ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΣΚΟΥΝΤΗΞΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

-

ΕΜΠΡΟΣ!.. ΣΚΟΥΝΤΗΞΤΕ!.. ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»… ΤΗΝ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ, ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΜΑ! ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ «ΠΑΙΝΤΙ»… ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ… ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ «666»… ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ 24,0 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΜΒΟΛΙΑ… ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΟΞΑΠΟΔΩ»… ΔΗΛΑΔΗ, ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ… ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ; ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, «ΚΡΥΒΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ… ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!

ΕΜΠΡΟΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ… ΣΚΟΥΝΤΗΞΤΕ!.. ΣΚΟΥΝΤΗΞΤΕ, ΓΕΡΑ!..


ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΤΙ ΜΟΥ ΄ΣΤΕΙΛΕ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο «ΑΙΣΧΥΛΟΣ»:


"Για φαντάσου, μόλις χτες έλεγα σε κάποιον ότι αυτό μοιάζει με το 666 που έχουν προϋπολογίζει να μας πασάρουν κάποια στιγμή μαζί με τον θεό τους, το Μεσία, που θα ξανάρθει. Συνήθως το σκατό, μόνο μία φορά βγαίνει από τον κώλο. Αυτό το σκατό όμως, βγαίνει δύο φορές. Θεός είναι, θαύματα κάνει. Σκατό 2 όψεων. Σημάδι στο χέρι δεν έλεγαν οι γραφές τους; Νά το σημάδι! Το εμβόλιο! Όποιος δεν το κάνει, θα καταλήξει σε κανένα στρατόπεδο. Θα σωθεί όμως; Όσοι το κάνουν, σύντομα θα τους πάρει ο θεός τους μαζί του.

Είναι μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής. Αφού υπάρχουν τόσοι οργανισμοί, δήθεν προστασίας του ανθρώπου, ένας τρόπος να εξαφανίσεις τον άνθρωπο, είναι υποχθονίως με τα εμβόλια. Άραγε, στο Ισραήλ θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά; Ή εκεί έχουν κανονίσει το εμβόλιο, να είναι απλά κάποιες ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ; Γιατί κανείς εβραίος, ενώ δούλευαν πολλοί, δεν φέρεται αγνοούμενος ή νεκρός, στην κατάρρευση των διδύμων πύργων, από τους ίδιους;

Εγώ όχι μόνο ΔΕΝ θα το κάνω, δεν θα δώσω και τα παιδιά μου έρμαιο σε αυτούς. Θα πάρω το πιστόλι, κι όποιος γουστάρει ας μου το κάνει. Βάσει λογικής, εφόσον εκείνοι θάναι εμβολιασμένοι, δεν θα κινδυνεύουν από εμάς που θα είμαστε.... μολυσμένοι κι ανεμβολίαστοι. Άρα, προς τί η υποχρέωση, αφού δεν θα κινδυνεύουν από μένα;

Έχουν προσχεδιάσει πάντως, ότι η ανθρωπότητα από 6 δις που είναι σήμερα, πρέπει να μειωθεί και να φτάσει στους 500.000 ανθρώπους, μόνο. Είναι γραμμένο και σκαλισμένο πάνω σε πλάκες.

Δικτυωθείτε όσο μπορείτε με κάθε τρόπο, εκτός ιντερνέτ, γιατί μας «ώθησαν» σε αυτό το μέσον επικοινωνίας, και επειδή είναι δικό τους. Αν μας το κόψουν, θα χάσουμε καί τ' αυγά και τα πασχάλια. Θα αποσυντονιστούμε δια παντός! Και δεν θα ξέρουμε, αν ζει ο φίλος μας ή αν πέθανε, ή αν τον μπουντρούμιασαν, κάπου!

Και τέλος, βρε αδερφέ, μήπως θα πρέπει σαν έθνος να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ότι επιθυμούμε να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, για να καταφέρουμε να ζήσουμε; Αν κάνουμε μία μήνυση, εμείς , μερικά εκατομμύρια Ελλήνων, ότι ΔΕΝ θέλουμε να εμβολιαστούμε, τότε ΠΟΙΟΣ θα μας αναγκάσει να το κάνουμε;

Κι αν το εμβόλιο είναι προς ΖΩΗΝ, τότε γιατί εφόσον είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΥΠΕΡ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, πρέπει να το πληρώσουμε; Το 1918, η Ελλάδα σώθηκε από τον «Μαύρο Θάνατο», όπως τον έλεγαν, επειδή ΔΕΝ εμβολιαστήκαμε.

Γιατί αγοράστηκαν 24. εκατμ. εμβόλια, ενώ έπρεπε να είναι μόνο 12;

ΓΙΑΤΙ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; Γιατί;

Εδώ βλέπετε καθαρά, καί ότι οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας είναι 12 εκατομμύρια! Ορίστε και η απόδειξη: 12+12=24"


ΑΙΣΧΥΛΟΣ

-*****-


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ:


«…Ο κ. Γαβράς διευκρίνισε απολύτως, ότι στην επίμαχη σκηνή του φιλμ δεν απεικόνιζε, ούτε υπονοούσε ότι οι καταστροφές έγιναν από ιερείς, αλλά από «ανθρώπους της εποχής». Και το Μουσείο «αποδέχεται ως ιστορική αποτύπωση» αυτήν την «αυτονόητη διευκρίνιση».

Δεν είναι, ότι είναι ηλίθιοι!.. Δεν είναι, ότι είναι ανόητοι!.. Δεν είναι ότι συνεχώς, και καθημερινώς, πριονίζουν τα πόδια της Ελλάδος στη διεθνή κοινή γνώμη!.. Είναι ότι θέλουν, να έχουν συγκατοίκους τους και ΟΛΟΥΣ εμάς, στο ρετιρέ της τρέλας τους, και της ηλιθιότητάς τους!