"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

“60 ΚΟΥΦΕΤΑ” ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΆ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΑΜΑΡΆΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΊΤΙΔΕΣ, ΈΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΉΣΟΥΝ “ΈΛΛΗΝΕΣ”!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:
«O αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία.
Η απόφαση (50 μέρες φυλακή) αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας.
Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται».

Η συνέχεια των ποινών να είναι:
Κακουργηματικού χαρακτήρα εσχάτης προδοσίας αφού είναι ντυμένοι τα ελληνικά εθνόσημα από τον αρμόδιο στρατοδικείο πολλών ετών, απέλαση άμεσα από την χώρα με τις οικογένειές τους (γονείς, αδέλφια), και “ανεπιθύμητοι” για είσοδο ξανά στην Ελλάδα, εφ’ όρου ζωής!
Η οποιαδήποτε ποινή που θα τους επιβληθεί, μαζί με τους 2 μήνες φυλακή του Α/ΓΕΕΘΑ και Υ/ΕΘΑ, να την υπηρετήσουν στις Αλβανικές φυλακές, και όχι στις Ελληνικές.
Αν θέλει το ΓΕΕΘΑ να το υπολήπτονται οι Έλληνες στρατιώτες που θα υπηρετήσουν σ’ αυτό τα επόμενα 200 χρόνια, αυτό πρέπει να κάνει.
Αν όχι, απλά ο Ελληνικός Στρατός, διαλύθηκε μάγκες
Κρίμα σ’ εμάς που τον υπηρετήσαμε κάποτε, και τρώγαμε 20 αυστυρά γιατί είμασταν αξύριστοι (τώρα έγινα όλοι κατσαπλιάδες), και 40 μέρες αυστηρά, γιατί μας έπιαναν με πολιτικά, να κυκλοφορούμε στις άδειες. Σήμερα όλα τα πουστράκια στον Ελληνικό στρατό, μέσα, έχουν τις... ντουλάπες τους τελευταία μόδα κουρέλια!
[Σ.σ.: Δεν βάζουμε φωτογραφίες αυτών των υποκειμένων, από αηδία τις φάτσες τους]
Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά τα ενδελεχή ρεπορτάζ των ψευτο-ελληνικών εφημερίδων και ιστοσελίδων σχετικά με την παραβίαση του θαλασσίου χώρου των Ιμίων μόλις πριν λίγες ώρες, και φέρτε μας μια τουρκική, αν το έχει καλύψει καλύτερα προς το συμφέρον της τουρκιάς το γεγονός, απ’ ότι οι ψευδεπίγραφα “ελληνικές”.
Φωτογραφίες δημοσιευμένες και διθυραμβικά κείμενα, λες και ήταν αυτές -οι ελληνικές εφημερίδες- που οργάνωσαν την παραβίαση! Ας το δει κι έτσι, κάποιος εισαγγελέας! Γιατί σ’ αυτή τη χώρα τελικά, μάλλον έχουμε απολωλαθεί, άπαντες!