ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΩΜΟΤΙΤΛΟΙ... ΒΡΩΜΟΤΙΤΛΟΙ... ΒΡΩΜΟΤΙΤΛΟΙ

  • Τσαβούσογλου: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο «Ρέινα»
(Εύγε σας!.. Που τον κάνατε... ταυτότητα τον άνθρωπο! Η μπουρδολογία, σύννεφο! ΟΙ άνθρωποι δεν “ταυτοποιούνται” -γίνονται ταυτότητα- αλλά “αναγνωρίζονται”. Ήταν γνώριμος -από κάποια στοιχεία του- και γνωρίστηκε ακόμα μια φορά. Αναγνωρίστηκε πλήρως , δηλαδή.  Πορνογραφία και πάσης Ελλάδος, άμα λάχει να πούμε...).
  • Αλαλούμ με τα μπλοκάκια των μισθωτών: Αν δεν κόβεις απόδειξη δεν θα πληρώνεις...
(Με το μπαρδόν, ρε κύριοι φιλόσοφοι!.. Δηλαδής, ποιος μαλάκας επαγγελματίας θα κόψει απόδειξη, αφού θα πρέπει να πληρώσει;).

  • Κορκίδης: Οι 17 αλλαγές για τις επιχειρήσεις το 2017.
(Αν τις κάνεις 100 ρε Κροκοείδη, θα σου δώκουμ’ ένα ποδήλατο!..).
  • Άκαρπες οι διαβουλεύσεις εργαζομένων - διοίκησης της «Μαρινόπουλος»
(Όταν γίνουν καρπερές, στείλτε και κατά δω καμπόσες, να φάμε κι εμείς οι πεινασμένοι...).
  • Διαζύγιο σε μισή ώρα με νέα νομοθετική ρύθμιση...
(Το διαζύγιό μας με το κράτος, σε πόση ώρα θα βγαίνει; Γιατί είμαστε όλοι σε ρότα διαζυγίου με την φασιστερά...).
  • Σάκης Αρναούτογλου: Το ψύχος έρχεται αλλά οι χιονοπτώσεις θα είναι επιλεκτικές...
(Ο μεγαλύτερος... παπατρεχαντήρας χαλιαμπάλιας, τηλεοπτικός ανώφελος όλων των εποχών! Θέλαμε να ξέραμε, γιατί τον πληρώνουν;)
  • Ουάσιγκτον: Εδώ μένει η κόρη του Τραμπ με την οικογένειά της - Το σπίτι των 5,5 εκατ. Δολαρίων
(Κι εσείς, τι σκατά τραβάτε τα βυζιά σας, ω ρε ανόητοι; Όπου θέλει μένει!.. Λεφτά έχει... Γούστο και καπέλο της!..).
  • Αδιανόητο: Περισσότεροι από 400 νεκροί στην Ταϊλάνδη την Πρωτοχρονιά για λόγο που δε φαντάζεστε
(Αφού είναι αδιανόητο, και λόγος που δεν τον φανταζόμαστε... Εμείς, γιατί να το... φανταστούμε, και γιατί να το διανοηθούμε; Ρεεεεε!.. Κουνείστε τις κεφάλες σας!..).
  • Τζανακόπουλος: Συκοφάντης ο Κικίλιας, η ΝΔ πάει χέρι - χέρι με τη διαπλοκή...
(Ενώ εσείς, ενάρετοι και ευσεβείς τσανακοτρίφτες με την διαπλοκή, πάτε παράλληλα!.. Άλλοι χέρι-χέρι, κι άλλοι παράλληλα...).
  • Φιλιππίνες: Εισβολή ενόπλων σε φυλακή - δραπέτευσαν 158 κρατούμενοι
(Σιγά τα ωά!.. Εδώ άνοιξαν οι φυλακές της Αλβανίας μονάχες, και γέμισε η Ευρώπη κακοποιά στοιχεία! Οι Φιλιππίνες που είναι και τόσο μακρυά;).
  • ΠΑΓΩΣΑΝ τα Ζαγόρια! Δέκα πόντους το χιόνι στο Μέτσοβο και στην Κόνιτσα.
(Τώρα... Με 10 πόντους χιόνι... Αρχιπαπάρα αρχισυντάκτη... Ίσα-ίσα να παίζουν τα παιδιά χιονοπόλεμο... Πως γίνεται να παγώσει όλη η Ήπειρος -υποθέτουμε μεταφορικά, πέθανε- δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Εκτός αν θέλετε να μας πείτε ότι το νερό παγώνει στους Μηδέν βαθμούς, εμάς τους αγραμμάτους εδώ, εσείς οι γραμματιζούμενοι εκεί... Ρε άει στο διάολο... Άει στο διάολο!..).
  • Δεν έχουν τέλος τα ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ με τη ρόδα στο Σύνταγμα! Δεν είχαν άδεια ούτε για να την ξεστήσουν...
(Έπρεπε να την αφήσουν... Να κυλίσει μόνη της στο δρόμο... Να πάρει και κάποιους κλούβιους Αθηναίους από κάτω... Μπας και καθάριζε λιγάκι αυτός ο τόπος, αυτή η “Χαβούζα”, από τους επαγγελματίες ξευτιλισμένους και νεροπλυμένους της!..).
  • Πετρόπουλος για τα μπλοκάκια μισθωτών: Αν δεν κόβουν απόδειξη δεν θα πληρώνουν εισφορές...
(Πετρόπουλε, το είπαμε. Και το ξαναλέμε. Ποιος μαλάκας επαγγελματίας θα κόψει απόδειξη με το μπλοκάκι του, αφού θα πρέπει στη συνέχεια να πληρώσει; Ή μήπως θα μας λέει το κλασικό: Χωρίς απόδειξη 5, με απόδειξη 10!.. Κι εμείς -άλλοι μαλάκες- θα... τραβούμε το 10!.. Το δέκα το καλό!..).
  • Στις πρόβες η «Νίκη» του Χωμενίδη από τον Φασουλή -Οι πρώτες φωτογραφίες
(Πρρρρρρ!.. Αν δεν καταλάβατε τι ήταν αυτό, σας το λέμε ήταν κλανιά!..).
  • Εξώφυλλο στο Sports Illustrated ο Αντετοκούνμπο!
(Εδώ τι πρέπει να κάνουμε; Που μας τα πρήξανε μ’ αυτόν τον... αντεκουμποσέτο πατραχείλη; Να πάμε στους ανθρωποφάγους της Αφρικής με το περιοδικό στα χέρια και να τους πούμε: διαβάστε εσείς οι αγριάνθρωποι πατεράδες του εδώ, τι κάνει αυτός ο “Έλληνας” που σας φτιάξαμε στο Ελλάντα; Σ.Σ.: Έχω να διαβάσω αθλητική εφημερίδα ή περιοδικό ή άλλο, από τότε που ήμουν Δευτέρα Γυμνασίου. Στην Τρίτη, τα είχα σιχαθεί ΟΛΑ!..).
  • Ασφυκτικές οι πιέσεις σε Αθήνα και Λευκωσία εν όψει Γενεύης...
(Σιγά την ασφυξία!.. Σαράντα χρόνια τους... ασφυκτιούν, κι ακόμα να βγει η ψυχή τους!..).
  • O Κυριάκος Μητσοτάκης για σκι στο Πήλιο...
(Ε, να μην φάει κι αυτός λίγο σπετσοφάϊ τζάμπα; Τάκα-τάκα!.. Σιγά μην πληρώσει πουθενά! Σε λίγο θα γίνει σαν τον Τσίπουρα, δεν θα ‘χει χρόνο ούτε για φαγητό!.. Θ΄ ανεβοκατεβαίνει στ’ αεροπλάνα!.. Προσφιλής ενασχόληση Ελλήνων (βρωμο)πολιτικών...).