ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΈΜΕΙΝΑΝ, ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΌ ΕΦΙΆΛΤΗ...


Και φυσικά, θα είναι πολύ αργά!..
Βλέποντας τις δυο ενσωματωμένες συνεντεύξεις στο κείμενο, δεν είχα να αποκομίσω τίποτα που δεν ήξερα, ή δεν μάντευα από τις τελευταίες εξελίξεις με την τουρκιά, αν και δεν είμαι πολιτικός ή στρατιωτικός αναλυτής, αλλά και τι ανάλυση χρειάζεται, έχει ανάγκη πλέον ο μέσος Έλληνας, όταν όπως λέει και η σοφή λαϊκή παροιμία μας, “χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει”!
Κι αυτό που φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση διαυγέστατα και καθαρά, είναι, ο Πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα γενικευθεί σύντομα και με όλα τα επιχειρησιακά μέσα, αλλά οι σάπιες και διεφθαρμένες πολιτικο-στρατιωτικές ηγεσίες της Ελλάδος δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δουν.
Καθαρά προδοτικές, εθνομηδενιστικές και οι δυο, στρατός και πολιτική σαβούρα, οδηγούν την ένδοξη χώρα μας στο βάραθρο και την αφάνεια, εξαφάνιση, θέλοντας ίσως να γλυτώσουν και το τομάρι τους, από μία δίκη για εσχάτη προδοσία, ή στην πιο κυνική θέση, να κερδίσουν (όπως θα ακούστε και στις συνεντεύξεις), προνόμια και οφίκια, πλούτη, από το νέο γεωπολιτικό γίγνεσθαι “στην περιοχή” μας. 
Ακόμα και αυτό, “στην περιοχή” μας, που έβαλα σε παρένθεση, ακούγεται πολύ συχνά, προϊδεάζει πως η Ελλάς έπαψε να υπάρχει ως χώρα, Κράτος, έγινε για ΌΛΟΥΣ “περιοχή”.
Ένα άλλο τραγικό που αποκόμισα από τις συνεντεύξεις αυτές, είναι, ποιος ακούει πραγματικά, όλους αυτούς τους σοφούς αναλυτές μας, και γιατί τους πληρώνουμε (πληρώνουν), ως συμβουλάτορες ή καθηγητές των αδαών και ασχέτων πολιτικών μας; Τι χρειάζεται άλλο να πουν περισσότερο αυτοί οι, όντως, ανεκτίμητοι άνθρωποι σε ώτα μη ακουόντων; Ή, ακόμα καλύτερα, σε καρικατούρες Ελλήνων "υπευθύνων" οι οποίοι έχουν αποβάλλει κάθε τι το πατριωτικό υπαρξιακό, εθνικό, συνείδηση, και ασχολούνται με επενδύσεις τύπου “Λάμδα”, αφού επιμελώς μηδένισαν ή αχρήστευσαν και την πολεμική μας βιομηχανία (η οποία θα μπορούσε σήμερα να απασχολήσει και χιλιάδες εργαζομένους ανέργους), προβάλλουν ως αιχμή του δόρατος την σαπουνόφουσκα-μπούρδα "βιομηχανία" του τουρισμού, σε μια ανάπτυξη που ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι σόι θα είναι, αλλά και σ’ έναν τόπο, τουρισμό, ο οποίος δεν θα υπάρχει καν!
Το σάπιο, μέχρι το κόκκαλο (το γράφουμε συνέχεια αλλά ούτε κι αυτό εισακούεται), πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος σύσσωμο, πως περιμένουμε να αντιδράσει μέσα στην σαπίλα του; Με ποια πρόσωπα; Και με ποιες ιδέες; 
Όταν έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, και το μόνο που τους ενδιαφέρει, τους πολιτικούς μας όλους, είναι, πως θα βγουν καμιά καλή φωτογραφία σύμφωνα και με τις συμβουλές των μάνατζέρ τους, η οποία θα τους εξασφαλίσει την επόμενη εκλογή τους στην "καρέκλα", την άλλη μέρα ακριβώς των εκλογών που κέρδισαν ή έχασαν!
Το επίσης σάπιο και προδοτικό στρατιωτικό σκηνικό, προέκταση και αυτοκόλλητο, αηδιαστικός ακόλουθος του πολιτικού, γαλονάδες και καραβανάδες χωρίς ίχνος εγωισμού, εθνικής συνειδήσεως φιλότιμου και τσίπας, να υπογραμμίσουμε όλως ιδιαιτέρως εδώ, και μετά 5 μήνες από την εκλογή της νέας κυβερνήσεως των χαρτογιακάδων, καρμπόν των προηγουμένων, στους τέσσερις θώκους του “ΥΕΘΑ”, παραμένουν ακλόνητοι και ατράνταχτοι οι ίδιοι... ευέλπιδες αξιωματικοί  “τύπου Αποστολάκη”, σφογγοκωλάριοι Τσίπρα και λοιπών προδοτών-εθνομηδενιστών!
Στα πολλά που άκουσα των συνεντεύξεων, σύμφωνα και με τις δικές μου θέσεις, απόψεις, το πιο ωραίο ήταν, εκείνο που εγώ δεν δημοσιοποίησα αλλά κράτησα για τον εαυτό μου, “γιατί διώξαμε τον Λίβιο Πρέσβη” (λες κι ήταν αυτός ο μοναδικός που υπέγραψε την βρωμερή και κατάπτυστη συμφωνία), “και δεν διώξαμε τον Τούρκο;”. Να το πάω και λίγο παρά πέρα, κλείνοντας και όλα τα τουρκικά προξενεία της χώρας, τα οποία δεκαετίες και δεκαετίες τώρα δρουν υπονομευτικά, με τους τούρκους στρατιωτικούς ή παραστρατιωτικούς πράκτορες που “έντυσαν” αριστοτεχνικά τα μογγόλια οι "γείτονές" μας σε διπλωμάτες.
Και τελειώνω, μ’ αυτό, τους “διπλωμάτες”, και οι δυο συνεντεύξεις καταδεικνύουν περίτρανα και τρομακτικά ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει ίχνος Διπλωματικού Σώματος ή Διπλωμάτου, αντ’ αυτών γενικά και αόριστα μας παρουσιάζονται κάνα-δυο τρεις, όπως η “ευαλωτότητα” ο Κουμουτσάκος (μέγας διπλωμάτης), και ο λιμοκοντόρος δανδής της βρωμο-ΕΕ που γέμισε την Ελλάδα με λαθροαρουραίους του Ντογανιού της τουρκιάς στα πέντε χρόνια της θητείας του, τώρα άεργος και εκτός παιχνιδιού, ετοιμάζεται να ιδρύσει, τι άλλο θα μπορούσε; Νέο πολιτικό κόμμα! 

Η Ελληνική διπλωματία εξ’ άλλου απόθανε προ πολλού, το 1981, όταν ο “Μέγας" εκείνος "Γαμίκουλας” της Ελλάδος και “επαναστάτης γκόμενος”, τότε, αντικατέστησε με οπωροπόλες ή κρεοπώλες, στην μακρινή Αυστραλία και αλλού.