ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΓΛΏΣΣΗΣ.

Η Ελληνική γλώσσα του μέλλοντος!..

Έχει αποκαλυφθεί πλέον, η προσπάθεια καταστροφής της γλώσσης μας από σατανικά κέντρα, τόσο του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού!
Σήμερα ελληνική ιστοσελίδα “παραδίδει” μαθήματα γραμματικής και συντακτικού της Αγγλικής γλώσσης στους αναγνώστες της, του Ελληνικού κοινού, όπως σας δίνουμε αυτούσιο το κείμενο παρακάτω. Οι Έλληνες που κοιμούνται τον ύπνο τα βαθύ για χρόνια τώρα, καιρός να αφυπνιστούν αν δεν θέλουν να αφανιστούν παντελώς, από προσώπου γης! Οι μάσκες έχουν πέσει σε όλους τους τομείς και, αφού το ανάλγητο και σατανικά-προδοτικό κράτος, το οποίο φαίνεται να συμμετέχει και επαυξάνει σ’ αυτά τα εγκλήματα κατά του πολιτισμού μας, αλλά κυρίως του Ντιενέϊ μας, καιρός να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, και να στείλουμε όλους αυτούς από κει που ήρθαν, δηλαδή την βαρβαρότητα, το χάος, και το ΜΗΔΈΝ!

Διαβάστε τώρα το κείμενο, από το οποίο εμείς αφαιρέσαμε κάποιες μικρές περιττές προτάσεις, να το μικρύνουμε λίγο: 


“Τι είναι το «click away»: Πώς θα ψωνίζουμε από τα καταστήματα, μετά την άρση του lockdown. Τα 3 βήματα. Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει το μεταβατικό στάδιο, κατά την άρση του lockdown για τα καταστήματα, προ της περιόδου των Χριστουγέννων. Παρά το «κλειδωμένο» σενάριο για παράταση του lockdown, το υπουργείο Ανάπτυξης και η ΓΓ Εμπορίου προετοιμάζονται ήδη για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου ενόψει των εορτών. Για το ζήτημα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης (Σ.σ. όταν έχει ο καταναλωτής τέτοιον προστάτη, τύφλα νά 'χει ο Χίτλερ, ο Αττίλας, ο Τενγκίς Χαν, και η… Μάστιγα του Θεού!).
Ο κ. Σταμπουλίδης (σ.σ. ο Βάρβαρος) εξήγησε ότι η μέθοδος του «click away» είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται διεθνώς ( (Σ.σ. Διεθνιστής ο κύριος και με τη βούλα, ένθερμος ζηλωτής της καταργήσεως των συνόρων… Για μια Χούφτα δολάρια), κυρίως στη βόρεια και την κεντρική Ευρώπη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Το «click away» προβλέπει τα εξής, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη...
Ο ΓΓ Εμπορίου επισήμανε ότι με τον τρόπο αυτό αποφορτίζονται οι μεταφορές ενώ αποφεύγεται ο συνωστισμός, καθώς «δεν θα γίνεται έρευνα αγοράς εντός του καταστήματος, αλλά από το ηλεκτρονικό κατάστημα».
Ο λόγος που δεν έχει τεθεί από σήμερα σε ισχύ το σύστημα «click away» έγκειται στο γεγονός ότι, σε αυτή τη φάση, την εν λόγω δυνατότητα έχουν μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις. «Εμάς μας ενδιαφέρει όλοι να έχουν τη δυνατότητα. Αν λειτουργήσει από τώρα, θα εξυπηρετηθούν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες, με αποτέλεσμα οι μικροί που έχουν κλείσει να μην αντέξουν στον ανταγωνισμό», σχολίασε ο κ. Σταμπουλίδης. Να σημειωθεί ότι το «click away» θα ισχύει μόνο για τα καταστήματα που έχουν e-shop.
Καταλήγοντας, ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης μίλησε και για την Black Friday, τονίζοντας ότι υπάρχει κίνηση στην αγορά, «λόγω των προσφορών που είναι αρκετά ενδιαφέρουσες». Παρά ταύτα, ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις αγορές τους και να ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί”…

Ζήτωωωωω!.. Οι Έλληνες έμαθαν ήθελαν δεν ήθελαν ακόμα μία (βρωμερή) λέξη στα Αγγλοσαξονικά, προχωρούμε ακάθεκτοι για την επόμενη με τις ευλογίες αυτού του χλεμπονιάρη Σταμπουλή!  
Στο μεταξύ, σθεναρή είναι η προσπάθεια καθηγητών του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, με σχετική πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει, για να αποτρέψουν την δημιουργία αγγλόφωνης Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο, το οποίο μετά τα όσο μύρια προβλήματα έχει, τώρα αντιμετωπίζει και αυτό το ενδεχόμενο! Της ξένης φασιστικής εισβολής (με τις πλάτες των μεγάλων προδοτών-βολευτών του Κράτους και του Έθνους), από την χλέμπα και την μύξα της Αγγλοσαξωνικής αηδίας: 
“… Πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών υπέρ της ματαίωσης ίδρυσης αγγλόφωνου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΠΠΣ) από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βρίσκεται από προχθές σε εξέλιξη. Με το κείμενό τους, το οποίο διακινείται μέσω διαδικτύου στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, οι έχοντες την πρωτοβουλία καλούν το ΑΠΘ καθώς και άλλα πανεπιστήμια να δείξουν “την πρέπουσα υπευθυνότητα και να αποφύγουν την υιοθέτηση ανάλογων προγραμμάτων” εάν δεν ικανοποιηθούν προηγουμένως οι όροι και οι προϋποθέσεις που θέτουν.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαυροσκούφη κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, τον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και τον Άρη Στυλιανού, πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών…
Οι τρεις ακαδημαϊκοί εκφράζουν παράλληλα φόβους ότι αυτό το εγχείρημα μπορεί να οδηγήσει σε ιδιωτικοποίηση ή και εμπορευματοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης.
Τέλος, καλούν “το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας να δείξει την πρέπουσα υπευθυνότητα και να αποφύγει την υιοθέτηση ανάλογων προγραμμάτων...”.