ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΛΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΟΛΗΧΕΙΕΣ, ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΛΑΣ...

Στα παραλειπόμενα του Φεστιβάλ Κανών!
Ήταν πριν λίγες μέρες, όταν τα διεθνή ραδιοτηλεοπτικά μέσα και οι εφημερίδες, μας έπριζαν τ' αρχίδια με τα βυζιά της Τζολί που τα πέταξε πριν την ώρα τους για να βάλει τα λαστιχένια, σε μια πράξη γενναιότητος -λέει- γιατί αυτά ΘΑ, έπασχαν στο μέλλον από καρκίνο, και ΘΑ, έπρεπε να αφαιρεθούν! ΘΑ, μολύνονταν, τα επόμενα 30 χρόνια!
Στο μεταξύ, σ' αυτά τα 30 χρόνια η πατραχείλω, θα τα τίναζε πιθανώς τα πέταλα από κάποιο ατύχημα, κάποιον ταμπλά -θα την εγκατέλειπε ο Μπραντ- θα την τσιμπούσε φίδι κατά τη διάρκεια γυρίσματος ταινίας στην Αφρική, ή, ένα από αυτά τα έκθετα που ανατρέφει, θα της έχωνε το μαχαίρι στην κοιλιά στην κουζίνα, όπως έκανε παλιότερα στον εραστή της Λάνα Τάρνερ, η πραγματική της κόρη.
Αλλά και πάλι, πριν αλέκτωρ φωνήσει τρεις, η υπόθεση εξελίχθηκε μπαρούφα, διαφήμιση, και τώρα αυτή η κυρία και όσοι σοφίστηκαν γύρω της αυτή την σατανική ρεκλάμα, κινδυνεύουν να καθίσουν στο σκαμνί από την πραγματική αμερικανική δικαιοσύνη, και όχι από την δική μας την ψεύτικη και κάλπικη.
Δεν πέρασαν ούτε λίγες μέρες απ' αυτή την σχιζοφρενική αηδία-διαφήμιση, και χθες, άλλη μια τέτοια ρουκέτα, του ραμολιμέντου γεροχούφταλου Ντάγκλας (Μάικλ, ίσον Μιχαέλα), εκτινάχθηκε στον αέρα, ο Μάικλ -λέει- έπαθε καρκίνο του λάρυγγος και κατέληξε τέτοιο ραμολιμέντο, από τα πολλά τσιμπούκια που έκανε στους εραστές του, εναρμονιζόμενος και με τις νομοθεσίες των δυτικών κρατών περί γάμου των πούστηδων, οι οποίες θα βγάλουν και την νέα γενιά του "Ερμαφροδίτου Ανθρώπου" (τερατογέννηση), με τους νόμους που ψηφίζουν! Μέχρι τώρα είχαμε... παράνομη τερατογέννηση, τώρα θα έχουμε και νόμιμη!
Και επειδή σύμπας ο θηλυκός κόσμος ανά την υφήλιο έπεσε από τα σύννεφα... Ο Μάικλ τσιμπούκια!.. Ααα, παπα-παπά!... Και στα μαύρα πανιά, εκείνο το ραμολιμέντο, το χούφταλο που έβλεπε στις τηλεοράσεις με σταυρωμένα τα χεράκια, πλην άγριο αρσενικό αλλά Σεργιανόπουλου, ο υπέρ-σεξουαλικός Ντάγκλας ο οποίος απαραιτήτως έπρεπε να γαμήσει τρεις πουτάνες το πρωί για μπρέκφαστ, πέντε για ημερήσιο γεύμα, και συμμετοχή το βράδι σε πάρτι οργίων για δείπνο, δεν άφησε πούτσα για πούτσα που να μην την έβαλε στο στόμα, "βαθύ λαρύγγι", οι ατζέντιδές του και οι προαγωγοί του, βλέποντας τις... πωλήσεις να πηγαίνουν πάτο, άλλαξαν το τροπάρι, και το διόρθωσαν προς το χειρότερο, με μια δεύτερη, πλην μεγαλύτερη γκάφα! Λέγοντας ότι, ξέρετε, ο Ντάγκλας δεν έπαθε καρκίνο από την πεοληχία, το υπερβολικό τσιμπούκι δηλαδή, αλλά από την αιδοιοληχία, το υπερβολικό γλυφομούνι!
Τώρα, όσοι από εσάς οι αρσενικοί, και όχι οι αρσενικοθήλυκοι, έχετε κάνει γλυφομούνι -νομίζουμε όλοι- φτάσατε ποτέ την κλητωρίδα μιας γυναίκας στο λαρύγγι σας, και σας δημιούργησε αυτή καρκίνο, πέστε το και σε μας, να το κάνουμε, που μας αρέσει κάποιες φορές, όλως ιδιαιτέρως!.. Οσο για τον καρκίνο, αυτόν αφείστε τον να πάει να... κουρευτεί!
Ου να χαθείτε, να χαθείτε!.. Ξεδιάντροποι, καλλιτέχνες της "πίπας" και του κώλου!..
*/*
 
Και κάτι εντελώς έξω από αυτές τις αηδίες. Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζεται μία απέχθεια και αποστροφή των Ελλήνων στα αρλουμποφράγκικα (αγγλικά, γαλλικά και άλλες ξένες γλώσσες, τελείως ανόητες και παπαγαλίστικες), φράσεις και λέξεις με τις οποίες κατακλύζονται κυρίως οι ελληνικές τηλεοράσεις, χωρίς το φιλοθεάμων κοινό από κάτω να καταλαβαίνει γρι -επίτηδες το κάνουν- κάποιοι εκεί μέσα, πιθανώς και οι ίδιοι, αηδιασμένοι από όλη αυτή την λεκτική σχιζοφρένεια-βαβέλ, θυμούνται την ελληνική τους... καταγωγή, και χθες, μας έδωσαν την ελληνική ερμηνεία της λέξεως "σάντουιτς", η οποία είναι και πανέμορφη. Σάντουιτς λοιπόν στα ελληνικά, θα πει "αμφίψωμο"!
Εμπρός, λοιπόν, κλείστε τ' αυτιά σας, ανοίξτε τα μάτια σας, το δικό μας συμφέρον λέει, μακρυά από όλα αυτά τα προϊόντα και πράγματα ξενικά, ο ελληνικός κωδικός των προϊόντων αρχίζει από "520", αλλά κι αυτό δεν φτάνει, κάποιοι δαιμόνιοι προς το καταστρεπτικό για την χώρα Έλληνες το παρέκαμψαν (όρα "Μασιούτης", "μαρινόπουλος" και άλλες υπεραγορές), πρέπει να ελέγχετε και την χώρα παρασκευής του προϊόντος, αυτοί οι φανατικοί Έλληνες, τα "βαφτίζουν" ελληνικά.
Πετάξτε από το καλάθι των αγορών σας όλα τα ξένα δηλητήρια -αναμφιβόλως είναι δηλητήρια, δεν υπάρχει τίποτα φαγώσιμο στην αλλοδαπή που να μην γίνεται από υποκατάστατα πετρελαίου- γεμίστε το με ελληνικά προϊόντα, αλλά και σ' αυτά, μήν πάτε πρόβατα επί σφαγή, ελέγξτε σχολαστικά τις τιμές, ακόμα και σε ακρίβεια δέκατο του ευρωλεπτού!
Τα κεράσια αυτήν την εποχή βρωμούν στη χώρα μας, και κάποιος "παραγωγός" προχθές έξω από την πόρτα μας, τα "φωναζε" 2,5 ευρώ το κιλό! Δηλαδή 864,375 δραχμές. Αν ακούγατε ή σας έλεγε αυτή την τιμή, θα τα αγοράζατε ποτέ;