ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ / ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

Επειδή οι Έλληνες πλέον στο σπίτι τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αρνηθούν μια φιλοξενία που δεν γουστάρουν ή δεν θέλουν (Ωραιόκαστρο), δείτε παρακάτω στα Σχόλια αναγνωστών του Ελληνικού Ημερησίου Τύπου, πόσο αυτά... συνάδουν με την “Άποψη του προέδρου του 15μελούς”, οι γνώμες δηλαδή των Ελλήνων, στον φασιστικότατο τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση μιας αισχρής μειοψηφίας (13% ήταν το ποσοστό του Σύριζα στις εκλογές, και μ’ αυτό έγινε κυβέρνηση), προσπαθεί εντελώς φασιστερά να μας επιβάλλει τις απόψεις της και την ιδεολογία της. 

Αλληλεγγύη με το ζόρι, φιλοξενία με το ζόρι, καλοσύνη με το ζόρι, ανθρωπιά με το ζόρι, βοήθεια με το ζόρι, όλα με το ζόρι, έτσι για να πάρτε ένα μάθημα, ΟΛΟΙ εσείς που ψηφίσατε αυτό το χρεοκοπημένο, ξεφτιλισμένο και εντελώς ανυπόληπτο πολιτικό σκηνικό, το στείλατε να σας κυβερνήσουν! Αυτές είναι οι θέσεις και οι απόψεις των Ψυριζανέλ, ή άλλως φασιστερά της... αριστεράς, τουμπεκί τώρα, και όταν με το καλό γίνουν εκλογές και πότε, πηγαίντε να ασκείστε το εκλογικό σας δικαίωμα, με το παραμύθι τάχα, ότι είστε δημοκράτες πολίτες, και υπακούετε

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΥΠΟ

ΤΣΙΠΡΑ14/09/201615:50
Κανε ενα δημοψηφισμα αν τολμας και θα κρυφτεις στο λαγουμι σου μετα. Οι Ελληνες και οι Ελληνιδες δεν θελουν τους λαθρομεταναστες και πολυ περισοτερο στα σχολεια με τα παιδια μας. Αλλα εσυ αληθεια Τσιμπλα, που τα εχεις τα παιδια σου; Α ρε ξεφτιλες.
 

παστα φλόρα 14/09/201615:49
Διορθώνω: "Δεν συνάδουν με τη θέση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στο προσφυγικό."Εμάς δεν μας ρώτησες, ας έκανες ένα δημοψήφισμα να μάθαινες. Μη μιλάς εξ ονόματος της πατρίδας μας αποτυχημένε καταληψία.
 

mark14/09/201615:47
Όλοι Κυριακο Μητσοτάκη για να σταματήσουμε να κλαίμε
 

Σήκω φύγε από μπροστά μας14/09/201615:45
Ρε άντε τράβα σήκω φύγε να μην σε βλέπουμε που θα μας κάνεις και μαθήματα συμπεριφοράς και αξιοπρέπειας, εσύ ο Νο 1 αναξιοπρεπής πρωθυπουργός χώρας που έχει υπάρξει ποτέ, εσύ ο ψεύτης και κίβδηλος που εξαπατά 365 μέρες τον λαό του, άντε τράβα από μπροστά μας γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Αδέλφια αυτός καταλάβατε με τι καταλαβαίνει για να ξεκουμπιστεί, άντε να δούμε πόση ακόμη υπομονή θα κάνετε.

Χ.Π.14/09/201615:45
Και εσύ είσαι η προσωποποίηση του ψεύδους και της πολιτικής απάτης ψευτοπροθυπουργέ.. Όσο για τους λαθρομετανάστες εισβολείς, εσύ τους έφερες εσύ (και η Τασία η λαθρομεταναστολάγνα) να τους πάρετε σπίτια σας... Κατσαπλιάδες...

@14/09/201615:44
Στο σχολείο που στέλνεις τα παιδιά σου, ποσα προσφυγόπουλα φοιτούν; Κι αν για επικοινωνιακούς λόγους πάρουν 5-6, είμαι βέβαιος ότι όχι μόνο θα εμβολιαστούν, αλλά και έλεγχο DNA θα περάσουν, μήπως έχουν και την προδιάθεση ακόμα να εμφανίσουν κάποια ασθένεια.

ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ14/09/201615:43
Ο μικρός Αλέξης, ποιου λαού πρωθυπουργός, είναι τελικά??? Γιατί μόνο για τα συμφέροντα των Ελλήνων δεν εργάζεται, εδώ και ενάμιση χρόνο...

wtf14/09/201615:37
Γιατι, μηπως συναδουν αυτα που κανεις εσυ με αυτα που ελεγες προεκλογικα πριν σχεδον δυο χρονια? Γιατι δεν κινηθηκε και κανενας εισαγγελεας εναντιον σου και τρεχουν πανω στον προεδρο των γονεων και κηδεμονων Ωραιοκαστρου? Μηπως ειναι πιο σημαντικοι οι προσφυγες εκει απο ολη την Ελλαδα που καταστρεφεις?

Καταληψίας 14/09/201615:36
είσαι, κάτι παραπάνω ξέρεις από καταλήψεις ....

Πρωθυπουργαρα μου εσυ,14/09/201615:35
Πως το είπες? Δεν συναδουν με την στάση των πολιτών η των αλληλεγγυων ? για να καταλάβω κ εγώ, γιατί με 15000e το κεφάλι, μόνο αλληλεγγυοι , δεν μου φαίνονται. Για πες μας επίσης από ποιο ύψος και κάτω χαρακτηρίζεται ένας Έλληνας φτωχός? 7000e. Αυτό δεν έχει εκτιμησει η κυβέρνηση κε πρωθυπουργό? Για οικογένεια Εννοείται οχι για το ελληνικο κεφάλι. Τόση λοιπόν υποβάθμιση αναλογικά με το εισαγωμενο?

Λούλης14/09/201615:49
Δεν υπάρχει φτωχός και πλούσιος. Υπάρχει χαζός και έξυπνος!

ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ14/09/201615:25
Δε σε θελει κανεις πλεον. Μη μας το παιζεις φιλοπτωχος και ειρηνιστης. Για τα λεφτα τα κανεις ολα ρε. Δεν πιστευεις σε Θεο οπως λες. Εισαι "οσο ζησουμε οτι φαμε κι οτι πιουμε". Το πανυγηρακι ελαβε τελος, ΕΙσαστε η κυβερνηση του "φειςμπουκ", ΜΟΝΟ ΜΟΣΤΡΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ 14/09/201615:25
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ HILL!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

!!!!!!14/09/201615:24
ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ, Η ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΚΤΡΩΜΑ!!!!!!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ...14/09/201615:22
Φέρτε στην φτωχή Ελλάδα όλους τους πεινασμένους και τους απελπισμένους της υφηλίου και ανακατέψτε τους με τους Έλληνες για να κάνουν τις συγκρίσεις και στο τέλος να αισθάνονται και τυχεροί που έχουν στέγη κι ένα κομμάτι ψωμί και ας εκχωρούν οι "σωτήρες" τους με το "έτσι θέλω" την εθνική τους ταυτότητα, περιουσία και κυριαρχία!

itio14/09/201615:21
Γιατι μιλας εξ ονοματος των ελληνων? Μας ρωτησες εμας αν θελουμε τους λαθρο μουσουλμανους?? Γιατι δεν εκανες δημοψήφισμα?

giovani14/09/201615:15
ΨΕΥΤΗ, Mας εχεις καταστρεψει

Τάκης Πίπος14/09/201615:15
Ποια Ελλάδα κύριε πρωθυπουργέ; Μην εκμεταλλεύεσαι το συναίσθημα φιλοξενίας των Ελλήνων για να εξωρασεις την άθλια εικόνα της κυβέρνησής σου η οποία έχει εγκαταλείψει τους πρόσφυγες χωρίς φροντίδα να σέρνονται μέσα στους δρόμους των πόλεων και να αναγκαζονται να κλέβουν για να μπορέσουν να πάρουν τα ελάχιστα για τα παιδιά τους. Κι αυτά σου τα γράφει ένας Έλληνας από τη Χίο που ζει την άθλια κατάσταση στην οποία έχεις αφήσει τους πρόσφυγες τους οποίους η πολιτική σου οδηγεί οικογενειάρχες να γίνουν εγκληματίες. Εσείς και η κυβέρνησή σας δεν περιλαμβάνετε σε αυτό που ονομάζεις εσύ Ελλάδα.

δεν ρωτηθηκε ο ελληνικος λαος14/09/201615:15
εαν θελει και αν μπορει και μαλιστα με μνημονια, να πληρωνει ολο αυτο τον κοσμο που καλεσε η μνημονιακη κυβερνηση των ανοιχτων συνορων . Αν με ρωτουσανε η απαντηση θα ηταν φυλαξη των συνορων και καταργηση του Δουβλινου 2 .

Πάρ'τους σπίτι σου14/09/201615:14
Έλεος πια.. Για εμάς θα νοιαστεί κανείς;;

Νικος14/09/201615:12
Τωρα παραδιδουμε και ιδιαιτερα στους σανοφαγους του ωραιοκαστρου

Φιλολογος14/09/201615:12
Οι αντιδρασεις της κυβερνησης στο προσφυγικο δεν συναδουν με την σταση των Ελληνων πολιτων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ14/09/201615:11
ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.

Λούλης14/09/201615:11
Ειδικά στο Ωραιόκαστρο, όπου στις χρυσές εποχές πέρασαν εκατομμύρια ευρώ από τα χέρια τους και δεν έκαναν κουμάντο να μπορούν σήμερα να στείλουν τα βλαστάρια τους σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο. Είναι απίστευτα αξιολύπητοι οι κάτοικοι και σήμερα τους περιγελάει ακόμη και ο Λούλης! Ποιος; Ο Λουλάκος ντε!! Άστα να πάνε, αν καταντήσεις να σε περιγελάει ακόμη κι ο Λούλης!

Άλλο πάλι και τούτο14/09/201615:11
Φιλοξενήστε τους με το ζόρι. Άκου πράγματα. Αν θέλουν φιλοξενούν τους ξένους. Δια της βίας λέγεται αλλιώς, όχι πάντως φιλοξενία. Κατάκτηση λέγεται, καταπάτηση και άλλα χειρότερα.

Δεξιος14/09/201615:06
Φυσικα και δεν συναδουν. Η σταση της ελλαδας στο προσφυγικο (οπως την εβαλες εσυ) ειναι "στα τεσσερα" (και...περαστε ολοι, καθε καρυδιας , χρωματος και προελευσης...καρυδι, καθως και καθε ειδους μκο και αλληλεγγυος, να δουμε ποιος ή ποιοι θα την αφησουν εγκυο). ΕΝΩ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ!!! (αν και λιγο ..φοβικη). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ,...ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΔΗΣΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ! ΕΛΑ ΧΟΝΤΡΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΡΑΣΕΙΣ (υπερευαισθητοι "αντιρατσιστες" "δημοσιοι λειτουργοι") ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!! ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!

Γυναικεία παρατήρηση14/09/201615:06
Ο Τσίπρας βάφει τα μαλλιά του...

ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ14/09/201615:05
Η στάση περί ης ο λόγος είναι η "doggy style" ή ελληνιστί "στα τέσσερα". Εύγε στον καλύτερο μαθητή μου που την εφαρμόζει άψογα και την επιβάλλει συγχρόνως σε 10 εκατομμύρια φτωχούς αλλά "αλληλέγγυους-ανθρωπιστές" Έλληνες !!!!

φγη14/09/201615:01
όλες οι πολιτισμένες χώρες μάζεψαν ότι καλό υπήρχε από τους προσφυγες και αφήσαν στην ελλάδα όλη την σαβουρα.....κλείσαν τα σύνορα και τέλος.... τσίπρα θέλατε....?....ορίστε τώρα....στην Ελλάδα η τήρηση των νόμων για την ασφάλεια των πολιτών θεωρειται ακροδεξιές πεποιθήσεις εναντια στους πρόσφυγες ανθρώπους...εχουμε η όχι σύνορα κύριε τσίπρα?...έχουμε ή όχι αντοχές σαν χώρα μπροστά στο προσφυγικό?...η λαιλαπα των προσφυγων θα φανεί περισσότερο σε λίγο....θέλετε Ηνωμένες Πολιτείες Ελλάδας και όχι Ελλάδα....

ΚΤΣ14/09/201615:01 Σε ποιο ιδιωτικό σχολείο έχεις στείλει τα παιδιά σου κ. Αλέξη; Γιατί δεν τα πας και εσύ στο δημόσιο σχολείο με τα προσφυγόπουλα;
Eicke14/09/201615:00
Κανε ρε χλεχλε ενα δημοψηφισμα με ερωτημα εαν οι ελληνες θελουν ή οχι λαθρομεταναστες μουσουλμανους στη χωρα τους και μετα μιλα. Παλιατσε γ' διαλογης που κανεις και σχολια.
Λούλης14/09/201615:21
Να κάνει και ενα δημοψήφισμα με ερώτημα αν οι ελληναράδες θέλουν τα λεφτά των άλλων λαών. Κάτι μου λέει ότι τα θέλουν σίγουρα! Πάρε δρόμο παράσιτο από την Ευρώπη, αν δεν σου αρέσουν όλα αυτά που συμβαίνουν.

....14/09/201615:26
Στο youtube κυκλοφορεί ένα βίντεο με τίτλο "Ξύλο μεταξύ λούληδων." Πες τώρα την αλήθεια.Εσύ είσαι με το ριγέ, η άλλη η λούλα και η αγύριγη σας βιντεοσκοπεί

Άγγελος14/09/201614:53
Τσιπράκο, πρώτα θα μας πείς σε ποιό σχολείο πάνε, τα δικά σου μοσχοαναθρεμμένα παιδιά και μετά βλέπουμε αν συνάδει.

Steve14/09/201614:51
αλληλεγγύη, αλληλεγγύη, αλληλεγγύη. Mas trelanes. Η ανθροπια (ηλιθιότητα ) καταστρέφει tin Ellada.

Ελληνας14/09/201614:50
συνάδουν και παρασυνάδουν ρε μικρέ.-

Φυσικά!14/09/201614:48
Φυσικά και δεν συνάδουν με τη στάση της Κυβέρνησης στο προσφυγικό! Στο Ωραιόκαστρο είναι πατριώτες!

δημητρης14/09/201614:47
Τσιπρα για δεν κανης ενα δημοψηφισμα να δεις αν θελουν οι ελληνες τους "μεταναστες"?

Δίκιο έχει ο νταουλιέρης14/09/201614:45
Στο κόκκινο Ωραιόκαστρο, πρώτος ο Σύριζας 33% . Μόκο και φάτε λάθρο λέμε.

ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ?14/09/201614:44
Ο Ερντο δεν στελνει προσφυγες- Δεν ειναι απο Συρια οι λαθρο. - Δεν υπαρχουν προσφυγες και ολοι οι εισβολεις νοσουν και σεις βαζετε υγειονομικη βομβα παντου.Συριζοφασιστες Προδοτες.

Χ.Π.14/09/201614:44
Όλη η Ελλάδα ένα Ωραιόκαστρο.. Οι υπόλοιποι άθεοι, απάτρηδες και εθνομηδενιστές ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ας πάρουν τους λαθρομετανάστες, τζιχαντιστές, αποκεφαλιστές, και βιαστές στα σπίτια τους και μαζί με τα παιδιά τους...!!

ΣΤΕΙΛΕ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ...14/09/201614:44
ΤΟΝ... ΕΡΝΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ... ΤΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ "ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟ"ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ !!!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΣΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!ΤΑ ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ????

Dimu14/09/201614:43
Τότε ρε μεγάλε Αλέκο δώσε μου τις θεσεις των παιδιών σου στο hill να στείλω τα δικά μου Και πήγαινε τα δικά σου εκει να παίζουν την μικρή γιατρό με τα πρόσφυγακια να δω ποσό αλληλεγγύος είσαι..Αντε να δω τη μαγκιά σου εκτός Twitter

Προσπαθώ να καταλάβω...14/09/201614:42
Και ποια ακριβώς είναι η στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό Κ. Τσίπρα;; Ανοίξαμε και σας περιμένουμε;; Ποια είναι ακριβώς η πολιτική σας στο θέμα αυτό;; Θέλετε να έρθουν κι άλλοι;; Χωράει όλη η Συρία στην Ελλάδα μαζί με το Πακιστάν και το Αφγανιστάν; Μήπως να φύγουν οι Έλληνες από την πατρίδα τους και να ζήσουν οι πρόσφυγες εδώ;; Γιατί μαζεύονται όλοι εδώ; Υποδομές δεν έχουμε, λεφτά δεν υπάρχουν, δουλειές δεν υπάρχουν, Αμερική δεν είμαστε. Άρα γιατί έρχονται εδώ; Και σταματήστε το παραμυθάκι με τους Έλληνες πρόσφυγες του Πόντου και της Μικράς Ασίας!!! Συγκρίνετε Έλληνες που διώχθηκαν και γυρίσαν στην μητέρα πατρίδα τους (τότε) με το οργανωμένο σχέδιο εξισλαμισμού της Ευρώπης που συντελείται τώρα! Ευτυχώς έχουμε εσάς που εκλέγεσθε στην Ελλάδα για να εξυπηρετείτε τα Ελληνικά συμφέροντα.

axaios 14/09/201614:35
ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ! ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ , ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ , ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ .

Σανοφάγα Προσφυγομάνα14/09/201614:35 Πακιστανοί, Μπαγκλανεσιανοί, Αφγανοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί πρόσφυγες, ανήλικοι άνδρες ετών 25... Τους δίνω γαλατάκι και τους λέω νανουρίσματα...
??????14/09/201614:33
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΥΝΑΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ !!!

Ελληνες Πολιτες:14/09/201614:30
Οι αντιδράσεις στο Ωραιόκαστρο συνάδουν με τη στάση των Πολιτων της Ελλάδας στο προσφυγικό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗ14/09/201614:54
50 ΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΟΥΓΚΑΝΟ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ14/09/201614:53
Στο Ωραιόκαστρο και το κέντρο προσφύγων οι Γιατροί του Κόσμου βρισκόμαστε συνεχώς. Με συνεχή υγειονομική κάλυψη και επιπλέον παιδίατρο έξι μέρες την εβδομάδα! Και η εικόνα από τα ιστορικά και τις μετρήσεις των παιδιών δείχνει έναν παιδικό πληθυσμό απολύτως υγιή! Οι δε εμβολιασμοί στα παιδιά του κέντρου με την συνεργασία του Υπουργείου Υγείας έγιναν κανονικά.Σε συνδυασμό δε με αυτούς της Ειδομένης από τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα στον ίδιο παιδικό πληθυσμό πριν καθιστά τα παιδιά πρόσφυγες, συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο από τα πιό πλήρως καλυμένα, απο όλα τα κέντρα. Αύριο λοιπόν χωρίς φωνές, φασαρίες, και κουβέντες στον αέρα, χωρίς μισσαλοδοξίες και φήμες θα μιλήσουμε για όλα αυτά και όχι μόνο. Και θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Γιατί για αυτά τα παιδιά έχουμε την ευθύνη. Και θα υπερασπίστουμε το ανθρώπινο δικαιωμά τους να πάνε σχολείο. Οπως υπερασπιστήκαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε για χιλιάδες Ελληνόπουλα που βρίσκουν καταφύγιο στα Πολυιατρεία μας, που στερούνταν τον εμβολιασμό, την ιατρική φροντίδα, τη μέριμνα όλο αυτό τον καιρό Αλήθεια θα τα διώξουμε από τα δημόσια σχολεία? Γιατί όπου υπάρχουν προβλήματα -και πάντως όχι στο Ωραιόκαστρο- να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Και όχι απλά να πετάμε στον κοινωνικό Καιάδα του εξοστρακισμού από τα σχολεία αθώών παιδιών που δεν διάλεξαν ούτε ευθύνονται για την καταστασή τους. Τα φτωχά παιδιά δεν είναι άρρωστα παιδιά! Οποιος έχει αντιρρήσεις φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να τις διατυπώνει και να τις υπερασπίζεται. Αλλά με το θάρρος της γνώμης του και των πραγματικών κινήτρων του και όχι να κρύβεται πίσω από την δήθεν υποκριτική ανησυχία του για την δημόσια υγεία. Ας πεί καθαρά τι πιστεύει και ας μην πλατσουρίζει στα θολά νερά του φόβου για αρρώστιες! Οποιος επιχειρήσει να διασπείρει φήμες για την υγεία των παιδιών που φροντίζουμε και προστατεύουμε θα μας βρεί απέναντι.

@ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ14/09/201615:47
Άκου να δεις "γιατρέ του κόσμου": το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με τον εμβολιασμό αλλά "σερβιρίστηκε" έτσι προς αποφυγή διώξεων για ρατσισμό οι οποίες ούτως ή άλλως ασκήθηκαν από την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη"... Εμένα ποτέ δεν με ρώτησε η κυβέρνηση αν επιθυμώ να υποθηκεύσω την ήδη υποβαθμισμένη παιδεία που με το δικό μου αίμα παρέχει το ελληνικό κράτος στο παιδί μου, στο βωμό του αποτυχημένου παζαρέματος με την Ευρώπη που οι διοικούντες μας βάφτισαν αλληλεγγύη. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με τις ασθένειες αλλά με το μαθησιακό "φρενάρισμα" των παιδιών μας καθώς και με την υποβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος. Και μην μου πεις ότι εσύ και η ομάδα σου (που πολύ αμφιβάλλω αν ανήκεις) εκτός από τον εμβολιασμό πλένετε και ξεψειρίζετε τα προσφυγόπουλα ή τους παρέχετε μαθήματα ατομικής υγιεινής, σωστής χρήσης τουαλετών και καλής συμπεριφοράς. Από την άλλη κατανοώ τον οίστρο σου γιατί είναι οι καιροί δύσκολοι...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ  |  13:15
Όμως το λαμπρό παράδειγμα των πολιτών του Ωραιοκάστρου, παράδειγμα αντίστασης στην πολιτισμική και εθνική αλλοτρίωση που επιχειρεί να επιβάλει ερήμην της λαϊκής βούλησης η Πολιτική Ορθότητα και οι κυβερνητικοί λακέδες της, διασπείροντας την τριτοκοσμική πλημμυρίδα ανά την επικράτεια, σύντομα θα βρει μιμητές στις πληττόμενες από την πολυπολιτισμική αποσύνθεση τοπικές κοινωνίες.Το Ωραιόκαστρο είναι ο πρώτος πετεινός μέσα στον Άδη. Σύντομα όμως θα λαλήσουν πολλοί πετεινοί στο πανελλήνιο. Και τότε θα χαράξει η αυγή. Η αυγή του λαού και της πατρίδας, που θα στείλει τους κυβερνητικούς λακέδες της παγκοσμιοποίησης και όλους τους ιδεοληπτικούς παρακεντέδες τους για σάρωμα, στον κάδο με τα σκουπίδια.
ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Γελοίο ανθρωπάκι  |  12:44
Κάτι δεν μας λέει καλά ο "πατριώτης", ομόφωνη δεν ήταν η ντροπιαστική απόφαση που βγάλανε την προηγούμενη Πέμπτη; Ούτε για φτύσιμο...
Βανα, Τετάρτη 15:52
ΙΑΤΙ ΒΡΕ. . . . ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΣΑΤΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΔΙΣ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗ. . . ΜΥΡΩΔΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ. . . . ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΙΣΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ. ΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. . . ΣΟΥ ΑΛΙΕΞΙΗ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΗΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΝΟΥΝΑ ΜΑΣ ΑΛΙΕΞΙΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΡΡΟΔΟΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΙΜΟΥΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΑΜ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΛΙΕΞΙΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΑΛΙΕΞΙΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ. 



Σ.Σ.Σ.: Με τόσες καρπαζιές, ειλικρινά είναι ν' απορεί κανείς, πως αυτά τα ανδρείκελα; βρίσκονται ακόμα στην εξουσία!..  


-************************-


ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΔΕΚΑΣΤΗ (ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ), ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΑΜΕΣΩΣ!


Σ.Σ.Σ.: Αλήθεια; Σε τι γλώσσα θα κάνουν "μάθημα" τα "προσφυγόπουλα"; και ποια βιβλία θα διαβάζουν; Ή μήπως θα πηγαίνει σπέσιαλ εμφάνηση κανένας μουφτής ή μουλάς, να τους διδάσκει το κοράνι; Αυτά απασχόλησαν την "Αδέκαστη" (ιεροδικαστίνα), η οποία κινήθηκε... αστραπιαία;
 
atanasios14/09/201616:49
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

eagle1214/09/201616:47
XOYNTA.... ποια αριστερά... 2η χούντα ζούμε... μαύρες σελίδες γράφονται και θα ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί, ο Καμμένος και σια δεν τους νοιάζει για την υστεροφημία τους? Ότι η ιστορία θα γράψει τα χειρότερα για αυτούς δεν τους κόβει καθόλου?

Λουλης 14/09/201616:37
Το σωστό είναι μα εμβολιαστουν τα παιδιά και μετά να παρακολουθησουν κανονικά τα μαθήματα.

Χρυσαυγίτης14/09/201616:35
Δημοψήφισμα πριν ξεφύγει η κατάσταση. Η Κυβέρνηση είπε ότι θα μείνουν προσωρινά και τώρα λένε ότι θα μείνουν για πάντα.

Κωνσταντίνος 14/09/201616:33
Η συμμορία θα κάνει την χώρα Συριζισταν. Οποίος δεν γουστάρει θα πέσουν όλα τα πουλημένα ΜΜΕ και οι αχυράνθρωποι του τσιμπρα να τον φάνε

Φανη14/09/201616:32
Ειναι τοσο δυσκολο να περασουν απο γιατρους τα παιδια αυτα και να εμβολιαστουν; Εδω χρησιμοποιουν δωρεαν υγεια τοσες χιλιαδες , για να μην πω εκατομμυρια, πρωην Ανατολικης Ευρωπης μεταναστες που, ακουσον ακουσον, διαμαρτυρονται για τις συνθηκες εξαθλιωσης που διαμορφωνονται στην Ελλαδα.....Δεν ειμαστε, λεει, αρκετα πολιτισμενοι σαν τη Γερμανια και γι αυτο θελουν ολοι να πανε εκει τρομαρα τους.....Ο πολιτισμος τους μαρανε, δε λενε για τα επιδοματα που εποφθαλμιουν να λιγδωσει το αντερο τους.... Οταν σκονταψει ο γαιδαρος ολοι του λενε τυφλα....γιναμε η χλευη των γυφτων, εκει μας καταντησαν.

ego14/09/201616:28
Οταν ο Συριζα ως αντιπολιτευση οργανωνε καταληψεις στα σχολεια κανενας εισαγγελεας δεν παρενεβη -τα παιδια μου ειχαν μεινει 3 εβδομαδες χωρις μαθημα-Αλλα τα παιδακια τους πανε σε πανακριβα ιδιωτικα!Τι τους νοιαζει....Τωρα οι μελλονικοι τους ψηφοφοροι δεν ειμαστε εμεις αλλα καποιοι αλλοι- (Ναι...Αυτοι που μας ηρθαν με τις φουσκωτες βαρκες...)

ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ14/09/201616:24
Φαίνεται πως στα θέματα που απασχολούν τη ΝΔ, δεν ανήκει το χθεσινό θλιβερό περιστατικό που συνέβη σε σχολείο στο Ωραιόκαστρο, παρόλο που εδώ και ένα 24ωρο είναι στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας. Αλλά ούτε η εισαγγελική παρέμβαση φαίνεται να συγκινεί το κόμμα της ΝΔ. Από χθες, Τρίτη, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε σχεδόν 20 ανακοινώσεις, ωστόσο ούτε μία στην οποία να παίρνει θέση για το περιστατικό στο Ωραιόκαστρο. Σαν να μην έγινε ποτέ, ή ακόμα χειρότερα, σαν να μην θεωρείται σοβαρή είδηση ώστε να τοποθετηθεί. Ίσως, το γεγονός ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ανήκει στον χώρο της Δεξιάς, να είναι η εξήγηση για την ηχηρή αφωνία της ΝΔ για το ζήτημα.

Αντιρρρρ...14/09/201616:14
Τελικά ζούμε σε άλλους κόσμους σε αυτή την χώρα. Είναι αυτοί με τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα και τους παραπλανημένους ψηφοφόρους, οι οποίοι μεν έχουν πείσει τους δε ότι όλα γίνονται καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους και ότι αυτό είναι το μόνο θέμα και τίποτε άλλο. Και είμαστε και όλοι οι υπόλοιποι που ζούμε μαζί με τους "ευπαθείς και κακόμοιρους", έχουμε τα παιδιά μας στα ίδια σχολεία με αυτούς, στις ίδιες παιδικές χαρές, στα ίδια νοσοκομεία, εμείς οι "ρατσιστές", όχι οι "ανθρωπιστές", εμείς. Οι "ανθρωπιστές' πολιτικοί μας, μαζί με τους "ανθρωπιστές δημοσιογράφους" ως γνωστόν, στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά απ' το νηπιαγωγείο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν καθόλου παιδιά "από άποψη" και κατά τα λοιπά κόπτονται μόνο για τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών-λαθρομεταναστών. Κάντε μας τη χάρη και μην ασχολείστε με θέματα που δεν πρόκειται να σας αγγίξουν ποτέ στη ζωή σας, απλά γιατί δεν σας αξίζει να ασχοληθείτε με αυτά. Βρείτε μια άλλη δουλειά γιατί αυτή που κάνετε δεν σας αξίζει, απλά κανιβαλίζετε μόνιμα εναντίον των Ελλήνων προφανώς γιατί αυτό βολεύει εσάς, τα αφεντικά σας και τα συμφέροντά τους. Τελικά για τον Έλληνα κανείς, αυτό πρέπει να το χωνέψουμε, είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων σας με δική σας υπαιτιότητα!!

απλα14/09/201616:43
εξαιρετικό. Μπράβο σου

Νικος14/09/201616:06
Έξω οι λαθρο ακολουθούμε την Ουγγαρία.....

Υπάρχει λύση 14/09/201616:05
Πάρτε τα παιδιά από εκεί και στείλτε τα στο σχολείο των παιδιών του Αλέξη.

για να ρωτησω τους εξυπνακηδες14/09/201616:02
τι σοι μαθημα θα γινεται με παιδια που δεν ξερουν γρι ελληνικα;;; ποιον θα κοιταξει πρωτα ο ερμος ο δασκαλος;; πως θα συνεννοηθει μαζι τους;;

δάσκαλος14/09/201616:41
Θα σου απαντήσω από τη μεριά μου,τι θα κάνω εγώ.Αόρατα εντελώς,καμία σημασία,ούτε καν βλέμμα.Και θα σου πω εγώ μετά πόσο θα συνεχίσουν να έρχονται.

Πολεμος χαρακωμάτων με βεβαιο ηττημένο14/09/201616:02
Στον ανορθόδοξο και πολυεπιπεδο πόλεμο φθοράς από τη μια "Συριζα-Κρατος-Δικαστές" κι από την άλλη Ελευθεροι Ελληνες Πολίτες, ποιος στο τέλος θα ρέψει, και θα καταντήσει αδύναμο σκουπιδι σαν την Συρία (στο έλεος ποικίλλων επιβουλέων); μα φυσικά το αριστερό συριζοκράτος. Τα ελληνόπαιδα της Βορειας Ελλάδας έχουν και θα έχουν ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ δικό τους ΜΟΝΑΔΙΚΟ κι ΕΛΕΥΘΕΡΟ Τρόπο Ζωής, κάθετα αντίθετο με το τροπο ζωής των αφροασιατών και του Συριζοκράτους, το οποίο και αντιμάχονται σε όλα τα επίπεδα. O SYRIZA ζει το ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ του. Την αυτοκρ. εξουσια του Ρωμανού την έχουν εγκαταλείψει όλοι: γραφειοκρατία, διοικηση, βαρώνοι, εμποροι, αγρότες, μοναχοί, κληρος, θεματικοί στρατοί, μισθοφόροι, στρατιώτες, στρατηγοί, αριστοκρατία γης, άπαντες. Κι όχλος της Πόλης θα ψάχνει για νέο αυτοκράτορα.

ΑΠ14/09/201616:00
Πολυπολιτισμος με το ζορι δηλαδη!

@14/09/201615:59
Να κλειστεί όλο το Ωραιόκαστρο φυλακή για παραδειγματισμό. Και οι άλλοι δήμοι με παρόμοιους προβληματισμούς. Δε βαριέσαι, κλείστε όλο το νομό Θεσσαλονίκης φυλακή, επείδη ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους. Αλλά προς Θεού, μην ελέγξετε αν γίνονται εμβολιασμοί. Δεν επιτρέπεται.

Darth K14/09/201615:55
Και κάπως έτσι αρχίζει να φαίνεται, τι περιμένει στο εγγύς μέλλον αυτή τη χώρα και το λαό της.

Νεοδημοκρατης14/09/201615:46
Να μπει στη φυλακη ο φασιστας δημαρχος και ολοι οι γονεις που εχουν προβλημα να φοιτησουν στα σχολεια τα παιδια μεταναστες. Να εφαρμοστει ο αντιρατσιστικος νομος του Σαμαρα!

@14/09/201615:39
Φιρί φιρί το πάνε να προκαλέσουν κοινωνικό ξεσηκωμό.

τι γινεται;14/09/201615:29
Θα τιμωρείται και το φρόνημα πλέον;;

ναι14/09/201616:45
Η βλακεια σου που κουβαλας θα τιμωρειται αυστηρα

Τι είπε ο άνθρωπος;;;;; 14/09/201616:04
Άσε μας ρε ούγκανε που έκανες τον ρατσισμό, την ημιμάθεια, την μισαλλοδοξία, και την χοντροκοπιά, φρόνημα. Τέτοιο φρόνημα σας διδάσκει η χρυσαυγίτικη συμμορία στα σεμινάρια "μόνο για έλλινες ";

dasf14/09/201615:25
Η απολύτως ελεγχόμενη και καθόλου ανεξαρτητη δικαιοσύνη, εκτελεί τις εντολές των κομματικών της προισταμένων... προχθές που δολοφονήθηκε ένας σύριος από 5 αιγυπτίους, που ήταν η γραφική εισαγγελέας ρατσισμού; εκείνο το έγκλημα δεν ήταν ρατσιστικό; Γελάνε όλοι με την Κακάλη....

ΠΑΤΑ ΤΟ14/09/201615:21
KIM ΞΑΝΑΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.....

G.I. Joe14/09/201616:17
Φίλε/η το σχόλιο σου όλα τα λεφτά... χαχαχα... ΠΑΤΑ ΤΟ... ξανά, και ξανά... άπαικτος!!!

ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ14/09/201615:21
Εσεις εκει στο συριζα. Για αλλες βλακειες κανετε δημοψηφισματα, καντε ρε αν σας βασταει ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Να δειτε. Ειμαστε ρατσιστες και γουστο και καπελο μας, να παρετε τους ανωμαλους , να παρετε και τους ξενους και να πατε στη μερκελ ρε.

G.I. Joe14/09/201616:28
Ο τσολιαδοφασιστας του Ελλαδισταν... που είναι μόνιμα στα τέσσερα μπροστά στη Μερκελ... ποιος να είναι άραγε???

Κωστας14/09/201616:19
Καλα,μην βαζεις και στοίχημα.

teo14/09/201616:13
Απλυτε κανε μια βολτα στην πραγματικοτητα και μετα ξυπνα! Βγαζετε λεφτα απο την 'αλληλεγγυη σας' μν μας πουλας και νευμα

Νικος14/09/201616:02
Σκάσε ρε τσιράκι του σιωνισμού ποσα σε χαρτζιλικώνει ο Σορος.....Οι λαθρο να πάνε στις πλουσιες αραβικές χώρες

τρολλάκι14/09/201615:56
Αφού είσαι τόσο σίγουρος γιατί δεν κάνετε ένα τέτοιο δημοψήφισμα?

go back Merkel14/09/201615:41
η Ελλάδα εκτείνεται και πέρα από την Κουμουνδούρου φασίστα

TRITON14/09/201615:15
Πρώτα πρώτα δεν είναι πρόσφυγες είναι μετανάστες παράνομα εισελθόντες από την Τουρκία στη χώρα. Η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα ούτε αυτοί είναι τούρκοι. Αρα προορισμός των " φιλοξενουμένων " ήταν και είναι τα υψηλά γερμανικά επιδόματα για τα εν δυνάμει φθηνά εργατικά χέρια για δουλιές που δεν προτιμούν οι γερμανοί. Τα συστημικά μαντρόσκυλα μαζικά ρίχτηκαν με πρωτοφανές μένος ενάντια στους εκπροσώπους της κοινωνίας του ηρωικού χωριού που τόλμησαν να εκφράσουν ελεύθερα την αντίθεσή τους. Αν την κατάληψη την αποφάσιζαν οι ρουβίκωνες τα κεερφα ή κάποιοι αντεξουσιαστές ακόμα και τα κνατ, θα τρομοκρατούσαν τόσο τους κατοίκους του χωριού ώστε να σπάσει ο πρόεδρος και να παραιτηθεί? Για ποιά Δημοκρατία μιλάτε ΡΕ ΜΜΕ ?

Tas0s14/09/201615:12
Και εγώ που νόμιζα πως κάνοντας καταλήψεις θεωρείσαι κοινωνικός αγωνιστής, μέχρι και πρωθυπουργός γίνεσαι! Να λοιπόν που στην Ελλάδα της αριστεράς και της προόδου κάνοντας κατάληψη θεωρείσαι ρατσιστής!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ 14/09/201615:05
Εβαλαν τον εισαγγελεα να κανει εξεταση...κατι τρεχει στα γυφτικα. Η μεγαλη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου δεν θέλει τους λαθρομετανάστες, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ στα σχολεια με τα παιδια μας. Ας κανουν δημοψηφισμα να δουμε. Αντισταθειτε

Λούλης14/09/201615:23
Ε τότε πάρε δρόμο από την ΕΕ και τράβα στα τσακίδια. Παράσιτο.

diiphovos14/09/201615:49
προτεινω οι λαθρομεταναστες να μεταφερθουν στο ιδιωτικό σχολειο που πανε τα παιδια του τσιπρα, και στην εκαλη που μενει ο σκουρλετης...πολυ μου αρεσει αυτη η τρομερή "ανθρωπια" των απογόνων των κομμουνιστοσυμμοριτών, που στην πραγματικότητα ειναι μισος εναντια στους Ελληνες και τον πολιτισμό τους. καντε εκλογες γρηγορα γιατι η χωρα χανεται...η χουντα ξαναγυρισε απο τους καταληψιες που απαγορευουν της καταλήψεις....

Λούλης14/09/201616:02
@15:49. Εγώ προτείνω να κάνεις εσύ κουμάντο και να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο που πηγαίνουν και τα παιδιά του Τσίπρα. Έχεις τα κότσια; Ή έχεις μόνο πληκτρολόγιο; Διότι μόνο πληκτρολόγιο μπορώ κι εγώ να έχω. Από κότσια όμως, ούτε κι εγώ έχω! Πάντως στο πληκτρολόγιο είμαι μεγάλος μάγκας και σας τρώω όλους. Αμφιβάλλεις γι αυτό;;

Άννα Γουλα 14/09/201615:03
Βορειοαφρικανική Λαϊκή Τζαμαχιρια του ΕλλαδιΣταν

σχολή κλασίδα-μπαρμπαρούσω-μπούκουρα....14/09/201615:02
και τώρα θα αρχίσουν να το παίζουν μπούκουρες...."δεν το είπα εγώ,ο δήμαρχος το είπε,ο δημότης το είπε,ο σκύλος το είπε,η ουρά του το είπε..." όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι απέναντι σε προσφυγόπουλα...

Αντιδραστικο Στοιχειο14/09/201615:00
Λεμε ναι στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Εξω οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ τα χρυσαυγουλα κ οι δεξιοι νδ χουντικο-δεξιοι.Στηριζουμε τους προσφυγες!!!

Lulauskas14/09/201614:58
Ωπα αντανακλαστικα η εισαγγελεια!!!!Στα αισχη που κανουν οι λαθρο και οι ΜΚΟ που ειναι;Στις καταληψεις δρομων και κτιριων;Στις καταστροφες των περιουσιων οσων μενουν κοντα στα χοτ ντογκ που ειναι;Αν παθει το παιδι καποιου ελληνα κατι ποιος θα το κανει καλα;η συρμω;Αυτο και αν ειναι φασισμος!Θα σε σκιζουνε θα σε κλεβουν θα σε μαχαιρωνουν και εσυ δεν θα τολμας να τους πιασεις στο στομα σου.Ο σταλινικος φασισμος σε ολο του το μεγαλειο.Παντως αν δεν γινει κατι βιαιο και κυριως ενοπλο θα συνεχιζουμε να κλαίμε την μοιρα μας στο ίντερνετ

ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...14/09/201614:56
Οι νεοραγιάδες δεν επιτρέπεται να σηκώσουν κεφάλι αλλά να υποδουλωθούν και να αφελληνιστούν πλήρως, στο βωμό της σύγχρονης λαίλαπας του επιλεκτικού διεθνισμού των ανοικτών συνόρων. Και στην κατοχή οι αντιφρονούντες διώκονταν από το ελληνικό "κράτος" και συλλαμβάνονταν και από την ελληνική αστυνομία. Οι γονείς μπορούν να συνεχίσουν την κόντρα μην στέλνοντας τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά τότε θα πάλι θα διωχθούν γιατί η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική... Λύση: τα ιδιωτικά που κομπάζει η κυβέρνηση ότι θα καταργήσει... Έλληνα μάτωνε κι άλλο μέχρι να κάψεις ό,τι λίπος σου έχει απομείνει και μετά να παραδοθείς παρακαλώντας!

ασεφδηφγσφησδβ14/09/201615:32
Στο youtube κυκλοφορεί ένα βίντεο με τίτλο "Ξύλο μεταξύ λούληδων." Πες τώρα την αλήθεια.Εσύ είσαι με το ριγέ,ο άλλος είναι η λούλα και η αγύριγη σας βιντεοσκοπεί

@κάνει μπάμ ..πλέον!!!14/09/201616:03
Είναι όντως ολοφάνερο πως είναι τρείς...στην συσκευασία του ενός!!

Λούλης14/09/201614:55
Οι δήμαρχοι (ειδικά του Ωραιόκαστρου) ξέρουν μόνο να τα παίρνουν και να δίνουν ρεύμα σε ότι αυθαίρετο κτίσμα υπάρχει. Από που κι ως που ο δήμαρχος και οι κάτοικοι, κάνουν κουμάντο στην κρατική περιουσία; Αφήστε τα προσφυγόπουλα να μάθουν γράμματα λέμε. Αλλιώς θα πέσει πέλεκυς και θα είναι βαρύς!!

Δημαρχαρα14/09/201615:42
εδω ο Δημος Ωραιοκαστρου "παραχωρει" με αποφαση και καλα του δημοτικου συμβουλιου τα δημοσια παρκα για ιδιωτικες δεξιωσεις γαμους,βαφτισια κ.α...τωρα που ειναι στη μοδα οι αδειες ας κανει κανενα διαγωνισμο να μας δωσει και εμας να βγαλουμε και κανενα φραγκο..τι μονο αυτοι!!!

??????14/09/201614:55
ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ????

δδ14/09/201614:55
βαλ' τους και ενα προστιμο εκει να μαθουν....

κατω η τρομοκρατια σας 14/09/201614:51
Εγω ξερω οτι παιδια μη εμβολιασμενα δεν γραφονται στα σχολεια σε καμμια χωρα του κοσμου.. Οπως και οτι συνιστα ποινικο αδικημα να θετεις σε κινδυνο τη δημοσια υγεια οπως κανει ο φιλης... Και επισης συνιστα παραβαση καθηκοντος κ εισαγγελεα να μην ερευνας αν εχει τεθει η οχι σε κινδυνο η δημοσια υγεια . . κατω η συριζαικη τρομοκρατια των κλικων .. Γονεις καντε μηνυσεις αγωγες στο κ φιλη και σε καθε κυριο εισαγγελεα που αμελει τη δημοσια υγεια

κόκκινο14/09/201614:49
το Ωραιόκαστρο στις προηγούμενες εκλογές . Πρώτο με 33 % ο Σύριζας . Μου θέλατε και τίμια διαπραγμάτευση . Μου θέλατε να τους φάμε οι υπόλοιποι τους λάθρο - καλεσμένους σας ; Τώρα φάτε εισαγγελέα για να μάθετε να ψηφίζετε , φιλολαθροκόμματα .

gfk14/09/201614:48
Να ήταν τόσο σβέλτοι, τόσο ευσυνείδητοι, τόσο ανεξάρτητοι όσο φαίνονται, και το διαλαλούν , για όλα τα θέματα. Ρε που ζούμε τα αυτονόητα να τα θεωρούμε παράνομα γιατί έτσι αποφάσισαν στην βουλή, αν διαφωνείς είσαι ρατσιστής. Ρατσιστλες είναι και οι τριακόσιοι γιατί δρουν μονομερώς υπέρ μικρής ομάδας , μάλιστα αλλοδαπής λαθρο, και το σύνολο των Ελλήνων τους βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό.

Πουλημένοι14/09/201614:44
και οι δικαστές. Εδώ κάνουν όργια πολιτικοί, ποινικοί, λαθρό, καρτέλ, λαμόγια και η Εισαγγελία "ταράχτηκε" από την αγωνία των γονιών για την υγεία των παιδιών τους. Μάλιστα....

Κυταττε τωρα φιλοι μου τι γινεται...14/09/201614:43
Με τον αντιρατσιστικο νομο που εφερε αυτο το @@@## ο Σαμαρας για να κτυπησει τη χ.α που του εκλεβε ψηφους κινδυνευουν να συλληφθουν και να καταδικαστουν ο Μητροπολιτης Χιου ,οι επικεφαλεις του συλλογου γονεων του Ωραιοκαστρου και οποιος ανθισταται στα βρωμερα σχεδια της νεας ταξεως .Εχω αδικο οταν λεω οτι οι νεοδημοκρατες ειναι οι καλυτεροι ντελαληδες και απολογητες της κομμουνιστικης αριστερας οι οποιοι στα 40 χρονια της μεταπολιτευσεως οχι μονο δεν την απομυθοποιησαν αλλα και τιμησαν τους "αγωνιστες " της που ηθελαν να κανουν την ελλαδα Β.Κορεα παραποιωντας τελειως την ιστορια.Οταν δε κτιστει το Τζαμι ναπανε παρεα ο Τσιπρας με τον Γουρλοματη να προσκυνησουνε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.....14/09/201614:41
Τι ωραια δημοκρατια ε ? .......απατη .....η κυβερνηση λεει δεν με νοιαζει τι θελετε η τι ψηφιζει η πλειοψηφια αλλα θα κανετε αυτο που σας λεω εγω....θα αρρωσταινετε οποτε θελουμε εμεις ,θα πτωχενετε οποτε θελουμε εμεις,θα εκπαιδευεστε οπως θελουμε εμεις,θα πεθαινετε οποτε θελουμε εμεις κλπ.....δηλ. ο ορισμος της τυραννιας και του φασισμου....ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ......ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ........

Λευτερης14/09/201614:40
Oποιοι αντιδρανε στον εποικισμο που φερνει με το ζορι η ακροαριστερα του συριζα θα συλλαμβανονται.αυτη ειναι η σταλινικη "δημοκρατια"

@ Λευτερης14/09/201615:59
Πολύ σωστός! Αυτός είναι ο όρος: ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. Χειρότερος από των Τούρκων στη Κύπρο γιατί εκείνος επιβλήθηκε δια των όπλων...

Δεξιος14/09/201614:39
Αρχισε ο εκφοβισμος συνειδησεων, ο εκβιασμος και ο πειθαναγκασμος. ΚΑΛΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΒΛΑΚΑ ΛΑΕ!!! (ΣΙΒΗΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ).

Ωραιοκαστρο14/09/201614:37
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΜΠΡΑΣ.ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΛΕΡΕΣ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ.

lynx14/09/201614:36
Τα ιδιωτικά σχολεία που στέλνουν τα παιδιά τους οι δικαστές, ο Τσίπρας και οι υπουργοί του πόσα παιδιά μεταναστών θα δεχθούν?

Σκανδιναβός14/09/201614:33
Υπάρχει μια κλασική φράση που έχουμε πει οι περισσότεροι "κανένας εισαγγελέας υπάρχει σε αυτή την χώρα". Να που τελικά υπάρχει εύχομαι η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και ο Δήμαρχος να τιμωρηθεί παραδειγματικά!!!