"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ...

 •    Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να προκαλέσει χάος ακόμη και στην κυβέρνησή του με το διάταγμα… (Λύσαμε τα προβλήματα τα δικά μας, τώρα θα λύσουμε και της Αμερικής, θα διώξουμε τον Πρόεδρό της!.. Η ελληνική γελοιότητα δεν έχει όρια!..)
 •     Ακιντζί: Ένας λογικός αριθμός Τούρκων στρατιωτών θα βοηθήσει την Κύπρο... (Αλήθεια; Ως πόσοι θα είναι; καμιά 200.000;)
 •     Φλαμπουράρης: Μέσα του 2017 και όλο το 2018 έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας... (Ένας τελείως ανισόρροπος, στο ίδιο... καλάθι)
 •     Ο Γιάννης ήταν μόνος του...  (Κάποιοι ηλίθιοι κονδυλοφόροι, που επιμένουν να βλέπουν ελληνοποιημένους μαύρους στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, και να τους επευφημούν)
 •     Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει συγγνώμη από τους Εβραίους...(Ο “πολιτικός” του ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω)
 •     Παπαδημητρίου: Το σενάριο του Grexit (βρωμερή αρλουμποφράγκικη λέξη) είναι τόσο πιθανό, όσο το ενδεχόμενο να διαλυθεί η Ευρωζώνη...  (Να, και οι γκουρού της παρέας του Πίτουρα.. Οι γκουρού της Ευρώπης...)
 •     Τελεσίγραφο τριών μηνών για τις ελληνικές τράπεζες... (Εξαφανίστε τις τράπεζες... Είναι το κεφάλι του φιδιού)
 •     Οι πιέσεις του ΔΝΤ στην Ελλαδα στο επίκεντρο βελγικού Τύπου...  (Μας πήραν χαμπάρι και οι... γύφτοι).
 •     Ποιους όρους θέτει το ΔΝΤ για την Ελλάδα... (Εμείς πάλι από απ’ όπου ψωνίζαμε θα ψωνίζουμε)
 •     ΒΙΒΛΙΌΦΑΤΣΑ: Ρυθμίστε τι θα γίνει η σελίδα σας αν πάτε στον άλλο κόσμο...   (Τα βρωμερά “κοινωνικά δίκτυα”, διαλύουν τις πραγματικές κοινωνίες. Υπάρχει ακόμα χρόνος να φύγετε από αυτά, να σβήσετε τους λογαριασμούς σας).
 •     «Απόλυτο χάος» από το διάταγμα Τραμπ: Ελεύθερος ο ένας Ιρακινός που κρατείτο στη Νέα Υόρκη... (Χαρές εμείς εδώ στην Ελλάδα, που αφέθηκε ελεύθερος ο πατριώτης μας... ιρακινός!..)
 •     Ο Σόιμπλε το παραδέχεται: Κάναμε λάθη στην προσφυγική πολιτική -Είμαστε άνθρωποι κι εμείς... (Ο Ευρωπέος που έπρεπε ήδη να ήταν κρεμασμένος από τη γλώσσα. Ας όψεται ο υποψήφιος δολοφόνος του που έκανε λάθος! Ίσως μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που θα διαλύσει την “ΕΕ”, αλλά και την Γερμανία. Ο διαχωρισμός της Γερμανίας είναι προ των πυλών. Λέγαμε στο παρελθόν, αν κάποτε η δυο Γερμανίες ενωθούν, ο κόσμος θα ξαναζήσει το λουτρό αίματος των Ναζί που έζησε σε δυο πολέμους!..)
 •     Προσοχή! Φοροπαγίδα τεκμηρίων στο πλαστικό χρήμα... (Αλήθεια; Τι θα πάρουν;)
 •     Σοκαριστικό: Στην ίδια σκηνή βρέθηκαν νεκροί οι δύο μετανάστες στη Μόρια!.. (Αν ήταν για τίποτα Έλληνες, θα ήταν απλά νεκροί. Ούτε σοκ, ούτε μοκ!..)
 •     «Καμπανάκι» ΔΝΤ για το χρέος. Δεν βλέπουμε λόγο ανησυχίας, απαντά ο ESM... (Οι χοντρόπετσοι ποτέ δεν ανησυχούν. Φορούν... αλεξίσφαιρα γιλέκα!..)
 •     ΘΥΕΛΛΑ αντιδράσεων από την απόφαση Τραμπ να κλείσει τα σύνορα στους μουσουλμάνους... (Και κλάααμα οι Έλληνες “μουσουλμάνοι” για τα αδέρφια τους)
 •     Εξοπλίζονται οι Τούρκοι: Νέα «γενιά» μαχητικών αεροσκαφών δια χειρός Βρετανίας... (Οι Εγγλέζοι πάντοτε ήταν “οι πουτανίτσες” της Ευρώπης, όπως τους αποκάλεσε μια Σέρβα καθηγήτρια Πανεπιστημίου σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του Ρ/Σ Μακεδονίας).
 •    Ξανά σε δίκη ο Μπερλουσκόνι για τα κορίτσια των «μπούνγκα-μπούνγκα»… (Το μπάνγκα-μπάνγκα στην κεφάλα αυτού του νάνου σωματέμπορα, πότε θα πέσει;).
 •    Νεκρό βρέφος “στο βραστό σποτάκι” της Ριτσώνας- Συνελήφθησαν οι γονείς του... (Τώρα άρχισαν να σκοτώνουν τα παιδιά τους, για να τύχουν οπωσδήποτε ασύλου μέσω των φυλακών...).
 •     Προς αναστολή έκδοσης 'ΝΕΑ' και 'Βήμα'... (Η Ελλάς φαίνεται, επιτέλους, να απαλλάσσεται οριστικά από τους Δόλ(ιούς)...)
 •     Παπαδημητρίου: Η νέα εποχή είναι εδώ... (Και η κεφάλα αυτού του ξιπασμένου γεμάτη διεθνιστικές ψείρες...)
 •     Όλα τα μπλόκα των αγροτών στην Ελλάδα -Ποιοι δρόμοι έκλεισαν... (Το χόμπι των νεο-Ελλήνων. Να καταστρέφουν ότι με ιδρώτα και αίμα δημιουργούν!..)
 •     Απειλεί και ο Τούρκος υπ. Άμυνας: Στείλτε τους 8 αμέσως πίσω... (Παρακαλούμε, στείλτε του αμέσως... οκτώ αυγά τουρκίας να τα κλωσήσει, να βγάλει πουλάκια).
 •     Γεροβασίλη: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούν τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών... (Μια ξιπασμένη ωραιοπαθής σοσιαλιστρική πλουτοκράτης στην κορώνα... Και κλάααμα οι Έλληνες που την έστειλαν... Κόβουν τα χέρια τους στη σειρά).