ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΚΑΤΟ-ΣΒΆΙΝ", ΝΑΖΙ-ΟΥΝΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΒΑΡΒΆΡΟΥΣ, ΑΡΚΕΤΆ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΉΚΑΜΕ!

Η Γερμανία είναι πρόβλημά μας, και όχι η τουρκία! Η Γερμανία πρέπει να καταλάβει τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας, και όχι η τουρκία. Απαλείφοντας την Γερμανία από οποιαδήποτε μπέρδεμα ή “παιχνίδι” ανάμεσα στα πόδια μας με την τουρκιά, η τελευταία είναι ένα ξεδοντασμένο γατάκι μικρούτσικο, που θα νιαουρίζει σε ό,τι του πετάξεις!
Η Γερμανία μέσα στην ΕΕ, μπορεί και να έχει σκοπό να ακολουθήσει το παράδειγμα της… Αγγλίας! Προκειμένου να μην χάσει την “αγαπημένη και ομογάλακτή της” τουρκία, βάρβαροι Ουννο-μογγόλοι και οι δυο! Οι οποίοι φιλοδώρησαν την ανθρωπότητα με πληθώρα γενοκτονιών!
Για τις “αδικίες” των “άλλων” εις βάρος τους, συνήθως επικαλούνται ελαφρυντικά, δικαιολογητικά, το “δίκαιο” των συμφερόντων τους.
Τα δικά μας συμφέροντα, δεν τα επικαλέστηκε ΠΟΤΈ, και ΠΟΥΘΕΝΆ, κανένας άχρηστος πολιτικός μας, από αυτούς που είναι ανίκανοι να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο, κατά πως έλεγε σοφά και η μάνα μου!

Ένα πρώτο βήμα με τους βρωμο-γερμανούς, είναι η αναθεώρηση ΟΛΩΝ των συμβάσεων της χώρας μας. Εμπορικών συμφωνιών, που έχουμε συνάψει μ’ αυτή τη Ναζιστική, ξεκάθαρα, και μετά από 70 χρόνια, χώρα! Την Γερμανία. Οι Γερμανοί “γεννιούνται” Ναζί, και πεθάνουν Ναζί. Μέση λύση δεν υπάρχει!
Η Ελλάς ξέρει πολύ καλύτερα από όλα τα άλλα κράτη τι σημαίνει Ναζισμός; τον έζησε με την γερμανική Κατοχή της χώρας μας. Τι σημαίνουν καταστροφές, λεηλασίες, πυρπολήσεις, αφανισμοί! Και για τις εκατόμβες, ή και χιλιάδες των θυμάτων μας από αυτούς, έπρεπε σήμερα να μην έχουμε ούτε καλημέρα μαζί τους. Ο γερμανικός λαός κατά βάθος στην ψυχολογία του Έλληνα, είναι πιο μισητός λαός και από τον τουρκικό! Όταν πολεμάς τον Γερμανό, πολεμάς συνάμα και τον τούρκο. Προσωπικά έκανα πολλούς φίλους ξένους κατά το παρελθόν, Γερμανό,
ΚΑΝΕΝΑΝ!
Μπορεί αυτή η ναζιστική χώρα να μετράει τα 80 εκατομμύρια τούρκων καταναλωτών ως εμπορικό πελάτη, αλλά θα της τσούξει αφάνταστα η αντίδραση των 11 εκατομ. Ελλήνων οι οποίοι ισοφαρίζουν το αγοραστικό βαλάντιο των 80 εκατομ. πειναλέων και ψωμολιμασμένων τούρκων! Η αρχή έγινε. Άγριο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων στη χώρα μας, όπως και των τουρκικών. Όπως και κάθε ελληνική επιχείρηση, που “συνεργάζεται” προδοτικά μ’ αυτούς.


Τα γερμανικά προϊόντα εξ’ άλλου, δεν έχουν καμιά σχέση με την ποιότητα που είχαν παλιά, αφού ΌΛΑ γίνονται σε ξένες χώρες, τρίτες, και μας έρχονται “βαφτισμένα” γερμανικά από εκεί. Και από την τουρκία. Ποιος θα αγόραζε παράδειγμα, Φολκσβάγκεν αυτοκίνητο “Μέιντ ιν τάρκυ”; Προσωπικά και πάλι, στη μέχρι τώρα ζωή μου, έχω χαλάσει 15 αυτοκίνητα, στα 2,0 εκατομ. χιλιόμετρα που έχω κάνει, από αυτά, κανένα δεν ήταν γερμανικό. Τα περισσότερα ήταν γαλλικά. Μάλιστα μια φορά, σε ένα κατάστημα που πήγα να αγοράσω ένα από τα αυτοκίνητά μου, μου πρότειναν λόγω κόστους να αγοράσω το “Ντάτσια’, αφού κι αυτό γαλλικό ήταν. Τους είπα να το βάλουν εκεί που ξέρουν!

Άλλη μία ξευτίλα, πορδή, συνετελέσθη, η 61η για την Ελλάδα, “συνάντηση” που έλαβε χώρα με την τουρκιά προχθές στην Κωνσταντινούπολη, βαφτισμένη και με τον πομπώδη τίτλο “διερευνητικές”, παίζοντας παράλληλα η χώρα μας και το πανάθλιο, ιταμό παιχνίδι της βρωμο-γειτόνων μας, αυτό που “συμφωνήθηκε” είναι, να έρθουν… διακοπές αυτοί οι κοπρίτες στην Αθήνα, να φαν κάνα “κοψίδι” τζάμπα, να μπεκρουλιάσουν τον άμπακο, μια και  στη “Γαλάζια Πατρίδα τους”, “μαμ, τσιτσί, γιοκ”! Ψωμολιμάζουν καθημερινώς, και ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες για φαΐ όπως οι αδέσποτοι γάτοι! Το “61” στην Αθήνα, θα γίνει απλά... “62”!
Και μόνον το νούμερο, “61”, για την νεο-δωσίλογη αυτή κυβέρνηση, τα λέει ΟΛΑ! Δεν θα επικαλεστώ τις δηλώσεις Σαμαρά, γιατί κι αυτός… ξεσαμάρωτος είναι όπως πάντα, ευθύνεται για πολλά άλλα, παριστάνοντας ακόμα μια φορά και τον... υπερ-εθνικόφρωνα! Η πολιτική καριέρα και αυτού, είναι γεμάτη “φόλες” προς τους Έλληνες και την Ελλάδα!
61φορές(!) κάθισαν στο τραπέζι οι Έλληνες “δωσίλογοι” στα 40 χρόνια της αισχρής, διαλυτικής, και προδοτικής “μεταπολιτεύσεως”, με τους “γκρίζους λύκους”! Για να εισπράξουν όπως και σε όλες τις προηγούμενες 60, το… τρίτο το μακρύτερο.
Και όμως! Οι εντελώς ξετσίπωτοι, αναίσχυντοι, άνανδροι, άτολμοι και ριψάσπιδες, δειλοί μέχρις αηδίες, γλοιώδεις χαμαιλέοντες “έλληνες” πολιτικοί μας, τίποτα δεν διδάχτηκαν από αυτέ τις αηδιαστικές, και χωρίς νόημα ή ουσία, 60(!) στο σύνολο “διερευνητικές”! Πέραν από τον πολύτιμο “χρόνο” που δίνουν στην τουρκία, η οποία τον ζητάει και διακαώς!
Για άλλη μια φορά, το βαρβαρικό γένος των Ούννων (Γερμανών), προτρέχει της χθεσινής αυτής συναντήσεως και μας καρφώνει πισώπλατα (όπως πάντα), “οι θέσεις των Ελλήνων στο Αιγαίο, είναι… μαξιμαλιστικές”!
Οι Γερμανοί ως γνωστόν, είναι ένα “έθνος- συνονθύλευμα” (και αυτοί) βαρβαρικό-μογγολικό, κατάλοιπο των Ούννων ανθρωποφάγων του Αττίλα όπως και οι Τούρκοι. Γι’ αυτό και η βρωμο-τουρκιά, είναι η πιο πολύτιμη “σύμμαχος” αυτών των ανατριχιαστικών “Ναζί”. Πάνω από ένα εκατομ. τούρκων ζει σήμερα σε γκέτο στο Βερολίνο, πρωτεύουσα της Γερμανίας, ενώ η χώρα στην οποία δρουν ανενόχλητα οι “γκρίζοι λύκοι”, είναι και πάλι η Γερμανία.
Οι Γερμανοί είναι ο λαός της Ευρώπης που φιλοδώρησε την γηραιά Ήπειρο μόνο με καταστροφές! Συμφορές, και εκατόμβες εκατομμυρίων θανάτων με τους δύο Πολέμους που οι ίδιοι προκάλεσαν, αλλά ηττήθηκαν κατά κράτος και στους δυο. Μιλούν μια τραχιά και κακόηχη γλώσσα με καθαρά βαρβαρική χροιά και στοιχεία που σε βρίζει ή σε φτύνει! Σήμερα με τάσεις φασιστικές-ναζιστικές, όπως και στον Β΄ΠΠ, προσπαθεί να επιβάλλει πάση θυσία το “Δ΄ Ράιχ” της, σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία απλά… λιάζει τα αχαμνά της! Και όταν βρίσκει τα ζόρια αυτή η βρωμο-χώρα, ξεσπάει σε μας που μας έχει και του χεριού της (τα καθάρματα των πολιτικών μας, και όχι τον ελληνικό λαό). Αρχής γενομένης, και από εκείνο το κωλοδάχττυλο που μας έδειξε, της “Αφροδίτης”, πριν από λίγα χρόνια!
Ενώ “εμείς” παραλυμένοι και άτολμοι πάντα, χωρίς ίχνος αξιοπρεπείας, υπερηφανείας (οι πολιτικοί μας), να αντιτάξουμε το παραμικρό, αν μη τι άλλο; αντρίκειο!
Αν περιμένει κανείς, όμως, αντρειοσύνη από κάτι τύπους σαν τον Δένδια ή τον φιλολαϊκιστή λιμοκοντόρο Χρυσοχοΐδη, τον “Ευαίσθητο” (ο οποίος ζει και κατά λάθος, άλλος γενναίος σκοτώθηκε γι’ αυτόν), είναι σαν να βρίσκεται κλεισμένος σε μία φυλακή, και περιμένει να γίνει σεισμός, να πέσει το κτίριο για να… αποδράσει!
Στην κυβέρνηση -και αυτή- μαζεύτηκαν όλοι οι ανάρχιδοι και οι άστεγοι των άλλων κομμάτων! Ψευτο-πολιτικάντες πολιτικοί ασήμαντοι, εις βάρος της μαγιάς της παλιάς ΝΔ, όπως ο προαναφερθής Χρυσοχοΐδης! Ο οποίος ήταν και επιλογή του ίδιου του “Τάκα-τάκα”! Εξωκομματικός, και χλαπάτσα στα υγειά στελέχη του κόμματος που περίμεναν στη σειρά. Ο “κολλυβογράμματος” του ΥΠΕΘΑ, καπέλο στον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ με πλάκα τα γαλόνια και τα σιρίτια! Έχουν βάλει το δάχτυλο στο μέλι και τη μυζήθρα, όλοι αυτοί οι παρείσακτοι, το βυζαίνουν, τρων και διασκεδάζουν τον άμπακο καθημερινά σε εμφανίσεις τους, που τις ονομάζουν και “λαϊκές”! Ενώ η πατρίδα μας, συνηγορούντος και της ξευτιλισμένης, πέρα για πέρα ανισόρροπης νομοθεσίας μας από νομοθέτες κομπλεξικούς και “αγραμμάτους”, η οποία συσσωρεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια της, θα το λέμε συνέχεια, “καταραμένης μεταπολιτεύσεως”, έγινε “Γη της Επαγγελίας” για κάθε είδους ξένου κακοποιού και εγκληματία, που… επενδύει τις μετοχές και τα κέρδη του εδώ, ένα κουβάρι από “σκατά” όλων των φυλών της γης, να εισρέουν καθημερινά από παντού, και από μια φύλαξη των συνόρων μας, πραγματικά για γέλια! Αλβανία, γιουφτοσκοπινοί, τούρκοι, εξαιρουμένης μόνον της Βουλγαρίας που είναι μέσα στην ΕΕ και κυκλοφορεί ελεύθερα!

  • [σ.σ.: Βλέπε και τους τελευταίους “διάλογους” των τούρκων διακινητών λαθροεισβολέων, όχι σε κανένα ξερονήσι ή βραχονησίδα, αλλά στην καρδιά του Ελληνικού στρατού στον Έβρο, με τα “συρματοπλέγματα”, τα “τείχη”, και άλλες αθυρόστομες παπαριές, πλήττοντας άμεσα και το κύρος, το αξιόμαχο αυτού, από τον οποίο εμείς οι άοπλοι και τελείως ανήμποροι πολίτες με τη φούρκα στο σβέρκο, περιμένουμε να μας σώσει και να μας περιφρουρήσει!

Πολύ φοβάμαι, ότι το “Μέτωπο του Έβρου” μπορεί να μην έχει ούτε σφαίρες για τα όπλα του! Τα οποία οι στρατιώτες μας κρατούν, για να τα δείχνουν μόνον στους Έλληνες πολίτες, και όχι να τα χρησιμοποιούν! Εξ’ άλλου, που ακούστηκε; κάθε τρεις και μία, υπουργός του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, να πηγαίνει εκεί και να… επιθεωρεί, το αξιόμαχο και την ικανότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων! Που;
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας σήμερα, είναι γόνος του πιο γνωστού και του πιο μεγάλου δωσιλόγου πατρός στους γερμανο-ναζίδες που έβγαλε ποτέ η χώρα μας κατά την κατοχή του 41-44! Δεν περνάει μέρα που να μην δείχνει την λατρεία που τρέφει γι’ αυτήν την βαρβαροφυλή, τόσο στον δημόσιο βίο του, όσο και στον ιδιωτικό! Επομένως, τι να περιμένει κανείς από αυτόν, και το πολιτικό του σινάφι, και γιατί;
Με την πώληση και των 14 πιο νευραλγικών αεροδρομίων της χώρας μας στους νεοναζί γερμαναράδες, τον ΟΤΕ, τις εθνικές μας τηλεπικοινωνίες δηλαδή, από τα προδοτικά και εθνομηδενιστικά λυσσασμένα σκυλιά του Σύριζα, ξανάφεραν την γλυκιά μας πατρίδα στην εποχή της “Κατοχής”! Εξαγριώνοντας φυσικά και όλους εμάς που σκεφτόμαστε ελληνικά, μας κόλλησαν και τη ρετσινιά του “φασίστα”! Ενώ, μεγαλύτεροι ανθρωποφάγοι και φασίστες στην Ευρώπη αλλά και τον κόσμο από τα κουμμούνια, δεν πέρασαν άλλοι, ποτέ! Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χότζα, Χόνεκερ, Γιαρουζέλσκι, Κατάρ, Μάο, Κάστρο, και πάει λέγοντας. Ο μόνος που συναγωνίζεται... επάξια και τιμητικά όλους αυτούς τους “μεγάλους ηγέτες” του κομμουνισμού, είναι ο “Χίτλερ της Γερμανίας”!
Όπως βλέπετε, αγαπητοί και φίλοι αναγνώστες, από τη μια οι τούρκοι, και από την άλλη οι Ναζίδες Ούννοι -στη μέση ο Τσίπρας- η χώρα μας θα κάνει πολλές δεκαετίες ακόμα για να βγει από την στενωπό του… τούνελ, αν στο μεταξύ, σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, τελείως.
Με τις “Κυβερνήσεις των Συσσιτίων και των Επιδομάτων”, που βγάζουμε συνεχώς, τη μία μετά την άλλη!