ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΌΤΑΝ Η ΓΕΛΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΊΤΙΚΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΆΕΙ ΤΗΝ “ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ”...

Οι δυο πιο γελοίοι, καταγέλαστοι "αρχηγοί"
κρατών του κόσμου, οι οποίοι απολαμβάνουν
τα συγχαρητήρια όλης της υφηλίου, πλην
της Ελλάδος και της Κύπρου. Απολαύστε
τους εδώ, έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια! 
"Γελᾷ δ' ὁ μωρός, κἄν τι μὴ γέλοιον ᾖ".
Είναι γεγονός ότι τα παλληκάρια σε ένα κράτος -και όταν λέμε παλληκάρια εννοούμε τα πολιτικά, τους ηγέτες, δηλαδή- βγαίνουν κάθε πενήντα ή εκατό χρόνια.
Στην Κύπρο είχαμε ένα τέτοιο παλικάρι στις μέρες μας, τον Τάσο Παπαδόπουλο. Έκτοτε και εκεί, βασίλεψαν ή μεσουράνησαν οι χαρτογιακάδες, οι σφογγοκωλάριοι, οι αχυράνθρωποι οι αεριτζήδες,  και τα άλλα δουλικά σε ξένες υπηρεσίες άτομα, τα οποία έκαναν ή κάνουν το παν, να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, όλα τα άλλα... Γαία πυρί μειχθήτω!
Από εκείνο το γελοίο κουμμούνι κατά δική του δήλωση με την κόμμωση... Φαράχ Ντυμπά, μέχρι τον σημερινό “ακροδεξιό” με το κατάμαυρο μαλλί εικοσάρη, πρόεδρο της Κύπρου Νικόλαο Αναστασιάδη! Ο οποίος κάθε λίγο χτυπάει με μία ατάκα του όπως ο Πίτουρας και ο Τακατάκας στο σταυρό... Μπουμ!.. Και μας κάνει όλους, Έλληνες και Κυπρίους, να λάμπουμε, να τρελαινόμαστε από... εθνική υπερηφάνεια!


Η σημερινή ατάκα, λοιπόν, αυτού του υποκειμένου, είναι: 
“Το όνομα (στους γύφτους απάτριδες των Σκοπίων) έτσι κι αλλιώς είχε δοθεί από το 1992!.. Θερμά συγχαρητήρια στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών”.  Αυτό είπε... ο Ναβουχοδονόσορ, και καθάρισε!
Μένει η απάντηση στην επαίσχυντη αυτή δήλωση, την οποία θα του δώσουμε εμείς. Με βαριά καρδιά μεν, αλλά θα του τη δώσουμε. Σ’ αυτόν τον αηδιαστικό, τον εμετικό και τον ξεδιάντροπο “αρχηγό”, που το παίζει και “πρόεδρος” της Κύπρου:
-Αφού λοιπόν, το όνομα είχε δοθεί από το 1992 (στους γύφτους των Σκοπίων), τότε και η μισή Κύπρος Αναστασιάδη είναι τουρκική, από το 1974. Επομένως, τι σκατά θέλεις και γκαρίζεις για την κατοχή της... Φάτα, σκάσε, βούλωσ’ το, και πήγαινε απέναντι να σε δοκιμάσει κανένας μουστακαλής το... οθωμανικόν, μόνο για τέτοιο κάνεις!
Αλίμονο στους Κυπρίους πατριώτες, που χάθηκαν εθελοντικά στον Μακεδονικό Αγώνα και την ΕΟΚΑ, τον Μεγάλο Πόλεμο! Αλίμονο, να βλέπουν από εκεί που είναι την κατάντια σου, την ξευτίλα σου, και την προδοσία των ανθρώπων-ηγετών δήθεν, του πανέμορφου αυτού Ελληνικού νησιού! 

 */*
Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μεγάλο και τρανό του γελοίου Αναστασιάδη, έχουμε και τα... αντριλίκια του Τάκα-τάκα... 

[Το θυμάστε εκείνο το τραγουδάκι με τον Τέρυ Χρυσό... Τώρα, ο Τέρυ... “Τέεερυ, το φαΐ σου παιδάκι μου”... Αλλά τη δουλειά την έκανε!.. Το εξωμήτριο πέτυχε... Το χτυπούσαμε πάνω-κάτω όπως βαρούσαμε μαλακία... Τάκα-τακα τάκα-τακα τάκααα-τά...]
 
Ο οποίος εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν, τώρα που συναίνεσε, συνταίριαξε στην προδοσία της Μακεδονίας με το αδελφάκι του τον Σφύριζα (πρ-πρρ-πρρρ), αλλά οι Νεοδημοκράτες χαχόλοι και... δεξιοί κάργα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που ο “αρχηγός” τους είπε το μεγάλο “όχι”, λάβρος ξεχύθηκε σαν άλλος αρχάγγελος Μιχαήλ με την ρομφαία

να μας ενημερώσει πως: 
“Ο Πίτουρας, χαρακτήρισε όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες...".
Πω-πω-πωωώ!.. Κατηγορίες!.. Και παρακάτω:
“Είναι  ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό... Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι υπερήφανοι και αξιοπρεπείς και σύντομα θα του δώσουν (σ.σ. του κ. Τσίπρα) την απάντηση που του αξίζει".

Πω-πω-πωωώ!..

[Ρε, βλαμμένε!.. Ρε, γελοίε... Ρε, άεργε καραγκιοζοπαίχτη... Πρώτον, σε ποιανού ή ποιων Ελλήνων πρόσωπα είδες την περηφάνια και την αξιοπρέπεια; Που ΌΛΟΙ ντρέπονται και δεν ξέρουν που να πάνε να κρυφτούν! Και τι απάντηση να δώσει ο “Έλληνας” στον προδότη, τώρα που έχασε τη Μακεδονία; Να μην τον ψηφίσει; Ε, και; Να τον στείλει στο σπίτι του; Ε, και; Να ψηφίσει εσένα; Γιατί; Τι του έκανες εσύ; Ή τι θα του κάνεις εσύ καλύτερα ή χειρότερα, από αυτό το έγκλημα που έκανε ο Πίτουρας, της εσχάτης προδοσίας; Κι εσύ συναίνεσες με όλα τα μέσα που διέθετες, την άλλη μέρα έτρεξες να μας πεις ότι δεν θεωρείς προδότες, κανέναν, και αυτούς που ψήφισαν, και αυτούς που “καταψήφισαν”!.. Την απάτη, το ψέμα, τις γελοίες και ανόητες, παιδαριώδεις και βλακώδεις ατάκες σου, οι οποίες σταματούν τραίνα με ιλιγγιώδη ταχύτητα!
Ρε... Ακόμα δεν το πήρατε είδηση ότι ο κόσμος σας σιχάθηκε; ΌΛΟΥΣ! Για όλους μας, όλοι εσείς είστε προδότες και εθνικοί μειοδότες, που θα αφανίστε, θα σβήστε την Ελλάδα απ’ το χάρτη, αφού δεν ρέει ίχνος αίματος ελληνικού στις φλέβες σας, αλλά και γιατί η Ελληνική συνείδηση μέσα σας, έχει τελείως απονεκρωθεί! Από την πολύ καύλα που έχετε για την εξουσία και μόνον! Τίποτ’ άλλο].


Λοιπόν, παιδιά!.. Ειλικρινά... Ύστερα από όλα αυτά... Να, μα την παναγία.... Έγινα κι εγώ ξανά Νεοδημοκράτης, τρέχω να ξεσκονίσω το βιβλιάριό μου, να το έχω έτοιμο, μήπως και δεν προλάβω, χάσω στη βιασύνη μου την νέα εθνική ψηφοφορία!.. Την νέα εθνική κοροϊδία του Έλληνα... Άλλο να ψηφίζει από βραδύς, και άλλο να του βγαίνει ξημέρωμα! Αμέσως, την άλλη μέρα που έκλεισαν οι κάλπες! 

Είδατε τι έπαθε ο... Αμαζόνιος; Τι έπαθαν οι ΑΝΕΛλήνιστοι;  Τώρα τραβούν μα μαστάρια τους φωνάζοντας: Μας πρόδωσαν!.. Μας πρόδωσαν!.. Ποιοι, τάχα;
Από χθες, η "Ελληνική Βολή” είναι και καθαρά μειοψηφική. Αφού διαθέτει μόνον 145 βολευτές! Η δημοκρατία όμως, τρέχει από τα μπατζάκια και των “300”!
300 γαϊδούρια
ξεσαμάρωτα, χωρίς ίχνος τσίπας και ευθύνης, αξιοπρεπείας, εθνικής συνειδήσεως!

Ρε ουουούστ!.. 

Ρε ουουούστ!.. Κερχελέδες του κερατά... 
Αγράμματοι, αστοιχείωτοι... 
Άεργοι καιροσκόποι, που βρήκατε σαν δουλειά την εύκολη πολιτική μύξα... 
Στον στίβο της ζωής ανίκανοι, ΌΛΟΙ, δεν θα βγάζατε ούτε μια δραχμή... 
Και που θέλετε να το παίζετε αρχηγοί κομμάτων, να σας προσέχουν τα ανήλικα!.. 
Χαντούμηδες, να βγάλτε και καμιά γκόμενα, δεν σας πλησίαζε κατσίκα... 
Ουουούστ!.. Ουουούστ από δω!.. Ανάθεμά σας... Ουστ!..