αυτό τον έρμο τον τόπο αντί να κοιτάτε το καλό και το σωστό της πατρίδος των ελλήνων ,εσείς έχετε έρθει με άσχημες διαθέσεις με άσχημες αντιλήψεις αυτό όμως δεν βγαίνει πουθενά αυτό βγαίνει μόνο στη σύγκρουση και η σύγκρουση μεταφράζεται έλληνας εναντίον έλληνα ,που σημαίνει διαίρεση βασιλείου και η διαίρεση βασιλείου συνεπάγεται με την κατάρρευση βασιλείου,όσο πιο γρήγορα βάλετε μυαλό λίγο το κακό,όσο προχωράτε με αυτές τις διαθέσεις το κακό συσπειρώνεται,απλά δεν καταλαβαίνετε, και από ότι φαίνεται δεν θέλετε να καταλάβετε



ο συριζα θελει εμφυλιο05/10/201614:18

Μην το κουραζουμε , ο συριζα κυρηξε πολεμο στον Ελληνα . Μας θελει εξαθλιωμενους μονο να τηρουμε μνημονια που επιβαλουν οι ξενοι , χωρις πιστη χωρις ιστορια αρα ευκολα θυματα. Ας σηκωσουμε το γαντι λοιπον και να αντισταθουμε στην κατοχικη κυβερνηση τσιπρα τοσο σε ομαδικο οσο και σε ατομικο επιπεδο. Αφου θελουν πολεμο ας τον εχουν.



Παλαίμαχος05/10/201613:51

Οι εθνομηδενιστές του Σύριζα (βλ. Λιάκος και Σια) εργάζονται βάσει σχεδίου για τον πλήρη αφελληνισμό και εξανδραποδισμό των Ελλήνων. Δεν είναι θέμα ιδεολογίας ή ιδεοληψίας, το οποίο δολίως επικαλούνται για να θολωσουν τα νερά. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;



Παλαίμαχος05/10/201613:51

Οι εθνομηδενιστές του Σύριζα (βλ. Λιάκος και Σια) εργάζονται βάσει σχεδίου για τον πλήρη αφελληνισμό και εξανδραποδισμό των Ελλήνων. Δεν είναι θέμα ιδεολογίας ή ιδεοληψίας, το οποίο δολίως επικαλούνται για να θολωσουν τα νερά. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;



ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ05/10/201613:48

ΣΤΗ ΓΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ .ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.



ΠΡΟΧΩΡΑ ΦΙΛΗ 05/10/201613:46

ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ '45 ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΓΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Β. ΚΟΡΕΑΣ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΑΛΕΚΣΙΣ.



ΜΙΚ05/10/201613:43

Τι να τον κάνουμε τον Μινωικό και τον Μυκηναϊκό πολιτισμό; Εδώ πρέπει να διδαχθούμε Πακιστανικό και Αφγανικό πολιτισμό με τους οποίους έχουμε δεσμούς αίματος (ή αν δεν έχουμε, σύντομα θα αποκτήσουμε -άλλωστε κάνουν τις σχετικές προσπάθειες-)και δεν ξέρουμε τίποτα γιαυτούς. Επίσης πρέπει να διδαχθούμε την τεράστια αδικία που έγινε κατά του λαού μας κατά την περίοδο 1944-1949 από τις ξένες δυνάμεις, γεγονότα που τόσο στρεβλώθηκαν τα ιστορικά γεγονότα της εποχής. Τι ξέρουν οι σημερινοί νέοι για τους νέους της ΕΠΟΝ και τους αγωνιστές-σφάχτες της ΟΠΛΑ; Τίποτα! Καταργείται και ο 'Αγνωστος Στρατιώτης και αντικαθίσταται από τον 'Αγνωστο Αντάρτη.



NIKOS05/10/201613:37

Μα γιατί παιδεύεστε με αλλαγές και καταργήσεις μαθημάτων και συζητήσεις; ΚΛΕΙΣΤΕ όλα τα σχολεία τώρα, κάνετε τα ΧΟΤ ΣΠΟΤ για να βολευτούν τα εκατομμύρια ΛΑΘΡΟ που θα συνεχίσουν να μας έρχονται και οι Έλληνες μαθητές και μαθήτριες να είναι καθαρίστριες και γιουσουφάκια τους. Δεν χρειάζεται μόρφωση, η Αριστερά θέλει μόνο ένα κομματικό στρατό από αμόρφωτα βόδια (κατ'εικόνα και ομοίωση τους).



dim05/10/201613:33

αυτός θέλει να τα καταργήσει όλα μπας και πάρει πτυχίο. μιλάμε για βόιδακλα.



Μάνος05/10/201613:29

Υπαρχει ξεκαθαρη εντολη απ' έξω ο Ελληνισμος να αφανιστει στα επομενα 20 χρόνια. 1) οικονομικα 2) πολτιστικα (αφανιζοντας θρησκεια και ιστορία) 3) δημογραφικα (με ελαχιστες γεννησεις) 4) με αθροα εγκατασταση μεταναστων/προσφύγων 5) Τουρκικες εδαφικες απαιτήσεις . Εντολοδόχοι οι Ελληνες πολιτικοί και ο λαος κοιταζει αποχαυνομενος το σχεδιο να εκτελειται χωρίς ν ανοιξει ουτε μυτη.



Ξενοφών05/10/201613:43

Θα ήθελα να θέσω δύο ερωτήματα: 1) ποιοι το σχεδιάζουν αυτό και 2) γιατί το σχεδιάζουν. (Ανεξάρτητα από αυτό, δε συμφωνώ με τις αλλαγές του Φίλη στο μάθημα, ούτε καν με το περιεχόμενο ή τον τρόπο που διδάσκεται σήμερα)



ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ05/10/201613:08

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ . ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ- ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.



Α πα πα 05/10/201613:04

Όσο λιγότερα μαθήματα που εξυμνούν τον "μακραίωνο ελληνικό πολιτισμό" και "οι Έλληνες" και κάτι τέτοια, τόσο το καλύτερο! Δεν είμαστε εθνικιστές εδώ πέρα να εμφυσούμε στις καρδιές των παιδιών την ανωτερότητα της ελληνικής φυλής που ξεκινάει απ' τους προέλληνες του κυκλαδικού πολιτισμού και τέτοια μυθεύματα που τάχαμου δήθεν οφείλονται στο dna του Έλληνα και άλλες τέτοιες φασιστικές προπαγάνδες. Μήπως να πούμε ότι και η Ιωνία στα τουρκικά παράλια είναι ελληνική; Με τέτοια πράγματα θέλουν να μεγαλώνουν τα παιδιά οι Δεξιοί; Αυτά όλα θα αλλάξουν. Σ' αυτό τον χώρο έχουν κατοικήσει πάρα πολλοί λαοί, Έλληνες στην ουσία δεν υπάρχουν και όλοι οι λαοί είναι καλοδεχούμενοι να έρθουν εδώ σε αυτή την ωραία χώρα και να ζήσουν ειρηνικά με τους ντόπιους ελληνόφωνους.



Χρήστος Αλιφιέρης ( Πάρος )05/10/201612:53

Άν είναι δυνατόν αυτό!! Υπάρχουν τελικά, στην Πατρίδα υπεύθυνοι άνθρωποι μέσα σαυτήν την Κυβέρνηση αλλά και στον άλλο ίσως έν γένει πολιτικό κόσμο της χώρας που θα τολμήσουν ιδίοις χερσί να καρατομήσουν την Ελλάδα με την απάληψη του μαθήματος της ιστορίας απτα σχολεία; Αχρηστοί, λοιπόν και εντελώς ανίκανα άνευς ηθικής υπόληψης πρόσωπα παίζουν π ε ν τ ό β ο λ α & ζ α ρ ι έ ς σαν τους "μάγκες" αλλοτινών εποχών ταύριο ζωσμένοι πίσω από το άρμα των εντολοδόχων αφεντικών τους προσδοκώντας "κέρδη & λύτρα" κατάπτιστα & ισοδύναμα της εσχάτης προδοσίας; Φρίτω - οργίζομαι - λυπάμαι μαζί με το συντριπτικό αριθμητικά σύνολό των Ελληνων Πολιτών ανεξαρτήτως φύλου ή ιδεολογίας γιαυτούς τους παρείσακτους & αναλφάβητους που μας το παίζουν η γ ή τ ο ρ ε ς προδευτικών τάχατες οι έρημοι όντας πέραν μακράν της διαλλογικής έστω την ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ διαδικασίας που οι δημοκρατικοί κανόνες το ε π ι β ά λ ο υ ν γιατί έτσι θαποφύγουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ !! Του διχασμού, που μας περιμένει όλους μας μαζί στην απέντι γωνία της σύγχρονή ιστορικής εποχής κ. κ. της Κυβέρνησης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όλων των υπολοίτων Δημοκρατικών δυνάμεων.. Φτάνει μέχρι, εδώ και μη παρέκει η Ελλάδα θα προχωρήσει "αποτινάζωντας" από επάνω τις όλα τα βαρίδια & τα δεσμά τους εφτελισμούς στο μέλλον της σύγχρονης ε π ο χ ής στην, Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Η Ε Ν Ω Σ Η: Ώς ι σ ό τ ι μ η α ξ ί α έχοντας αδιάψευστη ελπίδα την άψογή λειτουργία όλων των θεσμών & των νόμων της Δημοκρατίας που εκείνη πρώτη δίδαξε αλλά & εφάρμοσε κατά γράμμα όταν έκτιζε "Παρθενώνες ή φύλαζε πολεμώντας στις "Θερμοπύλες." Ετοιμάζωντας χρόνους & καιρούς πρόσφορο έδαφος στο σήμερα ναρχει ΕΝΩΜΕΝΗ άς μη το λησμονεί αυτό ΠΟΤΕ.- σημερινό χωράφι την διαδοχή της Γηραιάς μας Ηπείρου δίδαξε στον Παγκόσμιο διαχρονικό



Χριστοδουλος(Χρηστος) Δημας05/10/201612:50

Ηδη 70αρης,εμαθα την Ελληνικη Ιστορια διαστρεβλωμενη...οτι μας βολευει..Υπαρχει και η ..αλλη Ιστορια...η πραγματικη..Συνιστω το βιβλιο του Σταθη Καλυβα:"Θριαμβοι και Καταστροφες: Οι 7 κυκλοι της συγχρονης Ελληνικης Ιστοριας" Εκδοσεις Παπαδοπουλου.Καιρος ειναι να ...ξεκολλησουμε...



Φίλης 05/10/201612:45

κατι άλλο που ξέχασα: κοντά στη Σαλαμίνα τα πλοιάρια των μεταναστών γεμάτα γυναικόπαιδα βούλιαζαν εξαιτίας της εγκληματικής αδράνειας του Λιμενικού που υποκινήθηκε απο τον γνωστό ρατσιστή Θεμιστοκλή



Φίλης05/10/201612:35

Στης Θερμοπύλες, ορισμένοι ακροδεξιοί από την Σπάρτη εμπόδισαν την ελεύθεση διέλευση Περσων επενδυτών παραβιάζοντας έτσι ένα απο τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας μετακίνησης, και μάλιστα σε μια χώρα που είναι και πατρίδα της δημοκρατίας. Ενώ η μάχη του Μαραθώνα είναι ένα θλιβερό επεισόδιο που προκάλεσαν κάποιοι αντιδραστικοί που επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα σε δύστυχους μετανάστες που μόλις έχουν διασχίσει το Αιγαίο με κίνδυνο για την ζωή τους...



Με μερικους μηνες εθελοντικης 05/10/201612:33

εργασιας σε χοτ σποτ περνεις "πιστοποιητικο αριστερων φρονηματων" και μπαινεις πανεπιστημιο.



??????05/10/201612:25

ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΞΕΨΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ !!!!



.05/10/201612:18

Επιχειρείται αποδόμηση της Γλώσσας, της Θρησκείας και της Ιστορίας των Ελλήνων. Άντε τώρα να πιστέψεις ότι η περιβόητη δήλωση του Κίσινγκερ το 1974, δεν είναι αυθεντική. Οι Δημοκρατικοί και ηθικά πλεονεκτούντες συμπολίτες μας, έχουν πάρει την εργολαβία, για να μην ξεχνιόμαστε.



οκ05/10/201612:16

αυτοι οι ταλιμπαν θα αλλαξουν και τα μαθηματικα, δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιουμε γραμματα ελληνικα οπως το π, ρ, χ, ψ κτλ σε μαθηματικους τυπους και να τρεφουν το τερας του φασισμου.



Χρήστος05/10/201612:06

Στο θέμα που θα έπρεπε να γίνεται χαμός από σχόλια, δεν έχει γράψει κανείς.. αυτοί είμαστε και μετά μας φταίει η τρόικα και ο σόιμπλε



Γιάννης05/10/201612:44

Ανησυχούν για την Ιστορία , γιατί φίλε μου ούτε που θα τους καταγράψει. τόσο ασήμαντοι. ό, τι και να κάνουν θα εξαφανιστούν τόσο εύκολα, όσο ήρθαν, αυτοί και τα εκτρώματά τους. Η Ιστορία δεν ξεχνά, έχει υπομονή.



ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ05/10/201611:54

Τώρα μη βγει κανείς και πει πως, οι αριστεροί δεν έχουν ...πρόγραμμα! Όλα θα μας τα καταργήσουν, κι αν συνεχίσουν να κυβερνούν, σε λίγα χρόνια θα είμαστε αγνώριστοι, ως χώρα...



salonika05/10/201611:54

Κρίμα θα χάσουν οι φιλόλογοι τα μαύρα απο τα ιδιαίτερα που κάνουν.



πας καλά;05/10/201613:31

Ποιος φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα ιστορίας στην Α λυκείου; Εδώ πλέον ο κόσμος δεν έχει λεφτά ούτε για φροντιστήριο στην Γ λυκείου, θα πληρώνει και ιδιαίτερα στις μικρότερες τάξεις; Άνοιξε ένα βιβλίο ιστορίας της Α λυκείου και ξεστραβώσου να δεις τι μένει ως ύλη, αν αφαιρεθεί το τμήμα με τον ελληνικό πολιτισμό. ξέρεις τι μένει; η ιστορία της Αιγύπτου, της Βαβυλώνας, των Ασσυρίων και των Εβραίων, που κάποτε αυτά δεν δίδασκαν. Μήπως με το φτωχό σου μυαλό μπορείς να αντιληφθείς τον λόγο ή θα πρέπει να πληρώσεις έναν φιλόλογο μερικές ώρες για να σου τον εξηγήσει;



Δεν ήταν μόνο ο ΕΝΦΙΑ05/10/201611:35

Πάντα επιρρεπείς στο δόγμα του Κίσινγκερ, του Σόρος και των ΜΚΟ του, οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! Τα "λεκτικά ατοπήματα" που κατά καιρούς λένε τα στελέχη τους, δεν είναι καθόλου τυχαία. Επίσης, καθόλου τυχαία δεν είναι η επιμονή τους να χτυπήσουν την ιστορία, την θρησκεία και την γλώσσα μαζί με την αλλίωση-αντικατάσταση του γηγενή πληθυσμού (που έχει ήδη ξεκινήσει στα νησιά) . Μην εκπλαγείτε καθόλου που σε λίγο καιρό θα πέτάξουν την ιδέα της αντικατάστασης του Ελληνικού αλφαβήτου με το λατινικό για λόγους... ευκολίας. Τα λέγανε απο την εποχή που βρισκόταν έξω απο την Βουλή και τώρα τα ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ!!!!



Σάκης Μουσαγεας05/10/201611:29

Ποιο υπουργείο παιδείας ?ποιος υπουργός και ποια κυβέρνηση? ΑΥΤΆ ΤΑ ΖΏΑ ΑΠΛΩΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΌΨΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΟΎΠΑ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΚΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΆ ΡΕΜΑΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΡΈ ΆΘΛΙΟΙ ΝΟΜΊΖΕΤΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΚΑΙΡΌ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ, ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΡΈΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΑΙ



Τα μονα που θα πρεπει05/10/201611:17

να γνωριζει ο μαθητης ειναι ,Η Οκτωμβριανη επανασταση ,ο Ελληνικος εμφυλιος και η Εξεγερση του Πολυτεχνειου.Αν ξερει αυτα θα περναει στο πανεπιστημιο με εξασφαλισμενη καριερα στο δημοσιο.Τελος



alf05/10/201611:16

Εγώ θα πρότεινα να καταργήσουν όλα τα μαθήματα που διδάσκονται τώρα και τα νέα μαθήματα να αποτελούνται από : 1) τον τσελεμεντέ του αναρχικού 2) μάθημα οικονομίας με κύριο θέμα Απαλλοτριώσεις τραπεζών 3) μαθημα ιστορία για να μάθουν τα παιδιά για τους αγώνες των καταλήψεων και τον μέγα αγωνιστή Αλέξη 4) μάθημα μαγειρικής θα έχουν ώς κύριο θέμα τα γεμιστά της Θεανώς 5) γυμναστική εκπαίδευση στην ρίψη μολότωφ 6) γραμματική θα αντικατασταθεί με μάθημα βάψιμο με σπρέι Φίλη τα έχετε κάνει σκόνη και θρύψαλα!





ΑΠΟ ΤΟ “ΒΗΜΑ”



Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΣΙΝΙΑ13:18

Ο Φίλης με τις στοχευμένες δράσεις εναντίον εκκλησίας και ιστορίας είναι μόνο κορυφή ενός κομμουνιστικού παγόβουνου που κινείται υποδόρια και απειλητικά στο πολιτικό παρασκήνιο, με στόχο την εκρίζωση της πατριωτικής συνείδησης και της ιστορικής ταυτότητας των Ελλήνων. Το παγόβουνο αυτό συμπήγνυται κυρίως από ένα τρίο στενά συνδεδεμένων προσώπων με μακρά θητεία στον μαρξιστικό αντιπατριωτισμό, των οποίων ο Φίλης είναι ενεργούμενο. Αυτά είναι: O κακή τη μοίρα υπουργός πολιτισμού Μπαλτάς και το εθνομηδενιστικό δίδυμο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Γαβρόγλου-Λιάκος. Οι Μπαλτάς-Γαβρόγλου έχουν κοινή ιδεολογική πορεία 40 χρόνων στο ΕΜΠ. Η Αριστερά απεργάζεται μεθοδικά την καταστροφή της πατρίδας.

ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΨΗΦΟΙ +6 -1



σοβαρό εργαλείο ο Φίλης12:27

των Ανθελλήνων και Γενίτσαρων ! ....... οι Έλληνες όμως .......... απεριόριστη ανοχή ή απεριόριστη αδιαφορία ! ! ! ! ! ! ! !

athinais

ΨΗΦΟΙ +8 -1



Κρυφό Σχολειό...12:18

Τελικά θα αναγκαστούμε να στέλνουμε τα παιδιά μας στο Κρυφό Σχολειό...

georgios

ΨΗΦΟΙ +6 -1



Αγνοια12:15

Τι περιμένεις από κομμουνιστές !!!! Παλαιούς και νέους ? Εάν καθιερωθούν αυτά που αλλάζουν, τότε η άγνοιια σε βάθος της ιστορίας μας, θα οδηγήσει σε επανάληψή της με πραγματικά γεγονότα. Εάν στόχος της αριστεράς θεωρείται η Ιστορία μας, τότε επιτελούν ένα θανάσιμο έργο, χειρότερο από αυτό που έκαναν οι Οθωμανοί, που είναι το σβωήσιμο της μνήμης μας και ξαναγράψιμο της Ιστορίας μας οπως τη θέλουν οι κόκκινοι. Σε λίγο θα μας πούν οτι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Ιμπεριαλιστής καο ο Φίλιππος ο Β Τύρανος.

Ελληνας πολίτης

ΨΗΦΟΙ +6 -1