"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ΟΛΈΘΡΙΟ, ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΚΆΘΕ ΈΝΝΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΎ ΚΑΙ ΑΣΤΕΊΟΥ!..

Ο... Τακατάκας, σε περήφανη στάση
  επαιτείας!..

Δυστυχώς, και με τα σκουπίδια των νόμων που έχουν ψηφίσει τα 300 κνώδαλα της “Ελληνικής Βολής”, οι Έλληνες πολιτικοί και πολιτικάντες της μπόχας, έχουν χάσει κάθε αίσθηση, έννοια, σοβαρού και αστείου!
Αν ζούσε ο Αριστοφάνης, αυτός που στην αρχαιότητα θεμελίωσε το πιο λαμπρό και το πιο ωραίο είδος της λογοτεχνίας, σήμερα ή θα ντρέπονταν για την καταγωγή του, ή θα τον πότιζαν το νέο κώνειο οι ευαίσθητοι Έλληνοφανείς ψωριάρηδες πολιτικοί (αλλά και δικαστές), μυγιάγγιχτοι και τσιτωμένοι πάντα.

Με την πληθώρα των ξενικών αηδιαστικών λέξεων, φράσεων που έχουν καθιερώσει (το γκέι είναι σικ, αλλά το πούστης... χυδαίο) τα βρωμερά και αθλίως τιποτένια, ψυχωραγούντα ΜΜΕ, κυρίως τα τηλεοπτικά, ξεχάσαμε τις Ελληνικές λέξεις, την Ελληνική Γραμματική, το άφθαρτο εννοιολογικό τους στο πέρασμα τριών χιλιετιών, και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι, ή κατά πως έλεγε και η μάνα μου “δεν μπορούμε να μοιράσουμε, σε δυο γαϊδούρια άχυρο”!
Τέτοιο άχυρο πρέπει να έχει φωλιάσει και στις κεφαλές των επαϊόντων της ΝΔ, για να ξιφουλκούν λάβροι απέναντι σ’ αυτήν την γελοιογραφία που δείχνει τον “Τάκα-τάκα” τους να ζητιανεύει εκλογές -κάτι που εξ’ άλλου δεν σταματάει στιγμή να το πράττει επισήμως ή ανεπισήμως- και πολύ καλά πράττει!
Σε μια άλλη εποχή, όχι πολύ παλιά, του Τσάτσου και του Μαρκεζίνη, οι πολιτικοί της Ελλάδος φώναζαν τους γελοιογράφους, τους ευθυμογράφους, και τους επέπλητταν γιατί σε κάποια στάδια της πολιτικής τους καριέρας δεν ασχολούνταν με αυτούς! Δεν έγραφαν τίποτα γι’ αυτούς. Δεν τους γελοιογραφούσαν, δεν τους ευθυμογραφούσαν!
Παροιμιώδες έμεινε εξ’ άλλου και το περιστατικό του Αριστοτέλη Ωνάση, όταν σε ένα επίσημο γεύμα που παρέθετε κάθε χρόνο στους Έλληνες συντάκτες των Ελληνικών -κάποτε- εφημερίδων, τους επέπληξε (και αυτός), λέγοντάς τους... “Δεν γράφετε τίποτα για μένα!.. Δεν γράφετε τίποτα για μένα!..”. Ένας από την ομήγυρη γέλασε -ο Λυμπερόπουλος νομίζω ήταν- του λέει... “Μα κύριε Πρόεδρε... Όλα τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει... Τι έμεινε να γράψουμε;”.
Για να εισπράξει τον αντίλογο... “Τώρα πρέπει να γράψετε πως είμαι πούστης”!.. Όλοι τσιτώθηκαν και αντέδρασαν πάλι μ’ ένα στόμα... “Μα πως να το γράψουμε, αφού δεν είστε;”... Και ο Ωνάσης πάλι... “Εσείς γράψτε το, κι εγώ ας μην είμαι...”.
Τα σημερινά ντοπαρισμένα κουρέλια της πολιτικής, όχι μόνον δεν έχουν μέτρο του αστείου και της σάτυρας, αλλά κομπλεξικά ανισόρροπα και τσιτωμένα, μη μου άπτου, βρίσκουν το κάθε τι εγκληματικό, κακουργηματικό στον τύπο, δυσφημιστικό, και κάθε που βλέπουν ένα σχόλιο, ακόμα και το πιο αθώο, αρχίζουν να πνίγονται με τα δάχτυλα στο στόμα, ζητώντας και ανοήτως, βοήθεια!
Ο Τακα-τάκας, εμπεδωμένο σε κάθε Έλληνα που διαθέτει, έστω, και ελάχιστο λογικό, στοιχειώδη φαιά ουσία στο ξεροκαύκαλό του, είναι στην κλίματα νοημοσύνης του δέκα συν/πλην, “κατηγορίας βλάκα”!
Και δυστυχώς, αυτόν τον βλάκα, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε επόμενο πρωθυπουργό! Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, δηλαδή! Αν δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο εκεί στην κέντρο-αριστερίζουσα παράταξη της ΝΔ., γιατί όσοι νομίζουν ότι η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα, ή “Δεξιά”, όπως ξεκίνησε προ αμνημονεύτων ετών, απλά αεροβατούν, απλά αερογαμούν!
Εμείς, αντί άλλου σχολίου, θα του αφιερώσουμε του άμοιρου του “Τάκα-τάκα”, το δίστιχο του ανεπανάληπτου Σουρή: “Ω Ελλάς ηρώων χώρα / Τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα”... Με ένα ελληνοπρεπέστατο -πλην τουρκιστί- άει σιχτίρ!..
Βούρλο!.. Α, βούρλο!..