ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΩΝ “ΤΡΙΩΝ”, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Δείτε τον παρακάτω πως μιξοκλαίγεται ευνουχισμένος και καταρρακωμένος σε γελοίες και ανόητες ενέργειες, ενώ η δύναμη και η αντίδραση βρίσκεται άχρηστη στα χέρια του! Δυο σιχαμερά ερπετά αλλοδαπά, αποβράσματα χαλασμένα "ευρωπαϊκά τυριά" του κάνουν το βίο αβίωτο... Αυτός, εκειειειεί!.. “Σφάξε με αγά μ’ ν’ αγιάσω”
Αλήθεια; Μ’ αυτούς τους Έλληνες θα κάνει πόλεμο η Ελλάδα και θα πάρει... την Πόλη; Τη Νάξο κατοικούν μόνο πουστράκια και γριούλες; 
  */*
Ο 30χρονος τουρίστας και ο πατέρας του βρίζει και απειλεί τους κατοίκους. Οι κάτοικοι ετοιμάζονται για ομαδικό εξώδικο.

Άνω κάτω έχει κάνει τον Ορκό Νάξου Αυστριακός που διαμένει στην περιοχή που έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους...

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή, η ζωή τους είναι ανυπόφορη καθώς ο 30χρονος Αυστριακός όπως και ο πατέρας του δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα στους περίοικους με την άκρως ρατσιστική αλλά και επιθετική συμπεριφορά τους καθημερινά.
«Έλληνες σκουλήκια να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μου. Εσείς οι Έλληνες δεν έχετε χρήματα... να φύγετε» λέει συνεχώς στους κατοίκους απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει. «Επίσης έχει δυο σκυλιά ελεύθερα, τα οποία και αυτά είναι επιθετικά» λένε στο naxostimes.gr.
«Η συμπεριφορά τους είναι απερίγραπτη. Ερχόμαστε στο νησί να ηρεμήσουμε και αντιθέτως μας γεμίζουν προβλήματα με αυτά που καθημερινά κάνουν. Μας απειλούν συνεχώς για τη ζωή μας και πολλοί από εμάς φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας» δηλώνουν οργισμένοι.
(σ.σ.σ.: Χα, χα, χα... Ευτυχώς που δηλώνουν και... οργισμένοι! Αλλιώς, τι θα γινόμασταν!..)
Οι κάτοικοι αρκετές φορές έχουν καλέσει την αστυνομία που έχει κάνει συστάσεις στους Αυστριακούς, χωρίς όμως να συμμορφώνονται. Πλέον όλοι μαζί οι κάτοικοι, που ήδη έχουν κάνει ομαδικό εξώδικο, θα καταθέσουν και μήνυση αφού δεν ξέρουν με ποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
«Είμαστε οργισμένοι! Δε συμμορφώθηκαν σε κανένα όρο του συλλογικού εξώδικου που κάναμε μετά από Γενική Συνέλευση του συγκροτήματος κατοικιών» σημειώνουν.
«Έχουμε απευθυνθεί στην πρεσβεία της Αυστρίας
(σ.σ.σ.: Μπράβο ενέργεια!.. "Έλληνα", δεν παίζεσαι με τίποτα!), δεν στην Ελλάδα καθώς και στο συνήγορο του πολίτη μήπως και βρούμε μια λύση στο πρόβλημα. Έχουμε καλέσει την αστυνομία που άμεσα και με μεγάλη προθυμία ήρθε στην περιοχή, τους επέπληξε, αλλά μάταια... Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται καθημερινά κάνοντας τη ζωή μας μαρτύριο. Η συμπεριφορά τους είναι παραβατική στα πάντα... Πριν λίγες μέρες ο 30χρονος πήγε να «πατήσει» με το αμάξι μια γυναίκα, άλλη μέρα μάθαμε έβγαλε όπλο σε κάποια άλλη. Μας βρίζουν συνεχώς... Φοβόμαστε...» δηλώνουν.
 

Οι συγκεκριμένοι Αυστριακοί, γονείς με ένα γιο (30χρονο) μένουν περίπου 4-5 μήνες το χρόνο στον Ορκό Νάξου αφού εκεί έχουν αγοράσει ένα διαμέρισμα και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περίοικων.
«Δε σέβονται τίποτα.
(σ.σ.σ.: Πω-πω-πωωω!.. Ντροπή!..). Ούτε τους κανονισμούς για το πάρκινγκ των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι θα πρέπει να έχουν δεμένα στην αυλή τους τα σκυλιά. Δε σέβονται και δεν τηρούν τη νομοθεσία σε πολλούς τομείς και είναι βαθιά ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες. Συνεχώς μας βρίζουν με τα χειρότερα λόγια» καταγγέλλει κάτοικος.
«Ερχόμαστε στο σπίτι μας
(σ.σ.σ.: Τα καημένα τα προβατάκια, πάνε στο μαντρι να ηρεμήσουν, αλλά ο λύκος δεν τ' αφήνει... Ευρωπαίκή Ένωση, τι κάθεσαι; Τρέξε να τα ασώσειος! Τα προβατάκια!..) στον Ορκό να περάσουμε τις διακοπές μας και να ηρεμήσουμε αλλά δεν μπορούμε. Πρέπει κάτι να γίνει και να σταματήσει αυτή η κατάσταση» σημειώνει.

Πηγή:
naxostimes

Σ.Σ.Σ.: Αλήθεια; Είναι αλήθεια ότι ΌΛΟΙ στη Νάξο όλοι κατουρούν καθιστοί, και κάτω από τα παντελόνια τους φορούν ζαρτιέρες και κομπινεζόν;