"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: ΣΚΑΤΕΝΙΑ, ΑΛΗΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ, ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΗ!..

Εξ’ άλλου, πως να μην είναι αφιονισμένη; αφού το Αφιόν Καραχισάρ (Μαύρο χασίσι του οπίου), βρίσκεται και αυτό στην τουρκιά!
Ξεπέρασαν και τον Ντούτσε, τον Χίτλερ, τον Καντάφι, και όλων των άλλων δικτατόρων της οικουμένης γνωστών και αγνώστων! Είναι τόσο ανόητοι και μωροί, που στην τρέλα τους και την αλαζονεία τους επάνω, ξέχασαν να μετρήσουν τα θύματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων δύο χρόνων στην σκοταδιστική μεμέτικη και ντογανική (ντογιάνια) τουρκία (σ.σ.: όλα τα ονόματα κρατών γράφονται με το αρχικό γράμμα κεφαλαίο, πλην της τουρκίας), τα οποία μπορεί να ξεπέρασαν και τις 2.000 ψυχές

Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκοτώνεται κάποιος από τρομοκρατικές ενέργειες, η τουρκιά φιγουράρει πλέον, στην πρώτη γραμμή της λίστας των πιο επικινδύνων χωρών για επίσκεψη! 
Σε λίγο θα κυκλοφορούν σ’ αυτήν, μόνον ο δικτάτορας αλλά Αμίν Νταντά, Ερ Ντογάνι, και οι χαφιέδες του!
Και όμως! Αυτά τα θρασύδειλα κουνέλια, με τον αρχικούνελο στο στέμμα τους, έχοντας στο πλευρό τους και ΌΛΕΣ τις ελληνικές εφημερίδες, γνήσια τουρκοσπέρματα, απειλούν, αφρίζουν, τσινούν (τσινομούλαρα), και είναι έτοιμοι για... ζουρλομανδύα! Ένα βήμα πριν το τρελοκομείο και την ψειρού!
Παρακάτω, είναι οι τίτλοι άρθρων στο Ελληνικό Γκουγκλ παρακαλώ, από ελληνικές εφημερίδες, με την σειρά όπως βρίσκονται όλη μέρα.

 • Αντιδράσεις της Αθήνας στις απειλές Τσαβούσογλου περί «ατυχήματος»
(Κάτω από αυτόν τον τίτλο, 20 εφημερίδες με πρώτη και καλύτερη την Καθημερινή, τρομοκρατούν κανονικά τον Ελληνικό πληθυσμό, την ελληνική κοινωνία, με το τι είπε και τι έφτυσε, ένα ρεμάλι της τουρκικής διπλωματίας. Μπήκαμε να διαβάσουμε τις “αντιδράσεις”, αλλά πάπαλα!.. Δεν βρήκαμε ούτε μία! Αντ’ αυτών, με το νι και με το σίγμα, διαβάσαμε τι είπε ή τι μας έφτυσε, αυτός ο αλήτης!..
Στη συνέχεια των τρομοκρατικών ειδήσεων διαβάζουμε τίτλους μόνον:

 • Συνάντηση Σόιμπλε με Τόμσεν στο Βερολίνο για αξιολόγηση και έκθεση ΔΝΤ
 • Κομισιόν: Οι διαβουλεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης συνεχίζονται
 • Ο Τσακαλώτος παραδέχεται ότι το 1/3 της συμφωνίας είναι «απολύτως ολοκληρωμένο»
 • Σήμα κινδύνου από τις τράπεζες για την παράταση του αδιεξόδου
 • Δεύτερη αξιολόγηση: Η «σιωπή» του Τσακαλώτου και η δυσφορία του Αλέξη Τσίπρα
 • Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Αυστραλό πρωθυπουργό – Του έκλεισε από τα νεύρα το τηλέφωνο (Vids)
 • Η Μέρκελ στην Τουρκία: Προσφυγικό, Κυπριακό και Συρία στην ατζέντα της Γερμανίδας καγκελάριου
 • «Σκούπα» των ΜΑΤ σε καθαρίστριες για να μη φτάσουν στο Μαξίμου
 • Δριμύ κατηγορώ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για τους θανάτους στη Μόρια
 • Στο 5% η "ρευματοκλοπή" στην Ελλάδα σήμερα
 • «Διαξιφισμοί» για τις δημοπρασίες ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ
 • Δημιουργήθηκε το πρώτο ρομπότ-νυχτερίδα!
 • Μισό εκατομμύριο πρόστιμο στη Facebook για 'κλοπή' ψηφιακού κώδικα
 • Απαραίτητο το πρωινό για την υγεία της καρδιάς
 • Συζητούν να αρθεί η ασυλία της: Η Αυλωνίτου έγδαρε με τα νύχια της διευθυντή του ΟΑΚΑ
 • Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα στα προαπαιτούμενα
Και τελευταίος τίτλος κάτω-κάτω, μας πληροφορεί πως αντέδρασαν και τι είπαν στην βρωμο-ΕΕ, μια χούφτα κατίνες και φλούφλιδες, που ακούουν και στο όνομα “Έλληνες βολευτές”! Αυτοί λοιπόν οι “βολευτές” - οι ίδιοι που έβγαλαν πριν από λίγες μέρες πρόεδρο εκείνο το χλεμπονιάρικο ιταλικό παράσιτο στην κορώνα του Ε.Κ.- τσιρίζουν, γαυγίζουν, νιαουρίζουν, και ζητούν από την ΕΕ του “σκατοκουτιού”, της “βυζαρούς”,  του φραγγολελέ, και των άλλων χαζο-Ευρωπέων, να απαντήσει στην τουρκιά, ότι είναι χαντούμηδες, να απαντήσουν αυτοί!.. 
 • Ευρωβουλευτές της ΝΔ: Η ΕΕ να αντιδράσει στην τουρκική προκλητικότητα
Ελλάδα, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς... Κι αν δεν απαλλαγείς γρήγορα απ’ αυτά τα ιοβόλα ερπετά, απλούστατα, δεν θα υπάρχεις
Αυτοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν, ως γιουσουφάκια, ή ως φιλιππινέζες των Ευρωκοινοτικών τραπεζιών!..