ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΑΛΩΤΌΤΗΤΑ... ΚΑΙ ΠΆΣΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ!.. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΏΣ!..

Αυτό που λέμε χρήσιμοι ηλίθιοι... 
Στο μέσον η "ευαλωτότητα" 
αυτοπροσώπως!
Εμείς δεν ψηφίσαμε πολιτικούς! Ψηφίσαμε "ευαλωτότητα" και χαζοχαρούμενους γλωσσοπλάστες! 
 

Οι προηγούμενοι ήταν φανεροί και ξετσίπωτοι, σατανικοί προδότες. Εθνομηδενιστές. Και αφανιστές της σύγχρονης Ελλάδος.
Ετούτοι είναι απίστευτα αφελείς και λαπάδες, λιμοκοντόροι, διπλωμάτες της χλέμπας και της μύξας, βλάκες, ανάμεικτοι με ύψιστο ποσοστό ηλιθίων, έως και... σύνδρομο ντάουν!
Και ο Ελληνικός λαός, αυτοί που τους ψήφισαν, “Ζήτω τ’ Αϊλιά, ζήτω τα γυαλιά”! Που έλεγε σοφά κι η μάνα μου, για όποιον δεν ήξερε, για τι χαίρεται; και για τι χειροκροτεί!

Μαυριδερός φιλάει το χώμα της... πατρίδος
 του, κατά την επιστροφή μετά από
χρόνια... αυτοεξορίας!
Διάβασα σε τίτλους ειδήσεων για τις “καταιγιστικές αλλαγές” που έρχονται ως αντίδραση της “αποβιβάσεως των ορδών των κατευθυνομένων ισλαμοφασιστοϊδών-λαθροαρουραίων πρακτόρων τζιχαντιστών”, από τα παράλια της τουρκιάς στα πανέμορφα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου -τα οποία φυσικά έχουν καταστραφεί εδώ και χρόνια- μπήκα στην “Κ”, διάβασα το άρθρο, και, κόντεψαν να μου φύγουν τα μυαλά!
Οι καταιγιστικές αλλαγές, δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά μία λέξη -ελληνική παρακαλώ, τη στιγμή που κατακλυζόμαστε μέσω ρυπαρών εντύπων με χιλιάδες αρλουμποράγκικες και αγγλικούρικες φράσεις- «ευαλωτότητα»!
[Σ.σ.: Όποιος την προφέρει σωστά με το πρώτο, κερδίζει τα... κάκαλα του Κουμουτσάκου, γιατί αυτός την ανακάλυψε, αυτός την ξεσκόνισε από τα βαριά κιτάπια της διπλωματίας του και των ελληνικών λεξικών, όσοι δεν το ξέρετε, αυτός ο τενεκές, πέρα από κάθε άλλο, είναι και "μέγας" διπλωμάτης!..].
Ναι. Αυτήν την διπλωματία διαθέτει η Ελλάς! Μπρος στην επεκτατική και πολεμική δράση πολιτική των βρωμό-τουρκων, ένας ο χλεμπονιάρης Κουμουτσάκος, και ένας άλλος ο λιμοκοντόρος δανδής Αβραμόπουλος, σε λίγο καιρό θα λέμε: Ο Σύριζα με κείνο το παρτάλι τον στρατήγαρο, τον θυμάστε; Με το μουστακάκι; Φύλαγε καλύτερα τα σύνορά μας, γιατί δέχονταν μόνο 20-30 “μετανάστες” την ημέρα! Ενώ αυτοί σήμερα, έχουν ξεπεράσει τις τρεις χιλιάδες, θα τις κάνουν πέντε με κοντινό στόχο τις δέκα!..

Και σ’ ένα χρόνο μέσα, ο πληθυσμός αυτών των απλύτων θα είναι περισσότερος από τον μισό ελληνικό, αν βάλουμε κι αυτούς τους Έλληνες που θα πάρουν των ομματιών τους στην μαύρη ξενιτειά, τότε οι μαυριδεροί και οι ξυπόλητοι, με τα ι-φόν και τα τάμπλετ στα χέρια, θα ξεπεράσουν ίσως και τα 8,0 εκατομμύρια! Όση η Ελλάς δηλαδή, στη δεκαετία του “’50”!
Είπε ακόμα αυτός ο πανύβλακας ο Κουμουτσάκος, ή μάλλον “παρακάλεσε” (ετσιθελικά, όμως) αυτούς που τον ψήφισαν... Τους νεοδημοκράτες δηλαδή... Γιατί οι άλλοι, το 50% της αποχής τον έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνη... “Να μην αντιδρούν” (στην επιλεκτική... μόλυνση των τοπικών κοινωνιών) "με την λειτουργία  στρατοπέδων συγκεντρώσεως (τύπου κατά τι χαμηλότερο του Άουσβιτς και του Νταχάου) στην δική τους περιοχή
των εισβολέων "γιατί δεν μπορούμε να ζητάμε εμείς αλληλεγγύη από την Ευρώπη (ΕΕ), και τα άλλα κράτη-μέλη (τι αξιοθρήνητες... σοφές κουβέντες, θεέ μου!), τη στιγμή που δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων μέσα στην ίδια τη χώρα, όταν αντιμετωπίζουμε ένα εθνικό πρόβλημα».
Αυτά είπε αυτό το πολιτικό με περικεφαλαία μόμολο, στον εαυτό του μάλλον, και μετά... ξύπνησε!
Όπως βλέπουμε να ξυπνάει από το μακάριο λήθαργο της νίκης που ακόμα χαίρεται, και όλη η Κυβέρνηση των 90 υπουργών και υφυπουργών, μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς κάπου 150(!),  Αφού ο λαός πολύ σύντομα θα τους δώσει και αυτούς την απάντηση που έδωσε στους προηγουμένους, αν δεν καταλήξουμε με τα όπλα στα χέρια οι Έλληνες, και όχι οι ελληνόφωνοι -αυτοί θα λακίσουν με το πρώτο μπαμ- ο ένας να σκοτώνει τον άλλον!
Για τα... μάτια μιας “προσφυγίνας” και ενός “αδελφού μας” λαθροεισβολέα μαυριδερού και “μετανάστη”!
Χωρίς ίχνος τσίπας και ντροπής, με νωπή ακόμα την λαϊκή ετυμηγορία για κατάργηση της “επαίσχυντης  και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών”, “το διώξιμο ΌΛΩΝ των λαθροεισβολέων”, η ξεδιάντροπη αυτή κυβέρνηση, προέκταση και παρακλάδι “δεξιό” του Σύριζα, προχωράει στο ίδιο βρωμο-σχέδιο που κατέστρωσε σατανικά εκείνος, επικαλούμενη μάλιστα και την, ακόμα πιο βρωμερή “ΕΕ” ως αδυναμία, αυτήν την ίδια που δεν ήθελε ούτε να ακούσει, γνήσιο αριστερό κουμμούνι ο Τσίπρας, αλλά έκανε πειθήνια και υπάκουα ό,τι του έλεγαν οι Βρυξέλλες.
Μην ξεχνούμε ακόμα, ότι στην πυραμίδα των προσώπων της εξουσίας στη χώρα μας, αρκετοί άνθρωποι κλειδιά του προηγουμένου καθεστώτος είναι ακόμα στα πράγματα, με πρώτους και καλύτερους τους Αρχηγούς-προδότες των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Και τους τρεις! Ξηρά, Αέρας, Θάλασσα. 

Αυτά τα αλάνια τα προδοτικά, και τα τρία είναι μέλη της ατζέντας του κουμμουνιστικού Σύριζα. Γι αυτό έχουν γραμμένη την ασφάλεια της χώρας, τα σύνορά μας, στα παλαιά των υποδημάτων τους, αν όχι και στην τσουτσού τους!
Στην Ελλάδα σήμερα, έχει δημιουργηθεί το εξής παράδοξο στον πολιτικό χώρο. Τον χώρο των κουμμουνιών. 

Όλες οι κυβερνήσεις που βγαίνουν είναι κουμμουνιστικές, πότε με την ψήφο των αριστερών (κουμμουνιών), και πότε με των δεξιών
Ο Μητσοτάκης εξελίσσεται σε ένα άριστο δεξιό κουμμούνι, όπως και οι ψηφοφόροι του κλωνοποιούνται κανονικά, σε δεξιά κουμμούνια! 
Το κουμμούνι παραμένει, εναλλάσσεται μόνον ο επιθετικός προσδιορισμός! Πότε με το “δεξιό”, και πότε με το “αριστερό” Για να’χουμε και την πίτα σωστή, και τον σκύλο χορτάτο!  
Πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η Κυβέρνηση που άρχισε να πορεύεται “πολύ καλά” στην αρχή (πράξεις εντυπωσιασμού, μάλλον), σε βάθος χρόνου, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, δεν θα έχει, κανένα, απολύτως, μέλλον! Έτσι όπως εξελίσσεται και μεταλλάσσετε ταχυδακτυλουργικά. Χριστός στις μεταμορφώσεις του στο όρος Θαβώρ!
Και, όπως η προηγουμένη καλλιεργούσε το μίσος και την διχόνοια στον Ελληνικό λαό, τον άγριο διχασμό των Ελλήνων και όχι των ελληνοφώνων, έτσι κι αυτή συνεχίζει στο ίδιο κρεσέντο να προκαλεί, να διχάζει, να δηλητηριάζει, και να συδαυλίζει το μίσος στις τοπικές κοινωνίες, κυρίως, εκεί που προσπαθεί να μεταλλάξει σε Έλληνες
στα γκέτο που δημιουργεί, όλη αυτή την σαβούρα της ανατολής που δέχεται καθημερινώς, πεσκέσι από την τουρκιά.
Ο Αβραμόπουλος, ένας γνήσιος νεοδημοκράτης πολιτικάντης -κάποιοι μάλιστα τον ήθελαν και αρχηγό στη ΝΔ, γιατί ήταν, λέει, πολύ σκληρός- ως “επίτροπος” αντί να αποτρέψει την λαθροεισβολή στη χώρα μας παντί τρόπω και μέσον, γέμισε τα νησιά μας με μαυριδερούς εφιάλτες, τα κατέστρεψε, δεν μιλάμε για πρόσφυγες... Πρόσφυγες  δεν υπάρχουν!.. Γιατί απλούστατα, δεν υπάρχει πουθενά πόλεμος να τους δημιουργήσει... 

Αυτά που συμβαίνουν σ’ αυτές τις χώρες που δήθεν “πολεμούν”, είναι σατανικά και καταχθόνια σχέδια ανθρώπων και κυβερνήσεων του πλανήτη, τα οποία δεν θα σταματήσουν ΠΟΤΕ, πάντοτε υπήρχαν, τώρα βρέθηκε και έδεσε η καραμέλα της “προσφυγιάς”, της οποίας εμείς θα είμαστε εσαεί αποδέκτες! Γιατί αυτοί που εφηύραν αυτήν την ανατριχιαστική παραφροσύνη, έβαλαν στόχο, μέσω αυτής, να καταστρέψουν ή να αφανίσουν κάποιες χώρες, μέσα σ’ αυτές, πρώτη και καλύτερη η δική μας, φυσικά. 

"ΕΥΑΛΩΤΟΤΗΤΑ"

Ξεκάθαρο πρωτόκολλο. Η ευαλωτότητα οδηγεί σε άρση του γεωγραφικού περιορισμού εφόσον τα άτομα που εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία εξαιρούνται των επιστροφών στην Τουρκία. Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα μπορούσαν να επιστραφούν στο πλαίσιο της κοινής δήλωσης είτε γιατί εκκρεμεί νέο αίτημα ασύλου που έχουν καταθέσει, είτε γιατί δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν”.
Αυτά τα φοβερά και τρομερά διαβάσαμε στην κυβερνητική εφημερίδα "Καθημερινή", και επικαλούμαστε τον “Αδερφό του Θανάση” να μας αναλύσει αυτό το μεστό και, γαμάτο σε νόημα, κείμενο. Ως τότε...
Μεγάλη εφεύρεση αυτή η «ευαλωτότητα» ρε παιδιά!.. Τι να σας πούμε; Πιστεύουμε ότι θα έχουν σκάσει στα γέλια όλοι οι φιλόλογοι και οι γλωσσοπλάστες, Έλληνες διανοούμενοι... Στην Ακαδημία θα κατουριούνται κιόλας... Αλλά, αυτοί δεν χρειάζονται γέλια για να κατουρηθούν, είναι κατουρημένοι συνεχώς...  

Φάτε καπλαμά στην ψήφο σας μια «ευαλωτότητα»!..
Η «ευαλωτότητα» θα μας σώσει...
Ζήτω η «ευαλωτότητα»…
«Ευαλωτότητα» και πάσης Ελλάδος, άμα λάχει να πούμε...
Ναι ρε, μάγκα... Μέσα!.. «Ευαλωτότητα»!.. Ορφανά και τα πλαϊνά... Τρεις «ευαλωτότητες» στο Ζερό...  Δέκα στα κόκκινα... Πέντε στο 14!.. Έλα!.. Μουρόχαβλε.. Ρίξε την μπίλια!..  Τι κάθεσαι; Τώρα που γυρίζει... Ο Γούργουλας... Μπας και πιάσουμε την καλή, αφού στο Λόττο βγαίνει συνεχώς τζακ-ποτ!.. Για να τρέχουν τα κορόιδα να το πιάσουν!
Ααααάλα!...