"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ, ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΠΑΡΕΑΣ-ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ...

Το κοριτσάκι τον "φοβόταν πολυ" αυτόν τον παπά. 
Το Γελαστό Παιδί, ο Πάκης, ο Γενναίος στρατηγός 
Τόσκας, ο Μουτζάλας, ο επαναστάτης
(χωρίς αιτία) Σκουρλέτης και άλλοι πολλοί, τον 
φοβούνται άραγε;
Αυτός είναι ο Μουτζαχεντίν-Ισλαμιστίν-Τζιχαντιστίν παπάς, που παντρεύτηκε το 6χρονο κοριτσάκι στο Αφγανιστάν! Στου παιδιού το στόμα κόλλησαν βελόνα γραμοφώνου, όταν το απαγκίστρωσαν από τα νύχια του οι λέξεις, ενώ έτρεμε ολόκληρο, “τον φοβάμαι πολύ αυτόν τον άνθρωπο”!.. Εσείς τον φοβάστε;
Το μόνο που προηγήθηκε αυτού το ανατριχιαστικού γεγονότος, ήταν εκείνο το καταπληκτικό κινηματογραφικό έργο “Οσάμα”, το οποίο ως φαίνεται δεν συνέτησε κανέναν εκεί στις βαρβαρικές και ψυχανώμαλες αυτές χώρες. Όσοι δεν το είδατε, βρείτε το και δέστε το. Θα φρικάρετε, σε σημείο... υψίστης ηλεκτροπληξίας!

Αυτός είναι και “πολιτισμός” που μεταφέρεται στην Ελλάδα με κανονική προώθηση του “Σουλτάν-Μερεμέτ Μουλά” της τουρκιάς, μέσω των αδελφών κουμμουνιστικών ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου
Όλα αυτά τα νησιά, πριν πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης (σ.σ.: τους εξασφάλισε φαγητό για αιώνες), ήταν ψηφοφόροι του κουμμουνιστικού Σύριζα, και του ακόμα πιο κουμμουνιστικού ΚΚΕ. Το μοναδικό... ορθόδοξο κουμμουνιστικό κόμμα στον κόσμο, μετά το Βορειο-κορεάτικο!..
Αφγανιστάν-Τουρκοεστάν-Συριζιστάν-Ελλαδιστάν, ούνα φάτσα ούνα ράτσα!..  

Κι ο Καμένος ο “Μέαγςςεπατριώτης ο Μέγας”, στα ελικόπτερα να κόβει βόλτες, να μαθαίνει να πετάει τζάμπα, θα του χρησιμεύσει στην ιδιωτική του ζωή, που θα κάνει σε λίγο.