ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΌ ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ), ΞΈΡΟΥΝ...

Τρεις, και όχι δεκατρείς, ήταν αρκετοί για να αλλάξει χέρια η Ελληνική Μακεδονία και να γίνει σλαβική.
Κάτι που δεν κατόρθωσαν με νύχια και δόντια πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΚΕ, όπως ο Νίκος, ο Μάρκος, και λίγα ακόμα καθάρματα! 

300 προδότες πλέον, όλων των αποχρώσεων και όλων των πολικών ιδεών, παρατάξεων, εργάστηκαν το τελευταίο τρίμηνο πυρετωδώς, για να ξεπουλήσουν, όχι τη “Μακεδονία” μας μόνον, αυτήν την είχαν προ-πουλημένη εδώ και χρόνια, εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου, αλλά την Ελλάδα!.. Σειρά έχει η Ελλάδα!.. 
Μετά τη “Βόρειο Ήπειρο”, την “Ανατολική Ρωμυλία”, την “Δυτική Θράκη”, την “Μακεδονία” τώρα, ακολουθούν, ίσως, οι “Νότιες Σποράδες”, η “Κρήτη”, γιατί όχι η “Κέρκυρα” η “Λευκάδα” η “Θεσσαλία”, και η μισή “Πελοπόννησος”.
Θα μείνει μόνο το... δεσποτάτο της Αττικής, για να παίζουν κάποιοι κίβδηλοι και εξαμβλώματα πολιτικά εκεί πέρα τους "Βολευτές όλων των Ελλήνων”, τους “Αρχηγούς κομμάτων όλων των Ελλήνων”, το “Κοινοβούλιο όλων των Ελλήνων”, και άλλα παιχνιδάκια... εξαγώγιμα προδοτικά, για καθυστερημένα κυρίως, και βλαμμένα μεγάλα παιδιά. Πέρα από προδότες! Στων οποίων το άκουσμα των ονομάτων και μόνον, από τούδε και στο εξής, τα στομάχια... όλων των Ελλήνων, θα δοκιμάζονται άγρια στην αναγούλα, και θα τρελαίνονται στο άγριο ξερατό!
Από σήμερα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο “Κοινοβούλιο” αποκτάει ένα επιπρόσθετο γράμμα -το ξέρετε πιο είναι, βρείτε τη σειρά και βάλτε το μόνοι σας- ο επιθετικός προσδιορισμός επισήμως, το πρώτο συνθετικό, γίνεται από “Ελληνικό/ος”, “Ελληνόφωνο/ος”. Χωρίς ουδεμία αμφιβολία.
Εξ’ άλλου, προ πολλού εκεί μέσα χρησιμοποιείται η Αγγλική γλώσσα (νόμοι κυκλοφορούν στα αγγλικά, νομοσχέδια), είναι θέμα χρόνου το πότε θα καταργηθεί η Ελληνική, (για το καλό μας) η οποία πέρα από σιχαμάρα που νοιώθουν γι’ αυτήν όλοι οι “Βολευτές”, τους είναι και μεγάλο εμπόδιο στην... λαμπρή προδοτική τους σταδιοδρομία! Δεν μπορούν να ανέβουν γλωσσικά. 

Σήμερα αν ο Έλληνας δεν μιλάει πέντε μητρικές γλώσσες, δεν είναι Έλληνας! Αυτό δεν μας μάθαιναν τόσα χρόνια στα σχολεία ;
Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του κοπρο-Ζάεφ αγκαλιά με τον κοπρο-Σόρρο. Μη βαρυγκωμάτε, αναμείνατε στο ακουστικό σας, έρχονται και οι φωτογραφίες του τελευταίου... Ερωτικές, αγκαλίτσες φιλάκια... Και με τους Τσίπρα, Μητσοτάκη, Καμμένο, Σαμαρά (τον λεγόμενο και ξεσαμάρωτο), Μπουρδούμπα και τα άλλα “παιδιά της πιάτσας”, του αξέχαστου Νίκου Τσιφόρου.
Σκύλιασαν οι κωλοφυλλάδες της χαβούζας να μας παραμυθιάζουν μέρες, μήνες τώρα, για την “διαφωνία” τάχα, τις “μεγάλες μάχες” στη βουλή, τις “κόντρες” και “αντιθέσεις θανάτου”, ενώ όλα απεδείχθησαν μιλημένα, συμφωνημένα, και προσχεδιασμένα.


Οι μόνοι αντίθετοι και στεντορεία τη φωνή, ακλόνητοι, ήταν τα πλήθη του Ελληνικού λαού! Τραγική ειρωνεία; Αυτών, δηλαδή, που τους ψήφισαν! Και τους ανέδειξαν στον ανώτερο σκαλί της προδοσίας, 300 ανθέλληνες, οι οποίοι αναγουλιάζουν ως φαίνεται, σε κάθε τι το Ελληνικό και πατριωτικό!
Τώρα, σε λίγες μέρες, λίγους μήνες, πάλι τα ίδια σκατά θα μας ζητήσουν! "Δημοκρατικά”. Την ψήφο μας να ρίξουμε. Να τους δώσουμε δηλαδή, άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια προδοσίας!  Και μετά άλλα, και άλλα... Γαϊτανάκι πάει το πράγμα ρε παιδιά, δεν το καταλάβατε; Δεν το σιχαθήκατε; Να πριονίζετε τα πριονίδια; 40 χρόνια τώρα, της επάρατης και αισχρής, αισχροτάτης μεταπολιτεύσεως;
Η υποτιθέμενη δικτατορία, παρέδωσε σ’ αυτό το αισχρό και προδοτικό, μεταπολιτευτικό κακουργηματικό πολιτικό συνονθύλευμα σύστημα, μια Ελλάδα με μηδέν χρέος! Μηδέν εγκληματικότητα, απόλυτη ειρήνη και ευτυχία, που μας την έκαναν τα τομάρια και οι κακούργοι όλων των αποχρώσεων (τη ζωή μας) χειρότερη κι από κόλαση... 7 αστέρων!
Στην “7ετία” υπέφεραν όσοι τους άξιζε να υποφέρουν. Μια “7ετία” “φασιστική”, “αντιδημοκρατική”, δεν μπορούσες δηλαδή τότε, έτσι όπως σου καύλωνε να κάνεις πορεία- διαδήλωση, να εκτονωθείς δηλαδή από τις ορμές που είχαν συσσωρευτεί στους όρχεις σου λόγω απραξίας, ούτε να σπάζεις πλάκες πεζοδρομίου με κουκούλες ως τ’ αυτιά, κατσαπλιάς, και να τις πετάς στις άλλες “κουκούλες”, τους άλλους “κατσαπλιάδες”, ντυμένους στα κράνη τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, και τα όπλα με τα δακρυγόνα, τις λαστιχένιες σφαίρες!  


Μια “7ετία” που είχε σβήσει (σεισάχθεια) τα χρέη όλων των, πραγματικά, Ελλήνων πολιτών, και είχε γεμίσει τις αγροτικές αυλές με γεωργικά μηχανήματα, βιομηχανία βαριά, για να φθάσουν στις μέρες μας οι προδότες οι κακούργοι και οι εγκληματίες, όχι πολιτικοί, αλλά πολιτικάντηδες τις μύξας, της χλαπάτσας στο σύνολό τους, να καταστρέψουν την γεωργία (πρωτογενή παράγοντα), την βιομηχανία, από τα τελευταία προπύργια το τέλος Χαλυβουργικής πρόσφατα, την ηρεμία και την γαλήνη που βασίλευε στα σπίτια και τις πόλεις μιας Ελλάδος, η οποία ευημερούσε συνεχώς!.. Αναπτύσσονταν, έγινε ανεπτυγμένη χώρα, που τόσο πολύ το ποθούσε.
Αυτοί οι ξετσίπωτοι προδότες όμως, οι οποίοι παρέδωσαν αμαχητί όλα τα όπλα και ζήτησαν βασταγαριές για τα εθνικά μας θέματα από την βυζαρού αρμεγάλ της Γερμανίας, πρώην κωλ-γκερλ του Χόνεκερ, την αμερικανική πινέζα τον άεργο Νίμιτς (που το όνομά του προδίδει απόλυτα την καταγωγή του), αλλά και, κουμμουνιστες όντας στα λόγια, τις πλάτες της, άκρως ανθελληνικής και προσβλητικής για την Ελλάδα, αμερικανικής πρεσβείας, στην Αθήνα!
Πέρα από τα κάθε είδους δωράκια, στυλ Τσοχατζόπουλου που εισέπραξαν στους μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, οι οποίοι, και αυτοί, σύντομα θα πάψουν να είναι μυστικοί.
 

Θα πρέπει να ξέρουν λοιπόν, όλοι αυτοί οι “εφιάλτες” και οι “παυσανίες”, πως από αύριο η Ελλάδα, η ψηφοθηρική, αλλάζει σελίδα, οι απαίσιες φάτσες τους έχουν καταγραφεί, και στις ανάποδες μέρες που θα έρθουν (δεν θα έρθουν;), τους περιμένουν πραγματικά, πολύ μεγάλες εκπλήξεις!
Οι γνωστές ρητορικές της πούτσας -“αλλαγές”, ποτάμια που “δεν γυρίζουν πίσω”, άλλα φαιδρά και  ανόητα για χαχόλια της “βάσης”- τελείωσαν, οι ασκοί του Αιόλου ανοίχθηκαν, και από τούδε και στο εξής, αυτό που θα ισχύει, θα είναι το λαϊκό και πάνσοφο, "ο σώζων εαυτόν σωθείτω". Ή, το “όποιον πάρει ο χάρος”!
Τσίπρας, Μητσοτάκης, Θεοδωράκης. Καμμένος, Μπουρδούμπας, Φω-φω-φώ-φη (που έγινε πολιτικός επειδή πέθανε ο πατέρας της), αλλά και κάθε είδους άλλος τενεκές ξεγάνωτος, εκτός του Βασίλη Λεβέντη, ο μόνος, ίσως, πραγματικός λεβέντης όπως απεδείχθη στην “Ελληνική Βολή”, θα πρέπει πραγματικά να χάσουν τον ύπνο τους, η αναμονή, ίσως διαρκέσει πολύ!
 

Εξαιρώ την “Χ.Α.” σκόπιμα, αφού ό,τι πολιτικό ενάντια στα ξεπουλήματα όλων αυτών των βρωμύλων και παρεισάκτων αχρείων (που κατέσχεσαν τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, τα σπίτια μας τα υπάρχοντά μας κινητά και ακίνητα, μας εισήγαγαν στα επιδόματα, τα κοινωνικά βοηθήματα αλλά Κολχόζ), είναι υποκινούμενο "χρυσαυγίτικο", ή το κάνουν “φασίστες”, “χρυσαυγίτες”, άρα, όλη η Ελλάδα!
Όλη η Ελλάδα, λοιπόν, από αύριο θα είναι “χρυσαυγίτικη”, “φασιστική”.
Ζήτω ο κακός μας ο καιρός... 

Ζήτω ο ανύπαρκτος και διαλυμένος, ευνουχισμένος μας στρατός... 
Ζήτω και ο ανάποδός μας χρόνος, ο κακόχρονος, όπου μας μπήκε, γάντι κωλοδάχτυλο, κανονικά, και δεν τον πήραμε είδηση, καν!..  
Τόσο ωραία ήταν στημένη η συνεργασία συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως στην ελληνική “Βολή”, με τις φαρδιές τις τσέπες και τα παραγεμισμένα στομάχια!..
 
Κι εσύ Λαέ βασανισμένε; Φάε σκατά Λαέ!..
Και μάθε να ψηφίζεις -αν μάθεις ποτέ- αλλά και τι ψηφίζεις;
Όλοι αυτοί που ψηφίστηκαν, και ψηφίστηκαν με κάποιο κόμμα, στη συνέχεια το άλλαξαν χωρίς την σύμφωνη γνώμη των ψηφοφόρων τους, παρέδωσαν τη Μακεδονία μας στους απάτριδες και γύφτους Σλάβους των Σκοπίων, είναι δέκα φορές μεγαλύτεροι και αισχροί προδότες από τους άλλους, πρέπει να τύχουν πραγματικής παραδειγματικής τιμωρίας, αν μη τι άλλο, από τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους! 

Αλλά και όλους τους πατριώτες συμπολίτες μας, όχι τους Ελληνοφώνους!..
Οι ελληνόφωνοι μας προέκυψαν με τον “σφύριζα”, γι αυτό και από σήμερα, πρέπει να τους ξεχωρίσουμε βαθειά!.. Τους Έλληνες, από τα μιάσματα τους Ελληνοφώνους.
Πρέπει να το κάνουμε.