"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Η ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!..

Αυτή θα είναι η γλώσσα και γραφή των Ελλήνων στο εγγύς μέλλον πιθήκια των Ελληνικών, πλην αρλουμποφράγκικων, εφημερίδων;  
Θαυμάστε είδος και ύφος... ελληνικής γραφής, στο παρακάτω άρθρο:
-*********-
The Big Bang Theory Prequel / 08/11/2016
Spinoff του Big Bang Theory θα επικεντρώνεται σε νεότερο Sheldon


O Jim Parsons θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.
ΑΠΟ Μαρία Μανωλιουδάκη

Ένα νέο spinoff για το "The Big Bang Theory" βρίσκεται επί του παρόντος σε ανάπτυξη στις Warner Bros. TV και CBS.
Σύμφωνα με το Variety, η πιθανή σειρά είναι ένα prequel που επικεντρώνεται στην ζωή ενός νεαρού Sheldon Cooper, καθώς μεγάλωνε ως παιδί ιδιοφυΐα στο Τέξας.
To project βρίσκεται σε αρκετά πρόωρο στάδιο ανάπτυξης και "μόλις που ξεκίνησε το σενάριο", αναφέρει το Variety. Μια συμφωνία για το σενάριο αναμένεται να υπογραφεί σύντομα, με τον showrunner του "The Big Bang Theory" Steve Molaro στην συγγραφή του σεναρίου. Τα CBS και Warner Bros. TV δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο επίσημο σχόλιο.
Ο ηθοποιός του Sheldon, Jim Parsons συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός, πλάι στους Molaro και Chuck Lorre. Ο Bill Prady, συν-δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της αρχικής σειράς, θα συμμετέχει επίσης πιθανώς ως εκτελεστικός παραγωγός.
Το "Big Bang Theory" παραμένει η μεγαλύτερη κωμική σειρά της τηλεόρασης και διανύει επί του παρόντος την δέκατη σεζόν, ενώ πιθανώς ακολουθήσει και ενδέκατη. Το Variety αναφέρει ότι είναι πλέον μια ακριβή σειρά και οι τρεις πρωταγωνιστές (Parsons, Johnny Galecki και Kaley Cuoco) βγάζουν ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο. Οπότε θεωρητικά το prequel με επίκεντρο τον Sheldon θα είναι μια ευκαιρία να δώσουν μια ακόμη σειρά για τους fans σε χαμηλότερο κόστος.
H Μαρία είναι αρθρογράφος του IGN και προσπαθεί να επανέλθει στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όταν δεν ψάχνει τι επεισόδιο έχει χάσει, τριγυρνάει στο Twitter.


ΣΣΣ: Όπου την απαντήστε αυτή την... κυρία, ρίξτε της μία ροχάλα!