ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Χάος αριθμός 334 - ΕΤΣΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

---

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!..


ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ «ΤΗ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ» ΣΤΗ «ΝΟΥ-ΔΟΥ», ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΧΗΡΑ!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ! ΜΙΑ «ΥΠΕΞ» ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ «ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ», ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΝΣΕΡ. ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ, ΚΟΣΚΙΝΟ!..

«ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΝ ΟΥΔΕΙΣ».


-****-

ΕΤΣΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ, ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ «ΥΟΡΓΚΟ»;

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΣ;


Βεβαίως, ούτε ίχνος λύπης και συμπόνιας για το πρόσωπο, ακόμα και έτσι να είναι, ο μεγαλύτερος φλούφλης όλων των εποχών, ο άνθρωπος που απογοήτευσε οικτρά 2,5 εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόρους του –κι αυτοί που τον ψήφισαν, τον ψήφισαν σα το σκυλί στ’ αμπέλι- ο άνθρωπος που μας τον λάνσαραν για μεγαλοηγέτη τα αθλιοκάναλα της παρεούλας των Αθηνών, και μας έκλεισαν τα μάτια, όπως και με τον κ. Τσαντ-Παπανδρέου σήμερα, θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη ντροπή της δεξιάς, δεν έχει καμιά απολύτως, θέση, ούτε στην Ελληνική Βουλή, δεν βγήκε με την προσωπική του ψήφο από λαό, εξελέγη με του «αρχηγού», δηλαδή κάλπικα, πρέπει να φύγει. Και σε πολύ λίγα χρόνια, δεν θα τον θυμάται, ούτε η… Νατάσσα!

Με αφορμή τη φωτογραφία που βλέπεται [Από αριστερά, Γεράσιμος Αρσένης “ΥΠΕΘΑ” της Ελλάδος, τότε (Πασόκ). Στο μέσον ο ηγέτης Ράντοβαν Κάραζιτς των Σερβοβοσνίων και λάτρης της Ελληνικής Παιδείας, Γραμμάτων και Τεχνών. Δεξιά του ο Κάρολος Παπούλιας “ΥΠΕΞ” (Πασόκ). Οι αρχιτέκτονες της ιλαροτραγωδίας των Ιμίων, με τον Κάραζιτς να δικάζεται σήμερα ως Εγκληματίας Πολέμου! Από ποιους; Και ΓΙΑΤΙ;

Ο κύριος Παπούλιας για τις... ανεκτίμητες υπηρεσίες του (τότε), έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας. Ο Αρσένης, γνωστός και ως “ο Κύριος με το Κομοδινί”, αυτοαποσυρ(σ)όμενος της πολιτικής, σήμερα γράφει τα... απομνημονεύματά του!..], και με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, βρισκόμαστε στην εποχή των ΜΗ ηγετών, την εποχή των χαρτογιακάδων Πρωθυπουργών και Προέδρων, ορντινάντσων, όπως εκείνος ο ανεκδιήγητος Ανδρουτσόπουλος της εποχής της 7ετιας, ο οποίος θα φαντάζει πρωθυπουργάρα μετά από λίγα ακόμα χρόνια, και κάμποσους σημερινούς! Πρωθυπουργούς.

Μία διεθνής Δικτατορία, πολύ πιο μαύρη και πολύ πιο σκοτεινή από αυτές που ξέραμε η ζήσαμε, έρπει επί των κεφαλών μας, και ουδείς γνωρίζει να μας πει με σιγουριά ποιός την κινεί; ποιός την υποδαυλίζει; και ποιός; μας την καθιερώνει!

Εμείς θα πούμε με δύο λέξεις, τα πιο αρρωστημένα και τα πιο παρανοϊκά, τα πιο βρόμικα ανθρώπινα μυαλά που έβγαλε μέχρι σήμερα από τότε που στάθηκε Όρθια, κύριε Άρι Πουλιανέ, η οικογένεια των «Ανθρωπίδων Πιθήκων»!

Με τη δίκη του Κάραζιτς, την τελευταία δίκη μιας σειράς δικών πολεμικών, αλλά και εθνικών ηγετών στην Ευρώπη, γίνεται κατευθυνόμενη τόσο, όσο και ελεγχόμενη προσπάθεια, να ποινικοποιηθεί ο Πόλεμος από τα πολιτικά δικαστήρια αγνώστων εθνικοτήτων, τα οποία ΟΥΔΕΜΙΑ αρμοδιότητα κατά την ταπεινή μας γνώμη, και ευθύνη έχουν.

Τον Πόλεμο δεν τον εφεύραν οι άνθρωποι, αλλά η φύση. Και δεν υπάρχει φυσικό ον σ’ αυτόν τον πλανήτη, που να μπορεί να τον αποφύγει, η να μην απολαμβάνει τις συνέπειές του, καλές η κακές.

«Πατήρ πάντων ο Πόλεμος»… Και άλλους μεν ανέδειξε, και άλλους δε κατέδειξε. Ο Πόλεμος ξέρει μόνον από όπλα!

Μόνον ένας άνθρωπος κατάφερε να τραυματίσει τον Πόλεμο (θεό Άρη), στο Έπος της Τροίας, ο Διομήδης, κι αυτό επειδή, πρώτον, ήταν ημίθεος, και δεύτερον, μία κωμική διάθεση πιθανώς του Ομήρου, να τον σατιρίσει. Αφού ο θεός μετά τη λιποψυχία του, προστρέχοντας και κλαψουρίζοντας στον πατέρα του τον Δία, αν και δέχθηκε την αυστηρή του επίπληξη, τον χλευασμό του, πως αυτός ένας αθάνατος, έγινε να τραυματιστεί από έναν θνητό, επέστρεψε στα μέτωπα, και έκανε αυτό που ήταν γεννημένος να κάνει!

Οι όποιοι κατηγορούμενοι για εγκλήματα πολέμου, συμπεριλαμβανομένης και της πολύκροτης «Δίκης της Νυρεμβέργης» -όπου κανείς ακόμα δεν μας είπε τι ήταν; στρατοδικείο; λαϊκό δικαστήριο; πολιτικό δικαστήριο; συνοπτικών διαδικασιών; τι;- εφόσον αυτά συνέβησαν, θα έπρεπε να εκδικάζονται από καθαρά στρατοδικεία, αφού τη στιγμή που τα έκαναν αυτοί που κατηγορούνται ότι τα έκαναν, ήταν στρατιωτικοί. Από τους πολιτικούς, κανένας δεν μπορεί να δικαστεί για «Εγκλήματα Πολέμου», για τον απλούστατο λόγο, δεν είναι στρατιωτικός.

Συνεπώς, ουδεμία αρμοδιότητα έχουν τα πολιτικά δικαστήρια, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ, με τις γνωστές «αποφάσεις» του, αφού και αυτός δεν είναι στρατιωτικός οργανισμός, φορέας, ούτε καν αστυνομία! «Κοινωνία των Εθνών».

Με αυτό τον τρόπο αυτόν, επιχειρείται μία βάρβαρη επέμβαση -μακάβρια υπόθεση γενετικής- πολλά χρόνια πριν, στα μυαλά των νέων ηγετών, πριν ξεκινήσει την ιστορία του ένας εκκολαπτόμενος ηγέτης σε μία χώρα, να ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ καν, αφού -και γιατί- υπερασπιζόμενος τα πάτρια και τα ιερά με το στρατό του μία μέρα, «νυν υπέρ πάντων ο αγών», θα κινδυνεύει να χαρακτηριστεί, η να βρεθεί από τους νικητές, σε κάποιο δικαστήριο χλεύη, ως «Εγκληματίας Πολέμου»! Δεν θα τον μεταχειριστούν, ούτε καν σαν αιχμάλωτο, μετά την πτώση του.

Τους ηττημένους ηγέτες τους σκότωναν οι νικητές στην ιστορία με μία απλή εντολή, σωστά, πλην της γενναιοψυχίας του Αλεξάνδρου που τους άφηνε ελευθέρους, η ακόμα τους ξανάδινε την εξουσία που είχαν, αλλά μέσα στην Αυτοκρατορία τη δική του.

Στη φωτο: Οι δυο τελευταίοι εναπομείναντες της “Εποποιίας του ‘40”, από τον εκστρατευτικό “λόχο” των Σανών, 51 άτομα, σχεδόν όλοι έφεδροι. Αριστερά ο Δημήτριος Ευαγ. Κρημιανιώτης 96 ετών, και ο Γεώργιος Βασ. Δαγγίλας, 95 ετών.

[Σ.Σ.: Ενώ το Δαρείο τον περιέθαλψε ημιθανή, τον Βήσσο (τον δολοφόνο του Δαρείου), τον κυνήγησε μέχρι που τον συνέλαβε, και τον θανάτωσε ατιμωτικά].

Για τούτο ακριβώς τον λόγο, πιθανώς, οι «ΗΠΑ» δεν υπέγραψαν και δεν αποδέχονται κάτι τέτοιο, η δεν συμφωνούν με αυτές τις παρωδίες δίκες -την προσαγωγή των δήθεν εγκληματιών πολέμου- γιατί οι πρώτοι που θα έπρεπε να δικαστούν τότε, στον κατάλογο και να εκτελεστούν, έτσι, θα ήταν οι ίδιοι, οι δικοί τους στρατηγοί και ηγέτες, στους πολέμους της Κορέας, του Βιετνάμ, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Βοσνίας, της Σερβίας, της Κύπρου (μαζί με τους Τούρκους).

Τη δουλειά αυτή την αφήνουν -οι Αμερικάνοι- σε κάποιους άλλους αλλοεθνείς και ηλιθίους, γι’ αυτό και σας παραπέμπομε στο κινηματογραφικό φιλμ «Εγκλήματα Πολέμου» ελληνικός τίτλος, («Hant for Justice» ο πραγματικός), το πιο άθλιο φιλμ στο είδος που έχουμε δει στο σινεμά, όπου μία «ιδεαλίστρια» δικαστίνα Καναδέζα, αναλαμβάνει να αποδώσει δικαιοσύνη (εδώ γελούν), και να δικάσει μεταξύ άλλων, και τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, σήμερα. Υπουργέ των Εξωτερικών, τότε (Πασόκ). Και Γεράσιμε Αρσένη, με το «κομοδινί» που σ’ έλεγε ο Ρίζος. Πρώην Υπουργέ της πανωλεθρίας των Ιμίων και -αν είναι δυνατόν- Εθνικής Αμύνης (Πασόκ).

Πότε ήταν ηγέτης για το λαό του ο Ράντοβαν Κάραζιτς; Και γιατί σήμερα μετακυλίστηκε, μετονομάστηκε από ποιους; σε «Εγκληματία Πολέμου»!

Η τώρα παριστάνετε κι εσείς τους Αμερικάνους, όπως όλα τα άλλα αμερικανάκια (έξω οι βάσεις), του μεταλλαγμένου Πασόκ;

<Χ>

-*****-

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


Στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» της Τρίτης 21.10.2009, ο πρώην Έλληνας πρέσβης στον ΟΗΕ κύριος Ζαχαράκης, έμπειρος διπλωμάτης, δήλωσε ευθαρσώς και χωρίς ίχνος αμφιβολίας: «Μην περιμένετε απαραίτητα να υπάρξουν εξελίξεις στο Αιγαίο. Το παιχνίδι θα παιχτεί στη Θράκη»!

Η δήλωση αυτή, όσο σοκαριστική και αν ακούγεται, δυστυχώς αποτελεί την σκληρή πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος της Ελληνικότητας της Θράκης, εξαιτίας της ανυπαρξίας συγκεκριμένης πολιτικής που έχει αφήσει το θέμα της Θράκης, επιμελώς η αφελώς, στον παράγοντα τύχη.

Η αποτυχία της Ελλάδας μέχρι τώρα να προστατεύσει τους, μουσουλμανικού θρησκεύματος, Έλληνες πολίτες, ώστε να μη γίνουν όργανα και τελικά θύματα του τουρκικού ιμπεριαλισμού, και η αδυναμία να πλησιάσει πραγματικά την καλόπιστη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων (πομάκοι-αθίγγανοι), και να τους βοηθήσει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, δίνει την δυνατότητα στην Τουρκία για γεωπολιτικά παιχνίδια στην Θράκη.

Οι Ελληνικές υπηρεσίες (ΥΠΕΞ-ΕΥΠ)... [Σ.Σ.<Χ>: Αλήθεια; Υπάρχουν τέτοιες υπηρεσίες στην Ελλάδα; Και που κατοικοεδρεύουν;] Οι οποίες παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή της Θράκης, βρέθηκαν προ ευρημάτων τα οποία ενδέχεται να αποδειχθούν κρίσιμες παράμετροι, στο γεωπολιτικό παιχνίδι της Τουρκίας στα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με τις αναφορές των υπηρεσιών αυτών, από την στιγμή που η κυβέρνηση της Πρίστινας ανακήρυξε την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, εμφανίστηκαν τα πρώτα ηλεκτρονικά μηνύματα, προερχόμενα από κεντρική περιοχή της Θράκης (Εχίνος), τα οποία συνδέουν τις εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο με την Θράκη οπου ζουν μουσουλμανικές μειονότητες.

Συγκεκριμένα, διακινούνται στη Θράκη μηνύματα και δημοσιεύματα τα οποία καλούν τους μουσουλμάνους να αναλάβουν πρωτοβουλίες, για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Χαρακτηριστική είναι η προβολή σε ξένες εφημερίδες και στο διαδίκτυο της σημαίας της 3ης Τούρκικης Δημοκρατίας, της Ανεξάρτητης Θράκης. Το πράσινο χρώμα κυριαρχεί στη σημαία, ενώ δεσπόζει η ημισέληνος με τρία αστέρια το ένα κάτω από το άλλο. Υπάρχει και εθνικός ύμνος της Ανεξάρτητης Θράκης από τουρκικό κείμενο του 1913.

Ξεχωρίζουν εκφράσεις όπως «αυτά τα μέρη όπου πατάς είναι γεμάτα με δοξασμένους πεσόντες ήρωες», «στην πατρίδα πνέει ο άνεμος της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας».

Πόσο λοιπόν κινδυνεύει να καταστεί η Θράκη ένα άλλο Κοσσυφοπέδιο;

Η απάντηση είναι ότι μπορεί να συμβεί, αφού ήδη εφαρμόζεται συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο της Τουρκίας το οποίο σε γενικές γραμμές αποσκοπεί:

Αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας, ως μίας ενιαίας τουρκικής κοινότητας σε μία ενιαία εδαφική βάση, με την κατά το δυνατόν επέκταση της βάσης αυτής μέχρι τα σύνορα, ώστε να δημιουργηθεί εδαφική συνέχεια με την Τουρκία.

Ειδικότερα στη Θράκη διαπιστώνεται ότι η Τουρκία εφαρμόζει:

Την συνένωση όλων των μουσουλμανικών μειονοτήτων, περιλαμβανόμενων των πομάκων και αθίγγανων, ώστε να αποκτήσουν τούρκικη συνείδηση και να θεωρήσουν την Τουρκία μητέρα πατρίδα τους.

Την αναβάθμιση της μουσουλμανικής μειονότητας σε τουρκική, πρόσφατο παράδειγμα η αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως τουρκικής, της μουσουλμανικής ένωσης Ξάνθης.

Πυκνές επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων δείχνουν ότι η Τουρκία μόνο, και όχι η Ελλάδα, ενδιαφέρεται για την μουσουλμανική μειονότητα.

Τέλος, διάφοροι σύλλογοι εμφανίζονται πρόθυμοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της μειονότητας, ενώ επιχειρηματίες είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή κέντρων ελευθέρων σπουδών, και τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού. Ήδη, λειτουργεί το πρώτο υποκατάστημα της τούρκικης τράπεζας (Ziraat Bankasi) στην Κομοτηνή.

Για να επιτύχει όλα αυτά η Τουρκία, δαπανά μεγάλα ποσά μέσω του Γενικού Προξενείου Κομοτηνής, το οποίο αποβλέπει στη δημιουργία δεσμών αλυτρωτικών υπό την κηδεμονία της Άγκυρας, και πολιτιστικών συνισταμένων στην από κοινού πρόσληψη της κρατικής τούρκικης προπαγάνδας, μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Θράκης.

Το γεγονός, πάντως, ότι η Τουρκία εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη των Αμερικανών, ενισχύει τις ελπίδες της ότι θα μπορέσει να μεταχειρισθεί για τους επεκτατικούς της σκοπούς το δίκαιο των μειονοτήτων, όπως αυτό εξελίσσεται.

Άλλωστε βοηθούν και οι πρόσφατες θέσεις του ΟΗΕ ότι τα κράτη μέλη του μπορούν αν θέλουν να αναγνωρίσουν στα μέλη μειονοτήτων, δικαιώματα εν σχέση με τις περιοχές στις οποίες διαμένουν, και να διευκολύνεται η επαφή μελών μειονοτήτων με τη χώρα, με την οποία θεωρούν ότι έχουν δεσμούς.

Μετά από όλα αυτά, τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να μη γίνει Κοσσυφοπέδιο η Θράκη;

Εκτιμώ πως η πολιτική η οποία πρέπει να ακολουθηθεί, είναι απαραίτητο να συνδυάζει δύο στοιχεία:

Πρώτον να εξασφαλίζει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων

των μουσουλμάνων συμπατριωτών μας, και δεύτερον την προστασία τους ώστε, να μη καταστούν θύματα του ιμπεριαλισμού αυτού, όπως οι Τουρκοκύπριοι που αναγκάζονται να εγκαταλείπουν την Κύπρο υπό την πίεση των εποίκων και των στρατευμάτων κατοχής. Η πολιτική αυτή σύμφωνα με τους πιο έμπειρους Έλληνες διπλωμάτες που ασχολήθηκαν χρόνια με την Θράκη, πρέπει να γίνει γνωστή στα διεθνή φόρα, ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει πλέον πως η Τουρκία έχει οποιοδήποτε δικαίωμα να αναμειγνύεται σε θέματα ελληνικής ιθαγένειας Μουσουλμάνων, η να παριστάνει ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτούς.

Η κατάργηση του τουρκικού Γενικού Προξενείου στην Κομοτηνή, και ο περιορισμός κάθε πράξης υπονόμευσης της ελληνικής κυριαρχίας, χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων αδελφών μας, αποτελούν αναγκαίες και επείγουσες ενέργειες.

Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος

Ταξίαρχος (ε.α.)

Πρώην Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων ΥΠΕΘΑ

-*****-


ΠΡΟΣΟΧΗ! Ένα δημοσίευμα καταπέλτης της «ΜΟΝΤ», Για την γρίπη και το εμβόλιο απάτη!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

«Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»


Στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2005 έγινε στην Μάλτα μία Πανευρωπαϊκή Ιατρική Σύνοδος για την γρίπη με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιϊκών φαρμάκων. Μεταξύ αυτών και η «Ρότσε».

Εκεί από τα χείλη του γενικού διευθυντή του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) ανακοινώθηκε επίσημα ότι: «Δεν γνωρίζουμε πότε, αλλά μια πανδημία γρίπης αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Λείπει μόνον μία συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο». Επίσης είπε ότι «ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνιστάται, διότι θωρακίζει τον οργανισμό και σαν ψυχολογική συνήθεια». Δηλαδή, το κοινό εμβόλιο κατά της γρίπης αν και δεν βοηθά ιατρικά, βοηθά ψυχολογικά, ως… ψευδοφάρμακο!

Όμως ο ιατρός Ερνέστο Μπούργκιο: «Αν υπάρχει μία χρονιά που το κοινό αντιγριπικό εμβόλιο δεν συνίσταται, είναι ιδιαίτερα εκείνη κατά την οποία υπάρχει φόβος πανδημίας. Αν είναι αλήθεια, ότι ένας εκ των κινδύνων είναι ο ιός Η5Ν1, αυτός θα μπορούσε να επανασυνδυαστεί με την εμβολιαστική ρίζα αποκτώντας τα αντιγόνα, με κίνδυνο να ξεσπάσει στο εμβολιασμένο άτομο ένας πραγματικός κυκλώνας στα κύτταρά του. Ένας κανόνας που υπάρχει σε περίπτωση πανδημίας είναι ότι ο προληπτικός εμβολιασμός αποτελεί μία στρατηγική πολύ επικίνδυνη».

Δηλαδή, αν κατά την προδρομική περίοδο μιας ασθένειας γίνει εμβολιασμός (χρονικό διάστημα, που μπορεί να κρατήσει

από 4 ημέρες ως και 3 μήνες χωρίς να εμφανίζονται καθόλου συμπτώματα), τότε όπως λέει και ο Μπούργκιο, τα αποτελέσματα είναι βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες, η θάνατος.

Πληροφοριακά για τους γονείς που δέχονται τόσο απρόσκοπτα να εμβολιάζουν τα παιδιά τους η τον εαυτό τους, κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να προσεύχονται!

Κι αυτό γιατί, ο εμβολιασμός ενδέχεται να συμπέσει μέσα στην προδρομική περίοδο της ασθένειας.

Η στρατηγική του μάρκετινγκ των μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών έχει πλέον σαν στόχο της τους υγιείς ανθρώπους, και όχι τους ασθενείς! Όσοι λίγοι έχουν πλέον απομείνει. Και φυσικά τα χημικά φάρμακα και τα εμβόλια, δεν κάνουν τίποτε άλλο απ’ το να διευρύνουν την πελατεία των Φαρμακοβιομηχανιών, δημιουργώντας νέους πελάτες-αρρώστους στην «Επιχείρηση Ασθένεια».

Η Γαλλία ταρακουνά το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιριών Μπάξτερ Ρότσε και Φάρμα, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009. Διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα κατηγορώντας τις 3 εταιρίες ότι σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό, και πως σκόπιμα σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό. Καθώς και οι Γαλλικές αρχές ασκούν δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα, με έναν και μοναδικό σκοπό το κέρδος. Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες καταγγελίες από δικηγόρους του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Αμερικάνικου Ιατρικού Συλλόγου, η εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, δίκτυο καναλιών και επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν η αλληλοχορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας.

Η υπόθεση αναλαμβάνει ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα, μιας και το Μεξικό παραπέμπει την εταιρία «Μπάξτερ» επίσης στο διεθνές δικαστήριο, διότι όπως λέει, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, εκτός από ένα περιστατική, οφείλονται στο γεγονός ότι τους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009. Εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα από ανθρώπινους ιούς - τον ίο του SARS, ιός των πουλερικών και ιός των χοίρων.

Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την γρίπη απάτη, είναι:

• Νέα Ζηλανδία, • Σκωτία, • Ιρλανδία, • Ισπανία, • Πορτογαλία, • Γαλλία, • Ολλανδία, • Σουηδία και το • Μεξικό.

[]