"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...

Μυτιλήνη 4/2/2016
ΟΛΑ   ΕΤΟΙΜΑ   ΓΙΑ ΤΟ   ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ   ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 

στην Αθήνα.    

Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο  με θέμα ‘Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική – Διεπιστημονικές προσεγγίσεις και προοπτικές’ ,  θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα  στις 11και 12 Φεβρουαρίου 2017.

Εκατόν εξήντα (160) εξειδικευμένοι επιστήμονες  και εργαζόμενοι στη ψυχική υγεία, εκπαιδευτικοί  και κοινωνικοί επιστήμονες σε βήμα διαλόγου,  θα καταθέσουν τις γνώσεις τους  και θα προσεγγίσουν επιστημονικά και λειτουργικά θεραπευτικές πρακτικές  σε σχέση με:
Την ελλειμματική προσοχή,  τη διαχείριση κρίσεων σε σχολικό και οικογενειακό  περιβάλλον,  την διαταρακτικότητα και παραβατικότητα, την ειδική αγωγή, τη δυσλεξία, τον αυτισμό,  τη νοητική και συναισθηματική βελτίωση, την παιγνιοθεραπεία, το σχολικό εκφοβισμό, τις εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης, τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη, τις διαταραχές συναισθήματος  και προσωπικότητας.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την επιστημονική εποπτεία του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών « Η Σωτηρία», το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες.
Το ευρύ φάσμα των φορέων, που συμμετέχουν ως διοργανωτές  από κοινού , αποδεικνύει πως η διάχυση των επιστημονικών στόχων επετεύχθη άριστα μέσα από τις πρακτικές και εθελοντικές δράσεις των επιμορφουμένων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Αλλά πάνω από όλα το πρωτοποριακό συνέδριο εγγυάται τη διεπιστημονικότητα των προσεγγίσεων που είναι και  το βασικότερο αίτημα της εποχής.
Τα αποτελέσματα του συνεδρίου  θα  αποτυπωθούν και θα αποδοθούν σε τόμους πρακτικών για κοινή χρήση και  θα  προωθηθούν για διεθνείς δημοσιεύσεις.
Γλώσσα Συνεδρίου: Ελληνική

Ιστοσελίδα συνεδρίου :  http://child-psychology8.webnode.gr/
Οι συνεδρίες και ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Ολυμπία στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλοκοπούλου 114, και Πανεπιστημίου 17 σύμφωνα με το πρόγραμμα.  Περισσότερες λεπτομέρειες  στους συνδέσμους:
https://online.flippingbook.com/view/740778/1
Επί πλέον το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζοντας τις προσπάθειες  για  διάχυση της γνώσης στο ευρύ κοινό, σε αντιστοιχία με τις απαιτήσεις  και ανάγκες της αγοράς εργασίας και  σύμφωνα με τις επιμέρους ενότητες του συνεδρίου προκήρυξε για την περίοδο του Εαρινού Εξαμήνου 2017  νέα  Επιμορφωτικά Προγράμματα,  εξασφαλίζοντας  και την απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων για τους επιμορφωμένους.
Τα προγράμματα είναι:
1.Κατάρτιση  στη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ 
2.Κατάρτιση στη ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
 3.Κατάρτιση στην  ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 4.Κατάρτιση στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
 5.ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
 6.ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ,
 7.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 8.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΗΓΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
Περίοδος εγγραφών: Ιανουάριος 2017-Φεβρουάριος 2017 . 
Περισσότερες λεπτομέρειες στο σύνδεσμο:
http://child-psychology8.webnode.gr/kathimerino-programma/#&gid=1&pid=14
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενότητες που θα διδαχθούν σε κάθε πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής στο σύνδεσμο:    http://aegean-seminars.webnode.gr/
Ή στα τηλέφωνα:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
Μυτιλήνη, 81100
2251036520, 6940911716, 6988019804, 6972192165, 6985586319, 6988069584, 6948711315
Στο  email :  eprassa@aegean.gr