"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ...


Με λιονταριού ψυχή 8-7 την
 Ιαπωνία
Μετά το χθεσινό, για γέλια, εναρκτήριο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων σε μια χώρα της απολύτου φτώχειας και μιζέριας, με εγκαταστάσεις πεπαλαιωμένες και ρετουσαρισμένες, άσχετα αν αυτό το Ολυμπιακό Στάδιο λέγετε “Μαρακάνα”, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά πλέον, με ποια κριτήρια αυτή η πόλη (Ρίο), πήρε την διοργάνωση; Ποιος της την έδωσε; Και γιατί μετά τους αδιάφορους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου οι “φίλαθλοι” Εγγλέζοι επιστράτευσαν ακόμα και παιδιά του δημοτικού σχολείου να “γεμίσουν” τις άδειες κερκίδες του προγράμματος, οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες έπρεπε να παν στη λατινική Αμερική ζορ-ζουρουνά, στης οποίας τις φαβέλλες μπορούν να κλωτσούν καλά ένα τουλούμι γεμάτο αέρα τα πεινασμένα παιδάκια, πέρα απ’ αυτό όμως, διοργάνωση και άλλος αθλητισμός, είναι διαφορικές εξισώσεις γι’ αυτούς τους αχρήστους, οι οποίοι είναι ανίκανοι και να αναμεταδώσουν τέτοια αθλήματα, απ’ το πρωί βλέπουμε και ακούμε τέτοιες ανοησίες, δεν ξέρουμε ακόμα πόσες άλλες θα ακολουθήσουν!
Μετά το χθεσινό, για γέλια, εναρκτήριο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων σε μια χώρα της απολύτου φτώχειας και μιζέριας, με εγκαταστάσεις πεπαλαιωμένες και ρετουσαρισμένες, άσχετα αν αυτό το Ολυμπιακό Στάδιο λέγετε “Μαρακάνα”, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά πλέον, με ποια κριτήρια αυτή η πόλη (Ρίο), πήρε την διοργάνωση; Ποιος της την έδωσε; Και γιατί μετά τους αδιάφορους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου οι “φίλαθλοι” Εγγλέζοι επιστράτευσαν ακόμα και παιδιά του δημοτικού σχολείου να “γεμίσουν” τις άδειες κερκίδες του προγράμματος, οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες έπρεπε να παν στη λατινική Αμερική ζορ-ζουρουνά, στης οποίας τις φαβέλλες μπορούν να κλωτσούν καλά ένα τουλούμι γεμάτο αέρα τα πεινασμένα παιδάκια, πέρα απ’ αυτό όμως, διοργάνωση και άλλος αθλητισμός, είναι διαφορικές εξισώσεις γι’ αυτούς τους αχρήστους, οι οποίοι είναι ανίκανοι και να αναμεταδώσουν τέτοια αθλήματα, απ’ το πρωί βλέπουμε και ακούμε τέτοιες ανοησίες, δεν ξέρουμε ακόμα πόσες άλλες θα ακολουθήσουν!
Βεβαίως, κάποιες Ελληνικές, και μάλιστα αθλητικές κωλοφυλλάδες, όλα τα χθεσινά τα είδαν φαντασμαγορικά, άψογα, τέλεια, τα ντογάνια τους οι αθλητικογράφοι και ποτέ δημοσιογράφοι, τόσο ξέρουν, τόσο γράφουν.
Ντροπή και όνειδος για την Ελληνική αποστολή ο “επίσημος” συνοδός της “χήρας”, ένας νονός του τζόγου αλλά και διαπλεκόμενος με την δικαιοσύνη, μέχρι χθες φορούσε “βραχιολάκια” και πήγαινε χεράκι-χεράκι με την μετρέσα του στον δικαστή, σήμερα παρουσιάζεται ανώτατος άρχων στην παρέα, εκπροσωπώντας και τα Ελληνικά χρώματα. Την Ελληνική σημαία. Ντροπή και αίσχος.
Αν είχε λίγη τσίπα αυτό το υποκείμενο, θα είχε εξαφανιστεί μόνος του χωρίς καμιά άνωθεν επέμβαση, αλλά ποιος έχασε την τσίπα, να την βρει αυτός;
Η Ελληνική Πολιτεία, αυτή που αυτοκαταστρέφεται και αυτοδιαλύεται από μόνη της τόσα χρόνια, αφού κατέστρεψε τον αθλητισμό και τους γίγαντες
Θάνου, Κεντέρη, Χαλκιά, Δεβετζή, και λοιπούς, ξαναθυμήθηκε την “ντόπα” στην οποία ενώ όλοι οι αθλητές του κόσμου είναι εθισμένοι, στο τέλος αποκαλύπτονται από τα “μηχανήματα” (αλήθεια ποια;), μόνον οι Έλληνες(!), από ελληνικά εργαστήρια παρακαλώ, και από κάτι λεχρίτες τζογαδόρους και νονούς του αθλητισμού, οι οποίοι  μας το παίζουν μεγάλοι και τρανοί.
Όλη η αμερικάνικη ομάδα είναι ντοπαρισμένη σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όλη η ρωσική, όλη η κινεζική, με ουσίες όμως, που φέτος δεν θα τις πιάσουν τα μηχανήματα, του χρόνου που θα τις πιάσουν για παράδειγμα, αυτοί θα έχουν πάρει άλλες, τις οποίες και πάλι δεν θα μπορούν να πιάσουν τα νέα μηχανήματα, γαϊτανάκι η υπόθεση δηλαδή, τράβα κορδέλα αηδίας, βρωμίλας, και σαπίλας!
Ίσως περισσότερο από ποτέ αναφύεται και πάλι, ξανά το πρόβλημα γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει ντε και καλά να περιφέρονται από χώρα σε χώρα, καραγκοζ-μπερντέ, μόνο και μόνο επειδή αυτές οι ανύπαρκτες στην ιστορία χώρες, πρέπει να γεύονται τσόντα ζηλόφθονες, λίγη από την ελληνική δόξα!
Να αποσυρθεί από την Ελλάδα η κατοχυρωμένη δική μας ονομασία “Ολυμπιακοί Αγώνες”, και να αρχίσουν στην  Ολυμπία από αύριο, τρόπος του λέγειν, να γίνονται οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του μέλλοντος, όπου μόμιμα και αμετάκλητα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξάγονται εκεί.
Μέσα στο κλασικό στάδιο κάποιοι δρόμοι κατά τα αρχαία πρότυπα, προσαρμοσμένοι όμως στα σημερινά δεδομένα, όλο το άλλο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, έξω από το κλασικό στάδιο, και αυτό να περιοριστεί σε αυστηρά ολυμπιακά πλαίσια (ρίψεις, πάλη, πυγμαχία, κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική και κάποια άλλα αγωνίσματα), να σταματήσει η σαβούρα των πικ-πονγκ, μπάτμιντον και άλλα κουραφέξαλα, αθλήματα του κώλου, οι Ολυμπιάδες δε, να αρχίσουν να μετρούν ξανά από τότε που σταμάτησαν (από εκείνον τον βάρβαρο Θεοδόσιο τον οποίο η χριστεπώνυμη εκκλησία μας ανακήρυξε και “άγιο” τρομάρα της, η ιστορία “μέγα”, ίσως και γιατί έφαγε για κολατσιό 15.000 “απίστους” Εθνικούς Έλληνες, στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης!
Είμαστε σίγουροι ότι η πολύ μεγάλη μερίδα των αθλητών από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχει με πολύ περισσότερο ζήλο σ’ αυτές τις Ολυμπιάδες -όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τον Μαραθώνιο στην κλασική διαδρομή κάθε χρόνο από απόψεως συμμετοχής- έχουμε ήδη την μεγάλη επιτυχία της αναβιώσεως των Νεμέων επίσης στο κλασικό στάδιο της Νεμέας, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία έγραψε ο Κάλβος, αυτήν πρέπει να δείξουμε κι εμείς, και να πούμε στους άσπονδους ξένους μας, φτάνει πια η κοροϊδία, στο διάολο κι εσείς και τα τα στημένα ντόπινγκ σας, δεν μας ενδιαφέρετε,  εμείς είμαστε οι Ολυμπιακοί Αγώνες, κι όχι το Ρίο, το Λονδίνο, η Ατλάντα ή η κάθε κωλοπετινίτσα, την μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων την σεβάστηκαν στην Ελλάδα και δεν την μετακίνησαν ούτε οι Ρωμαίοι κατακτητές, την ξεπουλήσαμε τσάμπα εμείς οι βλάκες σήμερα, σε κάποιους Κουμπερτέν, μπερτέν και καραγκιοζ-μπερτντέ, ιμιτασιον μπουρτζόβλαχους-Ευρωπέους, και σε λίγο τζιχαντιστές της βυζαρούς της Γερμανίας και του Ολλανδού προέδρου της (παπα)Γαλλίας!
Αν η Παγκόσμια κοινότητα θέλει να συνεχίσει με αυτήν την αηδία των Ολυμπιακών αγώνων, μπορεί, υπάρχουν ένα σωρό ονομασίες να τους δώσουν, αλλά αφή “Φλόγας”, αναφορές στην Ολυμπία και άλλα φαιδρά, γιοκ, τουρκιστί!
Για τη σαχλαμάρα του ντόπινγκ, έχουμε κάνει εκτενέστατη αρθρογραφία στο παρελθόν να στα-μα-τη-σει! Δεν μας ενδιαφέρει τι παίρνουν και τι δεν παίρνουν οι αθλητές, και στους αρχαίους χρόνους αυτοί είχαν ιδιαίτερο διαιτολόγιο, δεν ενδιέφερε όμως κανέναν, το μόνο που ενδιέφερε ήταν ο αγώνας, ο νικητής και ο κότινος. Οι αθλητές μπορούν να βάλουν και... νέφτι στον κώλο τους, να γίνουν πύραυλοι, εμείς θέλουμε να βλέπουμε θέαμα και επιδόσεις, αν αυτοί σκοπεύουν να ζήσουν ως τα 25 (όπως οι αθλητές του σούμο που ξέρουν ότι δεν θα περάσουν τα 60, και όμως κάνουν σούμο, αγωνίζονται), δικό τους δικαίωμα, αυτοί επιλέγουν να πεθάνουν με ένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό ακόμα και πριν τα 25 τους, το ξέρουν όταν παίρνουν αυτές τις ουσίες, το επαναλαμβάνω, εμάς τι μας νοιάζει;
Αν όμως γίνει αυτό, όλοι αυτοί οι “καλοί” και “εντιμότατοι κύριοι” οποίοι θησαυρίζουν στο ντόπινγκ και αντιντόπινγκ κοντρόλ, πάνε σπιτάκια τους άεργοι, χωρίς δουλίτσες και με άδειες τις παμφάγες σαπιοκοιλιές τους, και από χρήμα, και από τροφή. Αυτό είναι που κρατάει το ντόπινγκ εν ζωή στον αθλητισμό, ο χορός των δισεκατομμυρίων, και όχι τα όποια άλλου είδους κουραφέξαλα και μυξοκλάματα, για την δήθεν υγεία των αθλητών! 
Εξ’ άλλου, ποια η διαφορά του ντόπινγκ των τροφών, από το “ντοπάρισμα” ενός ποδοσφαιριστού που τρώει κλωτσιά στον αγώνα και του γίνεται το γόνατο νταούλι, άχρηστος να συνεχίσει δηλαδή, αλλά στον πάγκο ο προπονητής του τον πλακώνει στα αντιψυκτικά και τα παυσίπονα, ρίχνοντάς τον ξανά στον αγώνα... υγιή;
Τέρμα λοιπόν η σαχλαμάρα του ντόπινγκ, σε μια αθλητική συνάντηση που έτυχε να καλύψω δημοσιογραφικά ρίψεων, στον κατάλογο της οποίας συμμετείχε και ένα τέρας κορίτσι 19 χρονών, σφυροβόλος από την Ρωσία, η οποία στην πρώτη της βολή μέσα στο στάδιο, έβγαλε την μπάλα εκτός... ορίων! Εγώ από εκείνη την  βολή, κρατώ, κράτησα μόνον την ιαχή του σταδίου που έμεινε αποσβολωμένο, γιατί αυτό το κορίτσι έξι μήνες αργότερα που πήγε σε μια άλλη αθλητική συνάντηση στη Γαλλία να συμμετάσχει, τα κακάρωσε μέσα στο προπονητήριο, και την επέστρεψαν με τιμές “τέσσερις” που λέμε χαριτολογώντας, στην ευλογημένη από το ντόπινγκ, πατρίδα της. Αλλά εμένα, το επαναλαμβάνω, ούτε μ’ ένοιαξε, ούτε θα με νοιάξει ποτέ, εκείνο που θυμάμαι και θα θυμάμαι από αυτήν μέσα στο στάδιο, ήταν η ιαχή των θεατών στην κερκίδα, όταν έβγαλε την σφύρα... εκτός σταδίου!
Νομίζω ότι η εμμονή αυτή για την μόνιμη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία και όχι αλλού, ημών των Ελλήνων, πρέπει να μας γίνει πείσμα και συνήθεια, μπορούμε να το κάνουμε, δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός, αυτό θα είναι και ένα μόνιμο έσοδο στην οικονομία μας, πάγιο, των δις ευρώ, τα οποία σήμερα αντί να τα πουλάμε εμείς στους κλέφτες και απατεώνες βρωμο-ευρωπέους πλιατσικολόγους (Ελγίνος), βρεθήκαμε να τους χρωστάμε, κι εγώ δεν ξέρω πόσα;
Κάποια αθλήματα ομαδικά, όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθόσφαιρα κ.α., μπορούν να γίνονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, και για τουριστικό ενδιαφέρον, αλλά και για να έχουν οι Αγώνες τον αρχαίο πανελλήνιο χαρακτήρα, που επίσης είναι πολύ σημαντικό και χρειαζόμαστε.
Ποιος, ή ποιοι θα τα κάνουν όλα αυτά, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες, πραγματικότητα; 

Με δυο λέξεις απλές και σταράτες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ: Αυτοί που έχουν αρχίδια!

Βεβαίως, κάποιες Ελληνικές, και μάλιστα αθλητικές κωλοφυλλάδες, όλα τα χθεσινά τα είδαν φαντασμαγορικά, άψογα, τέλεια, τα ντογάνια τους οι αθλητικογράφοι και ποτέ δημοσιογράφοι, τόσο ξέρουν, τόσο γράφουν.
Ντροπή και όνειδος για την Ελληνική αποστολή ο “επίσημος” συνοδός της “χήρας”, ένας νονός του τζόγου αλλά και διαπλεκόμενος με την δικαιοσύνη, μέχρι χθες φορούσε “βραχιολάκια” και πήγαινε χεράκι-χεράκι με την μετρέσα του στον δικαστή, σήμερα παρουσιάζεται ανώτατος άρχων στην παρέα, εκπροσωπώντας και τα Ελληνικά χρώματα. Την Ελληνική σημαία. Ντροπή και αίσχος.
Αν είχε λίγη τσίπα αυτό το υποκείμενο, θα είχε εξαφανιστεί μόνος του χωρίς καμιά άνωθεν επέμβαση, αλλά ποιος έχασε την τσίπα, να την βρει αυτός;
Η Ελληνική Πολιτεία, αυτή που αυτοκαταστρέφεται και αυτοδιαλύεται από μόνη της τόσα χρόνια, αφού κατέστρεψε τον αθλητισμό και τους γίγαντες Θάνο, Κεντέρη, Χαλκιά, και λοιπούς, ξαναθυμήθηκε την “ντόπα” στην οποία ενώ όλοι οι αθλητές του κόσμου είναι εθισμένοι, στο τέλος αποκαλύπτονται από τα “μηχανήματα” (αλήθεια ποια;), μόνον οι Έλληνες(!), από ελληνικά εργαστήρια παρακαλώ, και από κάτι λεχρίτες τζογαδόρους και νονούς του αθλητισμού, οι οποίοι  μας το παίζουν μεγάλοι και τρανοί.
Όλη η αμερικάνικη ομάδα είναι ντοπαρισμένη σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όλη η ρωσική, όλη η κινεζική, με ουσίες όμως, που φέτος δεν θα τις πιάσουν τα μηχανήματα, του χρόνου που θα τις πιάσουν για παράδειγμα, αυτοί θα έχουν πάρει άλλες, τις οποίες και πάλι δεν θα μπορούν να πιάσουν τα νέα μηχανήματα, γαϊτανάκι η υπόθεση δηλαδή, τράβα κορδέλα αηδίας, βρωμίλας, και σαπίλας!
Ίσως περισσότερο από ποτέ αναφύεται και πάλι, ξανά το πρόβλημα γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει ντε και καλά να περιφέρονται από χώρα σε χώρα, καραγκοζ-μπερντέ, μόνο και μόνο επειδή αυτές οι ανύπαρκτες στην ιστορία χώρες, πρέπει να γεύονται τσόντα ζηλόφθονες, λίγη από την ελληνική δόξα!
Να αποσυρθεί από την Ελλάδα η κατοχυρωμένη δική μας ονομασία “Ολυμπιακοί Αγώνες”, και να αρχίσουν στην  Ολυμπία από αύριο, τρόπος του λέγειν, να γίνονται οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του μέλλοντος, όπου μόμιμα και αμετάκλητα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξάγονται εκεί.
Μέσα στο κλασικό στάδιο κάποιοι δρόμοι κατά τα αρχαία πρότυπα, προσαρμοσμένοι όμως στα σημερινά δεδομένα, όλο το άλλο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, έξω από το κλασικό στάδιο, και αυτό να περιοριστεί σε αυστηρά ολυμπιακά πλαίσια (ρίψεις, πάλη, πυγμαχία, κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική και κάποια άλλα αγωνίσματα), να σταματήσει η σαβούρα των πικ-πονγκ, μπάτμιντον και άλλα κουραφέξαλα, αθλήματα του κώλου, οι Ολυμπιάδες δε, να αρχίσουν να μετρούν ξανά από τότε που σταμάτησαν (από εκείνον τον βάρβαρο Θεοδόσιο τον οποίο η χριστεπώνυμη εκκλησία μας ανακήρυξε και “άγιο” τρομάρα της, η ιστορία “μέγα”, ίσως και γιατί έφαγε για κολατσιό 15.000 “απίστους” Εθνικούς Έλληνες, στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης!
Είμαστε σίγουροι ότι η πολύ μεγάλη μερίδα των αθλητών από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχει με πολύ περισσότερο ζήλο σ’ αυτές τις Ολυμπιάδες -όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τον Μαραθώνιο στην κλασική διαδρομή κάθε χρόνο από απόψεως συμμετοχής- έχουμε ήδη την μεγάλη επιτυχία της αναβιώσεως των Νεμέων επίσης στο κλασικό στάδιο της Νεμέας, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία έγραψε ο Κάλβος, αυτήν πρέπει να δείξουμε κι εμείς, και να πούμε στους άσπονδους ξένους μας, φτάνει πια η κοροϊδία, στο διάολο κι εσείς και τα τα στημένα ντόπινγκ σας, δεν μας ενδιαφέρετε,  εμείς είμαστε οι Ολυμπιακοί Αγώνες, κι όχι το Ρίο, το Λονδίνο, η Ατλάντα ή η κάθε κωλοπετινίτσα, την μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων την σεβάστηκαν στην Ελλάδα και δεν την μετακίνησαν ούτε οι Ρωμαίοι κατακτητές, την ξεπουλήσαμε τσάμπα εμείς οι βλάκες σήμερα, σε κάποιους Κουμπερτέν, μπερτέν και καραγκιοζ-μπερτντέ, ιμιτασιον μπουρτζόβλαχους-Ευρωπέους, και σε λίγο τζιχαντιστές της βυζαρούς της Γερμανίας και του Ολλανδού προέδρου της (παπα)Γαλλίας!
Αν η Παγκόσμια κοινότητα θέλει να συνεχίσει με αυτήν την αηδία των Ολυμπιακών αγώνων, μπορεί, υπάρχουν ένα σωρό ονομασίες να τους δώσουν, αλλά αφή “Φλόγας”, αναφορές στην Ολυμπία και άλλα φαιδρά, γιοκ, τουρκιστί!
Για τη σαχλαμάρα του ντόπινγκ, έχουμε κάνει εκτενέστατη αρθρογραφία στο παρελθόν να στα-μα-τη-σει! Δεν μας ενδιαφέρει τι παίρνουν και τι δεν παίρνουν οι αθλητές, και στους αρχαίους χρόνους αυτοί είχαν ιδιαίτερο διαιτολόγιο, δεν ενδιέφερε όμως κανέναν, το μόνο που ενδιέφερε ήταν ο αγώνας, ο νικητής και ο κότινος. Οι αθλητές μπορούν να βάλουν και... νέφτι στον κώλο τους, να γίνουν πύραυλοι, εμείς θέλουμε να βλέπουμε θέαμα και επιδόσεις, αν αυτοί σκοπεύουν να ζήσουν ως τα 25 (όπως οι αθλητές του σούμο που ξέρουν ότι δεν θα περάσουν τα 60, και όμως κάνουν σούμο, αγωνίζονται), δικό τους δικαίωμα, αυτοί επιλέγουν να πεθάνουν με ένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό ακόμα και πριν τα 25 τους, το ξέρουν όταν παίρνουν αυτές τις ουσίες, το επαναλαμβάνω, εμάς τι μας νοιάζει;
Αν όμως γίνει αυτό, όλοι αυτοί οι “καλοί” και “εντιμότατοι κύριοι” οποίοι θησαυρίζουν στο ντόπινγκ και αντιντόπινγκ κοντρόλ, πάνε σπιτάκια τους άεργοι, χωρίς δουλίτσες και με άδειες τις παμφάγες σαπιοκοιλιές τους, και από χρήμα, και από τροφή. Αυτό είναι που κρατάει το ντόπινγκ εν ζωή στον αθλητισμό, ο χορός των δισεκατομμυρίων, και όχι τα όποια άλλου είδους κουραφέξαλα και μυξοκλάματα, για την δήθεν υγεία των αθλητών! 
Εξ’ άλλου, ποια η διαφορά του ντόπινγκ των τροφών, από το “ντοπάρισμα” ενός ποδοσφαιριστού που τρώει κλωτσιά στον αγώνα και του γίνεται το γόνατο νταούλι, άχρηστος να συνεχίσει δηλαδή, αλλά στον πάγκο ο προπονητής του τον πλακώνει στα αντιψυκτικά και τα παυσίπονα, ρίχνοντάς τον ξανά στον αγώνα... υγιή;
Τέρμα λοιπόν η σαχλαμάρα του ντόπινγκ, σε μια αθλητική συνάντηση που έτυχε να καλύψω δημοσιογραφικά ρίψεων, στον κατάλογο της οποίας συμμετείχε και ένα τέρας κορίτσι 19 χρονών, σφυροβόλος από την Ρωσία, η οποία στην πρώτη της βολή μέσα στο στάδιο, έβγαλε την μπάλα εκτός... ορίων! Εγώ από εκείνη την  βολή, κρατώ, κράτησα μόνον την ιαχή του σταδίου που έμεινε αποσβολωμένο, γιατί αυτό το κορίτσι έξι μήνες αργότερα που πήγε σε μια άλλη αθλητική συνάντηση στη Γαλλία να συμμετάσχει, τα κακάρωσε μέσα στο προπονητήριο, και την επέστρεψαν με τιμές “τέσσερις” που λέμε χαριτολογώντας, στην ευλογημένη από το ντόπινγκ, πατρίδα της. Αλλά εμένα, το επαναλαμβάνω, ούτε μ’ ένοιαξε, ούτε θα με νοιάξει ποτέ, εκείνο που θυμάμαι και θα θυμάμαι από αυτήν μέσα στο στάδιο, ήταν η ιαχή των θεατών στην κερκίδα, όταν έβγαλε την σφύρα... εκτός σταδίου!
Νομίζω ότι η εμμονή αυτή για την μόνιμη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία και όχι αλλού, ημών των Ελλήνων, πρέπει να μας γίνει πείσμα και συνήθεια, μπορούμε να το κάνουμε, δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός, αυτό θα είναι και ένα μόνιμο έσοδο στην οικονομία μας, πάγιο, των δις ευρώ, τα οποία σήμερα αντί να τα πουλάμε εμείς στους κλέφτες και απατεώνες βρωμο-ευρωπέους πλιατσικολόγους (Ελγίνος), βρεθήκαμε να τους χρωστάμε, κι εγώ δεν ξέρω πόσα;
Κάποια αθλήματα ομαδικά, όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθόσφαιρα κ.α., μπορούν να γίνονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, και για τουριστικό ενδιαφέρον, αλλά και για να έχουν οι Αγώνες τον αρχαίο πανελλήνιο χαρακτήρα, που επίσης είναι πολύ σημαντικό και χρειαζόμαστε.
Ποιος, ή ποιοι θα τα κάνουν όλα αυτά, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες, πραγματικότητα; 

Με δυο λέξεις απλές και σταράτες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ: Αυτοί που έχουν αρχίδια!