ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ!.. ΈΝΑΣ-ΈΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΚΑΙ ΝΈΟ-ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΊΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΉΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΆΣ...

Άλλος ένας τρίχας (και αρχιπροδότης), 
μας άφησε χρόνους, μέγκλα το κούτελο 
να λάμπει από υπερηφάνεια! Σαν εκείνον τον 
Πανκάκαλο που έβλεπε τις σημαίες στα Ίμια
να τις παίρνει ο αέρας! Αιωνία του η μνήμη. 
Ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν θα ξεχάσει
 την προδοσία του, τώρα που το 
μοιραίον συνετελέσθη, ξέρει που 
θα πηγαίνει να φτύνει.
Αλλά και αισχρής μειοψηφίας σήμερα (μας κυβερνά το 13% του ελληνικού λαού -γι’ αυτό θέλουν να βγάλουν έγκυρο το δημοψήφισμα των “Γυφτοσκοπιανών, είναι στην ίδια μοίρα), του εκλογικού σώματος, το πρώτο παχύδερμο, δείγμα άκρατου πλουτισμού και αναισθησίας, εσάλταρε κανονικά από την κουπαστή, για να τον φαν τα... ψάρια; αν δεν τον φάει κανένας άλλος “καρχαρίας”, τώρα που έμεινε γυμνός από κάθε στήριξη, σε λίγο θα τον κρεμάσουν και φλάμπουρα στο μέτωπο, όπως παλιά περιέφεραν οι χασάπηδες τους ταύρους στα χωριά, να δει ο κόσμος τι θα αγοράσει. Λίγο πριν τους σφάξουν! 
Το υπουργείο... εκποιήσεως της Ελλάδος ανέλαβε ο ίδιος ο “Παπάυ”, του οποίου τα μπράτσα φούσκωσαν απότομα, του λείπει φαίνεται πολύ η Ελιά (Όλιβ), λέτε να τη δούμε κι αυτήν ιδιαιτέρα του σε λίγο, σ’ αυτό το άκρως εμπορικό και μεσιτικό, κυβερνητικό γραφείο;
Πάχος, εναντίον πάχους. Κοιλιά, εναντίον κοιλιάς. Βούζα, εναντίον βούζας! Παχύ έντερο εναντίον παχέος εντέρου! Σκορ, 1-0! Και ο αγώνας συνεχίζεται. 
Ούτε μήνας δεν έχει περάσει από την... αναδόμηση του “Οδυσσέα” στην Ιθάκη, και το τσιπρόπαιδο χάνει το πιο βασικό του στέλεχος στο υπουργικό συμβούλιο, και επειδή κάποιες κωλοφυλλάδες προσκείμενες σ’ αυτόν τον ανίερο γάμο των Ψυριζανέλ, συνεχώς μιλάνε για κρυμμένους άσσους στο μανίκι του πίτουρα, τελικά, έχουμε την εντύπωση πως όχι άσσους δεν έχει στο μανίκι του αυτός ο δόλιος, αλλά ούτε μύξα από αυτές που παλιά σκουπίζαμε τη μύτη μας και κόριαζε το ρούχο που φορούσαμε, το έβραζαν μέρες στο καζάνι οι μανάδες μας για να... ξεκοριάσει!
Πάει, λοιπόν, κι αυτός ο “Κύριακος”, κατά την τραγουδισμένη “Κυριακή” του Γιάννη Αργύρη, μας ξημερώνουν άλλες Δευτέρες μέρες, πιο δυσοίωνες, πιο μαύρες, αν δεν γκρεμοτσακιστεί σύντομα αυτός ο εθνικός βρωμοπολιτικός καταστροφικός συρφετός, που μάλλον, να κάνουμε και μία πρόβλεψη, πιθανώς, τα Χριστούγεννα να μην τον βρουν!
Όλη η ιστορία τελικά εξελίχθηκε σε πολιτική τραγωδία για τον Σφύριζα, ξέρετε γιατί; Γιατί ο Καμένος δεν άφησε αυτούς να ξεπουλήσουν συθέμελα την Ελλάδα στους Αμερικανούς, το έκανε αυθαίρετα μόνος... Και τώρα αυτοί, τι έμεινε, τάχα, να πουλήσουν;
Η φασαρία γίνεται, για το ποιος πουλάει τι; και όχι ποιος σώζει τι;
Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στην φασιστερή Κυβέρνηση, αφού και η Αστυνομία η οποία μέχρι χθες έβλεπε η ίδια τον εαυτό της να καίγεται στο Αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, ξύπνησε, (κάποιοι λεν πως την στιγμή του ντου της πυρκαγιάς στο τμήμα, κάποιος εκεί μέσα κάλεσε το... 100), πήρε το σφυγμό της, θυμήθηκε ότι είναι Ελληνική Αστυνομία και όχι τσιπρέϊκο ντοβλέτι, πάτησε πόδι και άρχισε τις διπλές και τριπλές περιπολίες, πριν τους σφάξουν όλους οι εισαγόμενοι κακούργοι -που οι ίδιοι όμως έκαναν το παν να γεμίσει η Ελλάδα- ο “Ρουβίκωνας”! (Αυτός, ο Ρουβίκωνας είναι ο άσσος που επικαλούνται κάποιοι στο μανίκι του λεβεντοτσιπρόπαιδου! 

Και οι λαχανοφυλλάδες της χαβούζας, συγχορδία όλες μαζί, μαζόχες, στο πλευρό τώρα του παχυδέρμου αρχιπροδότου, “όμηρος του Καμένου ο Τσίπουρας” κλπ, κλπ!..

Μα ο Τσίπουρας, ρε παιδιά, και ποιανού όμηρος δεν είναι; Πάνω απ’ όλα, του εαυτού του! Με τόσες... μαλακίες που έχει πει, και με τόσους ήρωες της...  ελληνικής ιστορίας που έχει υποδυθεί, ως τώρα, ο μόνος ρόλος που του έμεινε, είναι του... καραγκιόζη, ο οποίος μπορεί και να τον ξελασπώσει κιόλας! 
Έλα όμως, που και ο “μαυρομάτης” ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την εξουσία; Ποιος άλλος έμεινε να υποδυθεί; 
Μένει λοιπόν, να γκρεμοτσακιστούν να φύγουν ΌΛΟΙ... ΌΛΟΙ αυτοί οι αχρείοι μισέλληνες ελληνόφωνοι και προδότες νεοδωσίλογοι, ορφανά κουμμούνια που έμελλε να αποκαλυφθούν ποια είναι; με τον χειρότερο τρόπο!
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο ξεπούλημα, είναι στα πρόθυρα υστερίας να πάρει τα δικράνια, τις αξίνες, τα τσεκούρια τους κασμάδες, ότι βρει, και αφού δεν λέει αυτό το κακό συνονθύλευμα των βρωμοπολιτικών να γκρεμοτσακιστεί από μόνο του, να φύγει, να το γκρεμοτσακίσει αυτή, να το στείλει στο διάολο, στον αγύριστο, αυτό αυτούς και τα τέκνα αυτών γενεές δεκατέσσερις! 
Ορίστε και τα σχόλια από το “Θέμα”, να ευφρανθεί η ψυχή σας και να γελάσουν τα χείλια σας, που έχουν να γελάσουν 3 ολόκληρα χρόνια!..


Judy
17/10/2018, 19:17
ΑΦΟΎ ΠΡΌΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ. ΑΦΟΎ ΈΚΑΝΕ ΜΠΆΧΑΛΟ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ. ΦΕΎΓΕΙ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΘΈΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ. ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ. ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΌΜΩΣ ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ.

Βαλεντίνη
17/10/2018, 19:12
Μήπως είναι κανένα κόλπο, ώστε να εκβιαστούν οι Σκοπιανοί να ψηφίσουν, φοβούμενοι μήπως πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα; Απ' αυτούς τους ανθρώπους, όλα να τα περιμένεις, δεν ξέρω! Όλα είναι πιθανά! Ασχέτως αυτών που λέγονται μεταξύ τους!

Α, ρε Βαλεντίνα με τα ωραία σου!!!
17/10/2018, 19:19
Όλα τα είχαν οι ΣΑΝΈΛ, τα κολπέτα τους έλλειπαν... Αχ ρε Βαλεντίνα, με το ΤΊΠΟΤΑ ασχολείσαι!

Βαλεντίνα
πριν μία ώρα
Με τα κολπέτα κυβερνούν μέχρι σήμερα ρε μάγκα, αμφιβάλλεις περί αυτού; γιατί σου φαίνεται παράξενο; Από κολπέτα και κωλοτούμπες τίποτ' άλλο οι Τσιπροκαμμενοι ! Άσε μας τώρα, αρρωστημένα μυαλά είναι !!!!!

itio
17/10/2018, 18:39
ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

κορίτσια ο στόλος
17/10/2018, 18:28
Μόλις ο προδότης Κοτζιάς είδε ότι δεν βρίσκει ο Ζάεφ 80 προδότες... προσπαθεί να κάνει μια ηρωική έξοδο. Αλλά τα συντρόφια τους, οι περίπου 150 προδότες και όλο το πασοκοτσογλαναριό, ανέβηκαν στο τραίνο και... ο Κοτζιάς κατέβηκε στο Λιανοκλάδι για σουβλάκια!.. Ε ρε ξύλο που θα ρίχνουμε σε λίγο!

ωχ
17/10/2018, 18:00
Φαγώθηκε ο Κοτζιάς. Και το Καστελόριζο ποιος θα το παραδώσει στους τούρκους; Τη Θράκη; Την Ήπειρο;

Τσάμ
17/10/2018, 17:57
Ημέρα πένθους για εμάς το Αλβανικό λαό

Kent
17/10/2018, 17:55
Άφησες όμως παρακαταθήκη ρε θηρίο

Μ.ΠΑΣΟΚ
17/10/2018, 17:45
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΈΤΡΩΓΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ .

@μπασοκσυριζα
17/10/2018, 18:03
Δηλαδή τώρα θα γυρίσει στο πασοκ; ή θα πάει στο κιδησό; Μήπως να κάνει καινούριο κόμμα με τον Άκη και τον Παπαντωνίου; Ή μήπως με το Μαντέλη;

+654654
17/10/2018, 17:37

ρε μη τσιμπάτε από τα επικοινωνιακά κόλπα των φασιστών αριστερών.

takis
17/10/2018, 17:35
Άξιος ο Κοτζιάς για εμάς τους “νοτιομακεντόνσι” ντροπή στον Τσίπρα.

καμμένη αριστερά
17/10/2018, 17:34
Αριστεροί όλου του κόσμου: στα τέσσερα μπροστά στον Καμένο.

Κοτζιά στάσου!!
17/10/2018, 17:26
Μύγδαλα!!

ΓΡΑΨΤΕ
17/10/2018, 17:18
Οι περισσότεροι σχολιαστές εδώ είναι οι γνωστοί καφενόβιοι και οι γνωστοί παπαγάλοι του βιβλιοπώλη. Και μη γράψετε τα γνωστά ότι είμαι συριζαιος, αριστερός και τα γνωστά όταν δεν συμφέρει τους επαγγελματίες σχολιαστές. ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ και ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΣ απο πολλούς εδώ μέσα. Αλλά εγώ είμαι δεξιός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ όχι επαγγελματίας που όπου φυσάει πάω. Και σε αντίθεση με εσάς που βλέπετε το εξωτερικό από τη τηλεόραση, εγώ λόγο δουλειάς πάω σχεδόν κάθε μίνα και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Καλή η πίεση της ομογένειας για να μην πάνε τα αεροπλάνα στους τούρκους. Αλλά χωρίς το ΥΠΕΞ και την οργάνωση δεν θα είχε αποτέλεσμα. Μήπως κάποιος από εσάς έχει ακούσει κάτι για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου; ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Ο Κοτζιάς είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα πολιτικούς που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην Τουρκία, ο μόνος που στις συνομιλίες έσωσε την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού. Αυτή ήταν η δήλωση του μετά από τις συνομιλίες στην Ελβετία για το Κυπριακό πριν περίπου 1 χρόνο. Και ταυτόχρονα ο Αρχιεπίσκοπος έκανε δηλώσεις κατά του Αναστασιάδη που έλεγε να ξεχάσουμε τι έγινε στην εισβολή. Μήπως θυμάται κάποιος από εσάς τη δήλωση μπροστά στα ΜΜΕ του Κοτζιά με δίπλα τον Τσαβούσογλου; Είπε ο Τσαβούσογλου θέλουμε άμεση λύση του Κυπριακού για να τον διακόψει ο Κοτζιάς και μπροστά στις κάμερες να πει, αν θέλετε άμεση λύση μαζεύτε τα σήμερα και φύγετε από τη Κύπρο. Μήπως θυμάστε όλοι σας πότε ήταν η πρώτη φορά η τουρκία δεν πήγε στη συνάντηση των Μεσογειακών κρατών; Μετά από τη συνάντηση Κοτζιά με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ. Και επί Κοτζιά η ΑΟΖ παίρνει σάρκα και οστά με συνεργασία Κύπρου, Αιγύπτου, Ισραήλ. Όσο για το Μακεδονικό, Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ. 50 χρόνια κανένας δεν ασχολήθηκε. Μετά από 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανένας είχε πει ο Μητσοτάκης κάποτε για τη ΨΕΥΤΌ Μακεδονία. Αυτή ήταν η νοοτροπία. Όμως σήμερα οι αλβανοί περιμένουν να πάρουν κομμάτι, οι κοσσοβάροι το ίδιο. Οι πειναλέοι θέλουν τη μεγάλη Αλβανία. Αυτοί που μέχρι χθες σκούπιζαν τον πίσω τους με φύλλα από τα δέντρα γιατί δεν είχαν χαρτί υγείας. Και τελευταίο, ο Κοτζιάς είναι σε φόρουμ με 100% δεξιά μέλη. Οι δικηγόροι αλλά ΚΑΙ οι προσωπικοί του σύμβουλοι είναι πρώην βουλευτές και πολιτευτείς της ΝΔ. Από εκείνους που τα ΜΜΕ λένε ότι δεν έχουν χώρο στο δημοκρατικό κόμμα της ΝΔ. Και οι σύμβουλοι του είναι από εκείνους που ήταν στα μαχαίρια με τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Γεωργιάδης έλεγε στα κανάλια ότι δεν θα δεχθεί όνομα με σύνθετη ονομασία. Το έθαψε, όπως πολλά άλλα.

[Σ.σ.σ.: Ειλικρινά, τέτοια ασυναρτησία λόγου και γραφής, δεν έχω διαβάσει ποτέ ως τώρα! Τέτοιον αχταρμά τουρλού-τουρλού μαλιαφατούρα! Τι να σας πω;  Άξιος ο μισθός αυτού που το έγραψε! Μ’ άρεσε πάρα πολύ όμως, αυτό το “πηγαίνω στην Αμερική κάθε μήνα (εμένα αυτό είναι το πρόβλημά μου, ότι η Αμερική είναι η τελευταία χώρα του κόσμου που θέλω να επισκεφθώ) και την Ευρώπη”. Σώπα ρε, μεγάλε! Και πώς την αντέχεις τόση Αμερική, και τόση Ευρώπη; Ευρωπέος!.. Ακόμα δεν σ’ έκαστε στο στομάχι; Μήπως είσαι κι εσύ, ένα από αυτά τα λαμόγια, που περιμένεις στη σειρά σου -λόγω Αμερικής Ευρώπης- να σαλτάρεις στο “τραίνο” σαν τον δεξιό Χατζηδάκη; Δεξιός κάργα; Μόνον εσύ είσαι δεξιός ρε φλούφλη;]

XXX
17/10/2018, 17:42
Θα έμενε σε αυτό το τσίρκο, αν δεν είχε έστω και λίγο αξιοπρέπεια; Το 15μελες του Τσίπρα που στο τέλος έμεινε 5μελες από τις αποχωρήσεις, μαζί με το παλιό ΠΑΣΟΚ και την παλιά ΝΔ κάνουν κουμάντο στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο θα εκτελεστεί μέχρι τέλους, τους κρατάνε από τα @@.

Γιάννης
17/10/2018, 18:17
Μάλλον είσαι στην συνοδεία του Κοτζιά για να στέκεσαι έτσι γι αυτόν. Δεν ενδιαφέρει κανένα πλέον αν είναι ο Κοτζιάς αριστερός ή αν τον ακολουθούν οι δεξιοί και ότι άλλο λες σχετικά, και όσο αναφορά την στάση που κράτησε για το κυπριακό δεν λέει κάτι για έναν υπουργό εξωτερικών μίας χώρας όπως η Ελλάδα, για τις Πρέσπες ρε μεγάλε δεν μας είπες τίποτα για το δημοψήφισμα που το περιγελούσε ή το κατέκρινε πάλι δεν είπες τίποτε για οτι χαρίζει γη και ύδωρ στους σλαβο-βουλγαρο-αλβανούς πάλι δεν λες τίποτε. Τελικά είσαι σίγουρα μαζί του. Α, να μην ξεχάσω. Δεν ψάχνουμε ούτε δεξιούς ούτε αριστερούς. Ή ότι άλλο... ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ψάχνουμε.

τακης
πριν 36 λεπτά
Έγραψες ένα κατεβατό για να μας πεις, τι; Ότι η πολιτική προπαγάνδα είναι μέρος της πολιτικής, και ότι η αριστερή προπαγάνδα (βλέπε Κοτζιά) είναι θέατρο βρόμικης πολιτικής του “άλλα λέμε κι άλλα εννοούμε”; Είναι άξιο απορίας το πλασάρισμα σου. Καθ' οτι πολυάσχολος, κατά τα λεγόμενά σου. Όπως επίσης άξιο απορίας είναι το ότι ένας κνίτης,  που στην πορεία γίνεται πασόκος, μετά πηδάει στο σύριζα με κοινές απόψεις περί ανταρσίας συνεργάζεται με νεοδημοκράτες συμβούλους και δικηγόρους, εσύ του πλέκεις το εγκώμιο; Και δεν βλέπεις ότι είναι απλά ένας πολιτικός τυχοδιώκτης του όπου φυσάει ο άνεμος; Και όταν το βαπόρι αρχίζει και μπατάρει την κάνει πρώτος για άλλες "πολιτείες"; Περίμενε και θα δεις! Δεν ξέρω αν είσαι δεξιός αριστερός η ότι μπορεί άλλο. Αλλά το σανό κράτα τον για τον εαυτό σου.

44
17/10/2018, 17:08
Ρε άσχετοι, τι είναι αυτά που λέτε ότι ο Καμένος έχει στο χέρι τον Τσίπρα; Τα πράγματα είναι άπλα. Ό Καμένος ως ψεκασμένος που είναι θέλει να είναι υπουργός εθνικής άμυνας. Πρόκειται για νούμερο, βλάκα, αισθάνεται Μέγας Αλέξανδρος, ξέρει ο Καμένος ότι είναι τελειωμένος, θα εξαντλήσει και την τελευταία ήμερα, αυτά είναι τίποτα άλλο. Και τον χαχα Τσίπρα τον βολεύει να το παίζει πρωθυπουργός, και οι δυο τους ψάχνουν να βρουν τρόπο να γλυτώσουν το ειδικό δικαστήριο αυτό είναι πολύ σοβαρό, τους καίει τους ζεματάει, και το σπρώχνουν όσο πάει. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί; Το ειδικό τους ενδιαφέρει, έχουν χάσει τον υπνο τους. Παραμιλάνε!
 

[Σ.σ.σ.: Καλά τα λες, ρε φίλε... Να ήξερες όμως και να γράφεις ελληνικά, θα ήταν πολύ καλύτερα! Είδα κι έπαθα να διορθώσω το κείμενό σου, γιατί αλλιώς θα το πέταγα, ειλικρινά στο λέω, και όχι από κακία].

Παραιτήθηκε?
17/10/2018, 17:02
Οχι, ρε γα@το! Και τώρα τι θα κάνουμε δίχως τον Κίζινγκερ των Βαλκανίων! Δίχως την GOOD DIPLOMACY! Δίχως τις καπελαδούρες του Τσώρτσιλ και του συντρόφου του Ζαχαριάδη! Τι θα γίνει τώρα αυτή η... εξαιρετική, αριστουργηματική, πρότυπο συμφωνία των νερών;

17/10/2018, 17:01
Μόλις διαφάνηκε πως η Συμφωνία των Πρεσπών μάλλον θα πάει στο καλάθι των αχρήστων (λόγω Σκοπίων), ο Κοτζιάς αποφασίζει ηρωική έξοδο απ' την Κυβέρνηση. Έτσι, εάν παρ' ελπίδα περάσει η Συμφωνία, αυτός θα συνεχίσει να έχει την πατρότητά της, εάν ακυρωθεί (το πιο πιθανό) θα φταίνε αυτοί που τον έδιωξαν απ' την Κυβέρνηση. Και η πίτα σωστή, και ο σκύλος χορτάτος...

Μάκης
17/10/2018, 16:49
Κοτζιάς ο προδότης της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδας... Γενικά ο προδότης του Ελληνισμού!

Σ.Α.
17/10/2018, 16:43
Στον αγύριστο ...

Έλληνας
17/10/2018, 16:43
Εδώ έθαψε, βρε Νίκο, όλους αυτούς που ξεκίνησαν μαζί. Αλαβάνο, Λαφαζάνη, Ζωίτσα... Με σένα θα κολλήσει! Επίσης έθαψε και 11.000.000 Έλληνες με τα μνημόνια που υπέγραψε. Ας προσέχαμε...

bobmastoras
17/10/2018, 16:37
Μην τσιμπάτε με τα κόλπα τους. Μαϊμού κρίση και παραίτηση είναι για να δώσουν στους Σκοπιανούς βοήθεια ενόψει της ψηφοφορίας τους. Για να πούνε αφού σφάζονται στην Ελλάδα η συμφωνία είναι καλή για εμάς. ΔΕΝ διδαχτήκατε τίποτε τόσα χρόνια από τις λαμογιές του Τσίπρα! Πόσα πρέπει να μας κάνουν για να μάθουμε!

Ανδρέας
17/10/2018, 16:30
Περί παραιτήσεως Κοτζιά συνοπτικά τον οδήγησαν τα εξής:
1.Το"μαστίγωμα"από το δημοψήφισμα στα Σκόπια
2.Το ότι οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια πέφτουν στο κενό
3.Το αποτέλεσμα των εκλογών που θα γίνουν στα Σκόπια είναι αβέβαιο και επομένως αβέβαιη έως και" καταβύθισης" της συμφωνίας -της ήδη-μη ισχύουσας στην πραγματικότητα προσύμφωνο των...λιμνών που κάποιοι την βάφτισαν διεθνή δίχως να συμμετέχει κανένα άλλο κράτος παρά μόνο δύο με την παρουσία ενός μάρτυρα(ΝΙΜΙΤΣ) 4.Η αντιρωσική πολιτική του Κοτζιά που προφανώς ενόχλησε το Μαξίμου (καλά τώρα τα περί ρουβλιών και επιρροής στα ελληνικά συλλαλητήρια δεν το σχολιάζω γιατί γελούν και οι πέτρες,αν περιμέναμε από τους Ρ'ώσους για να διαδηλώσουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας)
5.Η επίσκεψη Τσίπρα και Καμένου στη Μόσχα είναι γερό χαστούκι στον Κοτζιά που η στάση του έδειχνε ότι το ΥΠΕΞ χάραζε δική του... κυβερνητική πολιτική που απέκλειε τις διόδους με τη Ρωσία και ήθελε να παγιώσει μια αντιρωσική (ούτε καν ουδέτερη)πολιτική και εξολοκλήρου να μετατραπεί η χώρα σε μόνο δυτική,κοινώς προτεκτοράτο επίσημο...
6.Ο Κοτζιάς φάνηκε ότι με τη συμφωνία δεν είχε στόχο μόνο το ΝΑΤΟ που έπρεπε να μπουν τα Σκόπια σύμφωνα με τις δυτικές επιταγές αλλά και τα γερμανικά σχέδια περί.... μακεδονικού κράτους στο μέλλον! (Βλ.θεωρίες Φαλμεράυεερ, Μέρκελ.σχέδια του Χίτλερ,στήριξη των μειονοτήτων με σκοπό το διαίρει και βασίλευε από τη Γερμανία αλλά με όρους τώρα οικονομικών ζωνών....). Αν ήτανε μόνο το όνομα για το ΝΑΤΟ και Ε.Ε δεν θα είχε 20 άσχετα και κατάπτυστα άρθρα για τον ελληνισμό αυτή η... παραφωνία των λιμνών. Διότι τι σχέση έχει το όνομα που υποτίθεται ότι ήταν ο λόγος που δεν έμπαιναν στο ΝΑΤΟ κ.λ.π., με τα σχολικά βιβλία και τους άτλαντες ή την ΑΟΖ, ή την τεχνογνωσία που πρέπει να δώσουμε στα Σκόπια για διάφορα θέματα, ή το πώς θα λέμε εμείς το Μοναστήρι!Και ένα σωρό άλλα άσχετα, με τον υποτιθέμενο σκοπό, αλλά πολύ σχετικά για να υποβαθμισθεί η χώρα μας και να γίνει ίση με τα Σκόπια, από το πουθενά και έτσι γιατί κάποιοι γουστάρουν... ΣΟΡΟΣ κ.λ.π. Που τάσσονται κατά της ιδέας της πατρίδος και του έθνους και θέλουν ένα παγκοσμιοποιημένο αχταρμά!

itio
17/10/2018, 16:23
Άραγε, τον κρατάει πάρα πολύ γερά ο Καμμένος!

Ηδονή...
17/10/2018, 16:23
Αφήστε τους να τρώγονται... Και το αληθινό πάρτη θα γίνει μετά τις εκλογές που θα "δίνει" ο ένας τον άλλον για τις κυβερνητικές βρωμιές τους...

Waldorf
17/10/2018, 16:21
Θα μας λείψει ο προδότης και απατεώνας. Φαντάζομαι ότι θ' αντικατασταθεί με κάποιον ΠΟΛΎ χειρότερο.

@
17/10/2018, 16:32
Ναι, από τον τσίμπλα.

Νάνος
17/10/2018, 16:20
ΚΑΜΊΑ "κρίση". Άλλωστε, πόσο μετράει ο Π. Καμένος, βλέπετε, είναι ξεκάθαρο. Εξάντλησης τετραετίας.

Με το καλό
17/10/2018, 16:20
και οι υπόλοιποι άχρηστοι

Ίωνας 1890
17/10/2018, 16:19
Στο κακό και να μην μας γράφεις

Meister
17/10/2018, 16:19
ΠΡΏΤΑ ΈΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΣΥΝΈΦΕΡΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ «ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ» ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΑΊΝΟ. Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΗ, ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘOYN ΌΛΟΙ. ΠΛΈΟΝ Η «ΣΥΜΦΩΝΊΑ» ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΆ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗ.

Casper
17/10/2018, 16:17
Στο καλό και να μας γράφεις προδότη!..

..

Judy
17/10/2018, 19:17
ΑΦΟΎ ΠΡΌΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ. ΑΦΟΎ ΈΚΑΝΕ ΜΠΆΧΑΛΟ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ. ΦΕΎΓΕΙ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΘΈΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ. ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ. ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΌΜΩΣ ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ.

Βαλεντίνη
17/10/2018, 19:12
Μήπως είναι κανένα κόλπο, ώστε να εκβιαστούν οι Σκοπιανοί να ψηφίσουν, φοβούμενοι μήπως πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα; Απ' αυτούς τους ανθρώπους, όλα να τα περιμένεις, δεν ξέρω! Όλα είναι πιθανά! Ασχέτως αυτών που λέγονται μεταξύ τους!

Α, ρε Βαλεντίνα με τα ωραία σου!!!
17/10/2018, 19:19
Όλα τα είχαν οι ΣΑΝΈΛ, τα κολπέτα τους έλλειπαν... Αχ ρε Βαλεντίνα, με το ΤΊΠΟΤΑ ασχολείσαι!

Βαλεντίνα
πριν μία ώρα
Με τα κολπέτα κυβερνούν μέχρι σήμερα ρε μάγκα, αμφιβάλλεις περί αυτού; γιατί σου φαίνεται παράξενο; Από κολπέτα και κωλοτούμπες τίποτ' άλλο οι Τσιπροκαμμενοι ! Άσε μας τώρα, αρρωστημένα μυαλά είναι !!!!!

itio
17/10/2018, 18:39
ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ??

κορίτσια ο στόλος
17/10/2018, 18:28
Μόλις ο προδότης Κοτζιάς είδε ότι δεν βρίσκει ο Ζάεφ 80 προδότες... προσπαθεί να κάνει μια ηρωική έξοδο. Αλλά τα συντρόφια τους, οι περίπου 150 προδότες και όλο το πασοκοτσογλαναριό, ανέβηκαν στο τραίνο και... ο Κοτζιάς κατέβηκε στο Λιανοκλάδι για σουβλάκια!.. Ε ρε ξύλο που θα ρίχνουμε σε λίγο!

ωχ
17/10/2018, 18:00
Φαγώθηκε ο Κοτζιάς. Και το Καστελόριζο ποιος θα το παραδώσει στους τούρκους; Τη Θράκη; Την Ήπειρο;

Τσάμ
17/10/2018, 17:57
Ημέρα πένθους για εμάς το Αλβανικό λαό

Kent
17/10/2018, 17:55
Άφησες όμως παρακαταθήκη ρε θηρίο

Μ.ΠΑΣΟΚ
17/10/2018, 17:45
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΈΤΡΩΓΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ .

@μπασοκσυριζα
17/10/2018, 18:03
Δηλαδή τώρα θα γυρίσει στο πασοκ; ή θα πάει στο κιδησό; Μήπως να κάνει καινούριο κόμμα με τον Άκη και τον Παπαντωνίου; Ή μήπως με το Μαντέλη;

+654654
17/10/2018, 17:37
ρε μη τσιμπάτε από τα επικοινωνιακά κόλπα των φασιστών αριστερών.

takis
17/10/2018, 17:35
Άξιος ο Κοτζιάς για εμάς τους “νοτιομακεντόνσι” ντροπή στον Τσίπρα.

καμμένη αριστερά
17/10/2018, 17:34
Αριστεροί όλου του κόσμου: στα τέσσερα μπροστά στον Καμένο.

Κοτζιά στάσου!..
17/10/2018, 17:26
Μύγδαλα!
 
[Σ.σ.σ: Πιστέψτε με, το καλύτερο που έχω διαβάσει ως τώρα στα σχόλια!.. Μπράβο του, ο 
μάγκας που το έγραψε, έχει μεγάλη οξυδέρκεια πνεύματος και χιούμορ!..].


ΓΡΑΨΤΕ
17/10/2018, 17:18
Οι περισσότεροι σχολιαστές εδώ είναι οι γνωστοί καφενόβιοι και οι γνωστοί παπαγάλοι του βιβλιοπώλη. Και μη γράψετε τα γνωστά ότι είμαι συριζαιος, αριστερός και τα γνωστά όταν δεν συμφέρει τους επαγγελματίες σχολιαστές. ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ και ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΣ απο πολλούς εδώ μέσα. Αλλά εγώ είμαι δεξιός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ όχι επαγγελματίας που όπου φυσάει πάω. Και σε αντίθεση με εσάς που βλέπετε το εξωτερικό από τη τηλεόραση, εγώ λόγο δουλειάς πάω σχεδόν κάθε μίνα και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Καλή η πίεση της ομογένειας για να μην πάνε τα αεροπλάνα στους τούρκους. Αλλά χωρίς το ΥΠΕΞ και την οργάνωση δεν θα είχε αποτέλεσμα. Μήπως κάποιος από εσάς έχει ακούσει κάτι για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου; ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Ο Κοτζιάς είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα πολιτικούς που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην Τουρκία, ο μόνος που στις συνομιλίες έσωσε την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού. Αυτή ήταν η δήλωση του μετά από τις συνομιλίες στην Ελβετία για το Κυπριακό πριν περίπου 1 χρόνο. Και ταυτόχρονα ο Αρχιεπίσκοπος έκανε δηλώσεις κατά του Αναστασιάδη που έλεγε να ξεχάσουμε τι έγινε στην εισβολή. Μήπως θυμάται κάποιος από εσάς τη δήλωση μπροστά στα ΜΜΕ του Κοτζιά με δίπλα τον Τσαβούσογλου; Είπε ο Τσαβούσογλου θέλουμε άμεση λύση του Κυπριακού για να τον διακόψει ο Κοτζιάς και μπροστά στις κάμερες να πει, αν θέλετε άμεση λύση μαζεύτε τα σήμερα και φύγετε από τη Κύπρο. Μήπως θυμάστε όλοι σας πότε ήταν η πρώτη φορά η τουρκία δεν πήγε στη συνάντηση των Μεσογειακών κρατών; Μετά από τη συνάντηση Κοτζιά με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ. Και επί Κοτζιά η ΑΟΖ παίρνει σάρκα και οστά με συνεργασία Κύπρου, Αιγύπτου, Ισραήλ. Όσο για το Μακεδονικό, Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ. 50 χρόνια κανένας δεν ασχολήθηκε. Μετά από 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανένας είχε πει ο Μητσοτάκης κάποτε για τη ΨΕΥΤΌ Μακεδονία. Αυτή ήταν η νοοτροπία. Όμως σήμερα οι αλβανοί περιμένουν να πάρουν κομμάτι, οι κοσσοβάροι το ίδιο. Οι πειναλέοι θέλουν τη μεγάλη Αλβανία. Αυτοί που μέχρι χθες σκούπιζαν τον πίσω τους με φύλλα από τα δέντρα γιατί δεν είχαν χαρτί υγείας. Και τελευταίο, ο Κοτζιάς είναι σε φόρουμ με 100% δεξιά μέλη. Οι δικηγόροι αλλά ΚΑΙ οι προσωπικοί του σύμβουλοι είναι πρώην βουλευτές και πολιτευτείς της ΝΔ. Από εκείνους που τα ΜΜΕ λένε ότι δεν έχουν χώρο στο δημοκρατικό κόμμα της ΝΔ. Και οι σύμβουλοι του είναι από εκείνους που ήταν στα μαχαίρια με τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Γεωργιάδης έλεγε στα κανάλια ότι δεν θα δεχθεί όνομα με σύνθετη ονομασία. Το έθαψε, όπως πολλά άλλα.

[Σ.σ.σ.: Ειλικρινά, τέτοια ασυναρτησία λόγου και γραφής, δεν έχω διαβάσει ποτέ ως τώρα! Τέτοιον αχταρμά τουρλού-τουρλού μαλιαφατούρα! Τι να σας πω;  Άξιος ο μισθός αυτού που το έγραψε! Μ’ άρεσε πάρα πολύ όμως, αυτό το “πηγαίνω στην Αμερική κάθε μήνα (εμένα αυτό είναι το πρόβλημά μου, ότι η Αμερική είναι η τελευταία χώρα του κόσμου που θέλω να επισκεφθώ) και την Ευρώπη”. Σώπα ρε, μεγάλε! Και πώς την Αντέχεις τόση Αμερική, και τόση Ευρώπη; Ακόμα δεν σ’ έκαστε στο στομάχι; Μήπως είσαι κι εσύ από αυτά τα λαμόγια, που περιμένεις στη σειρά σου -λόγω Αμερικής Ευρώπης, να σαλτάρεις στο “τραίνο” σαν τον Χατζηδάκη; Δεξιός κάργα; Μόνον εσύ είσαι δεξιός ρε φλούφλη;]

XXX
17/10/2018, 17:42
Θα έμενε σε αυτό το τσίρκο, αν δεν είχε έστω και λίγο αξιοπρέπεια; Το 15μελες του Τσίπρα που στο τέλος έμεινε 5μελες από τις αποχωρήσεις, μαζί με το παλιό ΠΑΣΟΚ και την παλιά ΝΔ κάνουν κουμάντο στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο θα εκτελεστεί μέχρι τέλους, τους κρατάνε από τα @@.

Γιάννης
17/10/2018, 18:17
Μάλλον είσαι στην συνοδεία του Κοτζιά για να στέκεσαι έτσι γι αυτόν. Δεν ενδιαφέρει κανένα πλέον αν είναι ο Κοτζιάς αριστερός ή αν τον ακολουθούν οι δεξιοί και ότι άλλο λες σχετικά, και όσο αναφορά την στάση που κράτησε για το κυπριακό δεν λέει κάτι για έναν υπουργό εξωτερικών μίας χώρας όπως η Ελλάδα, για τις Πρέσπες ρε μεγάλε δεν μας είπες τίποτα για το δημοψήφισμα που το περιγελούσε ή το κατέκρινε πάλι δεν είπες τίποτε για οτι χαρίζει γη και ύδωρ στους σλαβο-βουλγαρο-αλβανούς πάλι δεν λες τίποτε. Τελικά είσαι σίγουρα μαζί του. Α, να μην ξεχάσω. Δεν ψάχνουμε ούτε δεξιούς ούτε αριστερούς. Ή ότι άλλο... ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ψάχνουμε.

τακης
πριν 36 λεπτά
Έγραψες ένα κατεβατό για να μας πεις, τι; Ότι η πολιτική προπαγάνδα είναι μέρος της πολιτικής, και ότι η αριστερή προπαγάνδα (βλέπε Κοτζιά) είναι θέατρο βρόμικης πολιτικής του “άλλα λέμε κι άλλα εννοούμε”; Είναι άξιο απορίας το πλασάρισμα σου. Καθ' οτι πολυάσχολος, κατά τα λεγόμενά σου. Όπως επίσης άξιο απορίας είναι το ότι ένας κνίτης,  που στην πορεία γίνεται πασόκος, μετά πηδάει στο σύριζα με κοινές απόψεις περί ανταρσίας συνεργάζεται με νεοδημοκράτες συμβούλους και δικηγόρους, εσύ του πλέκεις το εγκώμιο; Και δεν βλέπεις ότι είναι απλά ένας πολιτικός τυχοδιώκτης του όπου φυσάει ο άνεμος; Και όταν το βαπόρι αρχίζει και μπατάρει την κάνει πρώτος για άλλες "πολιτείες"; Περίμενε και θα δεις! Δεν ξέρω αν είσαι δεξιός αριστερός η ότι μπορεί άλλο. Αλλά το σανό κράτα τον για τον εαυτό σου.

44
17/10/2018, 17:08
Ρε άσχετοι, τι είναι αυτά που λέτε ότι ο Καμένος έχει στο χέρι τον Τσίπρα; Τα πράγματα είναι άπλα. Ό Καμένος ως ψεκασμένος που είναι θέλει να είναι υπουργός εθνικής άμυνας. Πρόκειται για νούμερο, βλάκα, αισθάνεται Μέγας Αλέξανδρος, ξέρει ο Καμένος ότι είναι τελειωμένος, θα εξαντλήσει και την τελευταία ήμερα, αυτά είναι τίποτα άλλο. Και τον χαχα Τσίπρα τον βολεύει να το παίζει πρωθυπουργός, και οι δυο τους ψάχνουν να βρουν τρόπο να γλυτώσουν το ειδικό δικαστήριο αυτό είναι πολύ σοβαρό, τους καίει τους ζεματάει, και το σπρώχνουν όσο πάει. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί; Το ειδικό τους ενδιαφέρει, έχουν χάσει τον υπνο τους. Παραμιλάνε!


[Σ.σ.σ.: Καλά τα λες, ρε φίλε... Να ήξερες όμως και να γράφεις ελληνικά, θα ήταν πολύ καλύτερα!.. Είδα κι έπαθα να διορθώσω το κείμενό σου, γιατί αλλιώς θα το πέταγα, ειλικρινά στο λέω, στα σκουπίδια, και όχι από κακία].

Παραιτήθηκε?
17/10/2018, 17:02
Οχι, ρε γα@το! Και τώρα τι θα κάνουμε δίχως τον Κίζινγκερ των Βαλκανίων! Δίχως την GOOD DIPLOMACY! Δίχως τις καπελαδούρες του Τσώρτσιλ και του συντρόφου του Ζαχαριάδη! Τι θα γίνει τώρα αυτή η... εξαιρετική, αριστουργηματική, πρότυπο συμφωνία των νερών;

17/10/2018, 17:01
Μόλις διαφάνηκε πως η Συμφωνία των Πρεσπών μάλλον θα πάει στο καλάθι των αχρήστων (λόγω Σκοπίων), ο Κοτζιάς αποφασίζει ηρωική έξοδο απ' την Κυβέρνηση. Έτσι, εάν παρ' ελπίδα περάσει η Συμφωνία, αυτός θα συνεχίσει να έχει την πατρότητά της, εάν ακυρωθεί (το πιο πιθανό) θα φταίνε αυτοί που τον έδιωξαν απ' την Κυβέρνηση. Και η πίτα σωστή, και ο σκύλος χορτάτος...

Μάκης
17/10/2018, 16:49
Κοτζιάς ο προδότης της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδας... Γενικά ο προδότης του Ελληνισμού!

Σ.Α.
17/10/2018, 16:43
Στον αγύριστο ...

Έλληνας
17/10/2018, 16:43
Εδώ έθαψε, βρε Νίκο, όλους αυτούς που ξεκίνησαν μαζί. Αλαβάνο, Λαφαζάνη, Ζωίτσα... Με σένα θα κολλήσει! Επίσης έθαψε και 11.000.000 Έλληνες με τα μνημόνια που υπέγραψε. Ας προσέχαμε...

bobmastoras
17/10/2018, 16:37
Μην τσιμπάτε με τα κόλπα τους. Μαϊμού κρίση και παραίτηση είναι για να δώσουν στους Σκοπιανούς βοήθεια ενόψει της ψηφοφορίας τους. Για να πούνε αφού σφάζονται στην Ελλάδα η συμφωνία είναι καλή για εμάς. ΔΕΝ διδαχτήκατε τίποτε τόσα χρόνια από τις λαμογιές του Τσίπρα! Πόσα πρέπει να μας κάνουν για να μάθουμε!

Ανδρέας
17/10/2018, 16:30
Περί παραιτήσεως Κοτζιά συνοπτικά τον οδήγησαν τα εξής:
1.Το"μαστίγωμα"από το δημοψήφισμα στα Σκόπια
2.Το ότι οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια πέφτουν στο κενό
3.Το αποτέλεσμα των εκλογών που θα γίνουν στα Σκόπια είναι αβέβαιο και επομένως αβέβαιη έως και" καταβύθισης" της συμφωνίας -της ήδη-μη ισχύουσας στην πραγματικότητα προσύμφωνο των...λιμνών που κάποιοι την βάφτισαν διεθνή δίχως να συμμετέχει κανένα άλλο κράτος παρά μόνο δύο με την παρουσία ενός μάρτυρα(ΝΙΜΙΤΣ) 4.Η αντιρωσική πολιτική του Κοτζιά που προφανώς ενόχλησε το Μαξίμου (καλά τώρα τα περί ρουβλιών και επιρροής στα ελληνικά συλλαλητήρια δεν το σχολιάζω γιατί γελούν και οι πέτρες,αν περιμέναμε από τους Ρ'ώσους για να διαδηλώσουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας)
5.Η επίσκεψη Τσίπρα και Καμένου στη Μόσχα είναι γερό χαστούκι στον Κοτζιά που η στάση του έδειχνε ότι το ΥΠΕΞ χάραζε δική του... κυβερνητική πολιτική που απέκλειε τις διόδους με τη Ρωσία και ήθελε να παγιώσει μια αντιρωσική (ούτε καν ουδέτερη)πολιτική και εξολοκλήρου να μετατραπεί η χώρα σε μόνο δυτική,κοινώς προτεκτοράτο επίσημο...
6.Ο Κοτζιάς φάνηκε ότι με τη συμφωνία δεν είχε στόχο μόνο το ΝΑΤΟ που έπρεπε να μπουν τα Σκόπια σύμφωνα με τις δυτικές επιταγές αλλά και τα γερμανικά σχέδια περί.... μακεδονικού κράτους στο μέλλον! (Βλ.θεωρίες Φαλμεράυεερ, Μέρκελ.σχέδια του Χίτλερ,στήριξη των μειονοτήτων με σκοπό το διαίρει και βασίλευε από τη Γερμανία αλλά με όρους τώρα οικονομικών ζωνών....). Αν ήτανε μόνο το όνομα για το ΝΑΤΟ και Ε.Ε δεν θα είχε 20 άσχετα και κατάπτυστα άρθρα για τον ελληνισμό αυτή η... παραφωνία των λιμνών. Διότι τι σχέση έχει το όνομα που υποτίθεται ότι ήταν ο λόγος που δεν έμπαιναν στο ΝΑΤΟ κ.λ.π., με τα σχολικά βιβλία και τους άτλαντες ή την ΑΟΖ, ή την τεχνογνωσία που πρέπει να δώσουμε στα Σκόπια για διάφορα θέματα, ή το πώς θα λέμε εμείς το Μοναστήρι!Και ένα σωρό άλλα άσχετα, με τον υποτιθέμενο σκοπό, αλλά πολύ σχετικά για να υποβαθμισθεί η χώρα μας και να γίνει ίση με τα Σκόπια, από το πουθενά και έτσι γιατί κάποιοι γουστάρουν... ΣΟΡΟΣ κ.λ.π. Που τάσσονται κατά της ιδέας της πατρίδος και του έθνους και θέλουν ένα παγκοσμιοποιημένο αχταρμά!

itio
17/10/2018, 16:23
Άραγε, τον κρατάει πάρα πολύ γερά ο Καμμένος!

Ηδονή...
17/10/2018, 16:23
Αφήστε τους να τρώγονται... Και το αληθινό πάρτη θα γίνει μετά τις εκλογές που θα "δίνει" ο ένας τον άλλον για τις κυβερνητικές βρωμιές τους...

Waldorf
17/10/2018, 16:21
Θα μας λείψει ο προδότης και απατεώνας. Φαντάζομαι ότι θ' αντικατασταθεί με κάποιον ΠΟΛΎ χειρότερο.

@
17/10/2018, 16:32
Ναι, από τον τσίμπλα.

Νάνος
17/10/2018, 16:20
ΚΑΜΊΑ "κρίση". Άλλωστε, πόσο μετράει ο Π. Καμένος, βλέπετε, είναι ξεκάθαρο. Εξάντλησης τετραετίας.

Με το καλό
17/10/2018, 16:20
και οι υπόλοιποι άχρηστοι

Ίωνας 1890
17/10/2018, 16:19
Στο κακό και να μην μας γράφεις

Meister
17/10/2018, 16:19
ΠΡΏΤΑ ΈΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΣΥΝΈΦΕΡΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ «ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ» ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΑΊΝΟ. Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΗ, ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘOYN ΌΛΟΙ. ΠΛΈΟΝ Η «ΣΥΜΦΩΝΊΑ» ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΆ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗ.

Casper
17/10/2018, 16:17
Στο καλό και να μας γράφεις προδότη!..